De eurofiele kleptocraten bijten in het zand voor de president van HET VOLK

Wat hadden ze gedacht de arrogante nazi’s en fascisten in Brussel en Straatsburg? Dat ze de fiere nationalistische Britten een lesje konden leren?!

De keuze van de Britten was duidelijk! ‘(Opgepast, deze MSM-tekst kan veranderen en het filmpje van de speech van Johnson gecensureerd als de huichelaars en hersenspoelers van de VRT van gedacht veranderen op bevel van STASI-Merkel en ober-sturm-gruppenführer E. Macron, zoontje van!)

Een deel van het journaille kan het nog altijd niet verkroppen. BREXIT is een FEIT. Net zoals de verkiezing van Donald Trump een FEIT was. En net zoals de herverkiezing van Trump een FEIT zal zijn. Geen enkele linkse hersen-spoeler of politiek correcte apparatsjik zal dat kunnen voorkomen.

De wil van het volk zegeviert altijd. Ook al negeert men die wil systematisch zoals in het onland.be Vroeg of laat komt loontje om zijn boontje en worden alle corrupte politici met pek en veren naar huis gestuurd om nooit meer terug te komen.

De Burgemeesters van Aarschot en Mechelen zijn daar een goed voorbeeld van. Ze liegen en bedriegen iedereen. Maar in het Zand en de Stront zullen ze bijten! Geen enkele twijfel mogelijk! Voeren ze de dictatuur in? (Dat is overigens al gedeeltelijk in hun partij het geval) dan volgt de revolutie die ongenadig zal zijn!

image_pdfimage_print
Share

Matteo Salvini, de redder van zijn volk.

De EXTREEM LINKSE pers kotst haar walging uit over wat zij HAAT: respect voor het eigen volk en de eigen (Europese en Vlaamse) cultuur!

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/matteo-salvini-ontvangen-als-een-rockster-bij-vlaams-belang-in-antwerpen~a5eb9895/

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/matteo-salvini-ontvangen-als-een-rockster-bij-vlaams-belang-in-antwerpen~a5eb9895/

https://www.standaard.be/cnt/dmf20191202_04747625

https://www.demorgen.be/politiek/de-linksen-zijn-de-echte-racisten-matteo-salvini-haalt-in-antwerpen-hard-uit-naar-europese-elites~bf16f1a1/

https://www.hln.be/in-de-buurt/antwerpen/vreedzaam-protest-tegen-bezoek-van-italiaanse-fascistische-politicus-matteo-salvini~a249de12/

de beeldbuiscriminelen doen ook ook hun duit in het linkse zakje: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/12/02/voorzitter-matteo-salvini-van-italiaanse-radicaal-rechtse-partij/

En “KACK” maakt er meteen een zakje vol stront van! https://www.knack.be/nieuws/wereld/hoe-gevaarlijk-is-matteo-salvini-een-portret-van-een-bullebak/article-longread-1181643.html?cookie_check=1575405453

Alle betrouwbare websites brengen objectief verslag uit.

Nageltjes was ter plaatse ooggetuige en in feite niet echt onder de indruk van wat Salvini zei. Dat publiceren we hier regelmatig zelf en zonder ophouden. Wég met de verraders van ons volk! Als je een eurocent inzit met het lot van je nageslacht (kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen) wéét je gewoon wat je moet doen!

De hamvraag is alleen hoe overtuigen we de resterende massa gehersenspoelde en geïndoctrineerde imbecielen?

image_pdfimage_print
Share

De censuur van het smoelenboek!

Baudet: "FvD gaat minimaal 20 zetels halen"

Wij waren op het FvD Congres en peilden de stemming. In hoeverre mogen/kunnen FvD-ers kritisch zijn op de eigen partij? #UPNL Interviews met o.a. Thierry Baudet, Annabel Nanninga, Theo Hiddema, Derk Jan Eppink, Rob Roos, Yernaz Ramautarsing, Eva Vlaardingerbroek, Andreas Bakir, Jan Roos (DDS.nl), Chris Aalberts (TPO.nl) en Robert Bor (Opiniez.com).

