Massavorming
Een arts getuigt

Met onweerlegbare wetenschappelijke bewijzen: Corona/ covid 19 is de grootste oplichting uit de geschiedenis van onze cultuur.

Game over cover

Kopp Verlag windt er ook geen doekjes om.

h/t Uitgeverij De Blauwe tijger.

https://www.kopp-verlag.de/a/covid-19%3a-die-ganze-wahrheit

Covid-19: Die  ganze  Wahrheit
Nee we krijgen geen gelukkig nieuw jaar

De psychologie brengt ons bij dat een inzichtelijk onderscheid tussen hoofdzaken en bijzaken ons leven kan vergemakkelijken. Waarover gaat het dus werkelijk in ons bestaan? Blijven we zeuren over pietluttigheden? Hameren we telkens weer op dezelfde nagel? Verliezen we ons in details? Dan verzwaart niet enkel onze rugzak maar haken onze relaties op den duur moe geluisterd af. Hetzelfde geldt voor de politiek: wat raakt mensen echt? Hoe lang kun je rond de pot draaien met bijzaken zonder concrete knopen door te hakken en toch aan de macht blijven? Het gevoel van inertie binnen het politieke bedrijf sijpelt steeds dieper door in brede lagen van de bevolking. Waar zijn ze eigenlijk mee bezig, is de vaakst voorkomende verzuchting vandaag.

Peilingen

Waarom scoren het Vlaams Belang en de N-VA als nummer 1 en nummer 2 in de recentste peiling? In wezen is dat vrij eenvoudig en heb je daar geen kilo’s aan analyserapporten voor nodig. VB en N-VA bespelen thema’s die duidelijk het gros van de bevolking raken. In een ‘democratie’ zou daar niets mis mee mogen zijn. Neem nu de prijs en vooral het in voorraad hebben van energie. De strijd tegen lage pensioenen en dure huren, de stijgende kost van voeding, het in het gedrang komen van een vlot verkeer of de afbraak van degelijk onderwijs. Allemaal hoofdzaken die volgens de peilingen min of meer geassocieerd worden met de blijvers (N-VA), de stijgers (Vooruit) en de winnaars (VB en PVDA). Zelfs het grote aantal Vlamingen dat een huisdier heeft bezorgt Dierenwelzijn een kanjer van een draagvlak en bevordert het tot een hoofdzaak. Al helemaal prangend is echter de verboden vraag: kreunt een pak mensen onder de hinderlijke aanwezigheid van onaangepaste vreemdelingen? Dan moet je dat benoemen én met concrete suggesties afkomen. Maar wat als dat onderwerp op de taboelijst is geplaatst? Dan zwijgt men er aanvankelijk over en in een volgend stadium demoniseert men de lastige boodschapper. Arglistige wereldverbeteraars voelen zich daar beter bij. Maar de migratieproblemen worden toch bij naam genoemd in de media, hoor je dan. Ja, maar niet op een realistische wijze. Het is immers even makkelijk om elke niet-blanke als een heilig te verklaren slachtoffer te aanbidden dan om een allochtoon te verketteren zonder er ooit een in het echt te hebben gezien. Hoe dan ook, als hoofdzaken worden gereduceerd tot bijzaken ontstaat ongeloof.

h/t ’t Scheldt Lees hier verder.
Dictatuur van Gangsters

Wie dacht dat het ondenkbare helemaal waar was gemaakt heeft zich vergist. Na de brutale vervalsing van statistieken in 2020 door de overheidsinstelling ‘Sciensano‘ in Tervuren gaan de politieke Brusselse gangsters nog een stap verder.

Nu de openbare protesten tegen het covid-19 wanbeleid van onze regeringen aangroeit gaat men zelfs over tot laster en chantage door het inzetten van ‘Ocad‘ het Coördinatieorgaan voor de dreigingsanalyse dat alle relevante informatie en inlichtingen over terrorisme, extremisme en problematische radicalisering zou verwerken

Zo zouden de betogers tegen de regeringspolitiek inzake covid19 zich volgens Ocad schuldig maken aan “haatspraak” tegen politiekers en valse informatie verspreiden over vaccinaties. Je moet maar durven! Laster is een misdrijf.

