Alles wat men over de islam moet weten.

h/t Gregorius Nekschot, ongecensureerd!

Islam is geen religie of cultus. In zijn vorm is het een complete manier van leven. In essentie is het een imperialistische, gewelddadige, achterlijke en onverdraagzame ideologie.
Islam heeft religieuze, juridische, politieke, economische, sociale en militaire componenten. De religieuze component (slechts 8,9 procent van de totale doctrine!) dient om alle andere componenten te maskeren.

De islamisering van een land begint wanneer er genoeg moslims in het land zijn om religieuze accommodatie te claimen.
Wanneer samenlevingen openstaan voor culturele diversiteit, politieke correctheid en tolerantie instemmen met verzoeken om religieuze accommodatie van hun moslimgemeenschappen, infiltreren de andere componenten geleidelijk.
Ziehier hoe het werkt. Zolang de moslimbevolking rond of onder de 2% blijft, ongeacht het land, zal het worden gezien als een vreedzame minderheid, en niet als een bedreiging door andere burgers. Dit is het geval voor:
Verenigde Staten – Moslims: 2,00%
Australië – Moslims: 2,25%
Spanje – Moslims: 2,30%
Italië – Moslims: 2,60%

Tussen 2% en 5% begint de bekering van andere etnische minderheden en marginale groepen met de rekrutering van gevangenen in gevangenissen en gemarginaliseerde straatbendes. Dit is met name het geval bij:
Canada – Moslims: 3.0%
Noorwegen – Moslims: 3.0%
Denemarken – Moslims: 4,1%
Verenigd Koninkrijk – Moslims: 4,6%
Duitsland – Moslims: 5,0%

Wanneer ze 5% bereiken, oefenen moslims al buitensporige invloed uit in verhouding tot hun percentage van de bevolking. Ze zullen dan aandringen op de introductie van “halal” voedselproducten (legaal volgens islamitische normen), waardoor moslims worden aangenomen voor hun voorbereiding en de betaling door de consument van een “halal certificeringsbelasting” Moslims, maar ten koste en zonder medeweten van allen zullen ze hun druk op voedselketens vergroten om deze producten in de schappen te leggen, ze bedreigen met vergelding en zelfs failliet gaan als ze niet aan hun eisen voldoen. Dit is wat er gebeurt in:
Zweden – Moslims: 4,9%
Nederland – Moslims: 5,5%
Zwitserland – Moslims: 5,7%

België – Moslims 7,0%
Trinidad en Tobago – Moslims: 7,0%

In dit stadium zullen moslims geleidelijk alle invloedssferen infiltreren en werken voor de machtige regeringen om hen in staat te stellen zichzelf te regeren in hun enclaves-getto’s volgens de sharia-wetgeving op kosten van de autochtone bevolking. Het uiteindelijke doel van de islamisten is om de sharia in alle landen van de wereld te vestigen.

Wanneer het aantal moslims 10% van de bevolking nadert, vergroten ze het gebrek aan respect voor de wetten om hen openlijk uit te dagen om leefomstandigheden te claimen die specifiek zijn voor hun cultuur en hun overtuigingen. In Parijs worden auto-branden regelmatig gezien in islamitische enclaves. Elke actie die wordt gezien als anti-moslim veroorzaakt massale opstanden en bedreigingen, zoals in Amsterdam, waar Mohammed-cartoons en films over de islam gewelddadig worden bestreden. Denk aan de aanslag op “Charlie Hebdo” in Parijs … Dergelijke spanningen doen zich elke dag voor, voornamelijk in de moslim-enclaves in:
Guyana – Moslims: 7,0%
Frankrijk – Moslims: 9,6%
China – Moslims: 10,0%
Filippijnen – Moslims: 10,0%
Thailand – Moslims: 10,0%
Israël – Moslims: 16,0%

Wanneer ze 20% van de bevolking bereiken, ondervinden de gastlanden manifestaties van geweld, voornamelijk veroorzaakt door peccadillo’s, de vorming van jihadistische milities, moorden, branden van christelijke kerken en Joodse synagogen zoals in :
Rusland – Moslims: 19%
India – Moslims: 20%
Kenia – Moslims: 33%

