De islam voor ongelovigen (4)

Met wat je niet weet kan je geen rekening houden. Met iets wat voor je wordt verborgen gehouden kan je ook geen rekening houden. En het feit dat je onwetend bent en/of onwetend wordt gehouden kan gevaarlijk zijn.

Als je niets weet over een 1400 jaar oude misdadige ideologie wiens enige doelstelling is om te veroveren en te onderwerpen, dan is onwetendheid daarover beslist gevaarlijk. En dat is het geval met de islam, die van bij haar ontstaan andere meningen en beschavingen onvoorwaardelijk de oorlog verklaarde.

Slechts weinigen weten nog dat de islam extreem gewelddadig is. Daarvoor zorgde een sluikse maar fanatieke censuur en intensieve hersenspoeling in het hele Westerse en dus ook Vlaamse onderwijssysteem. En zelfs na de aanslagen met vele onschuldige dodelijke slachtoffers in New York, Londen, Madrid, Barcelona, Parijs, Nice, Brussel, Berlijn, Zaventem enz. … blijven onze politieke, sociale, christelijke, vrijzinnige, academische, mediatieke en andere pseudo-intellectuele elites dit feit ontkennen, wegmoffelen of bagatelliseren.

Een reageerder maakte ons attent op wat de Chinese militair Sun Tzu (of Sunzi) 2.500 jaar geleden al schreef in zijn boek “De kunst van het oorlog voeren” :
Wie de vijand kent en zichzelf zal in honderd veldslagen niet in gevaar zijn;
Wie de vijand niet kent maar zichzelf wel, zal soms winnen en soms verliezen;
Wie de vijand niet kent en zichzelf niet, zal iedere slag in gevaar zijn.

Door dit ten zeerste aanbevolen boek van Koenraad Elst te lezen en te bestuderen leert men alvast de vijand kennen. En dat is nodig want die vijand is van plan wereldwijd een islamitische dictatuur te vestigen en is meedogenloos in de uitvoering van deze doelstelling. In de voorbije 1.397 jaar stierven maar liefst 270 miljoen (270.000.000 !) onschuldige mensen als weerloos slachtoffer van deze waanzinnige mohammedaanse illusie!

Reden te meer om uzelf en al uw dierbaren te informeren over het mohammedaans gevaar. Anders worden uw genen binnen afzienbare tijd op deze planeet beslist vernietigd. Aan allen: koop en verspreid dit boek van Doorbraak in alle openbare bibliotheken!

Lees verder

image_pdfimage_print
Share

Oh wat zijn wij toch racistisch …

Oh wat zijn wij toch racistisch …

En wie is er nu racist?

O wat zijn ze toch met weinig volk!

Dat paus Franciscus roeptoetert dat Trump doet denken aan Adolf Hitler zou ons in feite niet mogen raken. Die Argentijn is een dementerende debiel. Maar dat een rector van een Vlaamse universiteit met name die van Antwerpen (Herman Van Goethem), als “watcher” voor de VRT op zondag 22 janari 2017 en dus amper 2 dagen na de inauguratie van de 45° president van de VS dezelfde LASTER komt suggereren in de zeverende dag doet toch wel nadenken!

De moslim Obama kreeg bij wijze van totaal premature laudatio een totaal onverdiende Nobelprijs voor de vrede terwijl Trump onmiddellijk weggezet wordt als reïncarnatie van Hitler. Hier klopt iets niet!

Hoe verklaar je dat een Vlaamse rector een Amerikaanse president belastert!

Wel, in feite is Van Goethem een tjeef. En het Europese establishment reageert ook op een geheel eigen manier. Laf en lasterend. Hiermee geven ze aan dat hun droom aan diggelen ligt. Een sterke Amerikaanse president was het laatste dat ze wilden omdat daarmee hun globalistische multiculturele droom definitief gerangschikt werd bij een klasse gevaarlijke illusies. Met Trump komt er een einde aan islamofiele politiek door politiek correcte leugenaars en vermomde mohammedanen zoals Obama.

Intussen worden wij, het klootjesvolk, waarschijnlijk nog een jaar lang uitgescholden als populisten om toch maar te voorkomen dat onze eigen EUSSR-oligarchen afgezet worden. Want daar draait het om: de politieke macht en de daaraan verbonden totaal onverdiende monsterweddes van dictators. Want dat zijn ze. De inversies die ze gebruiken bewijzen dat.

