Verkiezingen moeten niet het land redden, maar de Vlamingen !

Tenminste als u begrijpt wat er voor u Vlamingen op het spel staat.

Een lopende-zaken-noodregering van verliezers, die geen enkele legitimiteit meer heeft, geleid door de rabiaat francofone partijgenoot van de huidige voorzitter van de EU, Charles Michel (MR), heeft beslist om een aanzienlijke verhoging van het EU-lidgeld voor de EU- begroting te betalen na de het vertrek van de Britten.

Dit gebeurde zonder goedkeuring van het parlement en de gewesten, zonder de goedkeuring dus van de Vlaamse meerderheid, die in minderheid is vertegenwoordigd, maar wel de factuur zal moeten betalen. Dit is ongehoord en zelfs misdadig t.o.v. al de Vlamingen die al de meest platbelaste burgers ter wereld zijn.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, mogelijk herkende tekst: Wilmès aanvaardt dat België meer zal betalen aan EU Het gat dat de Brexit achterlaat in de Europese begroting moet gevuld worden door de overblijvers. De nieuwe Europese meerjarenbegroting staat op het programma van de top in Brussel.

Dit is het zoveelste bewijs dat de Franstalige politici ons minachten en discrimineren. Ik verwacht hiertegen krachtig verzet vanwege de Vlaamse politici, anders zijn zij niet waardig, en ongeschikt, om Vlamingen te vertegenwoordigen.

De prijs voor het willen redden en behouden van dit onland en een paleis voor hooggeboren erfelijke nietsnutten, zal voor de Vlamingen hééééél hoog zijn. Wees gerust, het zal niet bij 12 miljoen transfers, 7 miljoen directe immigratiekost en 12 miljard begrotingstekort enz… blijven.

Wat een zekerheid is, want velen gingen haar daarin voor, is dat Wilmès uiteindelijk zal beloond worden voor haar loyauteit ten aanzien van de partij, de regerende gestelde lichamen, en de EUSSR. Zij zal kunnen afvloeien naar een lucratieve baan waar ze te midden van andere ratten die ergens al een schip hadden moeten verlaten, kan schitteren in overbodigheid, incompetentie en eigenbelang tot aan haar pensioen. Maar niet zonder eerst haar hoge uittredingsvergoeding te hebben geïncasseerd, die ook voor ruim 70% door de Vlamingen zal worden betaald.

Al diegenen die dit niet willen inzien, stem dan maar voor uw eigen ondergang en verarming, en wordt of blijf dan de slaaf die u al altijd was.

Als alles zal afgebroken zijn, dan is het dan maar zo. Dan is er meteen terug plaats voor iets nieuws. Met of zonder ons, maar ook zonder jullie.

Politici die geen nieuwe verkiezingen willen, verzetten zich niet daartegen om u of het land te redden, maar zichzelf. Ook dat is een minachting van het volk, het lachen met uw intelligentie en oordeel.

En wie beweert nog dat wij in een democratie leven? Een schijndemocratie, dat wel!

Uit Facebookreacties plukte ik:

Michel Lescroart:”Een regering zonder legitimiteit, geleid door een willoze handpop van de door zichzelf geobsedeerde, omwille van zijn onkunde gekozen -edoch niet verkozen- president Michel, kan dit toch niet beslissen? Met welk mandaat? Het is de B-ploeg van de duiveltjes die Champions League wil spelen en jij gaat de tickets betalen.”

image_pdfimage_print
Share

Maurice

We mochten niets weten alhoewel de dader van de terroristische massamoord op de Carnavalvierende kinderen en familie nog werd gevat in zijn auto, en men zeker weet wie de dader was aangezien hij gekwetst in zijn moordwapen was achtergebleven.

Deed de naam Maurice P. geen belletje rinkelen? Wel ik zal eens een voorzichtige hint geven

U dacht aan islam? Foei toch! :p

Het is lijkt echter duidelijk dat het geen echte Duitse voornaam is, alhoewel de officiële berichten schrijven en spreken over een ‘Duitse’ bestuurder uit Volkmarsen. Ja zo wordt de moordenaar nog genoemd alsof het om een verkeersovertreding ging.

De politie dreigde ook meteen om geen beelden van de dader, die door omstaanders werd gefilmd, te verspreiden. Op Gaffervideo’s, zoals bijvoorbeeld bij verkeersongevallen, staan in Duitsland hoge boetes. Een iemand die stond te filmen wordt door justitie onderzocht “schending van het persoonlijke leven door middel van filmen”. De enige die het persoonlijke leven van iemand geschonden heeft is de terrorist. Het is zoals bij ons bekend dat de klokkenluider vaak een hogere straf krijgt dan de daders die hij filmde en publiek aankloeg.