Maar ook in Frankrijk met
slechts 9,6% moslims

Met 40% ervaren naties sporadische moorden, herhaalde terroristische aanslagen en meedogenloze militaire guerrillaoorlogvoering zoals vandaag het geval is op:
Tsjaad – Moslims: 50%
Ethiopië – Moslims: 50%

Vanaf 60% leven naties de ongebreidelde vervolging van niet-moslimburgers; diegenen die ze de “ongelovigen” noemen, maar ook moslims die zich niet conformeren aan de fundamentalistische ideologie – diegenen die de islam “hypocrieten” noemt. Dan komt etnische ‘reiniging’, het gebruik van sharia als een onderdrukkingswapen en de toepassing van ‘jizya’; deze belasting die niet-moslims aan moslims moeten betalen. Dit wordt waargenomen in:
Bosnië – moslims: 60,0%
Maleisië – Moslims: 60,4%
Qatar – Moslims: 77,5%
Albanië – Moslims: 79,9%

Boven 80% is intimidatie onophoudelijk, onderdrukking en gewelddadige jihad woede met straffeloosheid, etnische zuivering wordt door de staat gecontroleerd, zelfs tot genocide. De fundamentalisten jagen of elimineren alle niet-moslims omdat de landen die ze bezetten 100% moslim moeten zijn, zoals in:
Indonesië – Moslims: 88,0%
Syrië – Moslims: 90,0%
Bangladesh – Moslims 91,0%

Jordanië – Moslims: 94,0%
Egypte – Moslims: 95,0%
Pakistan – Moslims: 96,3%
Soedan – Moslims: 97,0%
Palestina – Moslims: 98,0%
Libanon – Moslims: 98,0%
Marokko – Moslims: 99,0%
Turkije – Moslims: 99,8%
Iran – Moslims: 99,9%
Irak – Moslims: 99,9%

Wanneer ze het ultieme doel van 100% moslims bereiken, is totale onderwerping verzekerd. Voor de goede orde, “islam” betekent “onderwerping”. Dit wordt volgens hen verondersteld hen te leiden naar “Dar-es-Salaam”, het Islamitische Huis van Vrede.
Alle inwoners zijn dan moslims. Madrasa’s zijn de enige scholen en de koran is het enige woord zoals:
Afghanistan – Moslims: 100%
Saoedi-Arabië – Moslims: 100%
Somalië – Moslims: 100%
Jemen – Moslims: 100%

Maar helaas komt er nooit vrede, omdat in deze 100% moslimlanden de meest radicale landen die totale controle en absolute macht uitoefenen hun onverzadigbare honger naar bloed kunnen stillen door hun co-religieuzen te doden die minder radicaal zijn dan zijzelf …

“Vóór de leeftijd van negen had ik de canon geleerd die het Arabische leven regeert: ik was tegen mijn broer; ik en mijn broer tegen mijn vader, mijn familie tegen de neven van de clan; de clan tegen de stam, de stam tegen de wereld, en wij allemaal tegen de ontrouwe “(Leon Uris,” The Haj “)

Het is belangrijk om
te begrijpen dat in sommige landen, met moslimbevolking ver onder de
100% zoals Frankrijk, de mensen die in deze enclaves-getto’s wonen
100% moslim zijn. Deze bevolking leeft onder de wet van de sharia. De
Franse nationale politie komt deze enclaves niet eens binnen. Er zijn
ook geen staatsrechtbanken, geen scholen, geen niet-islamitische
religieuze voorzieningen.
In een dergelijke situatie integreren
moslims de bredere gemeenschap niet. De kinderen gaan naar de
madrasa, ze leren alleen de koran. Alleen al het feit van contact
hebben met ongelovigen wordt bestraft met de dood. Als gevolg hiervan
oefenen imams en extremisten op sommige plaatsen in sommige landen
meer macht uit dan gekozen autoriteiten en politiediensten

Tegenwoordig vormen bijna 2 miljard moslims 28% van de
wereldbevolking. Het geboortecijfer onder moslims overtreft echter
veruit het geboortecijfer van christenen, hindoes, boeddhisten, joden
en alle andere gelovigen of niet-gelovigen. Moslims zullen tegen het
einde van de eeuw 50% van de wereldbevolking overschrijden.

Stuur deze informatie alstublieft door naar al diegenen die dicht bij u staan en zich terecht zorgen maken over de donkere toekomst van de volgende generatie als we niet de moed en morele kracht hebben om deze voor de mensheid slechte pseudo-religieuze trend te keren.