Ze reageren zo irrationaal gepikeerd omdat ze goed beseffen dat het feestje voor nietsnutten zoals de eurocraten van de EUSSR definitie over is. En laffe collaborateurs zoals Van Goethem en Franciscus huilen mee met de politieke roofdieren.

 

image_pdfimage_print
Share

De islam voor ongelovigen (3)

Met dit boek wil Koenraad Elst de waarheid over de islam belichten omdat die “waarheid” al drie decennia lang (!) onderdrukt en gecensureerd wordt in al onze media, op al onze universiteiten en op al onze middelbare en lagere scholen.

We gaan hier niet flauw doen. De aanstokers van deze censuur zijn meer dan vermoedelijk uiterst kapitaalkrachtige mohammedanen. De uitvoerders van deze vervalsingen en censuur zijn evenwel van “ons”!

Het walgelijke aan dit fragment van onze geschiedenis is dat wij de eigen volksverraders hun gang hebben laten gaan. Hooggeleerde wetenschappers werden aan het kruis genageld en gebroodroofd omdat ze een politiek incorrecte en dus afwijkende maar wel 100% correcte wetenschappelijk verantwoorde mening een stem poogden te geven.

Hoe kan zulke maatschappij overleven? Hoog tijd dat wij het woord geven aan een kritische wetenschapper die aan  het schaambeen van de islamofiele pseudo-elite blijft knagen: Al wie beweert dat de islam een tolerante religie is, maakt zich schuldig aan negationisme.

Lees verder

image_pdfimage_print
Share

Historische speech

Gelukkig werd hij niet dood geschoten, deze populist, deze nationalist, deze échte democraat! Onze EUSSR-apparatsjiks kunnen vanaf nu beter hun mond dicht houden want anders gaan ze beslist met hun broek op de enkels roemloos eindigen aan de schandpaal. Genoeg is genoeg.

Amerika gaf ons eens te meer het voorbeeld en een gevoel van eigenwaarde. Wég met de islamofiele dictators, weg met de linkse oligarchen, wég met de globalistische bio-satrapen.

Lang leve het vrije volk! Leve ons!

image_pdfimage_print
Share

De islam voor ongelovigen (2)

Kunnen we bevatten dat sommige mensen vandaag anno 2017 blasfemiewetten uit de zevende eeuw willen afdwingen in seculiere rechtsstaten, en dat onze eigen politieke, intellectuele en sociale elites dit goed en normaal vinden?

Natuurlijk niet.

Maar toch is het nu veel moeilijker om islam uit te leggen aan een modale westerling, dan aan een kind van vijf jaar uit te leggen dat sinterklaas niet bestaat. In beide gevallen haal je een illusie onderuit door de waarheid te formuleren en de realiteit te beschrijven. Het is altijd onaangenaam als een illusie doorprikt wordt. Diegene die de illusie koesterde staat er nadien altijd een beetje beschaamd bij of gelooft diegene die hem de waarheid vertelt niet, en gaat over tot de orde van zijn of haar banale dag. Het is dus geen gemakkelijke opdracht om de overreding gepaard te laten gaan met een begeleidend “goed gevoel” over nieuwe, voordien onbekende, formeel logische argumenten en objectieve feiten te beschikken.

Lees verder

image_pdfimage_print
Share

De islam voor ongelovigen (1)

Met dit boek

wil Koenraad Elst onder de aandacht brengen tot welke controversen en controversiële gedragingen de bronteksten en dan vooral de koran, aanleiding geven: zowel inzake (de weigering tot) integratie als het diepere veroveringsproject.

Moslims zijn mensen met dezelfde mogelijkheden als wij, maar die tot vijandigheid jegens ons geconditioneerd zijn door de ideologie die Mohammed tussen 610 en 632 vastgelegd heeft in de koran.

Al wie beweert dat de islam een tolerante religie is, maakt zich schuldig aan negationisme.

Aan wie kan er beter het woord verleend worden voor het voorstellen van dit meesterwerk van Koenraad Elst dan aan Wim van Rooy auteur van een even baanbrekende kanjer: “Waarover men niet spreekt”? Omdat dit “woord vooraf” langzaam maar zeker duidelijk maakt waarom deze heruitgave van Koenraad Elst “De islam voor ongelovigen” (en dat zijn wij voor Mohammedanen allemaal) zo enorm belangrijk is voor het overleven van onze cultuur en vrijheid, splitsen we het in vier. En omdat het een zo uitzonderlijk belangrijk boek is laten we het ook graag voorafgaan door een uitspraak van George Orwell: “During times of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act.