Geplaatst door UP Network op Zondag 1 december 2019
image_pdfimage_print
Share

DE FEITEN over de Islam en de islamisering van Europa!

SHARIA-ONDERZOEK. De islamisering van Europa gaat volgens een bepaalde strategie, geeft Machteld Zee aan in haar boek Heilige Identiteiten dat vandaag verschijnt. ,, Pas als je de kennis bezit, zie je wat er gaande is.”

Vergelijk Nederland (of België in de jaren 80 met nu”, zegt politicologe en juriste Machteld Zee, die promoveerde op een onderzoek naar shariarechtbanken. ,, Dan zie je de toegenomen invloed van de islam overal. Vanuit Saoedi-Arabië en andere landen is de wereld overspoeld door duizenden imams, lesboeken, moskeeën en enorm veel geld.”

Leidende multiculturalisten menen letterlijk dat moslims gevrijwaard moeten blijven van kritiek omdat zij daarvan psychologische schade zouden ondervinden. Weliswaar vinden ook veel islamieten dit een idioot standpunt, maar andere moslims gebruiken het om hun critici uit te maken voor ‘islamofoob’ of ‘racist’.”

FEIT: Volgens de Islam,behoort de hele aarde aan Allah en aan zijn gelovigen, de moslims („De heerschappij is alleen voor Allah”/Koran:12:40).In de wereldbeschouwing van de Islam bestaat de wereld uit twee delen: Dar al-Islam en Dar al-Harb. De Dar al-Islam, het ‘huis van de islam’ is het deel van de wereld waar het gezag van de islam geldt, de Dar al-Harb, het ‘huis van de oorlog’ is het deel van de wereld wat nog aan de Islam onderworpen moet worden. Europa behoort tot de Dar al-Harb en moet worden onderworpen/veroverd.Twee maal trachtte de Islam Europa te veroveren.Momenteel wordt Europa opnieuw bedreigd door de Islam…

De moslimleiders erkennen OPENLIJK dat het hun strategie is om miljoenen moslims binnen te brengen in westerse landen, en zodra hun aantallen groot genoeg zijn de macht over te nemen en iedereen tot slaven te maken.In het jaar 1974 nam niemand de Algerijnse president Boumedienne al te serieus, toen hij voor de Algemene Vergadering van de VN zei: ”Op zekere dag zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond van de planeet verlaten om te vertrekken naar het noorden. Maar niet als vrienden. Want ze vertrekken om te veroveren en ze zullen het veroveren door hun aantal kinderen. Wij zullen zegevieren door het vruchtbare lichaam van onze vrouwen.

Joden vluchten weer in grote aantallen West-Europa uit, sinds de Tweede Wereldoorlog.Zij worden bedreigd door een explosief mengsel van jihadisme en ‘klassiek’ antisemitisme.De immigratie van de Islam in heel Europa heeft meegeholpen aan de toename van de duizenden antisemitische aanvallen in de EU. Het Zweedse Malmö wordt steeds vaker als hoofdstad van het West-Europese antisemitisme betiteld.

In bijna alle Europese landen is inmiddels toegegeven, dat de multiculturele politiek, zeg maar de integratiepolitiek, heeft gefaald, die de Staatskasen miljarden heeft gekost en totaal niets heeft opgeleverd…

De academicus Jan van de Beek doet al jaren onderzoek naar de kosten van immigratie. En hij vertelt dat: “Nederland en Europa moet stoppen met iedereen toe te laten! Het gevoerde migratie- en gedoogbeleid kost tientallen miljarden Euro’s per jaar. Asielzoekers zitten bijna een leven lang in de bijstand en betalen weinig tot geen belasting. Dus als je 100.000 asielzoekers binnenlaat, zoals onder Rutte is gebeurt, dan kom je voor de eerste twee generaties uit op zo’n 70 miljard euro aan kosten!

