Video

De prachtige toekomst

‘De prachtige toekomst’: een kort verhaal bij echte filmpjes.
Deze kansenparels hadden de ferry van Artsen Zonder Grenzen vanuit Lybië niet gemist.
Ze hadden niet eens hoeven te zwemmen nadat de leider op de rubberboot de boot lek stak met een mes, om dan zelf een noodoproep te lanceren naar de wachtende fregatten en NGO- schepen die lagen te wachten. Hij wist hoe en wie.
Onze gelukzoekers werkten vroeger in de bouw, hadden ze bij hun aankomst hier verteld.
Dus werden ze in dringende opdracht van de regering aangeprezen door het tewerkstellingsbureau, in de plaats van de echte landgenoten met een gezin die al een tijdje hun baan kwijt waren geraakt aan goedkopere ingevoerde concurrenten.
Een geduldige werkgever die te veel geld verdient en nog niet genoeg zorgen heeft waagde het om deze mannen, in een bui van multicultureel positivisme en voluntarisme, de kans te geven te bewijzen dat zij onze maatschappij komen verrijken.  
Als het fout loopt, zo dacht hij, kunnen ze nog voetballer worden of meedoen aan ‘The Voice’ of ‘Belgium’s got Talent’ .
Wie raadt wat de toekomst ons brengt?
image_pdfimage_print
Share

Wie is er nu bij de maffia, en wie niet??

De maffia heeft sinds enkele jaren haar werkterrein verlegd naar de meest lucratieve en onbestrafte activiteiten ooit: de ‘legale’ mensenhandel.
Voor elke geredde en opgevangen gelukzoeker worden ze door Europa betaald.
Vandaar ook dat het voor de Lybische kust dringen is om boot’vluchtelingen’ op te pikken.
Dat er af en toe eentje verdrinkt maakt het verhaal allen maar geloofwaardige. Maar elke dode is een streep door de rekening, net zoals dat indertijd gold bij de slavenhandel.
De maffiosi hebben nu een reisbureau van Sub Sahara tot Sicilië.
Ze financieren de vlucht van de gelukzoekers met misdaadgeld, en krijgen dat veelvoudig door Europa in het wit terugbetaald als red- en opvangsteun, die veelal duurzaam is.
Bij hun activiteiten kunnen ze zelfs rekenen op de marine van de verschillende lidstaten die om beurten langs de Noord Afrikaanse kust patrouilleert. Geloofwaardiger dan dat kan het nooit meer worden.  
 
Bovendien zullen ze er gegarandeerd op toezien dat ook hun initiële investering aan hoge intrestvoet door de gelukszoekers zal worden terugbetaald met de OCMW steun die ze zullen trekken of de criminele activiteiten die ze als illegaal zullen uitvoeren.
Ga maar na, allemaal sturen ze geld naar het buitenland via Western Union (of gelijkaardig) via bvb telefoonshops als in de Brusselsestraat in Leuven.
Voor die handel ontvangt de maffia bovendien applaus en bewondering. Iets wat hen nog nooit overkwam.
Niet toevallig speelt alles zich in Sicilië en Italië af, maar ook in Griekenland, waar ze ook sinds mensenheugenis voet aan de grond hebben, zelfs van afstammen.
Een belangrijke vraag is nu ook: Wie is er nu bij de maffia, en wie niet??
Een vraag die Theo Francken zich misschien ook begint te stellen, na de miraculeuze visvangst, en te vermoeden tussen de lijnen van zijn recente uitspraken.
Dat was een ongeoorloofde gedachte Theo ! Je vingers zullen van de tik nog een tijdje pijn doen.
Als we ze niet kunnen tegenhouden, dan kunnen we misschien beter meedoen, en er rijk van worden. Dan kopen we ergens een privé-eiland, dat we dan kunnen laten bewaken met machinegeweren. Indringers worden voer voor de haaien, en we worden dan eindelijk gerust gelaten.