Beste Nageltjesfans, dan laten we nu Wim van Rooy aan het woord. Zoals Isaac Newton toegaf te hebben kunnen werken omdat hij kon steunen op de schouders van reuzen, zullen toekomstige generaties échte intellectuelen kunnen toegeven dat ze konden steunen op de schouders van Vlaamse reuzen: Wim van Rooy en Koenraad Elst, samen met enkele anderen de laatste verdedigers van het vrije Westen in Vlaanderen en Nederland.
Lees verder

image_pdfimage_print
Share

In memoriam Dr. Udo Ulfkotte

In memoriam: Dr. Udo Ulfkotte (1960-2017)

screenshot_63

(Door: Jochen Kopp – Vertaling: E.J. Bron)

Voor het grote aantal van zijn lezers in binnen- en buitenland, voor zijn vrienden en collega´s is het bijna onvoorstelbaar: Udo Ulfkotte´s stem is voorgoed verstomd. Enkele dagen voor zijn 57e verjaardag overleed de betrokken journalist en schrijver op 13 januari 2017 aan een hartinfarct. Voor de mensen die hem kenden en waardeerden, kwam dit nieuws als een schok. Met zijn plotselinge dood verliest iedereen die een alternatief voor de politieke en publicistische mainstream zocht, een onverschrokken, moedige protagonist. Kopp Verlag verliest een van zijn meest succesvolle bestsellerauteurs en ik persoonlijk een goede vriend.

De gepromoveerde politieke wetenschapper werkte vele jaren bij de buitenlandredactie van de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. Hij bezocht meer dan 60 landen. Door zijn talloze verblijven in het Nabije en Midden-Oosten gold hij als voortreffelijk kenner van de situatie in de islamitische regio´s. In tegenstelling tot de meeste van zijn critici, die probeerden zijn werk in diskrediet te brengen, kende Udo Ulfkotte de islam en veel islamitische landen heel goed. Al in een vroeg stadium waarschuwde de journalist en schrijver voor een islamisering van Duitsland en Europa. Veel van hetgeen waarvoor hij in zijn al jaren geleden gepubliceerde boeken waarschuwde, is nu realiteit.

Udo Ulfkotte publiceerde zijn boeken bij enkele van de meest gerenommeerde uitgeverijen van Duitsland, de afgelopen jaren uitsluitend bij Kopp Verlag. Bijna al zijn boeken werden bestsellers. Tot zijn grootste successen behoorde het in 2014 verschenen boek “Gekochte journalisten”, dat langer dan een jaar op de bestsellerlijst van “Der Spiegel” stond en in meerdere talen werd vertaald.

Maar Udo Ulfkotte genoot niet alleen aanzien als schrijver en journalist. Vanwege zijn duidelijke taal en omdat hij nooit een blad voor de mond nam, werd hij uitgenodigd voor talrijke talkshows op tv en voor voordrachten. Een van zijn laatste grote optredens was zijn toespraak op het eerste grote KOPP-congres in Stuttgart in de herfst van 2016, die veel aandacht kreeg. Bovendien was Ulfkotte al jarenlang de hoofdredacteur van de informatiedienst “Kopp Exklusiv”.

Hoewel het met zijn gezondheid al enige tijd niet meer zo goed ging, liet Udo Ulfkotte zich daardoor net zomin afremmen als door de vaak meer dan oneerlijke aanvallen van zijn tegenstanders. Betrokken zoals altijd publiceerde hij de afgelopen maanden nog boeken, schreef krantenartikelen en gaf interviews aan binnenlandse en buitenlandse media. Bijna tot de laatste minuut van zijn leven zat Udo Ulfkotte aan zijn bureau om te werken. Hij wilde nog veel projecten en ideeën realiseren. Maar toen werd hij plotsklaps uit het leven getrokken. Of, om Friedrich von Schiller te citeren:

»Rasch tritt der Tod den Menschen an, es ist ihm keine Frist gegeben; es stürzt ihn mitten aus der Bahn, es reißt ihn fort vom vollen Leben«.

Kopp Verlag, zijn vrienden en collega´s zullen dierbare herinneringen aan hem bewaren. Wij buigen voor de dode.