Wilders heeft gelijk! Hij zegt: “De islamitische ideologie is gevaarlijker dan het nazisme!” RP: het is niet alleen gevaarlijker, maar dodelijk voor de niet-moslims!
RP: De wereld heeft helemaal niets geleerd van het verleden.

Video: http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/02/Geert-Wilders-Islam-gevaarlijker-dan-nazisme.mp4?_=1

Bronnen:
https://www.ad.nl/nieuws/achter-islamisering-zit-een-plan~a88e1806/

image_pdfimage_print
Share

Zweden: de prijs van migratie (en idiotie)

door Judith Bergman 26 November 2019

Oorspronkelijk Engels Item: Sweden: The Price of Migration

  • “De industrie heeft een zeer beperkte behoefte aan mensen zonder ervaring en opleiding” – gemeenteraadslid Johanna Odö, Aftonbladet, 3 oktober 2019
  • Om geld te besparen, zal de gemeente Ystad niet langer warme maaltijden aan ouderen serveren en zal de schoonmaakdienst beperkt zijn tot eenmaal per drie weken.
  • De gemeente Motala heeft aangekondigd dat de verwarming in gebouwen die door de stad worden beheerd, inclusief bejaardentehuizen, omlaag gezet wordt om te bezuinigen. “We zullen voor ouderen zorgen; ze zullen niet bevriezen, ze kunnen dekens hebben,” luidde de boodschap.
  • Ondertussen stemde het Zweedse parlement in juni voor een wet die de immigratie naar Zweden waarschijnlijk zal vergroten op basis van gezinshereniging.
Eén vierde van de gemeentes en één derde van de regio’s in Zweden had in 2018 een begrotingstekort. De steden Ystad en Motala serveren niet langer warme maaltijden aan ouderen. Motala kondigde aan dat de verwarming in gebouwen die door de stad worden beheerd, inclusief bejaardentehuizen, omlaag gezet wordt om geld te besparen. Afgebeeld: een oudere dakloze man in Stockholm, Zweden. (Afbeeldingsbron: iStock)

Nieuwe cijfers van het statistische bureau van de Europese Unie, Eurostat, tonen dat de werkloosheid in Zweden stijgt. Volgens Eurostat was de werkloosheid in augustus 7,4%, terwijl het EU-gemiddelde voor augustus 6,2% bedroeg. Dit plaatst Zweden op de ranglijst van Eurostat op nummer 24 van 28 landen. Volgens het dagblad Expressen is een van de belangrijkste redenen voor de hoge werkloosheid van Zweden het grote aantal immigranten dat het land heeft opgenomen.

Nog maar kort geleden, in februari 2019, bespotte de Zweedse minister van Justitie en Migratie, Morgan Johansson, degenen die zich zorgen maakten dat migratie zou leiden tot massale werkloosheid: “Weet je nog dat de doemdenkers stelden dat migratie tot massale werkloosheid zou leiden?”, Tweette hij. “Actueel: de werkloosheid blijft dalen onder de in het buitenland geboren jongeren. Voor in het binnenland geboren jongeren is het nog nooit zo laag geweest”.

Het lachen is hem nu wel vergaan. In 2013 zei sociaaldemocratische leider Stefan Löfven, die sinds 2014 premier is, dat hij ervoor zou zorgen dat Zweden rond 2020 de laagste werkloosheid in de EU zou hebben. Dat gaat niet gebeuren.

De onevenredige grote toestroom van mensen die niet over de benodigde opleiding of taalvaardigheden beschikken om in de Zweedse economie werkzaam te kunnen zijn, heeft waarschijnlijk niet bijgedragen aan dat doel om de laagste werkloosheid in de EU te bereiken. Zoals eerder gemeld door Gatestone, is de kleine Zweedse stad Filipstad een voorbeeld van een plaats waar de toestroom van niet-westerse migranten, waarvan sommigen analfabeet zijn, met weinig of geen opleiding, resulteerde in een werkloosheidsgraad van 80% in die groep: ze zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van het sociale welzijnsprogramma van de gemeente.

