Hoelang nog …

Hoe lang nog Stasi Merkel, Michel (ekke), Rutte en opgeblazen Franse blaaskaak Macron, gaan jullie ons geduld nog durven tarten? Genoeg is assez, en trop is teveel ! Barcelona deed (hopelijk) de emmer overlopen. Niks orde van de dag! Hier zijn daadwerkelijk uiterst ingrijpende maatregelen hoogst noodzakelijk.

Islam is op ons grondgebied niet veroorloofd noch gedoogd. Duidelijk toch!

image_pdfimage_print
Share

Charlottesville

Een moslimterrorist die in Molenbeek woont en een nieuwe aanslag wou plegen noemt men in de politiek correcte media, “een “Molenbekenaar” , een papa van twee kindjes.

De aanslagpleger van Charlottesville is in die zelfde media:

“Gefascineerd door nazi’s, moeder bedreigd, hunker naar heldendom” , “Had als prille tiener al een geschiedenis van racistische en ongepaste opmerkingen, hij schreeuwde obsceniteiten over Hitler en deed heel racistische uitspraken.
Op zijn veertiende had Fields al de reputatie een abnormale fascinatie te hebben voor nazi-Duitsland. Tijdens een schoolreis naar Europa noemde hij Duitsland steevast “het Vaderland”
Hij deinsde er niet voor terug je een onveilig gevoel te geven. Hij was een buitenstaander, toonde zich als prille tiener al een racist en aanhanger van nazi-Duitsland,”

James Fields was duidelijk lid van een bredere groep en zag zichzelf als iemand die strijdt voor die groep en beweging”. “Die identiteit van de ‘held’ die vecht voor de onrechtmatig onderdrukten – in zijn hoofd de beweging van blanke suprematisten – is een heel gangbaar element en wordt door deze extremistische groeperingen aangewend om aan te sporen tot de brutaalste gewelddaden in de naam van ‘de strijd voor de goede zaak'”.

Het discours dat Fields koos, was dat van haatgroepen zoals Vanguard America, een organisatie van blanke suprematisten die “een eindeloze stroom onaangepaste buitenlanders” aanklaagt die ermee dreigen van de blanken een minderheid te maken in de natie die ze hebben opgebouwd.

Justitie classificeerde zijn aanval als een daad van binnenlands terrorisme.

En wie is daar ook de schuld van??? Juist!
“Amerikanen kunnen makkelijk geradicaliseerd raken en dat gebeurt ook heel vaak in het huidige politieke klimaat. Wat we het voorbije weekend hebben gezien, getuigt hoe alt-right zijn rol ziet in het Amerika van Donald Trump”.

Als iemand zich geroepen voelt de tekst over te nemen en waar het past woorden en namen te veranderen in, moslim, koran, mohammed, jihad, IS, enz., ga uw gang maar.

Filip De Man geeft belangrijke achtergrondinformatie:

De 500 rechtse (Alt-Right) en extreem-rechtse (KKK en aanverwanten) betogers van Charlottesville (Virgina) zijn met open ogen in de val getrapt.
De burgemeester van de stad is Michael Signer, lid van de linkse Democratic party en voormalig medewerker van Obama’s State Department Transition Team. Signer behaalde een diploma politieke wetenschappen aan de zeer linkse universiteit van Berkeley en schreef o.m. voor de linkse Washington Post.
Eerst verbood hij de rechtse bijeenkomst, daarmee het First Amendment (Freedom of Speech) verkrachtend, maar hij kreeg ongelijk van de rechter. De burgemeester, hoofd van bestuurlijke politie, liet dan maar doelbewust de confrontaties tussen rechts en links escaleren door zijn politiedienst foute orders te geven (terwijl het voor de aanwezige politiemacht van 1000 man niet echt moeilijk is om de ocharme 500 rechtsen uit de buurt van links te houden).

Erger nog: door de foute bevelen werden de rechtsen omsingeld door de tegenbetogers en kon een fysieke botsing onmogelijk uitblijven. Waarmee niet gezegd is dat iemand als een gek op de menigte moet inrijden, dat spreekt.
Naderhand was het natuurlijk een koud kunstje om met de bereidwillige medewerking van de linkse massamedia (MSM) de schuld uitsluitend bij de rechtse bijeenkomst te leggen. Anderzijds werd de met helmen, schilden, metalen staven en molotovs gewapende ‘antifascisten’ niets in de weg gelegd, de MSM hebben ze zelfs niet… gezien.

