Vlaamse Dokter medicus Jeff Hoeyberghs over Covid-19

WHO Censureert op Youtube & Facebook

De Vlaamse Dokter medicus Jeff Hoeyberghs spreekt de waarheid over Covid 19 en ontmaskert daarmee de totaal onbekwame Belgische politieke elite die deel uitmaken van de ondemocratische minderheidsregering van Sophie Wilmès II.

Wij hadden al geen hoge pet op van de WHO (Wereld- gezondsheids-organisatie) deel uitmakend van de Verenigde Nazi’s en geleid door een in het Zwitsere Genève blaffende Ehtiopiër Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Al iemand vooraf aan Tedros gevraagd of hij ook Mohammedaan is? Want dat zou zijn obsessie om via een door hem opgewekte massa-hysterie met behulp van de laffe politiek correcte kaste in het vrije westen zoveel mogelijk kafirs te doden enigszins verklaarbaar maken.

Maar nu de vrijheid van meningsuiting van een arts op een dictatoriale bijna stalinistische manier met de voeten wordt getreden kan je er donder op zeggen dat er meer aan de hand is dan de systematische en dagdagelijkse indoctrinatie van de Vlaamse communist en Vlamingenhater Van Ranst op de VRT.

Bovenop de totale onbekwaamheid van de ministers Maggie De Block en Wouter Beke blijkt er nu ook op supranationaal niveau een dictatoriale machtsgreep te zijn gebeurd op de berichtgeving.

Wanneer kritische uitingen van een arts worden verboden op twee van de belangrijkste sociale media kunnen we niet anders dan ons ernstige zorgen maken en waarschuwen voor een dictatoriaal monster.

Toen bekend werd dat er in China hele steden in Quarantaine gingen en men er op een week tijd daarvoor tientallen ziekenhuizen bouwde van ettelijke hectaren oppervlakte om die quarantaine ook nuttig te laten functioneren, roken veel Europese politieke elites hun kans om ook dictatortje te kunnen spelen over hun eigen burgers.

De minderheidsregering van lopende zaken geleid door Sophie Wilmès was er als de kippen en Angela Merkel als een der eerste bij om middels volmachten een dictatuur in de steigers te zetten.

Je kan het eens of oneens zijn met al wat Dr. Jef Hoeyberghs zegt maar veel van zijn argumenten heeft Nageltjes van in het begin van deze epidemie geformuleerd. Bekijk en beluister in elk geval het filmpje nu het bij Vimeo nog kan. Let wel Dr. Jef Hoeyberghs is een Vlaming die zich uitdrukt in het Nederlands en vlijmscherpe onweerlegbaar logische en objectieve kritiek formuleert op het misdadig Belgisch bestel en haar politieke elite.

Samengevat: wij volharden dus in onze eerste analyse van 13 maart 2020 De waanzin sloeg toe in de Brusselse wetstraat !”

Nageltjes wist al vanaf half februari dat de gevolgen van het toen nog ‘Corona’ geheten virus gemakkelijk onder controle konden gekregen worden met behulp van het actieve bestanddeel Hydochloroquine van onder meer het geregistreerd geneesmiddel Plaquenil van de Franse firma Sanofi. Maar dat was buiten mijnheer Tedros_Adhanom_Ghebreyesus gerekend want die veranderde de naam van Corona in Covid 19 om zijn indoctrinatie door massahysterie te starten. Wilmés, Merkel en Macron trapten daar met open ogen maar al te graag in. Hulde aan Jeff Hoeyberghs!

h/t voor het filmpje

N.v.d.r.: De redactie veranderde de titel van dit artikel zodat het gemakkelijker op de zoekmachines zou kunnen terug gevonden worden. Indien de video ook op Vimeo ook gecensureerd zou worden, graag een seintje dan zetten wij die op de server van nageltjes of op een andere vrijheidslievend medium.

image_pdfimage_print
Share

Buiten alle proporties opgeblazen virus

‘Cijfers rechtvaardigen op geen enkele manier platleggen samenleving en economie’ – ‘Rechtstaat wordt vernietigd, gevolgen zullen verschrikkelijk zijn’