Volgens Duitse media was Maurice reeds gekend bij de politie voor onder meer beledigingen, huisvredebreuk en bedreigingen met geweld. Dat wordt tegenwoordig al ‘eingestuft ‘ (ingedeeld) als niet zo ernstig meer.

Geen enkele verwijzing dit keer naar extreem rechts tijdens de obligate medelevings-speech van das kranke Mädchen Angela Merkel. Slechts een oproep om rustig te blijven. Geen Grünen, geen Linken, noch socialist of gutmensch die durft de zaak te recupereren. Alle dragen ze nu een pamper tegen het schijten in hun broek.

Om het even met verwijzing naar het terrorisme te stellen: de bom ontploft in hun smoel. (lees ook https://nageltjes.be/wp/?p=36037 De Groene aap valt uit de mouw)

Maar om het even of de dader nu een echte Duitser is of niet: de echte schuld van alle zulke leed ligt bij das kranke Mädchen Angela Merkel en haar politieke rattenleger. (Met excuses aan de ratten)

Wat een contrast is deze omzichtige informatie-aanpak met de vorige aanslag in Hanau, zeker nadat uitlekte dat de vader van de dader Hans-Gerd Rathjen een politicus en kandidaat was bij die Grünen.

Dat gedrag alleen al stelt mij gerust dat mijn redenering en die van veel mensen juist is. Weeral !

image_pdfimage_print
Share

De Groene aap valt uit de mouw

De Groenen (Die Grünen) waren al aan ’t pleiten voor het verbieden van extreem rechts en het AfD, nadat ene Tobias R. 9 mensen van buitenlandse origine en zijn moeder vermoordde en dan de hand aan zichzelf sloeg.

En wat blijkt nu?

Meteen werd de aanval ingezet tegen ‘extreem rechts’ en de moordpartij politiek gerecupereerd. De boemerang die Merkel, de Grünen, dan hebben gegooid, komt nu dubbel hard in hun linkse smoel terug. (‘Smoel’ dat is wat de socialisten bij ons nog altijd zoeken)

Op dit beeld is de vader van de moordenaar Tobias Rathjen te zien. Hans- Gerd Rathjen was als politicus 9 jaar geleden nog kandidaat op de lijst van de Grünen in Hanau. Foto: Bündnis 90/ Die Grünen Hanau https://archive.fo/Is1bt

Inmiddels werd ook de vader Hans-Gerd opgepakt en geboeid door de politie weggevoerd.

Wie die „Bild“-Zeitung berichtet, wird deshalb nun auch gegen den 72-jährigen Vater Hans-Gerd R. ermittelt. Zwar geht man nicht davon aus, dass dieser einen direkten Bezug zu den Morden gehabt habe. Dennoch solle geklärt werden, inwieweit der Betriebswirt und ehemalige Grünen-Kandidat für den Ortsbeirat Kesselstadt möglicherweise eine „tatbegünstigende“ Wirkung gehabt haben könnte.

Groenen wilden sporen verbergen?

Andreas Unterberger schrijft zelfs op zijn blog dat de Groenen onmiddellijk alle sporen van Rathjen die naar hen toelopen, probeerden te verwijderen van het internet. Bewakers van de waarheid hadden er tegen dan al voor gezorgd dat die pogingen tevergeefs en te laat kwamen.

De vader mag dan misschien wel niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de daden van zijn zoon, Merkel en de Grünen zijn dat wel voor de haatcampagne tegen de partij Alternative für Deutschland (AfD) en iedereen die er voor stemde of dat van plan was.

Wie is dus het gif in de maatschappij, wie zijn de verspreiders van haat, het gif en de schimmel in de maatschappij? Wie zo de volgende verkiezingen manipuleren, de burgers intimideren, de democratie vervalsen? Toch niet de Russen of Trump zeker?

Het is nu nog niet algemeen bekend, en nog onderdrukt nieuws, zowel in Duitsland als de rest van de wereld.

Maar, gaat Angela Merkel zich nu publiek en uitgebreid komen verontschuldigen voor de tegen elkaar opzetten van bevolkingsgroepen? Ik vrees dat het loeder, het grootste gevaar sinds Hitler en Stalin voor Duitsland, de echte Duitsers en gans Europa, dat niet zal doen. Maar veel Duitsers en Europeanen zullen daar wel hun conclusies uit trekken.

En de Grünen, die de schietpartij ook meteen recupereerde had ook haar kans schoon gezien om af te rekenen met hun politieke tegenstanders. Als er organisaties, politieke partijen of lui zijn waar we moeten voor vrezen, dan zijn zij en hun rode vrienden het grote gevaar voor ons en onze vrijheid.