Signer werd benoemd door Virginia’s gouverneur Tim Kaine, vorig jaar nog kandidaat voor het vice-presidentschap. Running mate dus van… Hillary Clinton.
Haar tegenstander Donald Trump heeft sympathie voor Alt-Right en benoemde zelfs hun kopman Steve Bannon tot persoonlijke adviseur.
Links is daar nog altijd razend om en wist dat uiteindelijk Trump zou delen in de klappen.

N.v.d.r.:

De waarheid werd door foxnews al snel na de feiten samengevat:

Altijd interessant Alex Jones:

Ook interessante achtergrond informatie van Paul Joseph Watson:

 

image_pdfimage_print
Share

Panisch crisismanagement van de EU

Wie ontkent dat het Europese beschavingsideaal stoelt op een unie van nationale democratieën, met ook nog eens – mag je hopen – conflicterende politieke opvattingen, vervangt democratie door autoritaire technocratie. En dat is, zo moet gevreesd worden, precies de sprong in het duister die nu in Europa wordt gemaakt.

Het panische crisismanagement van de eurozone leidt tot vormen van centralisering en uniformering die elk gezond idee van democratie ondermijnen en een bedreiging zijn voor Europa’s rijke culturele variëteit.

Het grootste misverstand is dat de Europese Unie, in reactie op de nieuwe globale wereldorde en afgedwongen door de internationale financiële markten, als een hechte en geoliede politieke eenheid zou kunnen opereren.

Vooral het bedrijfsleven wil dat de EU als een groot bedrijf geleid wordt, met ‘Merkel’ als CEO. Dat managementmodel, de eenheidsworst met beroving van identiteit, is ooit door Karel de Grote, Napoleon en Hitler uitgeprobeerd, maar dat is Europa niet zo goed bekomen. Alle Europeanen zijn in het zelfde bedje ziek, getroffen door een pandemie die te vermijden geweest was indien men naar de Vlamingen en andere onderdrukte volkeren had geluisterd.

En wat de Brexit betreft zeg ik maar wait and see. IJsland die de banken niet geholpen heeft tijdens de bankencrisis en zelfs directeuren opgesloten heeft, is met een schone lei terug kunnen starten, onze bijdragen aan de banken via de EU is nog niet afgelost of er dreigt een nieuwe crisis, en de EU?

Die kijkt er naar en doet niets…de migratieramp…niets….. economisch….niets, zie Griekenland en de andere Zuid-Europese landen enz.

image_pdfimage_print
Share

Luister, en kijk eens aan !

De politiek correcte fanatici en hun satrapen en oligarchen denken een probaat middel gevonden te hebben om politiek incorrecte (en dus objectief correcte) meningen de mond te snoeren, door de geluidsfragmenten van politiek incorrecte meningen op al de sociale media (zoals YouTube) te verstoren en dus illegaal te sublimeren met ‘ruis’ waardoor de aanzet van een politiek incorrecte boodschap schijnbaar geblokkeerd of meestal verminkt wordt.

Geen nood! Onze vrijheidsstrijders zijn bezig ook deze luttele seconden politiek correcte  vervalsing uit te sluiten en onmogelijk te maken.

James Fields de moordenaar die in Charlotteville met een auto inreed op mensen en zogezegd een neo-nazi zou zijn is volgens sommige bronnen in werkelijkheid een linkse antifascist en supporter van Hillary Clinton!

image_pdfimage_print
Share

Wanneer stopt de EU – censuur ?

De documentaire “Gekozen en uitgesloten, de haat voor de Joden in Europa” werd brutaal gecensureerd. De EU-oligarchen willen niet dat je hem ziet!

De manier waarop de WDR deze film heeft uitgezonden was uniek: aan het begin van de film, maar ook met korte intervallen tussendoor waren er waarschuwingen ingevoegd, steeds opnieuw en opnieuw, die er indirect bij de kijkers op aandrongen om niet te geloven wat ze zagen in de film. Een Frans-Duitse film, waarvan aan niemand in Europa wettelijk wordt toegestaan om die zien, is de bron van een groot schandaal geworden. En de makers zijn het doelwit geworden van een ongekende laster- en haatcampagne door de Duitse publieke omroepen.

Middenin het schandaal staat één van Europa’s grootste mediabedrijven, de West Deutsche Rundfunk (WDR) – met 4500 medewerkers en een jaarlijks budget van 1,4 miljard euro – en de Frans-Duitse cultuurzender ARTE.

