Het westerse EU-gekkenhuis

Met definities moet je oppassen.
Islam is geen fysieke ziekte zoals de dollekoeienziekte. Het is eerder een ziekteverwekker zoals een kwaadaardige kankercel. De ziekte die islam verwekt is een geestesziekte waarvoor geen geneesmiddel bestaat: psychopathie, veroorzaakt door hersenspoeling van jonge kinderen en onderontwikkelde mensen met een extreem laag IQ.

Lobotomie zou een individuele oplossing kunnen bieden maar dat botst uiteraard op onoverkomelijke ethische bezwaren die eigen zijn aan de ethiek van een beschaafde samenleving, en is principieel ook onbetaalbaar.

De schade die in de hersenen van mohammedanen werd aangericht is onomkeerbaar en ze zijn met 1.600.000.000 en dus met veel meer dan de 1% waarvan sprake in het bruggetje naar wiki!
Ze geloven (onder meer) in de waarheid van het volgende:
A) Mohammed is de boodschapper van Allah omdat de koran het zegt.
B) De koran is het woord van Allah omdat de boodschapper het zegt.
Lees verder

image_pdfimage_print
Share

Burgeroorlog is inderdaad onvermijdelijk

De gevolgen waar het Vlaams belang al jaren voor waarschuwt en waar links alles liet verrotten komt als een boemerang tegen hun naïeve hersens terecht. In België waar links comfortabel lag te slapen omdat zij het Vlaams belang in een cordon sanitair afgezonderd hadden, moesten zij geen rekening houden met dertig percent van de kiezers die dagelijks met de verrijking geconfronteerd werden.

Voor de NL bevolking, een cordon sanitaire is een ondemocratische samenzwering van de gevestigde macht, waar onderling een akkoord afgesproken wordt geen rekening te houden met een partij en haar boodschap, wat hun stemmenaantal ook moge zijn. Een scenario die Wilders ook te wachten staat.

Zo was in veel Antwerpse gemeenten een situatie ontstaan waar 49 percent van de stemmen naar het Vlaams belang gingen, en waar al de andere partijen zelfs de maoïsten in de gemeenteraad moesten betrekken om een meerderheid te kunnen vormen. Van beleid voeren was geen sprake en zo kon de situatie in de wijken verder verrotten. Heel lang was je in Vlaanderen een neo-nazi. De fascistische en racistische brubbelpartij het Vlaams Belang gijzelde het migranten-discours. Wat een contradictie.

Om hun cordon sanitair te rechtvaardigen heeft links het Vlaams Belang de stempel van fascisme en rascisme opgemeten, zodat ieder die de maatschappijproblemen gerelateerd aan de moslims aankaartte een neonazi moest zijn, een paria waar geen rekening moest mee gehouden worden.
Die brubbelpartij is in Vlaanderen nog altijd de grootste oppositiepartij, dus velen ondervinden dagelijks de gevolgen van de ongebreidelde import van geïndoctrineerde analfabeten die verloren lopen in de moderniteit.

Je kunt ook brandhout maken van de bewering samen met zowat heel de linkerzijde die dat ook deelt, namelijk dat de toestand(en) in de Brusselse gettowijken (enkel) zouden te wijten zijn aan sociaal-economische factoren. Waarom zou iemand die arm is in je gezicht mogen spugen en ‘Nique ta mère’ (neuk je moeder, sic) zeggen?

De socialistische oom van mijn vader werd als timmerman in de jaren dertig werkloos; hij voerde actie, wijdde zich aan zelfstudie en gedroeg zich fatsoenlijk. Maar volgens de duistere journalistiek heeft de Marokkaanse jongeman die zich als een lul gedraagt zelf geen enkele verantwoordelijkheid; hij is het willoze en van iedere verantwoordelijkheid gespeende slachtoffer van ‘omstandigheden’”…

Flauwekul, de onwil om zich fatsoenlijk te gedragen vloeit wel degelijk voort uit de onwil om zich te integreren. Een fenomeen dat op zijn beurt alles te maken heeft met de islam: “De onwil wordt namelijk maar al te zeer aangemoedigd in en rond de moskeeën.”Het probleem is niet sociaal-economisch, maar “wel degelijk islamitisch.”