Ik mij zelfs voorstellen dat ze vanuit hun linkse ideologie in staat zijn ( alleszins sommigen er al eens van dromen) om een Pol-Potje te organiseren. Immers, linkse dictaturen worden zelden en dan nog tijdelijk, vanuit een democratisch verkozen geboren, maar vanuit een soort staatsgreep. Zij haten eigenlijk vrijheid, behalve de hunne.

Rechts zou gevaarlijk zijn en terreur zaaien?

Dan is hier wat vergeten recente geschiedenis gepast voor diegenen die later zijn geboren, of die het zijn vergeten.

RAF-Logo.svg

Met de Rote Armee Fraktion RAF, waarvan de Baader- Meinhofgroep deel uitmaakte, en die van 1978 tot 1998 bestond, heeft de rode terreur via bankovervallen, moorden en bomaanslagen in totaal 39 doden gemaakt. Nee dit waren geen Einzelgangers, geen eenzame wolven, maar goed georganiseerd bendes van toerekenbare daders.

Ze maakten in 1998 bekend dat hun organisatie was ontbonden. Niet iedereen die lid was van die terreurorganisatie was bekend. Bedenk dus dat het niet is omdat een terroristische organisatie toetert dat ze zichzelf heeft opgeheven, dat wij dat moeten geloven dat dat zo is.

Maak zelf een tabelletje als je wilt om alleen al het dodental te vergelijken met wat sinds die tijd ‘extreem rechts’ op zijn geweten zou hebben. In welke kolom zou er dan een nul staan denk je?

Willen jullie de rabiate Vlamingenhaters, de linkse Belgiscisten, het journaille, Groen, Links en verwaande kwasten als Patrick Dewael bvb daar eens op terecht wijzen zodra ze het schietincident ook eens willen recupereren?

Links 😀 😉

22. Feber 2020 / 11:29 https://www.unzensuriert.at/content/91738-hannau-moerder%3A-sein-vater-war-offenbar-gruen-kaniddat. Hanau-Killer Vater des Hanau-Mörders war offenbar Grün-Kandidat

https://www.bild.de/bild-plus/news/inland/news-inland/hanau-welche-rolle-spielte-der-vater-72-des-terroristen-tobias-rathjen-68956980,view=conversionToLogin.bild.html

image_pdfimage_print
Share

Een banaan om zich te verdedigen

Fake news !

De foto bij het artikel moet doen geloven dat de gewelddadige afpersingen van onze kinderen gebeurt door andere blanke jongens.

Iedereen weet dat dit niet zo is of een echte zeldzaamheid.

Zorgwekkende trend in Leuven: drie keer meer afpersingen door tieners, op elk moment van de dag én soms met fysiek geweld

Gisteren om 19:24 door Alain Trappeniers

Zorgwekkende trend in Leuven: drie keer meer afpersingen door tieners, op elk moment van de dag én soms met fysiek geweld
Het aantal fysieke afpersingen verdrievoudigde bijna vorig jaar. Foto: atb

Leuven –

De Leuvense politie registreerde vorig jaar 110 diefstallen met geweld. Dat is een lichte stijging in vergelijking met 2018. In de subcategorie afpersingen is er sprake van zo goed als een verdrievoudiging. Er zijn 51 verdachten geïdentificeerd.

Het aantal geregistreerde diefstallen met geweld is vorig jaar in Leuven min of meer gestabiliseerd. De politie kreeg in 2019 110 meldingen binnen, waarvan er 28 betrekking hadden op een winkeldiefstal …

Wat er niet staat geschreven

Dit soort crimineel gewelddadig gedrag is slechts ontstaan en jaar na jaar gestegen samen met de immigratie, het koesteren van de superdiverse multicul door de extreem linkse stadsbesturen, met nu aan het hoofd Mohammed Ridouani 🤫

En Bart Somers pleit voor nog meer immigratie, en acceptatie van hun rampzalige toekomstvisie en aanpak, die bestaat uit pappen, nathouden en geld uitdelen.

Het zal wel jullie kind zijn die wat overkomt, want hij of zij mogen nooit gewapend naar school, behalve met een banaan en een gevulde brooddoos.

Je kunt dit veranderen, nog net, met de volgende verkiezingen.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200221_04859464

image_pdfimage_print
Share

Wie zal de pil nemen en wie niet?

Op het eerste zicht geen slecht idee de gratis anticonceptie. Het is natuurlijk ook wenselijk dat kinderen geen kinderen krijgen.
Maar de adder onder het gras heeft men niet gezien.