Het is ook jouw gevecht!

h/t Luiz Viriate op “Riposte laïque”

______________________
Enkele beroemde citaten …

Houari BOUMEDIENE Mohamed Ben Brahim Bukharouba (23 augustus 1932 – 27 december 1978) Voormalige Algerijnse president – VN-hoofdkwartier, april 1974: “Op een dag zullen miljoenen mannen het zuidelijk halfrond verlaten om naar het noordelijk halfrond te gaan. En ze zullen daar niet heen gaan als vrienden. Omdat ze daarheen gaan om het te veroveren. En zij zullen hem overwinnen met hun zonen. De buik van onze vrouwen zal ons overwinning geven.

Atatürk, Mustafa KEMAL (19 mei 1881 – 10 november 1938). Oprichter en eerste president van de Turkse Republiek “Al meer dan vijfhonderd jaar hebben de theorieën van een oude Arabische sjeik en de verkeerde interpretaties van generaties vuile en onwetende priesters alle details van het burgerlijk en strafrecht vastgelegd. Islam, deze absurde theologie van een immorele bedoeïenen, is een verrot lijk dat ons leven vergiftigt. ” “De politicus die de hulp van religie nodig heeft om te regeren is een lafaard! Maar een lafaard mag nooit worden geïnvesteerd met de functies van staatshoofd. “Maar waarom bedekken onze vrouwen zich met een sluier om hun gezichten te verbergen en zich van hen af te wenden bij het zien van een man? Is dit een beschaafd volk waardig? Zijn onze vrouwelijke mensen niet begiftigd met reden zoals wij? Laat ze hun gezicht zonder angst tonen, en laat hun ogen niet bang zijn om naar de wereld te kijken! Een land dat verlangt naar vooruitgang kan de helft van zijn bevolking niet negeren! “

Recep ERDOGAN Eerste minister van islamitische bekentenis van Turkije – Sinds de komst van ERDOGAN is de duisternis terug in Turkije. Nogmaals, de imams blaffen en de ayatollahs schreeuwen … “De minaretten zijn onze bajonetten, de koepels onze helmen, de moskeeën onze kazerne en de gelovigen onze soldaten”.

Vader van FOUCAULD
(15 september 1858 – 1 december 1916). Franse religieuzen in
Palestina, vervolgens in Beni-Abbés en uiteindelijk in Algerije. –
Uittreksel uit zijn brief aan René Bazin in 1907 “Kunnen
moslims echt Frans zijn? Uitzonderlijk wel, ja. In het algemeen, nee.
Verschillende fundamentele islamitische dogma’s verzetten zich
ertegen; bij sommige zijn er accommodaties; met één, die van de
Medhi, is er geen: elke moslim (ik spreek niet van vrije denkers die
het geloof hebben verloren) gelooft dat de benadering van het laatste
oordeel dat de Medhi zal plaatsvinden, de heilige oorlog, en zal de
islam vestigen door heel de aarde, na het vernietigen of onderwerpen
van alle niet-moslims. In dit geloof beschouwt de moslim de islam als
zijn ware thuisland en niet-moslimvolken als voorbestemd om vroeg of
laat onderworpen te worden door hem moslim of zijn nakomelingen. Dat
is de reden waarom onze Algerijnse moslims zo onwillig zijn om de
Franse nationaliteit te vragen: hoe kunnen we vragen deel uit te
maken van een vreemd volk waarvan we weten dat het onfeilbaar
verslagen en onderworpen moet worden door de mensen waartoe we
behoren? “