De televisiedocumentaire, “Gekozen en uitgesloten – de haat voor de Joden in Europa”, zal in de Verenigde Staten voor slecht één nacht alleen worden getoond, namelijk op 9 augustus. Het Simon Wiesenthal Center in Los Angeles heeft aangekondigd dat het de film zou vertonen, nadat de Duitse en Franse netwerken geprobeerd hadden om de documentaire “te begraven voordat deze het kijkerspubliek met de waarheid kan besmetten”, volgens Rabbi Abraham Cooper van de Center’s Associate Dean, in een interview met Gatestone Institute. “Het is een film die moet worden bekeken door iedereen die bezorgd is over het antisemitisme en iedereen die bezorgd is over de democratische toekomst van Europa. Het is een waarheid vertellende en een ‘PC’-veroordelende documentaire,” zei hij.

De waarheid is dat het in het Europa van vandaag steeds moeilijker wordt om de waarheid te vertellen.

Lees verder bij het Gatestoneinstituut >>>

Nawoord:
De haat tegen Joden is zo diep ingebed in de islamitische doctrine dat het ons helemaal niet verbaast dat dit gebeurt in het land van Stasi-Mütti-Merkel. De stank van het NationaalSocialisme heeft terug de hoofden van de Duitse leiders bedwelmd.  Maar ook in Frankrijk wordt de film geboycot. Dat is alarmerend.

Dit ongelooflijk staaltje van intellectuele terreur op aansporing of bevel van de Europese kleptocratie, inclusief Marianne Thyssen, tart elke verbeelding. Dat deze censuur islamofiel en dus politiek correct is, mag  niemand meer verbazen.

image_pdfimage_print
Share

Onze overtuiging !

Wij respecteren ieders overtuiging, ook de religieuze, behalve die van de mohammedanen want zij zijn alleen uit op overheersing, onderwerping, slavernij, seksueel sadisme en volstrekt machtsmisbruik.

Maar nu de Vlaamse tjeven maar liefst officieel 400 miljoen euri (!) proberen te stelen en af te persen van de weerloze modale braafjes belasting betalende Vlaamse burgers, om de opgelichte Arco-gokkers onder hen totaal onrechtmatig te vergoeden, terwijl hun misdadige oplichters van ‘beweging punt net’ – want christelijk paste inderdaad niet in hun aCv logo- vrijuit gaan en wandelen en paraderen nabij de Knokse ‘place m’a tu vus?”, gaan we deze keer voluit voor onze overtuiging.

Ingevolge de geopenbaarde tekst van de ‘heilige koran’ zouden we branden in het eeuwige hellevuur. Meer nog, telkens onze huid zal zijn afgebrand zal ze opnieuw groeien om steeds opnieuw en telkens opnieuw te worden afgebrand. Zegt de ‘heilige koran’!

Wijlen George Carlin!

image_pdfimage_print
Share

Intellectueel terrorisme …

Mensen maken fouten. De meeste van hun fouten zijn het gevolg van een gebrek aan inzicht en informatie. Als men met de neus op de feiten gedrukt wordt, is het moeilijk om objectief en rationeel te blijven. Als men dom gehouden wordt of gehersenspoeld werd, is dat onmogelijk.

In de meeste omstandigheden is het verstandig een paar stappen terug te zetten en afstand te nemen om de waargenomen realiteit van uit een ander perspectief te bekijken. En pas als men ver genoeg teruggaat ziet men het bos, en niet meer de takken en de bomen. De samenhang van gebeurtenissen begrijpt men dikwijls pas veel later en bijna steeds te laat als men door ervaring en een nooit stoppende zoektocht naar de objectieve waarheid vaststelt dat men bedrogen werd.

In veel gevallen, schrijft de Franse auteur Jean Sévillia, is dit te wijten aan “Het intellectueel terrorisme” en “woorden die doden”. Het is een vaststaand feit dat zonder intellectueel terrorisme politieke correctheid niet zou kunnen bestaan noch zou kunnen overleven. De gebruiker van intellectueel terrorisme is vandaag een politiek correcte kaste die louter bestaat uit criminelen. Want ook intellectueel terrorisme is een misdaad. Lees verder

image_pdfimage_print
Share

Zoek het verschil

Presidentsvrouw Melania Trump in Saoedi-Arabië

EUSSR-commisaris Frederica Mogherini in Iran

Presidentsdochter Ivanka Trump in Saoedi-Arabië

Het verschil is dat de Vicevoorzitter en Hoge vertegenwoordiger van de Unie voor buitenlandse zaken en veiligheidsbeleid van de EUSSR-commissie-Jüncker het symbool bij uitstek van de vrouwenonderdrukking draagt. De islamitische kopvod.

Een schande en een laffe messteek in de rug van alle vrouwenactivisten in Iran die strijden voor vrijheid zoals de echte vluchteling Darya Safai dat hier en overal in de wereld doet. De Tijd publiceerde een opmerkelijk interview met Safai waarin ze openlijk spreekt over haar jeugd in Iran.