De bevolking moet sociale verwezenlijkingen prijsgeven om die linkse hobby te kunnen blijven financieren, nu de kassen leeg zijn lonkt de bevolking naar die vermaledijde boodschappers, want links zegt nu wat Vlaams Belang en Wilders al jaren benoemen.

image_pdfimage_print
Share

Politieke cognitieve dissonantie

U weet het, bijna alle burgers weten het, maar toch zijn onze politiekers niet in staat om de levensnoodzakelijke maatregelen te treffen die zich opdringen. Blijkbaar zijn onze politiekers er alleen maar uit om sporen te laten wissen. De leugenpers heeft zelfs de lef om het gelaat van de mohammedaan te verbergen achter een censurerende balk. Daarom hierna de echte foto.

Er lopen op ons grondgebied duizenden, zo niet tienduizenden potentiële terroristen, die er allemaal normaal uitzien, vrij rond die één kenmerk gemeen hebben: het zijn allemaal mohammedanen. En toch blijven alle moskees op ons grondgebied open en ontvangt de islamitische clerus elk jaar opnieuw enorme sommen aan subsidies, geld dat van de modale belastingbetaler afkomstig is om niet te zeggen dat het van hem werd afgeperst. Lees verder

image_pdfimage_print
Share

Sossen, collectivisten, imbecielen …

“Het is de bedoeling van de Communisten om mensen te laten “denken” dat persoonlijk succes op een of andere manier wordt gerealiseerd ten koste van anderen, en dat elke succesvolle man iemand heeft gekwetst door succesvol te worden.”Ayn Rand

Het EU-parlement is vandaag helemaal bevolkt door islamofiele imbecielen, socialisten en collectivisten. Dat is een andere omschrijving voor graaiers, misdadige oplichters en parasieten.

Mohammedaan en parasiet zijn in feite synoniemen. Daarom noemen mohammedanen zichzelf graag “moslim”, omdat dit verwarring schept en zand in de ogen strooit van de ongelovige “kuffars” die ze mogen doden en vermoorden middels een goddelijk mandaat van Allah de maangod.

Wordt wakker!

http://www.tagesschau.de/multimedia/video/video-299187~player_branded-true.html

!!!!

Opgeslagen voor heruitzending vuile gore censurerende smeerlappen! Nazistsche EU-censuur is het laatste wat wij gaan dulden!

image_pdfimage_print
Share

Mohammedanen, een perfecte definitie.

Tot ongeveer 1930 sprak en schreef men in de beschaafde wereld niet over moslims maar over mohammedanen, zijnde de volgelingen van Mohammed. Een perfecte definitie. Vermits uit diens Arabische biografie bleek dat het een beruchte roofmoordenaar uit de zevende eeuw was, werd met deze definitie bijna alles gezegd. Onze schriftgeleerden hadden door het onderzoeken van de antieke Arabische koran achterhaald dat Mohammed daarin meer dan 90 keer vermeld wordt als rolmodel voor alle Mohammedanen. Hiermee was alles dus gezegd in 2 zinnetjes. Meer uitleg was niet nodig. Het woord van de enige God wordt niet tegengesproken en kan niet gecensureerd worden.

Maar in 1928 veranderden de leden van het islamitisch broederschap in Caïro van strategie en noemden zich het moslimbroederschap en de leden ervan “moslims” of volgelingen van “Moslim ibn al-Hajjaj” de auteur van de tweede langste gezaghebbende (sahih) hadith, of verzameling overleveringen over wat de roofmoordenaar Mohammed allemaal gezegd en gedaan had. Met deze truc viel de connotatie met pure misdadigheid weg, en konden mohammedanen voortaan als moslims doen alsof hun neus bloedde. Lees verder

image_pdfimage_print
Share

Links is supporter van terrorisme

We kunnen er nu niet meer naast kijken. PS, SPA, Ecolo, Groen, PVDA en DéFI zijn duidelijk de objectieve bondgenoten van terroristen en andere misdadigers.