Generaal Charles DE GAULE (22 november 1890 – 9 november 1970) Generaal en voormalig Franse president. Unieke Grootmeester in de Orde van Bevrijding – 5 maart 1959 “Het is heel goed dat er geel Frans, zwart Frans, bruin Frans is. Ze laten zien dat Frankrijk open staat voor alle rassen en een universele roeping heeft. Maar op voorwaarde dat ze een kleine minderheid blijven. Anders zou Frankrijk niet langer Frankrijk zijn. We zijn nog steeds vooral een blank Europees volk, van Griekse en Latijnse cultuur en van christelijke religie. Vertel geen fabeltjes! Moslims, ging je hen bezoeken? Heb je ze gezien met tulbanden en djellabas? Je ziet dat ze niet Frans zijn. Degenen die voor integratie zijn, hebben hersens met kolibries, zelfs als ze zeer goed geïnformeerd zijn. Probeer olie en azijn op te nemen. Schud de fles. Na een tijdje zullen ze weer scheiden. De Arabieren zijn Arabieren, de Fransen zijn Frans. Denk je dat het Franse korps tien miljoen moslims kan absorberen, die morgen twintig miljoen zijn en morgen veertig? Als we de integratie deden, als alle Arabieren en Berbers van Algerije als Frans werden beschouwd, hoe kunnen we dan voorkomen dat ze in het grootstedelijke Frankrijk komen wonen, terwijl de levensstandaard zoveel hoger is? Mijn dorp zou niet langer Colombey-les-Deux-Eglises heten, maar Colombey-les-Deux-Mosques.

Sir Bertrand RUSSELL (18 mei 1872 – 2 februari 1970), wiskundige, logicus, filosoof, epistemoloog, politicus en Britse moralist. Nobelprijs 1950: “Onder religies moet de islam worden vergeleken met het bolsjewisme in plaats van met het christendom of het boeddhisme. Christendom en boeddhisme zijn vooral persoonlijke religies, met mystieke doctrines en een liefde voor contemplatie. Islam en bolsjewisme hebben een praktisch, sociaal, materieel doel met als enig doel hun dominantie op de wereld uit te breiden. “

Nicolai SENNELS Deense psycholoog. Studie over moslimintegratie in westerse samenlevingen. Onderzoek tijdens de therapeutische behandeling van jonge moslims geïnterneerd in de jeugdgevangenis van Kopenhagen: “De integratie van moslims in onze westerse samenlevingen is onmogelijk. Ten eerste moeten we onmiddellijk een einde maken aan alle immigratie van mensen uit moslimlanden naar Europa totdat we hebben bewezen dat integratie van moslims mogelijk is. Ten tweede moeten we moslims die niet willen of niet kunnen integreren in onze westerse samenlevingen helpen om een nieuwe betekenis aan hun leven op te bouwen in een samenleving die zij beter begrijpen en die hen begrijpt. Het betekent hen helpen een nieuw leven in een moslimland te beginnen. Niet alleen moslims, maar Europese samenlevingen zullen hiervan profiteren. De immigratie van moslims uit Europa naar moslimlanden zal fungeren als ambassades voor vrijere en meer democratische samenlevingen, vanwege hun ervaring met het leven in democratieën … Het enige waar Mohammedaanse migranten bang voor zijn, is de terug sturing naar hun land van herkomst«

Winston CHURCHILL. (30 november 1874 – 24 januari 1965) “Hoe vreselijk zijn de vloeken die de religie van Mohammed op haar vereerders legt! Naast deze fanatieke waanzin, die in de mens net zo gevaarlijk is als hondsdolheid in een hond, is deze beangstigende fatalistische onverschilligheid.”  … ” Er bestaat geen grotere achterwaarts gerichte kracht in de wereld. Ver verwijderd van het gewijd zijn aan de dood, is het mohammedanisme een militant en missionerend geloof.”
Islam is een bedrieglijke ideologie

Begrepen Wouter Beke? Begrepen Pieter De Crem?

Begrepen Patrick Dewael ? Begrepen Gwendolyn Rutten ?
De islam is nu de grootste bedreiging voor de wereldvrede.

‘Na het nazisme en communisme is de ISLAM de derde totalitaire ideologie, die ons bedreigt. De massale immigratie van moslims in Europa is geen goed idee’, vindt de wereldberoemde Hongaarse links-liberaal schrijver György Konrád…. De ISLAM is niets om trots op te zijn; 1400 jaar lang heeft het niets dan ellende en moord gebracht. De ISLAM werd opgebouwd en uitgebreid middels plunderingen, verwoestingen en bloederige oorlogen – niet gebouwd met vrede en liefde. De historie van de ISLAM is een 1400 jaar durende duivelse dans van moord, afslachting, plundering, tirannie en marteling wereldwijd, sinds de dag van zijn oprichting. Volgens Bill Warner (directeur van het Center for the Study of Political Islam) en een groep wetenschappers, in de afgelopen 1400 jaar zijn in totaal ongeveer 270 miljoen ongelovigen/niet-moslims omgekomen ter meerdere glorie van de ISLAM!…De ISLAM is niet op aarde gekomen om naast andere godsdiensten te bestaan, maar om wereldwijd te overheersen („De heerschappij is alleen voor Allah”-Koran:12:40)…

