Laat fraude en corruptie nu eens echt strafbaar worden. Hoofdelijke aansprakelijkheid nu !

Toch duidelijk dat dit enkel kan door de corruptie?!! Dit is op geen enkele manier anders te verklaren, niet enerzijds, noch anderzijds.

Voor krak hetzelfde verkeersbord: 77 euro in Vlaanderen, bijna 500 euro in Brussel !
Thierry Debels zocht het uit, en vond een nieuwe beerput in Brussel.

Naar wie en naar waar gaat/ging het verschil toe? En wie betaalt uiteindelijk al deze fraude echt?  De Vlamingen  natuurlijk, want Brussel ligt aan het belastinginfuus.
Iemands hoofd moet hier toch over rollen? Soms is het jammer dat dit enkel figuurlijk kan.

Als ik het voor ’t zeggen had, dan waren alle politici en ambtenaren die beslissingen nemen met ons belastinggeld hoofdelijk aansprakelijk. Dan moest voor het opnemen van hun mandaat ook hun bankrekeningen en roerend vermogen, en die van hun familie worden geregistreerd, bovenop hun onroerend vermogen en hun Betaalde banen. Bij het verlaten van hun mandaat of baan dan zouden abnormale verschillen moeten verantwoord worden en gecontroleerd. Indien ze dat niet kunnen, dan vloeit het verschil naar de schatkist.
Dan zat er ook geen Willy Claes in de VRT studio om zijn eve corrupte dochter te verdedigen en voor te stellen als een slachtoffer.
En laat me duidelijk zijn: corruptie moet ook zware gevolgen hebben voor de ondernemers die er aan mee werken.

U zegt dat dit niet kan?

Elke ondernemer moet zich zo voor de fiscus en zijn bank verantwoorden, tekent persoonlijke borgstellingen, geeft zelfs zijn onroerend vermogen in hypotheek, om te mogen/kunnen ondernemen en zijn vergoeding/inkomen te verdienen.

En laten we ook even iemand anders, een ambtenaar als voorbeeld nemen: de belastingontvanger van uw gemeente bvb. Die is namelijk hoofdelijk aansprakelijk voor niet geïnde bedragen en mogelijke verschillen in de kassa. (net zoals een kelner overigens met een eigen kassaslot)

Verkeersborden in Brussel veel duurder dan in Vlaanderen Thierry Debels @thierryd 26/9/16 Ook in Brussel werden de verkeer...

image_pdfimage_print
FacebookTwitterGoogle+Share

Beloon de brave mensen, niet het tuig en de oorlogsmisdadigers.

Nu natuurlijk, nu het te heet wordt onder hun voeten, IS onder druk staat, zouden sommigen willen terugkeren naar.
Zonder kapitaal gestraft te worden voor hun moorden en oorlogsmisdaden zouden (voorlopig) een tiental Syriëgangers (een eufemisme voor terroristen /oorlogsmisdadigers) willen terugkeren naar belgië?
Ik had nooit gedacht dat de Staatsveiligheid/OCAD een pleidooi zou houden voor oorlogsmisdadigers en/of hun medeplichtigen. Ook al zijn we hier al veel vijandig gedrag van de overheid en hun diensten tegen de autochtone bevolking gewoon, dit slaat toch alles.
Laat ze maar ginds platgebombardeerd worden door de Russen, gekeeld door de Koerden, Assad of hun eigen bende.
Ze verwachten hier natuurlijk een flutstraf, een gegarandeerde carrière op de VRT, een levenslange uitkering, een heldenstatus in hun milieu…
Nee, ik zeg u met klem : Nooit komt het nog goed met die gasten, en ze gaan ons verder bakken geld kosten!
Besteed dit geld in de plaatst daarvan aan eigen brave mensen die het hard nodig hebben. Dat is pas het signaal, een beloning voor goed gedrag en een motivator om beter te doen. Of vul ermee de financiële putten.
Het OCAD heeft momenteel weet van een tiental Syriëgangers – vooral vrouwen – die zonder slechte bedoelingen naar ons land zouden willen terugkeren. …
WWW.HLN.BE
image_pdfimage_print
FacebookTwitterGoogle+Share

Soldaten! Your lives matter ! (to me)

Dat acht je toch niet mogelijk dat ons leger met ons belastinggeld, onze vijanden opleidt om ons uit te roeien?! Maar jawel, dit is het land van “Ceci n’est pas une pipe.”
En wat vinden onze soldaten daar zelf van? Mogen die zelfs wel iets vinden? Zijn ze nog steeds het kanonnenvlees dat de loopgraven uit stormt, de gewisse dood tegemoet, gewoon omdat iemand op een fluitje blaast? Your lives matter (to me).