Een voorstel om de administratieve aanhouding te verlengen van 24 naar 48 uur voor alle misdrijven, met een mogelijkheid om tot 72 uur te gaan in geval van terrorisme werd door de kamer van “onze” volksvertegenwoordigers niet goedgekeurd omdat er maar 97 in plaats van 100 stemmen voor waren. Lees verder

image_pdfimage_print
Share

De totalitaire methodiek van links.

De mislukte moordaanslag op Steve Scalise doet ons toch de wenkbrauwen fronsen. De dader van de aanslag op wat een gezellige baseball-training moest worden tussen in het Amerikaans congres verkozen republikeinse politici, was een ex-mederwerker van Bernie Sanders de linkse presidentskandidaat van de “democrats” die het uiteindelijk nog verloor van Hillary Clinton die zoals men weet ook geen schijn van kans had om te winnen van Donald Trump.

James Hodgkinson, want zo heette de doodgeschoten schutter, was een fanatieke ‘basher’ van Trump en de Republikeinse partij.

Links geweld tegen alles wat politiek incorrect is, blijkt ook in Amerika een groeiend fenomeen. Geweld op de Amerikaanse universitaire campussen is er slechts één van de vele voorbeelden van. Pro-Israël-studenten worden daar duidelijk geviseerd als supporters van president Trump. Degenen die de vrije meningsuiting willen aan banden te leggen hebben totalitaire tendensen. Geweld en totalitarisme gaan immers hand in hand.

Wat zo ontstellend is aangaande de schutter op de Republikeinse congresleden is dat deze man waarschijnlijk een linkse fanaticus was die enorm door de media en de leugenpers werd beïnvloed. Dat zal je in onze leugenpers nooit lezen en op onze staatstelevisies nooit horen.
We durven er gemakkelijk een camion Duvel op verwedden dat deze weer gaan blaten over de noodzakelijkheid van het verbod op wapendracht, eerder dan in eigen boezem te kijken.

De oplossing is niet een totaal verbod op wapendracht, maar wel om de totalitaire methodiek en opruiende retoriek van links te bekritiseren.

En links zit diep ingebed in de sociale media. Onlangs nog heeft YouTube een aantal informatieve video’s van PragerU gecensureerd. Laat dit uitgerekend een conservatieve non-profit organisatie zijn die educatieve video’s maakt die erop gericht zijn het bewustzijn van pro-Amerikaanse ideeën, geschiedenis, kapitalisme en conservatieve waarden te verspreiden. De reactie van links sluipt maar is daarom niet minder effectief totalitaire methodiek in casu saboterende censuur.

Een bijdrage vragen voor de moord op Trump vinden deze jonge “dems” grappig.

Fooienpot voor moord op Trump

Toeristenlokker Crepes & Waffels heeft iets nieuws bedacht om een extra zakcentje te verdienen: een fooienpot waarmee je kunt meebetalen aan een liquidatie op Trump…Amsterdam, Netherlands Nutella Donald J. Trump

Geplaatst door PowNed op maandag 12 juni 2017

 

image_pdfimage_print
Share

Hoe imbeciel en onbetrouwbaar zijn de media?

Hoe imbeciel en onbetrouwbaar zijn de media?

Even 3 recente voorbeelden:

1. De Conservatieven gaan van 36.9% in 2015 naar 42,4% in 2017. Door het districtenstelsel verliezen ze toch enkele zetels, maar stijgen dus 5,5% in aantal stemmen.
Maar volgens de media is May afgegaan.
Opkomst: ongeveer 70%
2. Macron kreeg gisteren bij de parlementsverkiezingen ruim 32%, maar door het districtenstelsel krijgt hij veel zetels. Opkomst: 48,8 %.
Dus 16% van de Fransen heeft op hem gestemd.
Volgens de media een gigantische zege!
3. Cowey werd volledig afgemaakt door Republikeinse senatoren, in de media wordt gedaan alsof hij gehakt van Trump had gemaakt,de media lieten alleen Democratische senatoren zien! Er was niets aan de hand voor Trump, maar volgens de onbetrouwbare pers moet hij vrezen voor een afzetting.