Jochen Kopp
Rottenburg, januari 2017-01-14

Lees HIER in het Nederlands vertaalde artikelen van/over Udo Ulfkotte

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Jochen Kopp

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

image_pdfimage_print
Share

In welke toestand bevonden zich landen, voordat ze geïslamiseerd werden?

Alle huidige islamitische landen – inclusief het “moederland” van de islam Saoedi-Arabië – waren, voordat ze onder miljoenen slachtoffers met het zwaard geïslamiseerd werden, of animistisch, christelijk, Hindoeïstisch of Boeddhistisch. In het Nabije Oosten, maar ook in Perzië, India, Afghanistan, Pakistan en Indonesië deden de moslims alles om de sporen van de voormalige hoogontwikkelde culturen uit te wissen. Alleen al in Afghanistan vernietigden ze tienduizenden voormalige Hindoeïstische en boeddhistische tempelcomplexen. Niets zou de nakomelingen eraan moeten herinneren, dat daar, waar tegenwoordig de islam heerst, ooit hoogontwikkelde culturen bestonden, die in de meeste gevallen superieur waren aan de islam.

Systematische geschiedvervalsing door de islam

Aan de moslims in al die landen wordt geleerd dat de islam er altijd al was. Nauwelijks iemand van hen weet, dat de islam overal probeert alle geschiedenis voor haar ontstaan uit de collectieve herinnering van de mensheid te wissen. Als de islam eenmaal een land in handen heeft, maakt hij zich regelmatig meester van diens wetenschappelijke verworvenheden en beweert deze zelf ontdekt te hebben.

Maar niet de moslims hebben het getal nul uitgevonden, zoals ze brutaal beweren (in India werd het getal nul uiterlijk sinds de 5e eeuw na Christus – dus al lang voor Mohammed – genoemd). Als eerste veilig gestelde bewijs van de nul als getal in India (al eerder in Zuidoost-Azië) wordt een stenen tablet uit de plaats Gwalior, 500 kilometer ten zuiden van New Delhi, beschouwd.

Zelfs het Arabische schrift, het schrift van de koran en daarom heilig voor moslims, is geen ontdekking respectievelijk ontwikkeling van de Arabieren, zoals ze graag willen doen voorkomen. Het Arabische schrift vindt zijn oorsprong in het Byblosschrift (Libanon) en het Fenicische schrift. De vorm van de letters en de fundamenten voor de verdere schriftontwikkeling werden gelegd in het Aramese schrift – en dat al omstreeks 900 voor Christus, uit het Fenicische schrift ontwikkeld en legde de basis voor de meeste andere Semitische schriften. Het schrift was verbreid in de regio van Klein-Azië tot India. Voor de weergave van geschriften gebruikt men tegenwoordig nakomelingen van dit schrift (Hebreeuws, Syrisch, Mandaïsch).

Niet anders is het met de Arabische cijfers: dit zijn in werkelijkheid Indische cijfers (alleen in Europa ook als Indisch-Arabische cijfers en in het dagelijkse taalgebruik als Arabische cijfers bekend) en werden door Indische wiskundigen ontwikkeld. Toen de Arabieren in de 9e eeuw India overvielen, daar vervolgens 80 miljoen Hindoes en ongeveer 35 miljoen Boeddhisten vermoordden, namen ze uit India het schrijfschrift en het Indische cijferschrift mee, waarvan ze het op het decimale stelsel berustende voordeel al tamelijk snel erkenden en brachten beide – samen met de van de Hindoes en boeddhisten geroofde fabelachtige schatten evenals ontelbare seksslavinnen – naar Saoedi-Arabië.

En in het bijzonder heeft de islam zich niet vreedzaam uitgebreid, zoals hij zijn gelovigen vertelt en in zijn talloze geschriften voorstelt. De waarheid is, dat geen enkele andere ideologie in de geschiedenis van de mensheid zoveel mensen heeft vermoord als de islam. Want de islam is geen religie in de gebruikelijke zin van het woord. De islam is veel meer een ideologie met als doel de vernietiging van alle beschavingen.

Over dit thema gaat het volgende artikel van Bill Warner, met als titel:

“Het zwarte gat in de geschiedenis”.

Bron: http://tinyurl.com/d79enhd Auteur: Michael Mannheimer

h/t E.J. Bron

image_pdfimage_print
Share