Nieuwsoverzicht: onze beroepspolitiekers zijn echte gangsters.

Ook al zit de PS niet meer in de regering, de huidige regering bakt er ook niets van. Integendeel! Onze redacteur Lucky9 schrijft:

De kracht van verandering die de NVA beweerde te bezitten leidde alleen tot de verstolling van de al lang bestaande misbruiken.

Niet alleen werden de geldtransfers van Vlaanderen naar Brussel en Wallonië in de diepvries gezet, maar ook de uitbuiting en uitpersing van de nog werkende actieve Vlaming werd niet afgebouwd maar verbeten voortgezet door een asociale regering die alleen maar nieuwe belastingen bedacht en oplegde.

Bovendien voert deze Belgische regering, net zoals de Vlaamse, een struisvogelpolitiek tegenover de invasie van mohammedaanse geweldenaars die ze combineert met een sinterklaaspolitiek ten voordele van alles en iedereen die niet Vlaams en autochtoon is, maar wel corrupt zoals Hillary Clinton, bruin zoals de totaal onopgeleide achterlijke invallers die alleen ons systeem van sociale zekerheid nog verder komen vernielen en de Mohammedanen die dat doctrinair en guerilla-gewijs ook manu militari van plan zijn.

De koran lezen? Olà dat is te veel gevraagd voor onze gestresseerde politici die zo druk bezig zijn ons te beliegen en te bedriegen terwijl ze hun eigen zakken rijkelijk vullen. Zoals onder andere H. Von Rampuy weet je nog wel?

Tot overmaat van ramp zitten er nog altijd tjeven in de regering wiens rol enerzijds stiekem is -de enige opdracht van just is just Geens, is het misdrijf van oplichting gepleegd door de Arcopar directie te laten verjaren- en anderzijds ronduit openlijk socialistisch of communistisch zoals Kris Peeters die net zoals in de winst op verkoop van aandelen op de beurs wel de winsten wil belasten maar de verliezen niet wil compenseren.

Deze gangster wil brutaalweg een vermogensbelasting laten heffen op al eindeloos belaste inkomsten in afwachting van de finale slachtpartij die erfenisrechten in feite zijn. Minister Van Overtveldt past hierboven een gewone oplichterstruc toe. Kijk daar ‘een vogeltje’ roept hij opdat we niet zouden kijken naar de krokodil die klaar staat om toe te happen. Benieuwd wat het nepotistenzoontje De Croo uit Brakel hierover gaat zeggen.

Intussen klagen ‘chefs’ de industriële voeding in (CD&V?) rusthuizen aan. Ze zeggen het onverbloemd: “Sommige dingen lijken meer op gekleurd water”. In onze Vlaamse rusthuizen moeten koks dus ‘gezonde’ maaltijden bereiden voor 3 euro per dag en per oudere. Dat is in een maand van 31 dagen 97 euro. De gemiddelde factuur voor een kamertje in een rusthuis bedraagt modaal 1600 à 1750 euro. Waar blijft al dat geld en dus het verschil van minimum 1500 euro plakken?

De vermogensbelasting ligt nu echt op tafel zo zegt de tjeef Peeters.

Onze redacteur Gaius schrijft:

Van recht, billijkheid, gelijkberechtiging en rechtvaardigheid heeft Kris Peeters blijkbaar nog nooit gehoord. Daar veegt hij zijn voeten, edele delen of een ander lichaamsdeel aan. Het gelijkheidsprincipe zou bij zijn misdadig voorstel (om de NVA te plagen laat ons duidelijk zijn) op schandalige wijze worden geschonden.

Tegelijkertijd belanden er steeds meer autochtone en dus blanke Vlamingen onder de armoedegrens en die worden obligaat arrogant en misprijzend behandeld door een overheid die de kinderen van ouderen in afwachting van de belasting op erfenissen, bij voorbaat verplicht om bij te springen, zelfs in de gezondheidszorg van hun ouders die daar zelf een leven lang de nodige centen voor opgehoest hebben.

Onze beroepspolitiekers vallen de zwakkere ouderen aan en willen die beroven. Voor elke KMO die nog slaagt mislukken er drie en zijn de ondernemers bijna al hun centen kwijt. Mits een leven keihard werken slagen enkele getalenteerden er in de torenhoge fiscale roofbouw van de overheid te overleven. En juist déze getalenteerden zijn het doelwit om een vermindering van inkomstenbelasting voor de vennootschappen te compenseren met de heffing van een soort proactief erfenisrecht alvorens deze mensen echt dood zijn. Of hoe een beschaving zich zelf laat vermoorden door totaal onbekwame misdadige politiekers!