Het aantal internationale experts en andere vakmensen dat zeer sceptisch staat tegenover de corona lockdowns groeit met de dag. Beate Bahner, een Duitse topadvocaat gezondheidsrecht, auteur van diverse vakboeken en talrijke artikelen, heeft in een persverklaring meegedeeld de in Duitsland genomen maatregelen tot aan het Hooggerechtshof te zullen aanvechten. Volgens Bahner is de verplichte social distancing en het daardoor platleggen van de economie en samenleving niet alleen ongrondwettelijk, maar ook nog eens totaal onnodig, omdat uit de cijfers blijkt dat het coronavirus voor 95% van de bevolking geen enkel gevaar vormt.

Alle genomen corona besluiten in alle 16 Bondsstaten zijn volgens Bahner ongrondwettelijk. ‘Ze schaden in tot nu toe ongekende mate talrijke grondrechten van de Duitse burgers… Wekenlange uitgaansbeperkingen en contactverboden, op basis van de vaagste modelscenario’s (zonder rekening te houden met de inhoudelijke, kritische meningen van experts), alsmede de complete sluiting van ondernemingen en bedrijven zonder enige aanwijzing dat er door hen infectiegevaar bestaat, zijn op grove wijze ongrondwettelijk.’

‘De huidige cijfers en statistieken laten namelijk zien dat de corona infectie bij meer dan 95% van de bevolking onschuldig verloopt (of vermoedelijk zelfs al verlopen is), en daardoor geen zwaarwegend gevaar voor de gemeenschap vormt.’

‘Cijfers rechtvaardigen op geen enkele manier platleggen samenleving’

De 4,5% risicogroepen, vrijwel uitsluitend ouderen met een of meerdere onderliggende medische aandoeningen, ‘zijn door de juiste maatregelen door zowel de regering als deze groepen zelf te beschermen: bijvoorbeeld door het plaatsen van sluizen voor verzorgingstehuizen, door voorlichting over de besmettingswijzen (enkel door druppelinfectie), door hygiëne maatregelen, afstand houden, en in het bijzonder door eigen verantwoordelijke beschermingsmaatregelen, zelfs in de weken van de epidemie.’

‘Het medische personeel in klinieken, artsenpraktijken, verzorgingstehuizen en zorgdiensten kan van al het noodzakelijke materiaal worden voorzien, wat de regering tot op heden niet is gelukt!’

De strenge social distancing en lockdown maatregelen voor 83 miljoen Duitsers, plus het wekenlang lamleggen van bijna de hele economie, ‘is noch door de ontwikkeling van de aantallen, noch door studies, noch door de huidige ervaringen, gerechtvaardigd. Daarentegen zijn de werkelijk noodzakelijk maatregelen nog steeds niet uitgevoerd, zoals uit de vele klachten uit klinieken, verzorgingstehuizen en artsenpraktijken blijkt.’ Bahner pleit voor véél meer testen van alle mensen die contact hebben met risicogroepen, en mensen die dagelijks met heel veel anderen in aanraking komen, zoals supermarkt medewerkers.

‘Tijd voor redelijke voorstelling aantal doden’

Omdat het werkelijke aantal besmettingen vele malen hoger is, zouden er steekproeven onder de bevolking moeten worden genomen. Daaruit zal volgens de advocaat blijken dat de vele experts die erop wijzen dat het sterftepercentage slechts 0,1% is, gelijk hebben. Bij de overleden mensen zou verder heel goed moeten worden gekeken of zij inderdaad door, of slechts met corona zijn gestorven. (Zelfs in Italië zou van slechts een handjevol mensen met zekerheid kunnen worden gesteld dat alleen het coronavirus hen fataal is geworden.)

‘Verder moet er een redelijke voorstelling van het aantal doden worden gegeven, omdat er namelijk dagelijks zo’n 2500 mensen sterven, waarvan 900 in verzorgingstehuizen. In Duitsland sterven jaarlijks 900.000 mensen! Daarom is er dus eindelijk een correcte wetenschappelijke handelwijze nodig, en een correct informeren van de mensen!’