Morning-afterpil wordt gratis voor iedereen

Gisteren21/2/2020 om 16:32 Bron: BELGA

Morning-afterpil wordt gratis voor iedereen
De leeftijdsgrens voor de tegemoetkoming van de morning-afterpil wordt geschrapt. Foto: AP

Anticonceptiemiddelen worden gratis voor vrouwen tot 25 jaar. De ministerraad heeft het koninklijk besluit daaromtrent vrijdag goedgekeurd. De morning-afterpil wordt volledig gratis, ongeacht de leeftijd.

De maatregel maakt deel uit van het budget van de gezondheidszorg voor 2020, dat eind vorig jaar werd goedgekeurd. De maximumleeftijd om van de tegemoetkoming ‘contraceptie bij jongeren’ gebruik te maken wordt opgetrokken van 20 naar 24 jaar, en de leeftijdsgrens voor de tegemoetkoming van de morning-afterpil van 21 jaar, wordt geschrapt.

Concreet betekenen beide maatregelen dat contraceptiemiddelen voor vrouwen tot 25 jaar gratis worden. Voor de morning-afterpil geldt dat voor alle vrouwen, ongeacht de leeftijd. De regering maakt daar 6,9 miljoen euro per jaar voor vrij.

De tekst gaat wel nog naar de Raad van State voor advies. De inwerkingtreding is voorzien voor 1 april.

En hier komt de adder !

De enigen die die pillen nooit zullen nemen zijn diegenen die van kinderen hun verdienmodel hebben gemaakt en/of van plan om via de buiken van de vrouwen land te veroveren. Ik merk dat heel wat verstandige meisjes en jongens zich zelfs helemaal niet meer willen voortplanten. Wel het plezier, de lusten, maar niet de lasten. het gevolg van misplaatst feminisme en de ratrace om door het glazen plafond te breken. Zo komt er wat meer plaats voor voor anderen geen enkele anticonceptiepil zullen slikken, ook al omdat het niet mag van hun god, en die niet zullen nalaten om de pillenslikkers te vervangen, hun plaats in te nemen. Lees ook de oproep van Tajip Erdogan van Turkije onder deze post. En dan valt mijn stelling niet meer te ontkennen of negeren ( klemtoon op de juiste letters leggen ! 😉 )

Erdogan roept Europese Turken op meer kinderen te maken: “Zo vergroten we onze invloed in Europa”

  • 17 maart 2017 Bron: Belga https://www.hln.be/nieuws/buitenland/erdogan-roept-europese-turken-op-meer-kinderen-te-maken-zo-vergroten-we-onze-invloed-in-europa~ad8fb26d/
EPA

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zijn in Europa levende landgenoten opgeroepen meer kinderen te nemen om zo de invloed te vergroten. “Neem niet drie, maar vijf kinderen”, zei hij tijdens een campagnebijeenkomst in Eskisehir, in het westen van Turkije.

Meer kinderen is volgens Erdogan een antwoord op het onrecht dat Turken in Europa wordt aangedaan doordat landen als Nederland en Duitsland Turkse ministers geen campagne laten voeren voor een referendum in april. Die volksraadpleging moet hem als president meer macht geven.
Het staatshoofd riep de Turken in Europa op hun leven over de hele linie op een hoger plan te brengen. “Daar waar u werkt en woont, daar is nu uw vaderland. Richt meer bedrijven op. Stuur uw kinderen naar betere scholen. Laat uw familie in betere wijken wonen. Stap in de beste auto’s. Ga in de mooiste huizen wonen.”

image_pdfimage_print
Share

Het zal allemaal wel weer ons schuld zijn. Ik hoor in de verte de collectebus al rammelen.

Vraag het maar aan de Chinezen en de Aziaten in het algemeen: sprinkhanen zijn eetbaar en bovendien een bron van proteïnen. Hier betalen mensen er in restaurants zelfs fors voor om ze te mogen proeven.
Wilt er iemand dat eens aan de Afrikanen gaan vertellen vooraleer de NGO’s hier weer met hun collectebus voor mijn neus staan en lopen te vertellen dat het allemaal de schuld is van de blanke Europeanen.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200221_04859277?fbclid=IwAR1B6H-_2lGRHOYfGawtJ8xDa-vigbpUL05sZZFDk3GCq0BURrEzZua_fC4

Sprinkhanenplaag nog lang niet voorbij: duizenden insecten veranderen zonnige dag in nacht

| Bron: Reuters,

De sprinkhanenplaag die Oost-Afrika en Zuidwest-Azië teistert, is nog niet voorbij. Miljoenen insecten trekken dagelijks over landbouwvelden, verwoesten gewassen en veroorzaken hongersnood. In Bahrein veranderde een invasie van de sprinkhanen een zonnige dag in nacht, waardoor het verkeer werd lamgelegd. In Pakistan proberen boeren alles om de insecten te verjagen, terwijl in Afrika hongersnood dreigt door de plaag. De Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties wil dat er snel wordt ingegrepen.

image_pdfimage_print
Share

Niets meer om te verliezen, behalve zichzelf.