In 2015, tijdens de Europese migratiecrisis, kwamen bijna 163.000 migranten naar Zweden om asiel aan te vragen – voornamelijk uit Syrië, Afghanistan en Irak, aldus een recent rapport van het dagblad Aftonbladet. Van die 163.000 migranten ontvingen 60.000 een verblijfsvergunning. In de groep mensen ouder dan 15 jaar, bestaande uit 40.019 mensen, voorzien slechts 4.574 in hun levensonderhoud door arbeid, volgens het rapport van Aftonbladet. 18.405 mensen leven van bijstand van de gemeenten en 9.970 mensen ontvangen studiefinanciering.

Volgens Aftonbladet hebben acht van de tien gemeenten die in 2015 de meeste asielzoekers ontvingen een hogere werkloosheid dan het landelijk gemiddelde, en in alle tien gemeenten leeft een groter deel van de bevolking van een uitkering. Aftonbladet noemt Ljusnarsberg in het district Örebro als de gemeente die het grootste aantal asielzoekers heeft ontvangen – 230 per 1000 inwoners. Daar is het werkloosheidspercentage meer dan 10% en het aantal uitkeringsgerechtigden 22,9%. In Norberg, die het op één na hoogste aantal asielzoekers ontving in verhouding tot de omvang van de stad, is het werkloosheidspercentage 8,6%. “De industrie heeft een zeer beperkte behoefte aan mensen zonder ervaring en opleiding,” aldus gemeenteraadslid Johanna Odö. “Zelfs als we geld hadden om meer mensen aan te nemen, zouden we deze mensen vandaag niet vinden onder de werklozen in onze gemeente”. Econoom en professor Per Lundborg vertelde Aftonbladet:

“Zweden is een van de meest ontwikkelde hightechlanden ter wereld, waar we simpele banen hebben geschrapt. Daarom is de kenniskloof te groot voor veel van de vluchtelingenmigranten die hier komen”.

In Malmö, waar de werkloosheid tot 13,7% gestegen is, bijna het dubbele van het nationale gemiddelde, heeft de gemeente een tekort van 392 miljoen kronen (€ 35,5 miljoen). “Dit gebeurt ook in veel andere gemeentes. Het is te wijten aan een demografische ontwikkeling, waarbij minder mensen moeten zorgen voor meer,” vertelde de financieel directeur van de gemeente Malmö, Anna Westerling, onlangs aan het dagblad Sydsvenskan.

Volgens een rapport van de Zweedse Vereniging van lokale autoriteiten en regio’s (SKL) had één vierde van de gemeentes en één derde van de regio’s in 2018 een begrotingstekort. Minstens 110 gemeenten verwachten dit jaar een tekort. (Er zijn 290 gemeenten en 21 regio’s in Zweden.)

Veel gemeentes moeten daarom bezuinigen. In Ystad, in het zuiden van Zweden, ondersteunt de gemeente, als onderdeel van de diensten van de verzorgingsstaat, ouderen met warme maaltijden en schoonmaakdiensten. Om geld te besparen, zal de gemeente geen warme maaltijden meer aanbieden aan ouderen en de schoonmaakdiensten zullen worden beperkt tot eenmaal per drie weken. Ouderen moeten in plaats daarvan kant-en-klare maaltijden uit de supermarkt halen.

“We proberen onze werkprocessen te stroomlijnen. Maar ook om te inspireren en te heroverwegen”, aldus Dan Kjellsson, sociaal manager van de gemeente Ystad, tijdens een interview voor een artikel in Aftonbladet. Het artikel citeerde ook de dochter van een oudere persoon die hulp krijgt:

“Stel je voor dat je niet veel zelf kunt doen, daarom helpt de gemeente met schoonmaken. Stel je het toilet voor, na drie weken? Hoe staat de keuken er voor, qua hygiëne? Ik denk dat er om de twee weken schoongemaakt moet worden “, zei ze.