‘In het bijzonder moet de minister van Gezondheid Spahn eindelijk de –tot nu toe verzuimde- maatregelen nemen, waar zijn ministerie volgens de zeer actuele nieuwe Infectiebeschermingswet toe verplicht is: het onmiddellijk garanderen van de nodige medicijnen, laboratorium diagnostiek en hulpmiddelen voor de zorg, alsmede het zorgen voor de juist middelen voor persoonlijke bescherming en desinfecterende producten.’

‘Rechtstaat wordt vernietigd, gevolgen zullen verschrikkelijk zijn’

‘Deze in 70 jaar unieke shutdown, waar de Infectiebeschermingswet uitdrukkelijk géén recht toe geeft, schaadt in ernstige mate het grondwettelijke principe van de evenredigheid en evenredige plicht van de staat om de rechten op vrijheid en gezondheid van de burgers te beschermen. Het handelen van de regering vernietigt alle principes van onze grondwet en onze rechtstaat, die wij nog maar een paar maanden geleden met het 70 jarige bestaan van onze grondwet zo trots hebben gevierd.’

‘Ik ben echt ontdaan, en wil mezelf niet het verwijt hoeven maken om als advocaat niets gedaan te hebben, en de rechtstaat niet met alle beschikbare middelen verdedigd te hebben! Want de gevolgen van deze shutdown voor de samenleving, de economie, de democratie, en in het bijzonder voor de gezondheid van de mensen, zullen verschrikkelijk zijn!’

h/t Xandernieuws

N.v.d.r.: Voeg daarbij de totale onbekwaamheid van de obese minister van volksgezondheid De Block waar ze wel het verschil had kunnen maken maar niet gemaakt heeft, dan ziet men in de de minderheidsregering Wilmès bestaat uit een bende machtsgeile misdadigers.

image_pdfimage_print
Share

Het Laatste (fake) Nieuws

Men moet goed beseffen wat onherroepelijk gebeurd is met de EU-manna:

250 miljoen euro’s soepsidies aan Tunesië ; Hou U vast, 450 miljoen euro’s soepsidies aan Marokko; Val niet achterover! 500 miljoen euro’s soepsidies aan Oekraïne! Amper 6 miljoen euro’s aan Vlaanderen maar wel 18 miljoen euro’s aan Wallonië . Alsook 90 miljoen euro’s aan Venezuela en Oost-Afrika. Niet alleen België maar ook de EU elite is rot tot op het bot.

Wie zijn deze idiote imbeciele, onverantwoordelijke EU-idioten die zo met uw en ons aller geld durven smossen? En onze eigen burgers daadwerkelijk belagen met een echte poging doodslag mits parlementaire volmachten weliswaar!

De vergelijking tussen Spanje en Italië doet er niet toe. De crux is dat de burgers in Vlaanderen bij uitstek de allerhoogste netto-betalers zijn van de EU misdadigers en in wiskundige vergelijking zo goed als niets ontvangen. Dat en niets anders is het grootste schandaal. Een misdaad of op zijn minst en misdrijf!

image_pdfimage_print
Share

Corona of niet, Islamitisch geweld stopt nooit !

De Franse ‘Goedmensen’ die dachten met de Corona-crisis van islamitisch geweld gespaard te kunnen blijven zijn er aan voor hun moeite. In volle lockdown werd Frankrijk gisteren opgeschrikt door een terroristische aanval in het departement Drôme. Twee mensen werden gedood, minstens zeven anderen raakten gewond. Zo meldt “De Tijd“.

Bij een aanval met een mes in de Zuid-Franse plaats Romans-sur-Isère zijn zeker twee mensen om het leven gekomen en zijn zeven mensen gewond geraakt. Twee van de gewonden zijn er slecht aan toe. De politie heeft een verdachte gearresteerd.

De dader is een Soedanese asielzoeker van 33 jaar, Mohammedaan Uiteraard, uit de buurt van Romans-sur-Isère in lockdown. Hij zou ‘God is groot’ (Allahu akbar) in het Arabisch hebben geroepen. De Franse antiterrorisme-instantie buigt zich over de zaak.

Bijaldien maakt de MSM zelfs geen melding meer van geweld als er geen doden vallen. Verkrachtingen worden steevast onder de mat geveegd en alleen als er sensationele foto’s van genomen zijn worden vernielingen toch nog gemeld.