 

Filip de Man15 uur ·

Vandaag enige commotie in de kranten omdat een IS-kopstuk vanuit Irak Belgische militairen bedreigt.

Maar er is veel erger: minister van Landsverdediging Vandeput (N-VA) laat toe dat zestig (60) islamisten opgeleid worden in ons leger!

Na de onthulling dat er op luchthaven Zaventem tientallen IS-sympathisanten werken, blijken ook in het Belgische leger geradicaliseerde moslims rond te lopen. Toch…
ELSEVIER.NL
image_pdfimage_print
FacebookTwitterGoogle+Share

Hillary Clinton krijgt real time een pak slaag van Donald Trump

Kijk naar de real time video van de evolutie van de stemmen tijdens het 1ste debat tussen Hillary Clinton HRC in groen en Donald J Trump DJT in rood. Merk ook op hoe het aantal onbesliste stemmers (Geel) stijgt. Heel wat Hillary aanhangers beginnen ook te twijfelen aan Hillary Clinton/herzien hun keuze.
Er wordt meer gemeten en in de VS dan door het journaille van de VRT en VTM. Daar lijken mensen politiek actiever en meer geïnteresseerd dan hier, en minder makkelijk om de tuin te leiden. Soenens zou er hoogstens voor een annonce-gazetje kunnen schrijven.

En hier dan de uitslag van de verschillende polls na het debat. De gedegradeerde Soenens mag het eens komen uitleggen.

En nooit voordien

#TRUMPTRAIN REACHES 30 MILLION, CHANGES HOW CAMPAIGNS USE INTERNET

Washington Examiner

“In just a year, Republican presidential candidate Donald Trump and his close-knit family and team of social media warriors have shattered Internet records, collecting over 30 million followers and fans and generating billions of views, according to a Secrets analysis.”

“The social media #TrumpTrain, as fans know it, is driven by the candidate, who touches base with Twitter, Facebook, Instagram and even Snapchat 18-20 hours a day, sending out his own messages or quickly scanning those offered by his family and campaign team.

“The success to our social media is all Mr. Trump and his messaging. What sets his social media apart from the rest is simple — since day one, he has been directly involved and he LOVES communicating with the American people,” a top aide emailed….

But it’s the number of eyes on Trump social media platforms that even has the campaign shocked. …

(#TrumpTrain has) a total reach of over 30 million. And just looking at Facebook activity, the campaign has registered 11.5 billion impressions.

By comparison, Democratic challenger Hillary Clinton, who has had a decade of experience developing an online network, has fewer followers than Trump. And even when including her popular daughter’s followers and the huge network former President Bill Clinton has, her reach is still short of Trump’s.

Scavino said that Trump’s fast startup is historic. “It has never been seen before. It will never be seen again. His social media platforms outperform those of Fortune 50 companies”.”

http://www.washingtonexaminer.com/trumptrain-reaches-30-million-changes-how-campaigns-use-web/article/2602541

U verwacht bronnen?

Krijgt u die dan ook van het journaille van de VRT, VTM of de kranten? Zij willen de bron zijn. Maar verdienen ze die positie? Neen toch!

Maar wees gerust, ik heb het niet uit mijn duim gezogen. U kunt het ook allemaal in veelvoud terugvinden op het internet, via Youtube, Twitter of Facebook en de media/kranten uit het tabelletje.

image_pdfimage_print
FacebookTwitterGoogle+Share

Trump ‘importeert’ werk en welvaart, Clinton ‘exporteert’ die.

Kijk, luister en lees even journaille: naar de toespraak van Trump in Florida.
Dan is Hillary toch, met haar door moslim-dictators gefinancierde campagne, en haar parcours vol doden en oorlogen, gewoon verloren?

Het mens moet bovendien voortdurend naar haar papiertje kijken, waarschijnlijk nog geschreven door een plaatselijke Noël Slangen.
En de “deplorables” zullen met Trump, in tegenstelling tot met Hillary die haar sponsors zal moeten terugbetalen, een baan en een inkomen hebben, en hun land en economie niet zien verpatsen.
Met wederdienst in natura, een pijpbeurt om haar financiers te belonen voor hun steun zal ze er nooit vanaf komen. Zelfs toen ze jonger was vond haar man zelfs dat anderen dat veel beter konden.

image_pdfimage_print
FacebookTwitterGoogle+Share

In tegenstelling tot wat ze jullie willen doen geloven….