Nederland  helpt Italië met bootvluchtelingen

(ook België e.a. red.)

Nederland gaat Italië helpen met het redden van vluchtelingen die vanaf Noord-Afrika met gammele bootjes de Middellandse Zee proberen over te steken. De nieuwe operatie, waaraan ook andere EU-landen meedoen, gaat Triton heten.

Nederland stuurt zeventig experts die gaan bepalen of de vluchtelingen recht hebben op een verblijfsvergunning, zo maakt staatssecretaris Fred Teeven van Justitie bekend. “Het belang van Triton is dat we de grensbewaking op orde krijgen. We kunnen dat niet alleen aan de Italianen overlaten en gaan daar een serieuze bijdrage aan leveren”, zegt Teeven tegen RTL Nieuws. Het gaat bijvoorbeeld om grenswachters en documentspecialisten. Ook levert ons land een snelle, opblaasbare patrouilleboot, twee honden en twee voertuigen.

ZIE OOK: Italië redt 90.000 vluchtelingen in één jaar

image_pdfimage_print
Share

Adders aan onze borst

Het kan en mag al niet dat er een instituut bestaat en wordt voortgezet als het CGKR/ UNIA. Het Stasicentrum dat geheel volgens extreem linkse visie werd opgericht door wijlen pater Johan Leman en sindsdien bevolkt wordt door autochtoon-vijandig personeel.
Opnieuw een mooi voorbeeld hiervan is Rachida Lamrabet die er als juriste werkt.
Zij presteerde het om tijdens een interview met Knack, naar aanleiding van een door haar met belastinggeld gemaakte kortfilm, te stellen dat het ‘Boerkaverbod is verregaande inbreuk op vrijheid en privacy’.

Vraag ik mij af:

a) Aan welke madrassa studeerde zij sharia-recht? En indien zij (ook) hier studeerde: hoe het het kan dat zij een diploma rechten haalde ( ook op onze kosten), en wie gaf (geeft) er les aan onze universiteiten?

b) Vanuit welke achterlijke religieuze ideologie ze deze stelling opdiepte?

c) Hoe het kan dat ze, gezien deze uitspraak, thuis kan horen in ons Vlaanderen, zich zelfs tot de vrouwen mag rekenen?

d) Hoe kan het dat zo iemand voor het overbodige spionnencentrum UNIA mag werken, en ook daar betaald wordt met belastinggeld? Al is dat een retorische vraag, want er zit daar nest van zulke staatsgevaarlijke figuren. De adders die Vlamingen blijkbaar koesterden aan hun borst.

e) Wie rekruteerde haar en gaf haar de mogelijkheid om in ons gezicht te spuwen,en erger.

Deze vrouw die zo’n uitspraken doet, zou het land moeten worden uitgezet naar een van die islamitische prachtstaten waar haar uitspraken op applaus zullen worden onthaald, en waar zij haar verdere leven als een pinguïn mag rondlopen gedomineerd door mannen.
Geen auto meer, zelfs geen fiets. Achter een gordijn en de kookpotten, 10 kinderen baren en alle dagen een pakje slaag.

Ik gun het haar van harte, en wil haar reis naar haar paradijs zelfs sponsoren.

En nu buiten ! Geen belastinggeld meer voor deze kansenparel !

Rot toch op met jullie moslimidentiteit !

Vlamingen, Europeanen, denk na !
Welke adders koesterden wij aan onze borsten?

Hier, het artikel met foto van de adder uit dit multicul-verhaal

‘Boerkaverbod is verregaande inbreuk op vrijheid en privacy’

'Boerkaverbod is verregaande inbreuk op vrijheid en privacy'Rachida Lamrabet Foto: Katrijn Van Giel http://www.standaard.be/cnt/dmf20170321_02792157

Schrijfster Rachida Lamrabet, werkzaam als juriste bij het Interfederaal Gelijkekansencentrum Unia, werkt voor een theaterproject van de Brusselse KVS aan een kortfilm waarin ze het recht verdedigt om een boerka te dragen. Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir vraagt zich op Twitter af of Unia dit standpunt deelt.