Intussen gaat er massaal geld naar gesubsidieerde moskeeën, de Clinton foundation CHAI, … leefgeld voor illegalen en … gezondheidszorg voor jihadistische invallers die zichzelf vluchtelingen noemen maar massaal onze vrouwen verkrachten en onze gemeenschap opzadelen met een gigantische factuur om onze veiligheid nog te garanderen wat niet eens meer mogelijk is bij gebrek aan degelijk werkende justitie en corrupte linkse rechters die menen goedmens te mogen spelen op kosten van alle anderen die wel productief zijn en écht werken.

De gulle subsidieherder van de doctrinair gewelddadige islam, minister-president Geert Bourgeois, ontkent wel dat er geld betaald werd aan de Clinton foundation voor een “topontmoeting”, maar kan er niet meer onderuit dat hij onmiskenbaar geld versmoste aan dezelfde Clinton Foundation zogezegd om het Hillary en haar kompanen te laten versmossen in Mozambiek.

De corrupte Bourgeois wou invloed kopen bij de Clinton-gang. In vergelijking was ‘boerke Naas’ voorwaar een genie!

Het houdt niet op schrijft onze redacteur A Griffon op faceboek:

Wanneer een gastheer alsmaar meer parasieten krijgt, er niets ondernomen wordt tegen hun vermenigvuldiging, dan moet de gastheer steeds meer en harder werken om de parasieten te voeden. Als de gastheer de parasieten doodt of verdrijft met een drastisch insecticide, of ontwormingsmiddel dan sterft hij aan zijn ‘goedheid. Wie weet waarom de Italianen en wij straks moeten werken tot hun 75ste?
Hoe lang nog tot we doodgaan?
En wij die in de veronderstelling waren dat we zelf voor ons eigen pensioen hadden afgedragen via de meer dan 75% hoge belastingen. Is er al een socialistische zak veroordeeld voor het verdwijnen of de luchtbel van het Zilverfonds; de diefstal van het ARCOPAR geld door de criminele tsjeven?
Het zal doorgaan tot jullie dit stoppen! Echt stoppen !

Hier amper 3 € per dag voor de voeding van onze bejaarden in de zorgcentra.
Iemand heeft met zulke schenkingen (aan Hillary Clinton) een duister er perfide doel. Wie zouden dat zijn? Komt er een parlementaire vraag; een onderzoek naar het versmossen/misbruiken van ons geld?

De Schandaard van Vlaanderen doet alsof er alleen in Italië wantoestanden bestaan maar verzwijgt de wantoestanden in Vlaanderen, waar de maffia de hele politieke kaste ook in haar macht heeft. Nee, erger nog, waar de beroepspolitiekers zelf geëvolueerd zijn tot maffiosi.

Onze redacteur Stradi scheef hieromtrent het volgende:

Naïviteit is een dure sport. Wie denkt dat de gebeurtenissen vandaag de dag toeval zijn, moet zich dringend eens afdrogen achter de oren, want toeval bestaat niet. Oekraïne, ISIS, Gaza, massa-immigratie, het maakt allemaal deel uit van één groot masterplan, dat zo perfide is dat goeie mensen zich niet eens durven voorstellen dat iets of iemand zo kwaadaardig kan zijn:

In de Grote Leugen is er altijd een zekere kracht van geloofwaardigheid, omdat de brede massa’s van een natie altijd gemakkelijker te corrumperen vallen in de diepere lagen van hun emotionele natuur dan dat bij vol bewustzijn en vrijwilligheid mogelijk zou zijn. En dus vallen zij, door de primitieve eenvoud van hun denkpatronen, gemakkelijker ten prooi aan de Grote Leugen dan aan de kleine leugen.

Weet u uit welk boek dit citaat komt? Uit Mein Kampf, van Hitler. Staat in mijn boekenkast. Niet dat ik een nazi ben – natuurlijk niet, maar om gebeurtenissen te begrijpen gaat ge toch uitspraken in de hedendaagse context bekijken.

Maar …. het is een onmiskenbaar feit dat al generaties lang ons geld misbruikt wordt voor hersenspoeling en indoctrinatie van de bevolking.  278 miljoen euro per jaar alleen al voor de VRT alias Onnodige, Onvlaamse, Openbare Omroep. Niet dat het elders anders of beter zou zijn. Voor het jaar 2016 kreeg TV-zender ARTE van de Franse staat zo maar eventjes 264 miljoen euro toegestopt. Deze subsidie is het viervoudige van wat TF1 ontvangt. De Frans-Duitse zender wordt amper bekeken, maar is wel pro EU, multicultureel en progressief. De belastingbetaler mag dus opdraven voor propaganda waar hij/zij niet achterstaat.