De duiding over de Amerikaanse presidentiële campagne en de presidentskandidaten bereikt een journalistiek dieptepunt. Maar we zijn het al een hele tijd gewoon dat neerwaarts alle records worden gebroken.

Is het niet duidelijk dat het journaille geen informatie geeft maar mee campagne voert tegen Trump? Verkondigen zij niet hun wensen in plaats van de feiten , om zoals Eerste Minister Michel dat deed de verkiezingen vanuit internationale hoek te beïnvloeden. Wat gaat Michel zeggen mocht straks Trump de president worden van de USA, niettegenstaande hun gekonkel? Gaat hij dan zijn excuses aanbieden en door het stof kruipen? Als ik in Trump zijn plaats was, ik zou het niet nalaten daarop aan te dringen..

Hier een resultaat van een peiling die jullie niet te zien kregen. Eentje van CNBC waaraan meer dan 800.000 mensen deelnamen. Dat is wat anders dan de peiling door CNN onder 521 geselecteerde personen !

We weten uit de ervaringen hier hoe het werkt:  een nieuwszender organiseert een poll bij een geselecteerd publiek dat de weerspiegeling is van de wensen van de nieuwszender. Zo wist de nieuwszender CNN 521 geregistreerde kiezers die het debat hadden gevolgd te bevragen. Ze waarschuwden echter zelf (uit voorzichtige veiligheid) dat de respondenten eerder en meer dan gemiddeld aanleunden bij de Democraten.
Zelfs de gemiddelde domme mens, en dus ook ‘ons’ nationaal journaille zou dan toch moeten beseffen dat de uitslag die CNN optekende en blokletterde: Clinton 62% tegen Trump 27, een grote leugen en desinformatie is? De onlangs tot Amerikakenner gedegradeerde hoofdredacteur van de VRT, Björn Soenens, kan misschien een baan zoeken bij CNN. Ik ben bereid voor hem een vlammende aanbevelingsbrief te schrijven. Ik ben zeker dat ik niet de enige ben die daar wat tijd wilt in steken.

Majority of snap polls show Trump won debate by a landslide despite CNN’s overwhelming victory for Hillary in biggest official survey

  • CNN’s snap poll gave Clinton the win with 62 per cent to Trump’s 27
  • But most of the others reported Trump was the winner by a landslide
  • The pair engaged in a vigorous back-and-forth at Hofstra University
  • Here, we present the results from snap polls conducted after the debate

CNN awarded Hillary Clinton an overwhelming victory in the first presidential debate – but most snap polls show Trump emerged victorious. 

Trump and Clinton tangled over the economy, her use of a private mail server and his unwillingness to release his income tax returns on Monday night. 

They engaged in a vigorous back-and-forth on the debate stage at Hofstra University in Hempstead, New York, as polls showed them locked in a tight race. 

However, after the debate’s end, polls conducted by a number of media websites showed their readers felt the real estate mogul came out on top.

Trump acknowledged the result, tweeting: ‘Wow, did great in the debate polls (except for @CNN – which I don’t watch). Thank you!’

CNN/ORC’s snap poll, gave Clinton the win with 62 per cent to Trump’s 27. 

It was the biggest, and fastest, exercise conducted by an opinion polling firm. 

The poll of 521 registered voters who watched the debate was a sample which the network warned leaned more Democratic than the average – starting the night with Clinton ahead 26 per cent among the sample.

And while it handed the victory overwhelmingly to Clinton, it was more mixed on whether the debate will make a difference, with 47 per cent saying it would not affect their vote, 34 per cent saying it moved them towards Clinton – and 18 per cent towards Trump.

Online polls carried out afterwards gave a different outcome – handing the title to Trump.

Such polls are self-selecting, and more likely to pick up the views of those who vote, although CNN’s study also reflected a similar bias.

The Drudge Report’s poll showed Trump fared better with 81.5 per cent of the vote to Clinton’s 18.5 while others, including Time, CBS New York and the Washington Times, also saw Trump win the vote.

Clinton edged out Trump in the Star Tribune’s poll and one conducted by NBC News.

Here are the some of the results from snap polls: 

image_pdfimage_print
FacebookTwitterGoogle+Share

Wij weten, waarom …

Wij weten dat ‘islam’ het Arabische woord is voor ‘onderwerping’.

Waarom spreken we dan nog nog altijd over islam in plaats van over onderwerping? Omdat het woord minder letters telt?