In een interview met Knack vertelt Lamrabet over haar kortfilm Deburkanisation. Volgens Lamrabet is het boerkaverbod immers een verregaande inbreuk op de vrijheid en de privacy van vrouwen. Lamrabet benadrukt wel dat ze in eigen naam spreekt.

‘Een vrouw in boerka geeft het signaal dat haar lichaam privé is en dat ze onzichtbaar wil blijven voor de buitenwereld. Maar dat werkt op de buitenwereld als een rode lap op een stier: het is not done om je zo af te schermen. Door het boerkaverbod is het in België zelfs bij wet bepaald: vrouwen moeten zich laten zien’, aldus Lamrabet in Knack.

'Boerkaverbod is verregaande inbreuk op vrijheid en privacy'

 Dat veel mensen de boerka als vrouwonvriendelijk zien, getuigt volgens de juriste van een paternalistische visie: ‘We moeten die arme vrouwen, die door hun mannen en hun godsdienst worden onderdrukt, van hun sluiers bevrijden!’ Ze moeten worden zoals westerse vrouwen, en dan is het goed.’

Dat is volgens Lamrabet nonsens. ‘Vrijheid kan zich op verschillende manieren uiten. Ook door er bewust voor te kiezen je lichaam niet te laten zien.’

Lamrabet stelt dat we moeten respecteren dat vrouwen met een boerka niet willen deelnemen aan de samenleving zolang die overtuiging andermans vrijheden niet in het gedrang brengt.

Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir vroeg zich op Twitter af of Unia dit standpunt deelt. Daarop antwoordde Unia dat Lamrabet in Knack in eigen naam spreekt. 

image_pdfimage_print
Share

Und morgen früh küss ich dich Wach

FF ter controle op de gekaapte add-on “video-downloader” (“verkiezingsgelul en populisten verslagen ?“)
Dames en Heren:
Hélène Fisher!

        Mohammedanen, scheer U weg!         Muslims Go Home!

Kijk eens aan, de mohammedaanse lafbekken zijn al weg!

Als HONDEN met hun staart tussen hun geile islamitische poten!

Amen!

Wij zijn de baas.

De reptielen uit de bronstijd zijn of zullen verjaagd worden naar hun hol in de Arabische en Noord-Afrikaanse woestijn.

Woestijn is het énige wat zij ‘in staat’ waren te creëren. Daar horen zij thuis! In de zandbak die hun debiele nomadisch brein creëerde uit een agrarisch nirwana: het uiterst vruchtbare Noord-Afrika voor de militairen van de profeet MO toesloegen.

Toen groeide er zelfs geen gras meer!

image_pdfimage_print
Share

Rot toch op met je moslimidentiteit !

UNIA: “‘Rot toch op met je Vlaamse identiteit’ behoort tot vrijheid van meningsuiting…”

6 maart 2017 bereikten de mainstreammedia één van hun dieptepunten: De Morgen-kameraad Joël de Ceulaer tweette toen namelijk: “Rot toch op met je Vlaamse identiteit. #moesterevenuit”. Het oogstte een storm(pje) van verontwaardiging, maar deze ging al snel weer liggen. Dat belette een aantal Vlamingen niet om toch klacht neer te leggen bij UNIA, zo ook Stijn Hiers, een bezorgde burger die deze uitspraak geheel terecht een belediging vindt aan het adres van alle Vlamingen (zo’n 7 miljoen).

id7.png

Kameraad de Ceulear trok zijn schouders eens op en de mensen van UNIA op hun beurt begonnen met het ‘onderzoeken’ van de klacht van Stijn. “Geachte, op maandag 6/3/2017 stuurde Joël de Ceulaer – ‘journalist’ – volgende tweet de wereld in: “Rot toch op met je Vlaamse identiteit. #moesterevenuit” Net zoals de uitspraken “Rot toch op met je Arabische identiteit” of “Rot toch op met je homofilie” is deze uitspraak een schande en beledigend voor iedere Vlaming. Op basis van afkomst (Vlaming) vindt de heer de Ceulaer blijkbaar dat we maar beter oprotten met die identiteit. Ik wens dan ook formeel klacht in te dienen tegen de heer de Ceulaer.