De Islam will alle andere religies vernietigen door de JIHAD(betekent
oorlog voeren tegen de niet-moslims met als doel de Islam te
vestigen).En er zijn grotere en kleinere onderdelen van JIHAD. De
grotere JIHAD betekent spirituele inspanning of innerlijke strijd, maar
slechts 2% van de Bukhari Hadith en 25% van de Sira wordt gewijd aan
deze soort JIHAD. De resterende 98% van de Bukhari Hadith en 75% van de
Sira gaat over JIHAD, die gewapende strijd behandelt.Het gaat om de
‘heilige’ oorlog tegen de kafirs en de overname van alle landen. En door
gebruik van geweld werd Islam succesvol en daarom vermeldt bijna elke
Hadith JIHAD als de beste handeling die een moslim kan doen.De meeste
islamitische landen werden veroverd door geweld; de Islam is daar
verspreid door het zwaard.Christenen of Joden (‘de mensen van het Boek’,
d.i. van de Bijbel) die zich niet willen onderwerpen, moeten een
bijzondere belasting te betalen. De overige onbekeerlijken moeten worden
gedood…

Als ik een moslim hoor zeggen dat “ISLAM” vrede betekent, moet ik
eerst eens heel hard lachen, maar anderzijds is het wel droevig voor
mij, omdat nog steeds veel mensen dit geloven.Het woord ISLAM betekent
‘onderwerping’ en niet ‘vrede’, want vrede is salam,niet ISLAM…Wanneer
moslims van vrede spreken, bedoelen ze deze vrede: de praktische
onderwerping van alle mensen/staten/ aan de SHARIA(islamitische
wetgeving) en de ISLAM:„De heerschappij is alleen voor
Allah”-Koran:12:40…„Bestrijdt hen tot er geen verzoeking meer is en de
godsdienst aan God behoort” (soera 2:193). En wie zich verzet tegen
onderwerping moet, omwille van de vrede, gedood worden.Dat is de
paradoxale boodschap van de ISLAM.De islamitische vrede betekent: oorlog
en de verdwijning van niet-moslim beschavingen!…

De basis van de Koran is de oproep tot Jihad(oorlog tegen niet-moslims). Dit boek beveelt daarin moslims te vechten met niet-moslims, totdat ze alle andere religies uitroeien ,zodat de Islam als enige echte religie in de wereld overblijft… De Koran is in feite twee boeken, de eerdere Koran die geschreven is in Mekka en een latere Koran die geschreven is in Medina; de Mekka-Koran is religieus maar de Medina-Koran is zeer politiek, juridisch en wijdt bijna een kwart van zijn tekst aan JIHAD… In Mekka vraagt de Koran om godsdienstvrijheid voor de aanhangers van de Islam, maar later in Medina roept de Koran de moslims op de wapenen op te nemen tegen andersdenkenden. Uiteraard beschouwen de moslimjuristen de teksten uit de latere periode, in Medina, bindend en kunnen teksten uit Medina de eerdere teksten uit Mekka ‘opheffen’ of ‘abrogeren’…

Jihadisten moorden op grond van een theologische interpretatie. Terreur is dus een van de gezichten van de ISLAM. Islam terrorisme is slechts een modus operandi, een actiemiddel om in functie van een ideologie een doel te bereiken/de wereld veroveren/, die openlijk wordt gerechtvaardigd door de JIHAD, de kernideologie van de ISLAM… Sterven voor de zaak van de ISLAM in een fysiek gevecht (de JIHAD) is zelfs de enige manier om zeker in het paradijs te komen: „ Allah zal de strijders boven stilzittenden doen uitblinken door een grote beloning”-cf. Koran 4, vers 95…En iedere geloofsgenoot, die niet ieder woord van Allah, dus de hele Koran, letterlijk accepteert, geen echte moslim is, en feitelijk een afvallige die de doodstraf verdient… „Wie de Koran maar gedeeltelijk gelooft, zal naar de hel gaan”-Koran 2:85… „ Geloven jullie in een gedeelte van het boek en in een ander gedeelte niet? Wie van jullie dat doet, verdient niet anders dan schande in het tegenwoordige leven en op de opstandingsdag zullen zij tot de zwaarste bestraffing veroordeeld worden” (Soerat Al-Bakara, 86)…