We worden geregeerd door een bende middelmatig intelligente en totaal onbekwame gangsters die beweren het beter te weten dan wat een groot deel van de bevolking tot in zijn pink of kleine teen aanvoelt. De hele situatie doet terugdenken aan de nazi-propaganda van Goebbels en de indoctrinatie van de stalinistische dictatuur.

De leidinggevende politieke kaste klampt zich hardnekkig vast aan de door haar opzettelijk geschapen ‘pandemie van de angst’ omdat ze weet dat als er nu verkiezingen zouden georganiseerd worden ze allemaal zonder pardon naar huis zouden gestampt worden. Ze hopen dat het publieke geheugen tegen 2024 zal uitgedoofd zijn.

Intussen zadelen zij de burgers tot en met de kleinste kinderen op met een mondmaskertje dat iedereen verplicht een overmaat aan giftige CO2 in te ademen. Volksgezondheid zal hen worst wezen. Het enige wat voor hen telt is de door leugens, censuur, bedrog en indoctrinatie daar gestelde publieke waan dat zij goed bezig zouden zijn.

We leven in een dictatuur van gangsters en worden geregeerd door misdadigers.
Viruswaarheid
Prof. Dr. Mattias Desmet
Tegenwind: gediaboliseerd vanwege hun wetenschappelijk onderbouwde mening 1: Drs Sam Brokken.

En ondertussen verklaart de door niemand verkozen smeerlap Vandenbroucke: mensen-die-zich-niet-laten-vaccineren-mag-je-rustig-vrijheden-ontzeggen/

Hoe misdadig en fascistisch kan je zijn?
De Slavenstaat

Klare taal
Corona ontmaskerd

Eindelijk verschijnt Corona ontmaskerd, het nieuwste boek van Sucharit Bhakdi in het Nederlands en daarom is er een feestelijke talkshow in Blue Tiger Studio over een aantal thema’s uit dit boek. Duizenden mensen hebben inmiddels op dit boek gewacht. Een waanzinnige belangstelling! En terecht, wie Bhakdi & Reiss kennen, weet dat ze als geen ander scherp op hun onderwerp zitten. En wie wil nu niet alles weten wat nodig is van vaccinaties, bloedpropjes, en alles wat nog over onze landen zal heenkomen in de komende maanden?

Vertaler Martien de Wit, redacteur Cyril Wentzel en huisarts Berber Pieksma schuiven aan om hun licht erop te laten schijnen.

Geen enkel thema heeft het afgelopen jaar zo beïnvloed als het coronavirus en daarmee opgekomen infectieziekte COVID-19. Een situatie die door de Wereldgezondheidsorganisatie WHO als pandemie werd geclassificeerd. Daarnaast circuleren elkaar tegensprekende meningen, nepnieuws en politiek gestuurde informatie. Verschillende inzichten over de gevaren door de pandemie leiden tot diepgaande discussies en zorgen voor een verwarde mensheid.

De overheid oefent een enorme druk uit op de bevolking om zich te laten vaccineren tegen het Corona virus. Is dat een goed idee? Het land verkeert in een inentingsroes. Maar als je liever nog even na wilt denken voordat je je laat prikken, wordt je voor van alles uitgemaakt.

Professor Sucharit Bhakdi en zijn vrouw Karina Reiss zijn internationaal vermaarde wetenschappers op het terrein van de microbiologie. Eerder schreven ze de bestseller Corona Vals Alarm? In hun nieuwste boek, Corona Ontmaskerd, gaan ze in op de laatste ontwikkelingen en vooral op wat we allemaal nog niet weten over de werkzaamheid en de veiligheid van de vaccins. Ze belichten in dit boek op zakelijke wijze met actuele gegevens, feiten en achtergronden.

Denk eerst goed na alvorens het vacinatiedogma te aanvaarden als juist. Bestel en lees dit boek. Dan is de kans groot dat de schellen van uw ogen vallen.
Kies Dries, echt de moeite waard!

https://kiesdries.be/steun