Maar let wel, Frankrijk telt 967 procent meer inwoners als Vlaanderen en toch geeft Vlaanderen 5 procent méér uit aan propaganda en dus aan hersenspoeling en zuivere indoctrinatie als Frankrijk. Nog altijd. Ook onder de zogenaamd “centrumrechtse” regering Michel onder het goedkeurend oog van Bourgeois, De Wever, Jambon, Francken en andere NVA-excellenties.

Wanneer gaan die de politieke gangsters en maffioso counteren? Het is immers duidelijk dat de kostprijs van een hersenspoelende indoctrinatiemachine tussen de 260 en de 280 miljoen euro bedraagt. Eerlijk gezegd wij vrezen dat pogingen van NVA om onze oudere autochtone bevolking te beschermen niet meer zullen zijn als een scheet in een fles. Water naar de zee dragen. Dat begrijpt U wellicht als omschrijving beter in deze warme nazomer.

Eigenlijk zou er een stichting moeten komen die als doel heeft politiek gangsterisme te bestrijden en streng te laten bestraffen.

image_pdfimage_print
FacebookTwitterGoogle+Share

Gevechtstraining voor ‘getraumatiseerde’ oorlogsvluchtelingen.

23 augustus 2016

Kijk naar het korte filmpje en lees, en denk eens na door wie wij en de Duitsers, Zweden enzovoort worden geregeerd en geleid, wie de oorlog voorbereid, wie de terreur heeft geïmporteerd, en er mordicus mee doorgaat?

Getraumatiseerde oorlogsvluchtelingen krijgen een paintball-therapie. De terroristen van morgen trainen zich verder op kosten van de Duitse belastingbetalers. Welke hersenloze collaborateurs bedenken zulke uitstapjes?Doen onze jonge mannen en kinderen ook al aan oorlogstraining? Gratis?

Zij, de islamitische invasieven, hebben een doel, en dat zijn wij.
Zij hebben een toekomst, en die zal zonder ons zijn.
Zo staat het in het boek van hun denkbeeldige vriend, zo wordt het elke vrijdag gepredikt.
Geen enkele moslim zal ooit één enkele zin, laat staan een vers, uit de koran afzweren.

En de demografische ontwikkelingen via geboorten en massa-immigratie zullen, spoediger dan door de onverschilligen en goedmenschen voor mogelijk werd gehouden, leiden tot het einde van ONZE beschaving, welvaart, welzijn en cultuur. Multicul dus, maar zonder ons.

Maar als u denkt dat dit een uitzondering is, kan ik zeggen dat het nog erger is.

In Zweden kunnen vluchtelingen sluipschutter-training krijgen op kosten van de belastingbetaler als onderdeel van hun integratieprogramma. En daar maken de moslim immigranten dan ook gretig gebruik van.
We mogen ons gerust voorstellen dat ook wij  dit soort hobby’s van de toekomstige terroristen, onze vijanden, betalen.
En wij, kunnen wij al met wapens omgaan? Trainen wij al in een vechtsportclub?

Sweden: State-funded Muslim “Sniper” Training

The Swedish state is funding a “sniper” training course for recently-arrived Third World “refugees” as part of their “integration program”—despite the ever-growing refugee-terrorist attacks across Europe.

allehanda-shooting-03

The almost unbelievable plunge into insanity—started two years ago already—was reported—in a positive pro-refugee light—by the Allehanda newspaper in Sweden, under the title “Fired up for Sniping,” (Laddade för prickskytte, literally “Charged up for Sniping”) and shows a large number of Third Worlders being taught how to target shoot with “sniper” target rifles on a formal shooting ground in Sollefteå, central Sweden.

allehanda

The Allehanda informs its readers that the “sniping course” began on a “small scale in the Fall,” but then for reasons which are obvious, but which the Swedish newspaper ignores, “interest exploded” among the nonwhite invaders to take the course.

When the Allehanda visited the shooting range, “more than 50 immigrant youths were on the course,” honing their shooting skills.

Even more incredibly, the sniping course is being paid for by Sweden’s state-funded Migration Agency as an “integration” program into Swedish society.

“Young people from all over the world—Syria, Afghanistan, Africa, [and] South America” are taking sniping lessons, theAllehanda said, and some of them are “interested and very talented,” the paper quoted course supervisor Birgit Höglin as saying.

The program is offered as part of the language course at the local upper secondary school, Höglin said, saying that the benefits of the program are “much more” than just teaching the invaders how to use sniping rifles.