Het onderzoek duurde 14 dagen en vandaag kreeg Stijn het antwoord van UNIA in zijn postbus, we geven het u onderaan het artikel integraal mee, maar stippen toch al enkele zaken aan: “Uw melding heeft betrekking op de vrijheid van meningsuiting. Daarbij dient opgemerkt te worden dat de vrijheid van meningsuiting een grote bescherming kent en dat ook woorden die “schokken, verontrusten  of kwetsen” geuit moeten kunnen worden.” Met andere woorden, “Rot op Vlamingen” is niet schokkend, verontrustend of kwetsend, zelfs niet als de persoon die deze uitspraak doet een publiek figuur is die een gans medium (De Morgen, weliswaar jaar na jaar een kleiner wordend medium) heeft om zijn boodschap van haat en verzuring te verspreiden.

Om tegemoet te komen aan de vrijheid van meningsuiting en naar analogie met de uitspraak van de Ceulenaer, vroegen wij ons af of onderstaande uitspraken dan wél “schokkend, verontrustend of kwetsend” zijn. Blijkbaar niet! Een klacht tegen ReAct zal dan ook uitblijven, of in ieder geval niet ontvankelijk verklaard worden. Toch blijft voor velen de vraag: op basis van welke willekeur is dan eigenlijk het Vlaams Blok veroordeeld, want hun uitspraken gingen nooit zover als deze die het onderwerp is van dit artikel?

id1id2id3id4id5

id6

image_pdfimage_print
Share

MH17 en de EU-criminelen

Even het geheugen opfrissen: in de regeringsperiode van de bruine en schriftvervalsende moslimbroeder Obama gebeurde er een massamoord op onschuldige burgers, allemaal van niets bewust, zittend in een burgervliegtuig boven het Oekraïense luchtruim waar Guy Verafstoodt  op het Maidan plein luttele maanden voordien putschisten tot een heuse (en  bloedige) staatsgreep was gaan aansporen!

Een terugblik:

Nageltjes.be gaf als eerste een objectieve analyse van de feiten. Anderen publiceerden een boek en nog anderen vertrouwden de zwarte dozen van het neergehaalde burgervliegtuig toe aan de Britse eerste minister David Cameron. Tot nu toe, behalve de Brexit, geen énkel nieuws uit die hoek! Dat zegt, dunkt me, genoeg!

Allemaal getuigenissen over wat we niet mochten weten! Zelfs nu wordt onze redactie nog altijd gedwarsboomd om deze informatie te delen, op een domein dat haar eigendom is!

Reden? Die massamoord is strafrechtelijk nog niet verjaard. De medeplichtigen (inclusief Verafstoodt) schuwen geen enkel middel om de strafrechtelijke verjaring te bewerkstelligen.

image_pdfimage_print
Share

Trump is duidelijk over immigratie!

Immigratie is een privilege en geen recht!

Na het fake news van de leugenmedia dat Trump zou geweigerd hebben om Merkel een hand te geven, komt de aap vanzelfsprekend uit de mouw. Trump gaf Stasi-Merkel een formidabel lesje in democratie!