De godsdienst van de vredemaakte in de maand maart van dit jaar 515 dodelijke slachtoffers en 568 gewonden in 87 aanslagen verspreid over 19 landen waarvan 3 zelfmoordaanslagen.

image_pdfimage_print
Share

Van Ranst = geestelijk gestoorde linkiewinkie

h/t tscheldt

DISCLAIMER: Op P-Magazine verscheen vandaag het ‘onthullende’ artikel dat het hieronder verschenen artikel over Marc Van Ranst in ‘tScheldt van ‘uitgever en hoofdredacteur Gert Van Mol’ zou zijn. Voor zover wij weten, en wij weten het, is Gert Van Mol niet de uitgever van ‘tScheldt, niet de hoofdredacteur (‘tScheldt heeft geen hoofdredacteur) en niet de communicatie expert die wij de tweets van Marc Van Ranst lieten lezen. (meer info zie onderaan dit artikel)*

***

Het brede publiek kent Marc Van Ranst van zijn ontelbare optredens op VRT en VTM als coronabestrijder. Wat het brede publiek NIET weet is dat Marc Van Ranst al jaren racistische boodschappen verspreidt op de sociale media.

‘tScheldt verzamelde al honderden problematische Facebook berichten van Marc Van Ranst waaruit blijkt dat hij een absolute afkeer heeft voor N-VA en Vlaams Belang. Van Ranst is een uitgesproken Belgicist. Wie de Facebook posts van Marc Van Ranst leest kan niet anders dan concluderen dat Van Ranst een rabiate Vlamingenhater is.

‘tScheldt liet nu ook het Twitter account Van Marc Van Ranst door een communicatie expert onderzoeken. Het resultaat van dit onderzoek is zo mogelijk nog negatiever.

De expert: “Ik had er geen flauw benul van dat Marc Van Ranst zo actief was op Twitter. De massa aan tweets is zo overweldigend groot dat dit een grote impact moet hebben op zijn normale dagschema. Erger is dat de inhoud van honderden tweets bijzonder haatdragend van karakter is.”

7 bedenkingen van de expert over de tweets van Marc Van Ranst

  1. De tweets van Marc Van Ranst zijn uitermate politiek getint.
  2. De tweets van Marc Van Ranst zijn overdreven revanchistisch. Hij tweet met de bedoeling individuen te raken, te schofferen of te beschadigen. Deze manier van communiceren is een professor onwaardig.
  3. De tweets van Marc Van Ranst draaien rond de kernbegrippen racisme en xenofobie. In de tweets die U mij overhandigde bevonden zich niet minder dan 96 tweets waarin hij individuen of partijen beschuldigt racistisch te zijn. Vraag is of Van Ranst zich niet schuldig maakt aan een soort omgekeerd racisme door op ongefundeerde wijze zoveel individuen te beschuldigen van racisme.
  4. U zegt mij dat hij op sociale media ‘Dokter Haat’ genoemd wordt. Dat is zeer te begrijpen, de tweets van Marc Van Ranst zijn inderdaad bijzonder haatdragend en wijzen op iemand die altijd zijn gelijk wil halen door anderen te vernederen.
  5. De tweets van Marc Van Ranst over racisme en xenofobie zijn obsessioneel. Dit is geen normaal communicatief gedrag op sociale media. Het verwondert mij dat een instelling als Twitter deze eindeloze rij aan virulent haatdragende boodschappen tolereert op haar platform.
  6. Van Ranst doet zich in zijn tweets voor als een soort racisme expert. Hij gaat alles wat er in Vlaanderen gebeurt aftoetsen aan wat hij zelf meent racistisch te zijn. Dat leidt tot een lange reeks beschuldigende tweets aan het adres van tientallen mensen die hij onverhoold publiekelijk ervan beschuldigt racist te zijn. Door de bizarre hoeveelheid van dit soort tweets is het evenwel laakbaar communicatief gedrag dat slechts het doel heeft te polarizeren. Het is bovendien lasterlijk gedrag dat de scheidingslijn van de vrije meningsuiting overschreidt.
  7. De tweets van Marc Van Ranst wijzen op een psychopathisch karakter. Ik ken Marc Van Rant van de televisie in deze coronatijd. Hij is daar steevast rustig en beminnelijk. Maar zijn tweets zijn dat allesbehalve. De discrepantie tussen het beeld van op televisie en de werkelijk gigantische hoeveelheid aan bagger die hij op Twitter creëert duidt op een gestoorde persoonlijkheid.