“Here they talk Swedish in other social contexts, meet new people, and hang out. It is especially good for their vocabulary,” Höglin said.

It seems of no concern to these liberals that every single terrorist attack on Europe in 2015 was carried out by “refugees.”

State-funded sniper training for “young immigrants” seems so out of place that such an undertaking is firmly in the realm of the insane, and would, if not actually happening, be the subject of some bizarre joke. Unfortunately, it is not.

allehanda-shooting-04allehanda-shooting-02

Sweden: State-funded Muslim “Sniper” Training

image_pdfimage_print
FacebookTwitterGoogle+Share

Vluchteling ???

Onze Belgische leugenpers en Belgische leugenmedia voerden verleden week een walgelijke vertoning op met foto’s en een filmpje van een kind. Onze redacteur a. griffon vond op het internet een  filmpje dat hij onmiddellijk op facebook publiceerde met volgende commentaar: “Deze film moet je zien! Dan weet je dat de moslim-oorlogsmisdadigers en -terroristen het nieuws produceerden dat de naïeve bevolking op de schermen en in de kranten zagen van de media. Blijkt dat diegenen die deze beelden produceerden zelf kinderen hebben onthoofd. Ze er niet voor terugdeinzen ze als schild te gebruiken.
Hoe in de krampachtige poging om Assad ten val, en de Russen in diskrediet te brengen het journaille zich al dagelijks medeplichtig maakt aan terrorisme.

Rechts actueel schreef er inmiddels een artikel over: Man die Syrisch peutertje Omran fotografeerde dikke vriendjes met kinderonthoofders.

image_pdfimage_print
FacebookTwitterGoogle+Share

Slavernij is geen werk van ‘blanke’ racisten!

Slavernij is een Islamitische en dus

Mohammedaanse, ‘specialiteit’, van de

extreem-racistische islam!

Zou je onze huidige parasiterende kaste, al dan niet nepotistische, ‘beroepspolitiekers’ nu niet op hun schijnheilig hypocriet bakkes willen kloppen?

Deze parasiterende en islamofiele kaste roeptoetert dat hun ‘eigen’ volk racistisch is. Jawadde!  Dit kan echt niet zonder gevolg blijven! Ofwel gaan wij er aan, ofwel gaan deze politiek correcte racisten en hypocriete fascisten er aan. Voor wat mij betreft is de beslissing nu al genomen. Ik hou niet zo erg van verliezen. De bovenstaande filmpjes leren mij waar dit toe leidt!

image_pdfimage_print
FacebookTwitterGoogle+Share

Slavernij, terrorisme en islam

De islam is geen godsdienst en het is ook geen sekte. In haar volle vorm, is het een compleet, 100% en dus totaal systeem van samenleving. De islam heeft religieuze, juridische, politieke, economische, sociale en militaire componenten. De religieuze component is een baard om alle andere onderdelen te verbergen.
Islamisering begint wanneer er voldoende moslims in een land zijn om campagne te voeren om religieuze privileges te bekomen. Als politiek correcte en tolerante samenlevingen en culturen instemmen met islamitische eisen voor hun religieuze voorrechten, sluipen sommige andere bestanddelen ook binnen. Lees verder

image_pdfimage_print
FacebookTwitterGoogle+Share

De islamofiele waanzin ten top gedreven

Wie dacht dat de uitslag van het brexit-referendum of de vervanging van David Cameron door Theresa May het gezond verstand terugbracht in het Verenigd koninkrijk moet toch dringend gaan nuanceren en opletten. Blijkbaar vindt een afdeling van het ministerie van binnenlandse zaken het daar goed dat er asiel verleend wordt aan leidinggevenden van het moslimbroederschap uit Egypte! Lees verder

image_pdfimage_print
FacebookTwitterGoogle+Share

De koran.

Westerse en dus ook Europese politiekers die zich niet informeren over de islamitische doctrine zijn niet alleen nalatig maar onbekwaam en misdadig bezig wegens nalatigheid. Hoe kunnen zij zich een oordeel vellen over iets als ze zich niet willen laten informeren door westerse wetenschappelijk geschoolde deskundigen?
Hoe kunnen zij bij voorbeeld deskundig oordelen over subsidies aan de moskees? De meeste onder hen bekennen dat ze niet eens de koran hebben gelezen, of hooguit enkele stukjes ervan. In een geëvolueerde samenleving is schijnheiligheid en hypocrisie hierover onduldbaar.
Lees verder

image_pdfimage_print
FacebookTwitterGoogle+Share