De gemeente Motala heeft, volgens een rapport in Aftonbladet, aangekondigd dat de verwarming in gebouwen die door de stad worden beheerd, inclusief bejaardentehuizen, omlaag gezet wordt om te bezuinigen. “We zullen voor ouderen zorgen; ze zullen niet bevriezen, ze kunnen dekens hebben,” luidde de boodschap.

De kritiek op de voorgestelde besparingen op ouderenzorg in Motala was echter zo groot dat de gemeente dit moest terugdraaien. “Het is goed dat Motala van gedachten is veranderd en heeft geluisterd. We gaan ervan uit dat ze hun les hebben geleerd en dat de zorg voor ouderen het laatste zal zijn waarop bezuinigd wordt in de toekomst,” zei Eva Eriksson, de woordvoerder van de organisatie van gepensioneerden in Zweden, SPF Seniorerna. De gemeente Motala is ook van plan om te besparen op warme maaltijden voor ouderen door ze te vervangen door kant-en-klare magnetronmaaltijden. Het valt nog te bezien of dat idee ook wordt geschrapt.

Ondertussen stemde het Zweedse parlement in juni voor een wet die de immigratie naar Zweden waarschijnlijk zal vergroten op basis van gezinshereniging. De Gematigde Partij en de Zweedse Democraten waren de enige die tegen het voorstel stemden. “De regering is hier veel te ontspannen over. Ze sluiten hun ogen voor wat er na 2015 is gebeurd”, zegt Maria Malmer Stenergard, een gematigde partij-parlementslid; “Er is nog steeds een crisis in de gemeenten. We zeggen hier nee tegen omdat we een strikt vluchtelingenbeleid nodig hebben.”

h/t Judith Bergman, columniste, advocate en politiek analiste. Ze is een Onderscheiden Senior Onderzoeker bij Gatestone Institute.

N.v.d.r.: Met “idiotie” in de titel bedoelen wij dit hier: Waalse arrogantie (socialist Magnette) en totale onbekwaamheid! Ze zullen het nooit leren de linkse goedmensen. Ze zijn gewoon veel te dom!

image_pdfimage_print
Share

Brandstichting (?) in Bilzen

Het door brand geteisterde gebouw

De meeste branden hebben een natuurlijke oorzaak zoals kortsluiting, blikseminslag e.d. Hoe ouder het gebouw hoe groter de kans daarvoor is. Sommige branden zijn aangestoken. Het gerechtelijk onderzoek moet dat uitwijzen. Sommige onopzettelijk door onvoorzichtigheid bij voorbeeld.

Maar andere werden met opzet aangestoken. De enige vraag die moet gesteld worden is: wie komt dat ten goede? De eigenaar(s)? Want huurders blijken er niet te zijn en de brandverzekeraar gaat zeker geen brand aansteken. Heeft het Rode kruis een huurcontract?

Els en Jan Noé. Buiten verdenking gesteld? En zo ja waarom en door wie?

Waarom moeien de burgemeester van Bilzen, Johan Sauwens, en zelfs de Burgemeester van Mechelen, Bart Somers zich met een lopend gerechtelijk onderzoek? Om het te beïnvloeden, te saboteren? Om het politiek te misbruiken?

Opmerkelijk bij de brand in Bilzen is de jaarrekening van de eigenares. Dit is de N.V. Ark van Noé, gevestigd Rode Kruislaan 128 in B-3740 Bilzen. Deze NV die eigenares is van het door brand geteisterde gebouw leed in 2017 en 2018 samen een verlies van een half miljoen Euro. Voor alle duidelijkheid Noé is ook de familienaam van de aandeelhouders waarvan de belangrijkste moeder Maike Wijnants is. Dochter Els en zoon Jan ziet U hierboven.

Dus in plaats van onschuldige burgers te belasteren zouden de VLD en al haar politiekers beter van de minister van Justitie eisen de boeken van de betrokken vennootschap aan een grondig onderzoek te laten onderwerpen.

We beschuldigen niemand maar de kans dat de brandstichting, als het er een was want dat zegt alleen Johan Sauwens, het werk is van iemand die financiële belangen heeft in het door brand getroffen pand is enorm groot.