Honderden racistische tweets van Marc Van Ranst

De zelf benoemde racisme expert Marc Van Ranst gebruikt zijn Twitter account om alles en iedereen die het niet met hem eens is te beschuldigen van racisme. De lijst van tweets met daarin de woorden RACISME of XENOFOBIE, waarvan hier een kleine verzameling, is eindeloos.

Mar 25
Replying to @DVanLangenhove
Ik besef dat het voor jou extra vervelend moet zijn dat professoren niet meegaan in jullie simplistische XENOFOBE en RACISTISCHE VB-verhaaltjes. Oei, nu heb ik het woord ‘RACISME‘ toch laten vallen.

Feb 20
Replying to @BoudryPieter
Dit is één van de meest schandalige tweets die ik ooit ben tegengekomen. Pieter Boudry, N-VA gemeenteraadslid in Scherpenheuvel, vindt blijkbaar dat extreemrechts geweld kan vermeden worden door toe te geven aan de XENOFOBE verzuchtingen van extreemrechts.

Feb 18
Replying to @FDW_VB and @HEMA
Ik zie een gelukkig gezinnetje.
Ik zie ook dat je die lieve blanke kleuter onderaan hebt weggeknipt, zodat je je RACISTISCHE achterban weer even de horlepiep kan laten dansen als uitlaatklep voor die overdosis onverdund XENOFOOB genot.

Feb 13
Replying to @StefaanSintobin and @vrtnws
Nochtans klopt dat nieuws. RACISME: het is en blijft een moeilijk te bestrijden beestje. Sommige partijen cultiveren het, andere partijen gedogen het.

Feb 3
RACISME loert altijd om de hoek wanneer mensen angst hebben. Echter, dat praat zulk abject RACISTISCH gedrag niet goed. Zoek objectieve antwoorden op uw vragen in plaats van zondebokken.

Jan 23
Replying to @tomvangrieken and @vlbelang
“Grote kuis” Zo praat den normaal mens niet over andere mensen.
Zo praat een RACIST wel over andere mensen.

Jan 21
Replying to @Bart_DeWever
Ook al zegt u herhaaldelijk dat er in de ‘Vlaamse Natie” geen plaats is voor RACISME, dit blijkt weinig effect te hebben op het soms XENOFOBE discours van @FranckenTheo. N-VA kan geen huis zijn met vele kamers, waarvan enkele kamers RACISME-vrij zijn en andere kamers niet.

Jan 16
Replying to @Arianesatc @BigBabbaar and @BoudryPieter
In uw plaats zou ik het woord “klasse” nooit meer gebruiken. Mevrouw, u bent een RACIST.

Jan 13
Eerst jarenlang op 11 juli pinten drinken met RACISTEN, dan maandenlang regeringsonderhandelingen voeren met een partij vol RACISTEN, en nu claimen dat er “in de Vlaamse Natie geen enkele plaats is voor RACISME”. Geloofwaardigheid: gering.

Jan 11
De ‘eindbaas’ van @schildnvrienden, Dries Van Langenhove, is spreker op een congres van en voor hardcore RACISTEN. RACISME zit ingebakken in @vlbelang. Iemand die stemt op VB, stemt welbewust op een RACISTISCHE partij.

Jan 10
Feit: een heleboel mensen hebben een koud hart. Triestig alledaags RACISME

Jan 8
Replying to @SamvanRooy1 and @vptvlive
Terecht krijgt @vptvlive daar kritiek op. Echter, jij bent diegene die @vptvlive in verlegenheid brengt door RACISTISCHE (en narcistische) praat te verkopen tijdends hun kerstspecial. Totaal ongepast, alhoewel jij dat ongetwijfeld normaal vindt.

Jan 5
Replying to @alexandradarch
Dit is het normaliseren van extreemrechts RACISME. Bah bah bah.