Een duidelijk beeld van de toekomst van Europa duikt nu vrijwel alle dagen op. En toch willen veel mensen liever wegkijken en goedmenselijk verder blijven kiezen voor de ondergang van de beschaving.

“Volgens de politie is er nog geen betrouwbare informatie over de “achtergrond”.
De schietpartijen waarbij al 8 doden (ondertussen opgelopen tot 11 doden) vielen vonden volgens eerste informatie plaats in/tussen rivaliserende shishabars, waterpijp-bars dus. Niet bepaalt een soort activiteit dat wordt opgestart door blanke Westeuropese Duitsers of Westerlingen.

Waar aanvankelijk gevreesd werd dat het schietpartijen betrof die het gevolg waren van bende-rivaliteit, blijkt in de loop van deze voormiddag dat de dader een 42 jarige Duitser Tobias R. zou zijn die nadien zichzelf en zijn 73 jarige moeder van het leven beroofde.
De paranoïde man zou gehandeld hebben vanuit vreemdelingenhaat zo staat er nu te lezen.

Wat een meevaller voor het regime van Merkel, dat er af en toe ook een etnische Duitser als dader kan worden aangewezen. Zo kunnen ze voortaan gelijk alle Duitsers die hun mond nog eens durven open doen wegzetten als extreem rechtse racisten, onder verwijzing naar deze schietpartij. Zo heeft elk land nu zijn Anders Breivik, zijn Hans Van Themsche, en minstens een eigen massamoordenaar per 10-tallen vreemden met hun veelvoud aan slachtoffers.

Naïeve, nee eigenlijk misdadige politici hebben er nog steeds geen benul van dat het voorkomen van zulke acties, die af te keuren zijn en het volk eigenlijk nog meer schade toebrengen dan helpen, ook het gevolg zijn van hun politiek en handelen. De ruime meerderheid is het immers niet eens met de immigratiepolitiek en de vervreemding van hun omgeving, de de bezetting van hun land en de omvolking en de demografische en sociale ontwikkeling. Weer zullen hierdoor de oorzaken van onvrede over immigratie dieper in de diepvrieskist belanden.

Nee, deze moordpartij heeft de Duitse zaak niet geholpen. Inegendeel. Want al is het bekend bij iedereen die een beetje snugger is, dat het waterpijproken niet het verdienmodel is van de waterpijp-bars. Net zo min als dat het geval is in veel hand carwashes, nachtwinkels, pittabars, telefoonwinkels enz…. op plaatsen waar de laatste kruidenier, slager en bakker van miserie en armoede zijn gestorven.

Dat het crimineel tuig elkaar begint af te maken, zouden we alleen maar kunnen toejuichen. Maar jammer genoeg blijft het daar nooit bij.

Terwijl wij geen enkel wapen meer mogen hebben om ons te verdedigen is het aantal wapens, zelfs oorlogswapens, in handen van allochtone criminele bendes alleen maar toegenomen. Het bezit daarvan, en frequent gebruik vooral maakt het noodzakelijk dat ook de brave mensen zich kunnen verdedigen. De politie komt immers steeds te laat en vist achter het net, of wil begrijpelijk hun leven niet meer riskeren.

Toch zal het feit dat de vermoedelijke dader (mutmassliche Täter) een legaal wapen bezat en lid was van een schietclub er toe leiden dat zulke clubs en het wapenbezit dreigen te worden afgeschaft. En net is het slechts een goede man/vrouw met een wapen die een slechte met een wapen kan stoppen. Oorzaak ligt niet enkel bij de politiek correcte verrottingspolitiek, maar evenzeer en soms nog meer bij de zieke, wereldvreemde, ellendig trage justitie dat niet eens in staat is om de brave mensen en de slachtoffers te beschermen, maar wel eist om nog duizenden oorlogsmisdadigers naar hier te halen om te berechten. Wat een megalomane eigendunk !

Zo lang oogkleppen, blinddoeken en oordopjes, en/of verstandelijke vermogen verhinderen de realiteit te kennen, zal dit soort aanslagen ook alleen toenemen, zij het slechts een fractie van het aantal aanslagen, moorden en geweldplegingen van moslimterroristen, drugsbendes en allochtone bendes. Niemand wil verdrukt en gemuilkorfd zijn of worden in eigen land.

Actie wekt reactie, en verdediging, zelf ten koste van zijn eigen leven. . Steeds meer mensen hebben bovendien niets anders meer om te verliezen.