Media: totaal imbeciel, debiel, kwaadaardig, totaal onbekwaam of gewoon gekocht…

image_pdfimage_print
Share

Moreau Stéphane $o$ du PS

Dexia, Arcopar, Optima, Ethias, Publilec, Publifin, Publipart, Samucocial…
Hoeveel schandalen zijn er nodig om het patroon vast te stellen? Hoeveel zieken zijn er nodig om te mogen spreken over een epidemie? Hoe lang kan je volhouden dat het schaamteloze gegraai bij Samusocial een geïsoleerd of alleenstaand geval is? Wie zelfs van de daklozen steelt, zal zonder twijfel ook graaien in de échte vetpotten. Dit soort graaicultuur komt niet tot bloei in een vacuüm: dit kan alleen ontstaan in een algemeen klimaat van politiek zedenbederf. En wat gedacht van onderstaand geval? Niet verschieten!

“Bonjour, voici le pedigree de Stephane Moreau:

Afin d’aider nos amis pour leur petite enquête sur Publifin, Moreau, ses amis, ses mandataires et la mafia politico Wallone, voici le bel exemple de ce quest un vrai socialiste protégé par sa famille P$. Il a , disons le, quelques mandats, juste de quoi survivre. Rappelons nous que le seul mandat de Nethys lui rapporte 960.000/an.

Afbeeldingsresultaat voor waals socialisme cumul Voici la liste officielle. (Source Company web, site payant qui donne tout sur les sociétés et les administrateurs)