Bovenstaand filmpje zal je op de hersenspoelende leugentelevisie nooit zien! Zie hier de politiek incorrecte link naar het échte nieuws! De europese oligarchen waaronder de ex kleffe dweil Van Rompuy, Kapo Schulz, Stasi-Merkel, Pinnokio Verhofstadt en vele andere dictatoriale potentaten kunnen het vergeten. Met de VS wordt onder Trump niet meer gelachen! Het rijk van de door de Arabische golfstaten gesponsorde bruine schriftvervalsende moslimbroeder Obama is passé. Zijn acht jaar islamofiel bewind was niet meer dan een islamitische hikbui in de wereldgeschiedenis.

Nu de brexit ook een juridisch voldongen feit is, omdat het Britse lagerhuis de wet daarvoor goedkeurde, staan de EU-oligarchen met hun rug tegen de muur en de broek op de enkels. Deze kleine kliek volksverraders moet het opnemen tegen de machtigste alliantie van de vorige eeuw en zeker ook van deze eeuw: de VS + de UK, ook ditmaal gesteund door de tweede grootste kernmogendheid ter wereld: Rusland dat gelukkig niet meer communistisch maar wel degelijk nog nationalistisch is.

Zelfs al slagen ze er in het grootste gedeelte van een dom gehouden bevolking nog een decennium lang te blijven hersenspoelen, tegen deze grootmachten staan de Eu-verraders van hun eigen volkeren machteloos. Zelfs al blijven de rechters van het EVRM islamofiele en politiek correcte oekazes produceren als ware het onrechtmatige diarree, zal dit de EU-dictators niet meer helpen. Alea iacta est! De teerling is geworpen. Leve Trump! Leve de seculiere rechtsstaat! Leve Marine Le Pen! Leve het AFD! Weg met de islam! Mohammedanen go home!

De toekomst van West-Europa hangt nu aan een zijden draadje. Veel zal afhangen van de eurofiele apparatsjiks. Storten zij zich als lemmingen samen met hun baasjes in de afgrond, of suggereren zij aan de oligarchen om op te stappen of zich op te hangen aan de stevigste tak van de hoogste boom in hun riante parken?

In het eerste geval volgt een dictatuur en vanzelfsprekend een verschrikkelijke burgeroorlog zonder voorgaande in de geschiedenis. In het tweede geval zal de grote kuis lang duren, veel geduld vergen en de kosten ervan helaas weer eens afgewenteld worden op de rug van de argeloze en weerloze burgers. Tenzij het Europarlement de commissie afzet en enkele verdragen schrapt en dat zie ik niet gauw gebeuren.

image_pdfimage_print
Share

De goede raad vloog voorbij

Alle dagen leert een mens wat bij door studie of uit fouten. Althans, dat hoort zo.

De PVV had met een veel beter, sterker economisch, monetair en sociaal programma aan de verkiezingscampagne moeten beginnen. Niet dat hij en zijn medewerkers er geen zouden hebben.

Ze werden de voorbije weken door hun tegenstanders overladen met vragen en valse interesse over de problemen rond immigratie, islam, criminaliteit, zodat ze niet konden loskomen van die enkele thema’s, er te veel energie en tijd werden in verloren, terwijl iedereen al heel goed wist wat hun standpunt daarover was.

Ze werden ze door de tegenstanders in de waan gebracht dat die de enige thema’s zouden zijn, die tot de ultieme gedroomde overwinning zou leiden.

Als ik als ‘bescheiden’ mens wat raad zou mogen geven aan de PVV, en bij uitbreiding aan het Vlaams Belang en andere gelijkaardige partijen met ambitie:

 • Kom los uit intrige en valse comfortzones
 • Zorg dat je OOK een stevig economisch en sociaal verhaal hebt.
 • Zorg dat je niet alleen maar vertelt wat er moet gebeuren maar ook
  hoe je van plan bent te doen wat je zegt.
 • Zorg dat er een beter maatschappelijk en ideologisch model ligt als
  fundering onder het huis.
 • Blijf na een overwinning niet genoeglijk of zelfvoldaan op de stoel zitten, noch verslagen na een nederlaag.
 • Campagne voeren, alle dagen van het jaar, is niet alleen de taak van Wilders, maar die van iedereen. Alleen zo ontkomt men aan de indruk van de eenmanspartij en de alles beter wetende grote leider.
 • Omkader jullie met echte specialisten uit het zakenleven, medische beroepen, ingenieurs, exacte wetenschappers, en jullie geloofwaardigheid in de ogen van de kiezers zal stijgen.
 • Zoek bondgenoten in verschillende thema’s/ beroepscategorieën: bvb boeren, vissers,
 • Bedenk: ook een domme mens stemt niet op een dommerik. tenzij ze…
  enz..

Ga ik voor deze raad nu betaald worden? Ik hoop het, maar ik vrees dat ik onbetaalbaar ben.
Gaat men mijn raad ter harte nemen? ….Tja… Zie ik mijn raad net in de wind voorbijvliegen !
Zag ik al eens eerder gebeuren.

image_pdfimage_print
Share

Merkel geen hand geven is haast een heldendaad in deze ruggengraatloze zakkenvullende tijden !

Iemand schreef onder een video op Facebook, als reactie op het nieuws dat Trump geen hand wou geven aan Merkel, wat volgt.
Hij meende tevens een moraliserend lesje te moeten geven aan diegenen die vonden dat Merkel geen hand verdiende na haar persoonlijke campagne tegen Trump en de vele sneren die ze aan hem adresseerde. Met het bekende belerende vingertje vond hij het nodig de andere reageerders een lesje in democratie en wellevendheid te geven. :

W.V.
“Jouw opvoeders hebben ongetwijfeld hun best gedaan, maar de waarden van de democratische rechtsstaat hebben ze jou blijkbaar niet kunnen bijbrengen :-)”

CV antwoordde hem:
“Democratische rechtstaat?? Bestaat dat echt en wat houd dat feitelijk in of is dat iets dat telt voor bepaalde doelgroepen?”

Antwoord van Antoine Griffon aan WV op het gesloten Facebook-forum:

” W.V., Je hebt het nu over Merkel,neem ik aan?
De vrouw die op haar eentje besliste om voor elke staat in de EUSSR en voor iedere inwoner ervan, besliste om de grenzen open te stellen en de terroristen en tafelschuimers uit te nodigen?
Die zich inmengt in democratische processen in andere landen en stemadviezen geeft ?
Die in onze plaats miljarden Euro’s liet bijdrukken en wegschonk, om de slechte kredieten van de Deutsche bank aan oa Griekenland te dekken?
De vrouw die iedereen die ze niet leuk vindt evenmin een blik gunt? Die de vrije mening aan banden wilt leggen en aan de basis ligt van de nieuwe Stasi waartoe ze eens behoorde?
Die vrouw geen hand geven is haast een heldendaad in deze ruggengraatloze zakkenvullende tijden !”

Het strafte is dat dit filmpje zéér uitgebreid aan bod kwam met anti-trump commentaar op het nieuws en journaal van VRT en VTM  maar de volgende foto’s niet:
foto van Luc Van Braekel.
foto van Luc Van Braekel.

VRT en VTM doen dus gewoon aan hersenspoeling. Het zijn leugenmedia.

image_pdfimage_print
Share

De klagende allochtoon

Vanochtend was het een Vlaamse vrouw op de sociale media opgevallen dat terwijl er nog steeds slachtoffers van de bomaanslagen van 22 maart 2016 in de Brusselse metro en in  Zaventem op intensieve zorgen liggen, anderen armen, benen, kinderen, moeders, vaders, broers, zussen en vrienden verloren, en er nog honderden verminkt voor het leven door het leven proberen te krabbelen, zonder enige financiële of emotionele steun van de samenleving en zonder aandacht van de corrupte media, allochtonen over alles en nog wat klagen. Lees verder

image_pdfimage_print
Share