In de Islam is een overeenkomst met de ongelovigen/niet-moslims geldig zolang het doel, de uiteindelijke onderwerping aan Allah, ermee gediend wordt. Mohammed sloot een overeenkomst met de Kuraisj. Dat was een tactische zet, een tijdelijke bestand dat hij in 630 met dood en verderf verbrak… In de Mekkaanse periode, toen Mohammed slechts een paar dozijn volgers had aangetrokken, verschenen er religieuze en poëtische verzen in de Koran. Zodra Mohammed en zijn volgers verhuisden naar Medina, waar hij een politicus en krijgsheer werd, begonnen de verzen in de Koran politiek te worden en wakkerden aanvallen aan tegen de niet-moslim (JIHAD)…

Met het kromzwaard in de hand, heeft Mohammed het hele Arabische schiereiland gezuiverd van alles wat christelijk was. De bronnen beschrijven orgieën van wreedheid waarbij honderden mensen werden gekeeld, handen en voeten werden afgehakt, ogen werden uitgestoken en hele stammen werden uitgeroeid. Dit gewelddadige optreden van Mohammed staat in al zijn levensbeschrijvingen vermeld en wordt in heel de islamitische wereld trots doorverteld… De Apostel/Mohammed/ zei;„ Weet dat het paradijs onder de schaduw van het zwaard ligt.”(Bukhari: V4B51N73)…

Jezus was geweldloos en vol liefde en zorg. Hij gebruikte slechts zijn woorden om mensen voor Zich te winnen. “Wie het zwaard opneemt, zal erdoor vergaan,” zei Hij. Hij had geen leger en geen wereldlijke macht. “Mijn Koninkrijk is niet van deze wereld.” Gedwongen bekeringen wilde Hij niet. Geloof is een vrijwillige overgave, anders heeft het geen waarde. En het Christendom heeft  van haar bestaan op een vreedzame wijze  verspreid… De Kruistochten waren geen agressieve oorlogen om het Midden-Oosten en Turkije te koloniseren. De Kruistochten begonnen echter pas na vijf eeuwen van islamitische Jihad, waarbij meer dan tweederde van wat voorheen de christelijke wereld was geweest, was veroverd, vernietigd of tot bekering gedwongen. En de Kruistochten er in ieder geval voor gezorgd hebben dat de expansionistische en imperialistische Islam een gevoelige slag werd toegebracht en de opmars van de Islam richting Europa in ieder geval tijdelijk tot stilstand werd gebracht. Gaandeweg heroverden de christelijke ridders gebieden als Corsica, Sicilië, Malta, Cyprus en brachten deze opnieuw onder christelijke invloed tot op de dag van vandaag…De Islam en het Christendom verschillen als dag en nacht van elkaar! Het zijn twee totaal verschillende werelden…

Twee maal trachtte de ISLAM Europa te veroveren. Momenteel wordt Europa opnieuw bedreigd door de ISLAM… JIHAD kent vele facetten, waarbij “JIHAD door het zwaard” er slechts één is. En ‘Al–Hijra’(migratie of kolonisatie:de vorming van geïsoleerde moslimgemeenschappen in het te veroveren gebied) is ook een. Met die techniek hebben de moslims Noord-Afrika, Syrië en Mesopotamië eeuwen geleden herbevolkt met opdringerige Arabieren, en Anatolië met Turken, die in Noord-Oost Azië thuishoren. De oorspronkelijke bevolking werd vermoord of tot slaaf gemaakt. En door het islamitische concept van de migratie – Al Hijra genaamd – staat Europa nu op het punt Eurabia te worden. Ondertussen zijn ze in West-Europa al met zo’n 30 miljoen, die zullen West-Europa binnen een paar decennia in een islamitisch kalifaat veranderen. In Libanon was er maar een generatie nodig om een duidelijke christelijke meerderheid in een duidelijke moslim-meerderheid te veranderen. En in Maleisie was een moslimpercentage van 51% genoeg om de islamitische republiek uit te roepen…