Jan 5
Replying to @SamvanRooy1
RACISME zit zodanig diep ingebakken in het VB dat het wellicht onmogelijk zal blijken om dat eruit te krijgen. Niet dat jij ook al maar een halfslachtige poging in die richting hebt gedaan. Integendeel: RACISME is het raison d’être van u, uw voorganger, en uw partij.

Jan 5
Replying to @daems_d @HangTogether07 and 2 others
“De Marokkanen weg uit ons land” is een veralgemening en is onverholen RACISME.

Jan 5
Replying to @Qommentator @CedDiam and 2 others
Oh, maar ik begrijp het volkomen dat RACISTEN het irritant vinden dat ze op hun RACISME worden gewezen.

Jan 4
Replying to @Qommentator @SamvanRooy1 and @vptvlive
RACISME is geen “mening”.

Jan 3
Replying to @vptvlive @SamvanRooy1 and @vlbelang
Beste @vptvlive, waarom laten jullie deze persoon ongestoord zijn RACISTISCHE bagger spuien?

Jan 2
Replying to @chrisjanssensVB
WTF, alcohol is ook in Vlaanderen de belangrijkste reden van dodelijke verkeersongevallen. Ga je dat een beetje relativeren om je in RACISME gemarineerde achterban te plezieren?

Jan 2
Replying to @chrisjanssensVB
Neen, maak jezelf dat niet wijs. Er zijn geen 800.000 RACISTEN. Er zijn wel 800.000 mensen die blijkbaar RACISME geen obstakel vonden om voor uw partij te stemmen.

Jan 2
Replying to @HammersteinO
De ‘O’ in Oscar staat voor “Onnozelaar” en de ‘R’ voor “RACIST”.

Dec 30, 2019
Replying to @Soilin4
In geef het toe: ik kijk wel een beetje neer op RACISTEN. Maar ik voel tegelijkertijd ook een warm en diepchristelijk medelijden met hen.

Dec 30, 2019
Twintig procent van de Vlamingen stemt voor leugenaars.
Vijfentwintig procent van de Vlamingen verkiest RACISTEN.
Het goede nieuws is dat vijfenvijftig procent van de Vlamingen gewoon normaal doet.

Dec 30, 2019
Replying to @louis_ide @FVMas and 7 others
Tja, Louis, het geduld met de leugenaars binnen uw partij raakt stilaan op. Ik begrijp niet hoe jij dergelijke partij blijft steunen. Hoe je het draait of keert, het statement van Jambon was XENOFOBE haatzaaierij.

Dec 30, 2019
Replying to @DeWitSophie
U vraagt naar de essentie, Sophie? Wel, de essentie is dat Jambon als minister-president een groep mensen welbewust schoffeert teneinde bij zijn achterban XENOFOBE sentimenten op te wekken. Dat is gewoonweg slecht.

Dec 30, 2019
Replying to @maparobeys
“Avec des si on mettrait Paris en bouteille.” “Er is een theoretische infinitesimaal kleine kans dat hij geen XENOFOBE leugens vertelt”. Ik ga veiligheidshalve zijn gedrag bespottelijk en een minister-president onwaardig blijven noemen. En een broodje-aap-vertellende leugenaar.

Dec 30, 2019
Replying to @SamvanRooy1
Neen, Sam. Het hele cartoon-gedoe was puberale schofterisering. De enige bedoeling van Wilders was om weer eens in de spotlights te kunnen staan om zijn RACISTISCH evangelie te verspreiden. Dit gaat niet over Mohammed-cartoons. Dit gaat om een zielige egotrip van Geert Wilders.

Dec 30, 2019
Replying to @StefaanSintobin
De baby is gezond en heeft liefhebbende ouders: een prima start in het leven. Sommige koters hebben mibder geluk en worden geboren in homofobe of RACISTISCHE gezinnen, en krijgen haat met de paplepel binnen. Dat is niet ok.

Dec 29, 2019
Replying to @TomPlesier
XENOFOBE/RACISTISCHE flater dus.
Het gebrek aan karakter, kennis en kunde van de N-VA politici, gekoppeld aan hun inherente (eerst verborgen maar nu ook openlijk) RACISTISCHE houding, is een groot probleem voor de coalitiepartners. Niemand wil eigenlijk met @de_NVA samenwerken.