Moreau Stéphane, Avenue De L’europe 89 4430 Ans

Administrateur Edf Luminus SA
Administrateur Innodem SA
Administrateur Namur Invest SA
Administrateur Preface SA
Administrateur Start-Up Invest SA
Gérant C.I.P.CONSTRUCT SPRL
Administrateur Innodem2 SA
Administrateur Epimede SA
Administrateur Société dInvestissement du Bassin liégeois SA
Administrateur Innodem3 SA
Administrateur Invest Services SA
Administrateur Fonds Dinvestissement Et De Croissance Industrielle SA
Administrateur Liege Airport Business Park SA
Administrateur Science Park Services SA
Administrateur Société dInvestissement du Bassin liégeois SA
Administrateur délégué Spinventure SA
Administrateur Start-Up Invest SA
Administrateur La Societe De Logements Du Plateau SCRL
Administrateur délégué Nethys SA
Administrateur Applications Cable Multimedia SA
Administrateur Chaudfontaine Hydro SA
Administrateur NeWIN SA
Administrateur délégué Resa SA
Administrateur Taxshelter.Be SA
Administrateur Parti Socialiste Federation De Liege ASBL
Administrateur Publifin IC
Administrateur Resa SA
Administrateur Virtualis SA
Administrateur Promocell SA
Administrateur Publilec SCRL DPU
Administrateur Societe De Developpement Et De Participation Du Bassin De Liege SA
Administrateur 2g Projects SA
Administrateur Accessia Gmp SA
Administrateur Actif Industries International SA
Administrateur Advanced Mechanical And Optical Systems SA
Administrateur Another Sound SA
Administrateur Aquatic Science SA
Administrateur Artialis SA
Administrateur Asit Biotech SA
Administrateur Ateliers de Construction de Herstal SA
Administrateur AviaPartner Liège SA
Administrateur Balteau Non Destructive Testing SA
Administrateur Belgagri SA
Administrateur Belrive SA
Administrateur Bio-Sourcing SA
Administrateur Broers-Bois SA
Administrateur Bureau dEtudes Pierre Berger SA
Administrateur Ce+t Telecommunication SA
Administrateur Centre Dinnovation Medicale SA
Administrateur Constructions Electroniques + Telecommunications SA
Administrateur Covamen SA
Administrateur Creativenture SA
Administrateur D.K.D. SA
Administrateur Delta Group SA
Administrateur Delta Thermic SA
Administrateur Design Metal SA
Administrateur D-Tech Electronic SA
Administrateur Dumoulin Aero SA
Administrateur EcoRCe Economiser lénergie Respecter lenvironnement Certifier vos bâtiments SA
Administrateur Emerit SA
Administrateur Enerwood SA
Administrateur Etablissements Gustave Marcq SCRL
Administrateur Etablissements Wouters SA
Administrateur Ets LECLERCQ SA
Administrateur Euroquartz SA
Administrateur Evinox SA
Administrateur Eyed Pharma SA
Administrateur Fonderie Gaston Fallais SA
Administrateur délégué Fonds Dinvestissement Et De Croissance Industrielle SA
Administrateur Franki SA
Administrateur Franki Construct SA
Administrateur Froid Invest SA
Administrateur Gabriel SCRL
Administrateur Gabriel Danneels SA
Administrateur Gestion Management Commercialisation SA
Administrateur Hd Metal SA
Administrateur i-Care Management SA
Administrateur Immo T.N. SA
Administrateur Innovation Fund SA
Administrateur Jaspar Valves And Maintenance SA
Administrateur Les Ateliers de la Meuse SA
Administrateur Liege Airport Business Park SA
Administrateur Liege Logistics Intermodal SA
Administrateur Liege Startair SA
Administrateur Light Alloys Group SA
Administrateur Magnésium & Aluminium Technologies SA
Administrateur Mecalub Holding SA
Administrateur Mithra Pharmaceuticals SA
Administrateur Namur Innovation & Growth SA
Administrateur Network Infrastructure Inventory SA
Administrateur Nsi It Software & Services SA
Administrateur Paumelles Liegeoises SA
Administrateur Precical SA
Administrateur Procoplast SA
Administrateur R Hotel Experiences SA
Administrateur Safibel SA
Administrateur Sf Sans Frontiere SA
Administrateur Sifec SA
Administrateur Simonis Plastic SA
Administrateur Sô Wines SA
Administrateur Socialcom SA
Administrateur délégué Société dInvestissement du Bassin liégeois SA
Administrateur Spacebel SA
Administrateur Srb Holding SA
Administrateur Symbiose Biomaterials SA
Administrateur Technem SA
Administrateur Tercofin SA
Administrateur Thb Immo SA
Administrateur Transport Colis Livraison Service SA
Administrateur Transport Fluvial De Conteneurs SA
Administrateur Vb Holding SA
Administrateur Wood-Pool SA
Administrateur Genalyse Partner SA
Administrateur Le Pole Image De Liege SA
Administrateur Quality Partner SA
Administrateur Swiss Hotels Leasing Company SA
Administrateur Unixray SA
Administrateur Ateliers Debenisterie Baumans SA
Administrateur Bfan SA
Administrateur Broyeurs Soudron-Sacre SA
Administrateur Actys Holding SA
Administrateur Bouvier Technofour SA
Administrateur C.E. +T. TECHNICS SA
Administrateur Centre Wallon De Telecommunications SA
Administrateur Co Toon SA
Administrateur délégué Conserverie Viaka SA
Administrateur King Freeze SA
Liquidateur Liege Consulting SA
Administrateur Lug SPRL
Administrateur Nanoshape SA
Administrateur Nouvelles Forges Longree SA
Administrateur S.T.M.L. SA
Administrateur Tds SA
Administrateur Techno Consulting SA
Administrateur Socofe SA
Administrateur C Power SA
Administrateur Rentel SA
Administrateur Seastar SA
Administrateur Ventis SA
Administrateur Wtce Services SA
Administrateur Otary RS SA
Administrateur Publisolar SA
Administrateur Start-Up Invest SA
Administrateur Promocell SA
Administrateur Taxshelter.Be SA Administrateur Shelter Prod SA
Administrateur Wallonie Bruxelles Contact Center SA
Administrateur Spe Power Company SA
Administrateur NewlCo SCRL

Voilà, le socialisme dans toute sa splendeur Et Elio et sa clique demande simplement à ce brillant homme daffaire de faire un petit pas de côté

Vous ne rêvez pas, vous êtes en Walballonie
Bienvenue dans le monde merveilleux de Stéphane Moreau, roi de Liège”

h/t Geronimo

ter ondersteuning van

 

image_pdfimage_print
Share