Zijn mensen als Bart Somers, Angela Merkel, en Rutten de oplossing of net de oorzaak van de problemen en dus het probleem zelf?

Nu we miljoenen dreigen te moeten betalen aan massamoordenaars, oorlogscriminelen en hun aanhangers; we zelfs boetes moeten betalen aan uitgezette criminelen, en behalve het Vlaams Belang en de NVA geen enkele partij allochtone criminelen de nationaliteit wilt afnemen, mag ik hopen dat de kiezers zich zullen realiseren dat ze voor de pest en de cholera hebben gestemd, de echte populisten die ondanks grote woorden ons enkel onheil, verarming, overbevolking en criminaliteit brachten.

Het zal dus enkel erger worden.

Die Welt: https://www.welt.de/vermischtes/article206001951/Hanau-Elf-Tote-nach-Schiesserei-darunter-der-mutmassliche-Taeter.html

Elf Tote nach Schießerei in Hanau – darunter der mutmaßliche Täter

Stand: 05:40 Uhr | Lesedauer: 5 Minuten

Germany Shooting
Germany Shooting
Rettungskräfte und Polizei an einem der Angriffsorte im hessischen Hanau Quelle: AP/Michael Probst

Im hessischen Hanau sind mindestens zehn Menschen durch Schüsse getötet worden. Auch der mutmaßliche Täter ist tot. Er ist am Donnerstagmorgen leblos in seiner Wohnung aufgefunden worden. Aktuell gibt es keine Hinweise auf weitere Täter. 0

In Hanau haben Polizisten am frühen Donnerstagmorgen den mutmaßlichen Todesschützen tot aufgefunden. Spezialkräfte hätten in einer Wohnung außerdem eine weitere Leiche entdeckt, sagte ein Polizeisprecher. Es gebe keinen Hinweis auf weitere Täter. Die Zahl der Toten habe sich auf insgesamt elf erhöht.

Die Polizei bestätigte gegenüber WELT, dass es sich nach aktuellen Erkenntnissen nur um einen Täter handelt. Zeugenaussagen zu einem flüchtenden Fahrzeug führten die Beamten am Donnerstagmorgen zu einer Wohnanschrift im Stadtteil Hanau/Kesselstadt. Das Wohnhaus wurde weiträumig abgesperrt. Dort fanden Spezialkräfte zwei weitere Leichen, eine davon sei nach Polizeiangaben der mutmaßliche Täter. Die Hintergründe der Tat sind noch offen.

Am Mittwochabend, gegen 22 Uhr, waren in Hanau an zwei verschiedenen Orten Schüsse gefallen. Im Bereich Heumarkt sei laut Angaben der Beamten mindestens eine Person schwer verletzt worden – von dort sei ein dunkles Fahrzeug davongefahren. Ein weiterer Tatort wurde im Bereich des Kurt-Schumacher-Platz gemeldet. Auch dort gab es mehrere Verletzte. Die Polizei leitete sofort eine Großfahndung ein, die Kriminalpolizei nahmen die Ermittlungen auf.

GERMANY-SHOOTING/

Am Tatort im Hanauer Stadtteil Kesselstadt laufen die kriminaltechnischen Untersuchungen Quelle: REUTERS

Eine mögliche dritte Schießerei in Lamboy bestätigte sich nicht. Die Polizei war zwar auch dort mit einem Großaufgebot vor Ort. Laut eines Sprechers der Staatsanwaltschaft sei dort aber niemand getötet worden.

Die bayerische Polizei unterstützte ihre hessischen Kollegen. Polizisten aus Unterfranken waren in Hessen vor Ort, hieß es am Donnerstagmorgen aus der Leitstelle des Polizeipräsidiums in Würzburg. Wie viele Kräfte konkret im Einsatz waren, sagte der Sprecher nicht.

Erste Schüsse sollen in Sisha-Bar gefallen sein

Die ersten Schüsse sollen an und in der Shisha-Bar „Midnight“ in der Innenstadt gefallen sein sollen. Augenzeugen bestätigten gegenüber WELT die Schüsse in dieser Sisha-Bar. Lesen Sie auch

Police officers secure the area after a shooting in Hanau near Frankfurt

Schießerei in Hanau „Die Leute haben geschrien und sind rausgerannt“

Danach soll der Täter in den Stadtteil Kesselstadt gefahren sein. Dort soll laut des „Hessischen Rundfunks“ dann erneut in einer Shisha-Bar geschossen worden sein. Der zweite Tatort ist fast in Laufnähe, mit dem Auto sind es bis dahin nur etwa fünf Minuten. Der Kurt-Schumacher-Platz liegt in einem Wohnviertel. Dort befindet sich im Erdgeschoss eines Wohnblocks eine Art Kiosk, mit der Aufschrift „24/7 Kiosk“ auf der großen Glasscheibe, auf einem Reklame-Leuchtschild steht „Arena Bar & Café“. Der Blick ins Innere sei versperrt, die Scheiben teils halbhoch mit orangefarbener Folie beklebt, wie die Nachrichtenagentur dpa berichtet. Hier soll es fünf Tote gegeben haben. Nach Informationen der „Bild“ soll der Schütze in der Bar im Raucherbereich wild um sich geschossen haben.