Dec 29, 2019
De titel van dit artikel had eigenlijk moeten zijn: “Betekent zoveelste XENOFOBE flater van minister-president Jambon (N-VA) de definitieve doodsteek van paars-geel?”.

Dec 29, 2019
Replying to @SamvanRooy1
Dat eindigt dan met een gezonde baby die door haar/zijn ouders graag gezien wordt. Een happy end als het ware. Sommige baby’s hebben geluk. Andere koters moeten spijtig genoeg opgroeien in een RACISTISCHE omgeving. Niet alle kindjes hebben evenveel geluk.

Dec 28, 2019
Jambon liegt. Jambon liegt omwille van XENOFOBE sfeerschepperij. Dit is onze minister-president. Dit is ernstig. Jambon dient zich hiervoor te excuseren. En anders: ontslag. Wat denken @cdenv en @openvld?

Dec 28, 2019
Vlaams minister-president @JanJambon liegt, net zoals met zijn verhaaltje over de dansende moslims, om een XENOFOOB vlaamsblokkerig sfeertje te scheppen. Meneer @janjambon , excuses zijn meer dan noodzakelijk!

Dec 27, 2019
Replying to @SamvanRooy1
Waarom sluiten de leden van KVHV en NSV niet aan bij de talrijke andere studentenverenigingen? Waarom zich afzonderen in RACISTISCHE haatbubbels?

Dec 27, 2019
Replying to @SamvanRooy1
Ja. Vrijheid van meningsuiting wil niet zeggen dat, wanneer je de RACISTISCHE toer opgaat, je ook vrijheid van uitgelachen te worden hebt. Laat het een les zijn, Sam.

Dec 25, 2019
Replying to @bartdewit12 @BasselaereBart and @SamvanRooy1
Gewoon: RACISTISCHE stoethaspels als dusdanig benoemen.

Dec 25, 2019
Replying to @SamvanRooy1
Die “fundamenteel andere mening” is gewoon platvloers RACISME, Sam. En ik haat je geenszins. Ik wijs gewoon op het RACISME dat ingebakken zit in jouw partij zoals rozijntjes in een rozijnenkoek.

Dec 24, 2019
Replying to @VdmDavy
Neen, ik ben ouderwets en vind RACISME nog verwerpelijk.

Dec 20, 2019
Replying to @SamvanRooy1
Geen enkel normaal mens zou deze infantiele en met XENOFOBIE doordrenkte tekst goedkeuren, Sam.

Dec 18, 2019
Replying to @SamvanRooy1 and @JosDHaese
Wel, @JosDHaese heeft gelijk. Jij bent inderdaad iemand die onze samenleving verziekt. Je bent een RACIST in een RACISTISCHE partij.

Dec 18, 2019
Replying to @SamvanRooy1
Dit was (weerom) een degoutante en RACISTISCHE uitspraak, Van Rooy. Je maakt het weer overduidelijk dat jullie zelf niet uit het cordon willen wegens heel comfortabel erin. En dus is een stem voor jou of voor @vlbelang toch weer een verloren stem. Ga je een beetje schamen.

Dec 18, 2019
Sam Van Rooy toonde op de Antwerpse gemeenteraad weer plastisch aan waarom geen enkele andere partij met het @vlbelang kan samenwerken: het zijn onversneden RACISTEN. Punt.

Dec 15, 2019
Maar waar houden de havenschepen en de burgemeester zich onledig mee? Hoofddoeken, boerkini’s en LIEGEN.

Dec 14, 2019
DE N-VA IS EEN PARTIJ ZONDER KLASSE OF SCRUPULES. Beledigen, schelden en liegen, dat wel. En 22 procent van de Vlamingen trapt daar nog altijd in.