Niet alleen de aandeelhouders maar ook de goedmensen van het Rode Kruis en het personeel van de pandhoudende schuldeiser (vermoedelijk Belfius, de Belgische Staatsbank) moeten als mogelijke verdachten beschouwd worden.

Minister Maggie De Block kunnen we als verdachte uitsluiten. Om fysieke redenen kan zij onmogelijk tot onder de dakpannen geklommen zijn om daar brand te stichten.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

image_pdfimage_print
Share

Weg met ons !?

Na de vernietiging van onze tradities als Sinterklaas/ Zwarte Piet, Kerstmis en Pasen, alsook onze cultuur, valt nu ook elke verwijzing naar onze geschiedenis, de wortels van ons bestaan.


Ik kan helaas niet breien, want anders maakte ik mijzelf deze week een trui vol met runentekens (liefst grotere).
Ik denk zelfs dat er nu een interessante markt voor aanwezig is, zowel hier als in Nederland, als symbool van verzet zoals de gele hesjes.
We moeten deze zelfvernietiging deze oikofobie stoppen, en wel snel !

Winkelketen Hema stopt met de verkoop van truien met runentekens.

Winkelketen Hema stopt met de verkoop van truien met runentekens. © hema

Trui met extreemrechtse symbolen per direct uit handel gehaald door HEMA

HEMA stopt per direct met de verkoop van een herentrui met een motief van runentekens. Tussen deze tekens staat er een die ook als symbool wordt gebruikt door extreemrechtse groeperingen. https://www.ad.nl/binnenland/trui-met-extreemrechtse-symbolen-per-direct-uit-handel-gehaald-door-hema~a57b3217/?fbclid=IwAR2HtFcFV4QcPjr-dYU1uzZIMBSlX4O2lz9tfvGTx1FhdqPUQXjEjcaeoMUTheo Paijmans 20-11-19, 18:10 Laatste update: 20:12

De herentrui was tot vandaag te koop op de herenafdeling en op de webpagina van de HEMA. Runentekens, een schrift dat zijn oorsprong vindt in Scandinavië, zijn vele honderden jaren ouder dan het fascisme en het nationaalsocialisme.  De nazi’s eigenden zich het runenschrift toe als bewijs van de Germaanse superioriteit. Sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog worden sommige van die runentekens nog steeds gebruikt door neonazi’s en andere extreemrechtse groepen.

Odal rune

Op de trui met runen die HEMA tot vandaag te koop aanbood, is ook de ‘odal rune’ een aantal keren afgebeeld. Deze rune wordt onder meer gebruikt door de Nederlandse Volksunie (NVU). Wie de webshop van deze extreemrechtse groepering vandaag de dag bezoekt, kan daar een hanger met deze odal rune kopen.

In een reactie laat Frederike van Urk, hoofd van de communicatieafdeling van HEMA weten dat het concern verschillende inkopers heeft die ieder gespecialiseerd zijn in een bepaalde productgroep: ,,Er zijn verschillende inkoopcriteria van toepassing, waarvan de kwaliteit, design, duurzaamheid en de prijs de belangrijkste zijn. Het is natuurlijk nooit de bedoeling om aanstootgevende producten in de schappen te hebben liggen.” 

HEMA stopt daarom per direct met de verkoop van de trui, vertelt Van Urk: ,,We gaan de producten met de desbetreffende tekens uit de verkoop halen. De betreffende truien zijn door onze inkopers ten tijde van het inkoopproces niet opgevat als aanstootgevend.” Hoeveel er al van verkocht zijn, kon ze niet zeggen. Omdat het uit de handel halen van de trui een tijd kan duren, zorgt een kassablokkade ervoor dat de trui in de HEMA-vestigingen in elk geval nu al niet meer gekocht kan worden.

Winkelketen Hema stopt met de verkoop van truien met runentekens.

Winkelketen Hema stopt met de verkoop van truien met runentekens. © HEMA

image_pdfimage_print
Share