Waarom spreken we nog altijd over de doctrine van de islam en niet over de onderwerpingsdoctrine? Omdat het onduidelijker en omfloerst is? Lees verder

image_pdfimage_print
FacebookTwitterGoogle+Share

Post – Dutroux tijdperk

Herinnert U zich nog de witte marsen? Herinnert U zich nog de gruwel van het Dutroux tijdperk?
Welnu, het is ook in de regio Charleroi alleen nog maar erger geworden. Kijk en huiver bij wat er nu gebeurt. Dit is ongetwijfeld maar het topje van een gigantische islamitische ijsberg. We moeten ook niet moeilijk doen. Het gebeurt overal, ook bij ons in Vlaanderen.

Een man uit Châtelet nabij Charleroi is afgelopen woensdag gearresteerd op verdenking van slagen en verwondingen en onmenselijke behandeling van zijn 15-jarige dochter. Dat schrijft La Dernière Heure. Het meisje verstopte haar verwondingen jarenlang onder haar swastika van de islam, ook wel eens hijab of hoofddoek genoemd.

Het misbruik zou plaatsgevonden hebben in een islamistische context. Het meisje werd door haar eigen vader geslagen met verscheidene objecten en gefolterd met een soldeerbout en een fakkel. De feiten zouden voor het eerst plaatsgevonden hebben toen het kind in de derde kleuterklas zat.

Het slachtoffer werd opgenomen in het ziekenhuis met breuken die nooit behandeld waren, en blauwe plekken en brandwonden over bijna haar volledige lichaam.

De man liet “zijn kinderen ook op matjes op de grond slapen zodat de profeet niet misnoegd zou zijn. Volgens hem zou een bed namelijk te veel luxe zijn”, dat zegt een bron dicht bij het onderzoek.

De drie andere kinderen van het gezin hebben tijdelijk onderdak gekregen. De moeder zou voorlopig niet gearresteerd zijn.

Lees Het Nieuwsblad als U ons niet gelooft.

image_pdfimage_print
FacebookTwitterGoogle+Share

Marxisme en islam

De moeite om effe bij stil te staan:

Elke door de uitvinders van het buskruit aan het marxisme ontleende historische analogie is dood gelopen op de realiteit, met uitzondering van de terreur. Deze analogie van de terreur is de uitzondering die recht overeind staat. Omdat zowel het marxisme als de islam van A tot Z zijn gebaseerd op terreur, onderdrukking, geweld, collectieve misleiding en pseudo-godsdienstige drogbeelden. Kameraad Stalin en de islam vallen in dit opzicht volkomen samen. Maar dat is een inzicht wat de uitvinders van het buskruit slechts zullen verkrijgen wanneer zij de loop van een Kalasjnikov op zich gericht zullen zien.

Lees verder >>>>

image_pdfimage_print
FacebookTwitterGoogle+Share

Stenen tijdperk?

Aleppo naar stenen tijdperk gebombardeerd.

Zo roeptoetert  ‘de Standaard’ vanochtend.Afbeeldingsresultaat voor Bamiyan

Het venijn zit hem in de rest van het hersenspoelend artikel: “Assad kiest voor de aanval. Een kwart miljoen burgers in rebellengebied lijken van geen tel.”

Heel Europa lijkt voor ‘De Standaard’ van geen tel. De standaard is een hersenspoelende gazet.

Terwijl ons continent (Europa) weerloos onder agressief islamitisch beleg ligt, slaagt dit vodje papier er in de iconoclastische beeldenstormers en vernietigers van duizendjarige cultuur  voor te stellen als slachtoffers!

Voor alle duidelijkheid: de Amerikanen van met behulp van schriftvervalsing verkozen Obamallah slaagden er in, met de hulp van onze Belgische en Nederlandse militaire experten, als éérste met een gericht bombardement tijdens een ‘staakt het vuren’ een massaslachting aan te richten op gewone soldaten van het reguliere verdedigingsleger van de enige wettig verkozen president Assad.

De realiteit is dat voor de moslim Obama kafirs van geen tel zijn. En als dat louter toevallig ook nog burgers zijn van de soevereine natie Syrië is dat voor deze moslim-crimineel gemakkelijk meegenomen. En onze beroepspolitiekers zijn aan al deze misdaden medeplichtig. Vandaar de hersenspoelende indoctrinatie in “De Standaard”. Zeg uw abonnementen op!

 

image_pdfimage_print
FacebookTwitterGoogle+Share