***

* Bij de DISCLAIMER: Uitgever en eigenaar van P-Magazine, Maurice De Velder, en zijn hoofdredacteur Stefan Lambrechts voeren al enkele jaren een oorlog tegen enkele oud-werknemers die het aangedurfd hebben om naar de rechtbank te gaan omdat Dhr Maurice De Velder de lonen niet betaalde. De werknemers wonnen. Sindsdien ontketende Maurice De Velder een oorlog tegen deze individuen. Alle uitgevers in Vlaanderen weten van deze ongelijke strijd waarbij Maurice De Velder zijn media inzet om deze individuen zwart te maken en te koppelen aan de meest negatieve verhalen zoals in dit geval een campagne tegen Marc Van Ranst. Maurice De Velder zat al 9 maanden in de gevangenis wegen oplichting, fraude en valsheid in geschrifte. Hoofdreacteur P-Magazine Stefan Lambrechts zat al 3 maanden in de gevangenis wegens het oplichten van… bejaarden. Maurice De Velder heeft momenteel ca 22 faillissementen op zijn naam staan.

***

‘tScheldt is het enige medium in Vlaanderen dat durft in te gaan tegen de figuur Marc Van Ranst, niet omwille van zijn werk als viroloog, maar omwille van zijn duizenden politiek getinte en vooral haatdragende boodschappen op sociale media. Steun ons met een abonnement: 

image_pdfimage_print
Share

Democratie buiten spel gezet

Wanneer we de coronacrisis even vergeten, is er één iets dat ons bezig houdt: hoe politieke partijen een democratisch verkozen parlement het zwijgen oplegt en de democratie buitenspel zet.
Op tsaristische wijze worden partij-oekazes uitgevaardigd en buigt het parlement ootmoedig het hoofd. Wie of wat vertegenwoordigt vandaag nog het volk?
België is al langer geen democratie meer maar een particratie. De instellingen vervullen de hen staatsrechtelijk toegewezen taken niet. Het parlement controleert de regering niet. De regeringen regeren niet maar kibbelen wel, onafhankelijke instellingen zitten volgestouwd met partijcreaturen. Een tiental personen nemen alle beslissingen, zonder dat ze ook maar aan iemand verantwoording afleggen. En ook die particratie werkt niet meer. Het begrotingstekort is monumentaal, er worden al decennialang geen grote akkoorden meer gesloten en op uitdagingen als migratie krijgen we geen vat. De particratie is een inefficiënt systeem dat onze welvaart bedreigt.

In het recente boek van Vuye & Wouters Schone Schijn krijgt u duiding en antwoord op vele vragen:

Hoe beslist de partijtop?
Wie zijn die beslissers?
Is er overleg binnen de partijen?
Waarom stemmen we en wie verkiezen we?
Waarom zijn parlementsleden en ministers zo afhankelijk van de partij(voorzitter)?
Hoe versterken de media de particratie?
Wat is het lot van politieke rebellen?

Ze steunen daarbij vanzelfsprekend op hun persoonlijke ervaringen als voormalig Kamerlid, maar ook op een uitgebreid onderzoek. Dit ‘particratieboek’ uitgegeven door “Doorbraak” is een ontnuchterende reis door de instellingen van een land waar zoveel slechts … schone schijn is. Een noodzakelijk boek in tijden van volmachten en ‘superkernen’.

Een boek dat sommigen zal verbijsteren qua inhoud en anderen qua objectiviteit. Tot slot van deze bespreking een eindoverweging van de auteurs: “En toch … de toestand is niet alleen ernstig, maar misschien zelfs hopeloos.” Met dat laatste woord zijn we het bij Nageltjes volstrekt oneens. Daarom blijven we bij nageltjes op de spijkers hameren, desnoods met een echte volksrevolutie als gevolg.

Daarom is het van belang dat zowel het Vlaams Belang als de NVA het ontmantelen en definitief buiten spel zetten van de particratie een speerpunt op hun programma’s maken. Te beginnen met het afschaffen van de lijststemmen bij verkiezingen. Vanuit democratisch oogpunt is het immers onaanvaardbaar dat de vertegenwoordigers van het volk hun eigen kiezers niet meer vertegenwoordigen maar een politieke partij.

Daarom is het ook nodig dat de rangschikking van de kandidaten op een lijst gebeurt bij lottrekking. Ofwel in dalende hetzij in stijgende alfabetische volgorde voor de even en/of oneven kandidaten.

image_pdfimage_print
Share