Commissaris Mogherini daarentegen staat duidelijk aan de kant van de onderwerping en onderdrukking van de Iraanse vrouwen; ze draagt als officiële vertegenwoordigster van het Europees continent de swastika van de islam. Dit is oikofoob en een zware belediging aan het adres van alle Europeanen.

Alle medewerksters van de laffe EU-delegatie onder leiding van Frederica Mogherini dragen een kopvod! De EU buigt weer eens voor een onderdrukkend en vrouwenhatend regime.

Volledigheidshalve een getuigenis van een echt genitaal gemutileerde “racistische fasciste” over de realiteit in de EU:

Ayaan Hirsi Ali beschrijft in bovenstaande video waarom westerse feministen de geïmporteerde vrouwonvriendelijke cultuur negeren die meereist met de massa-immigratie uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika, die alle vrouwen raakt, zowel waar ze vandaan komen als de landen waar ze naartoe emigreren. Zowel commissaris Frederica Mogherini  als commissaris Cecilia Malmström uit Zweden zouden in feite wegens hoogverraad openbaar gehalsrecht moeten worden.

image_pdfimage_print
Share

Informatie uit de VS

Terwijl de Europese leugenpers en valse media de ene leugen na het andere lasterpraatje over Donald Trump uitbraken, of moet ik zeggen obligaat uit hun islamofiele dictatoriale linkse aars persen, bereikt ons uit het land van de dapperen en het huis van de vrije mensen druppelsgewijs totaal andere informatie.

https://www.youtube.com/watch?v=tiJzzgdEpwMv

Geen wonder dat U dat ‘niet’ mag zien van Goegel eigenaar van joe tjoeB. ‘Hedebauw‘ staat aan kun kant!

De beloftes van Trump waren dan ook erg hoog gegrepen. Hij zou het stinkend moeras van de lobbyisten in Washington DC droogleggen. Geen wonder dat de weerstand van de criminelen uiterst hoog zou zijn. En dat was, en is ook zo.

Maar Trump, die nog 8 jaar min acht maanden te gaan heeft, bijt zich als een pitbull vast aan zijn beloftes. Bijna alles wat wij hier over zijn woorden daden en acties vernemen is bewust verdraaid en mist elk verband met de realiteit die zich aan de overkant van de Atlantische oceaan daadwerkelijk afspeelt.

Natuurlijk ondervindt Trump tegenstand.

Van de ‘democrats’ die nog steeds hun verkiezingsnederlaag niet verteerd hebben. Van de misdadige Clinton-clan die stilletjes aan moet gaan vrezen voor gerechtelijke vervolging en veroordeling. Van de demente feministische roze mutsen die geen flauw benul hebben van wat islam werkelijk inhoudt. Van de maffia en georganiseerde misdaad die hun territorium bedreigd weten. Van derderangspolitici uit de vijfde provinciale die geen blijf weten met hun enorm opgeblazen Ego. Van het invasieve legertje islamitische jihadisten die denken ook de VS op de knieën te kunnen krijgen.

Europa zit al op de knieën nota bene, kijk maar naar Zweden! Gelukkig zijn er nog Polen, Slowakije, Tsjechië en Hongarije die het been stijf houden tegen de moslim-invasie van islamitische moordenaars, verkrachters en misdadige barbaren.

Dagelijks belagen de 0000, De Morgen, Knack, De Standaard en mogelijk zelfs Dag Allemaal en Humo Vlaanderen met vervalst nieuws. Maar, dat zijn scheten in een fles. President Donald Trump houdt stand en zelfs meer nog. Elke dag opnieuw voegt hij een adem hoop toe bij het verlangen van de vrije mensheid om definitief komaf te maken met de linkse leugens en het collectivistisch (lees communistisch of socialistisch) bedrog.

Hij is goed beschermd en weet dat Kennedy vermoord werd. Dat geeft hem voorsprong op zijn belagers. Hij is uitstekend geïnformeerd door de raadgevers van wijlen Ronald Reagan. Dat geeft hem superioriteit over alle verkopers van lasterpraatjes en de leugenachtige linkse media.

Eerlijk gezegd, ik zou niet graag in zijn schoenen willen staan. De verantwoordelijkheid dragen voor de toekomst van de hele mensheid na 8 jaar islamofiel bewind van een mohammedaan (Barack Husein Obama), is beslist geen lachertje!

Daarom bewonder ik Donald Trump elke dag meer en meer. Hij is hopelijk de man die zal voorkomen dat onze eigen echtgenotes, dochters, kleindochters en achterkleindochters weerloos mohammedaans vergif in de oren gespoten wordt.

Of heeft U nog altijd niet door wat ‘onderwerping’ betekent?

image_pdfimage_print
Share