Am Tatort im Hanauer Stadtteil Kesselstadt laufen bis in die Morgenstunden die kriminaltechnischen Untersuchungen. Um ein beschädigtes Auto, das mit Rettungsdecken abgedeckt war, wurde in der Nacht ein Feuerwehrzelt aufgebaut, das auch als Sichtschutz diente. Die Polizei sperrte den Bereich weiträumig ab. Schwer bewaffnete Beamte sicherten ihn. Dort sollen zuvor ebenfalls an oder womöglich auch in einer Art Kiosk Schüsse gefallen sein. Insgesamt starben laut Polizei an zwei Tatorten mindestens zehn Menschen.

GERMANY-CRIME/

Ein Auto ist mit Thermofolie abgedeckt, neben dem Wagen liegen Glassplitter, der Tatort wurde weiträumig abgesperrt Quelle: REUTERS

Vor einem Döner-Imbiss in der Hanauer Krämerstraße markierten Einsatzkräfte den Ort mehrerer Patronenhülsen mit Farbe auf dem Bürgersteig. Der Fußweg vor dem Imbiss sei mit einem Flatterband der Polizei abgesperrt, wie die dpa berichtete. Die Polizei forderte neugierige Passanten auf, den Bereich zu verlassen und sich in ihre Wohnungen und die Lokalitäten vor Ort zu geben.

Immer wieder tauchten Menschen am Absperrband in dem Stadtviertel mit vielen Wohnblocks auf. Unter ihnen war ein 24-Jähriger, der nach eigenen Angaben der Sohn des Kioskbesitzers ist. Er sei bei der Tat nicht vor Ort gewesen, sein Vater, wie er erst später erfahren habe, auch nicht. Als er von den Schüssen gehört habe, sei er sofort hergekommen. „Ich habe erstmal einen Schock bekommen.“ Die Opfer seien Leute, „die wir jahrelang kennen“. Es seien zwei Mitarbeiter und eine Person, die er schon von klein auf kenne. „Wir kennen sowas nicht, wir sind auch nicht mit Leuten zerstritten. Wir können es uns gar nicht vorstellen. Es war ein Schock für alle.“

Tote durch Schüsse in Hanau

Ein Auto ist mit Thermofolie abgedeckt, neben dem Wagen liegen Glassplitter und eine Jacke, der Tatort ist mir Polizei-Band abgesperrt Quelle: dpa/Boris Rössler

Die Bundestagsabgeordnete für den Wahlkreis Hanau, Katja Leikert (CDU), hat sich nach den tödlichen Schüssen in Hanau bestürzt gezeigt. „In dieser fürchterlichen Nacht in Hanau wünsche ich den Angehörigen der Getöteten viel Kraft und herzliches Beileid“, schrieb die stellvertretende Vorsitzende der Unionsfraktion am Donnerstagmorgen bei Twitter. „Den Verletzten eine hoffentlich schnelle Genesung. Es ist ein echtes Horrorszenario für uns alle. Danke an alle Einsatzkräfte!!“ Der Deutschen Presse-Agentur sagte sie: „Ich bin erschüttert darüber, was passiert. Ich verfolge das Geschehen auf Twitter.“

Der Hanauer Oberbürgermeister Claus Kaminsky hat sich erschüttert über die Gewalt in seiner Stadt geäußert. „Das war ein furchtbarer Abend, der wird uns sicherlich noch lange, lange beschäftigen und in trauriger Erinnerung bleiben“, sagte Kaminsky bei einer Sondersendung von „Bild live“ in der Nacht zum Donnerstag. Es habe offensichtlich acht Tote gegeben und mehrere Verletzte, denen er „alles Gute“ wünsche. Für den Bürgermeister „ein Abend, wie man ihn sich schlimmer kaum vorstellen kann“. Zu den Hintergründen, dem oder den Tätern und den Motiven konnte Kaminsky noch nichts sagen.

Hanau liegt im Main-Kinzig-Kreis etwa 20 Kilometer östlich von Frankfurt/Main und hat etwa 100 000 Einwohner.

https://www.standaard.be/cnt/dmf20200220_04857149

Acht doden bij twee schietpartijen in Duitse Hanau, verdachte en andere persoon thuis dood teruggevonden

Acht doden bij twee schietpartijen in Duitse Hanau, verdachte en andere persoon thuis dood teruggevonden
Foto: AP

Bij twee schietpartijen in shishalounges in het Duitse Hanau zijn woensdagavond acht doden gevallen. Dat bevestigde de lokale politie in een verklaring. Volgens lokale media raakten ook vijf mensen zwaargewond. Donderdagochtend, na een urenlange klopjacht, maakte de politie bekend dat een verdachte dood werd teruggevonden in zijn huis, waar ook een ander lichaam werd gevonden.

image_pdfimage_print
Share

‘Arbeidshandicap’, een ‘nieuwspraak’

Open hiring

Wedden dat ook hier Unia, Kif Kif en tal van politici er hier ook al van dromen om dit in te voeren?
Volgens de newspeak die de Standaard gebruikt en die Bart Somer hiervoor ook had kunnen verzinnen (of ook heeft verzonnen), zullen we spoedig niet meer mogen spreken van sollicitanten met een crimineel- of drugs-verleden, maar van mensen met een arbeidshandicap.
Open hiring heet dit.

Een diploma hoeft niet om te solliciteren, enkelband is geen bezwaar. Binnen afzienbare tijd zal de demografische evolutie er voor hebben gezorgd dat dit wordt overgenomen omdat het grootste deel van de bevolking in aanmerking komt voor zulke aanwervingscriteria. De enige aanpassing die zal worden geëist is het schrappen van de fysieke proef. 😀
Veel succes Bart Somers en Co om onze multidiverse, inclusieve toekomst vorm geven.
Of toch maar niet ?

Uw keuze in het stemhokje zal dat bepalen. Misschien nog net, nu we nog in de meerderheid zijn. Nadien zal de democratie tegen ons worden gebruikt. Wedden?

https://www.standaard.be/cnt/dmf20200218_04854795

Enkelband geen bezwaar

Geen sollicitatiegesprek, geen controle op een even­tueel crimineel verleden, geen drugstest. Het enige wat je moet kunnen, is acht uur rechtstaan en 23 kg opheffen. Het is hoe de cosmeticaketen The Body Shop het personeel voor haar distributiecentrum in North Carolina aanwerft. ‘Open hiring’ heet de techniek waarbij je mensen zonder enige test of controle aanwerft. Wie zich het eerst meldt, krijgt de job. Open hiring moet ertoe ­leiden dat mensen met een arbeidshandicap een eerlijke kans op een job krijgen. Bij klassieke sollicitaties, zelfs voor jobs zonder diplomavereisten, vallen mensen met bijvoorbeeld een crimineel verleden al snel uit de boot. In de VS is die groep niet bepaald klein te noemen. Op dit moment zitten er zo’n 2,3 miljoen Amerikanen achter de tralies.

image_pdfimage_print
Share

Weer bestolen ! Wij financieren terrorisme en onze ondergang.

Voor wie nog steeds dacht dat immigranten ons kwamen verrijken. Sommigen, weinigen, wel natuurlijk, al mag dat eens uitgevlooid worden hoeveel er dat precies zijn. Want de overlast, de drugshandelaars, de gevangen, de fraudeurs, de terroristen, de overvallers, de dieven, en de seksuele criminelen zijn duidelijk identificeerbaar en te linken.

En nee, iedereen weet het het zijn niet de autochtone oudjes en kinderen die daarin een belangrijk aandeel hebben. (al komt dat ook eens voor natuurlijk) In Nederland is al een hele tijd geleden vastgesteld dat er voor honderden miljoenen aan fraude werd gepleegd in de gezondheidszorg. Maar nu blijkt ook dat dit geld voor een groot deel naar het terrorisme is gevloeid. Het geld is niet meer recupereerbaar want in het buitenland en verdwenen , de fraudeurs kunnen niet gestraft worden omdat dit wettelijk niet mogelijk is.

Zou het kunnen dat met dat geld dure advocaten werden betaald, want gratis werken die niet, of iemand werd omgekocht?
Voor alle duidelijkheid: het zijn niet de blanke Nederlandse oudjes en gehandicapten die het geld gekregen hebben , maar de mensen die ons haten, bestelen en misbruiken. Dat mag, zo staat er in de koran, als de slachtoffers kafirs zijn.

Immigratie die ons zou verrijken?
Nog meer van dat?
We moeten nog meer geduld hebben?
EVRM en internationale verdragen een gevaar voor ons?
We schaffen ons af?
We laten ons verder omvolken en bestelen?
We gaan ze uitburgeren?
We laten Bart Somers verder begaan?
U mag het antwoord op die vragen zelf geven.

image_pdfimage_print
Share