De ‘sluipende islamisering’ in West-Europa is nu in volle gang. We stevenen af op het einde van de Europese en Nederlandse samenleving zoals we die nu nog kennen… Als je een beetje om je heen kijkt in West-Europa, dan zie je dat in het achttiende arrondissement in Parijs op vrijdag de straten worden afgesloten. Dat er in Frankrijk 718 zones zijn waar de politie niet of nauwelijks meer komt. Dat uit een rapport van de Zweedse politie bleek dat er 23 zogeheten ‘zeer kwetsbare wijken’ zijn rond steden als Stockholm, Malmö en Göteborg. Dat Londen en andere steden in Engeland volhangen met stickers met de waarschuwing: “U betreedt een sharia-gecontroleerde zone“. Dat overal de moskeeën als paddenstoelen uit de grond schieten. Dat in bijna alle Europese landen inmiddels is toegegeven dat de multiculturele politiek, zeg maar de integratiepolitiek, heeft gefaald, die de staatskas miljarden heeft gekost en die totaal niets heeft opgeleverd. De geschieden vermeldt geen gevallen, waarin de integratie van islamieten binnen de niet islamitische samenleving geslaagd is!…

Een ware moslim kan niet in een democratische rechtsstaat te leven, want in een democratie worden de wetten door de mensen gemaakt. De ware moslim erkent slechts de wet van Sharia/Allah. Mohammeds eigen leven moet voor moslims als voorbeeld te dienen, de Koran vermeld dit 91 keer!…„Laat de gelovigen geen ongelovigen (d.i. niet-moslims) als vrienden verkiezen boven de gelovigen”(Koran-3: 28)… „Vermijd vriendschap met Joden of christenen. Doet u dit toch, dan zal Allah u beschouwen als een van hen”(Koran- 5:51)…„De Islam is in een eeuwige oorlog met de niet-islamitische wereld”(Koran 4:76, 60:4)…„Tussen ons en u, is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD, totdat u gelooft in Allah alleen!”(Koran 60.4)…En het doel van zowel heel wat niet-radicale als radicale moslims is hetzelfde: de wereld moet onderworpen worden aan de Islam en de Sharia (”De Jihad is een plicht voor ELKE MOSLIM!”-Koran/soera 2, vers 216)…

Bij de opmars van de ISLAM, speelt de moskee een centrale rol. Er gebeurt veel meer in moskeeën, dan alleen bidden.Moskeeën worden gebruikt om de ISLAM/=SHARIA te verspreiden en integratie in de cultuur van het ontvangende land tegen te gaan. Preken van imams in ALLE moskeeën staat niet open voor integratie. Geen enkele imam kan wat anders prediken in een moskee, dan een ideologie, die het wereldbeeld opdeelt in moslim übermenschen enerzijds en ongelovige Untermenschen (in de zeer ruime zin van het woord) anderzijds. Er bestaat nergens ter wereld een moskee, waar vanaf de preekstoel wordt gezegd dat de Sharia niet hoeft te worden toegepast en de plicht om deel te nemen aan de Jihad-oorlog tegen alles wat niet islamitisch is. En mocht er wel ergens zo’n moskee bestaan, waar de Sharia en Jihad wordt afgewezen, dan horen we dat graag…

Domheid, verraderlijkheid en naïviteit van veelal links en liberaal kuddevee, faciliteert dit barbaarse veroveringsstreven. De Italiaanse Oriana Fallaci schreef: ‘Jullie begrijpen niet, willen niet begrijpen dat er een omgekeerde kruistocht gaande is.’… De president van Algerije riep in de jaren 70 al Europa te willen veroveren met behulp van de baarmoeders van Islamitische vrouwen. En weet u wat Muammar al-Gaddafi, de voormalige dictator van Libië jaren geleden zei? „Allah zal de islam doen overwinnen in Europa; zonder zwaarden, zonder kanonnen, zonder strijd. De miljoenen moslims in Europa zullen het continent binnen enkele tientallen jaren islamitisch maken.”… Ieder van hen weet de opdracht om de wereld te veroveren en ieder van hen zal er aan meewerken om dat te bewerkstelligen. Dankzij uw democratische wetten, zullen wij u inhalen. Dankzij uw religieuze wetten, zullen wij over u gaan heersen,”zei Ibrahim El-Zayat, (President van de islamitische gemeenschap in Duitsland)…Wie de islamitische wereld binnenhaalt, wordt zelf de islamitische wereld…

We stevenen af op het einde van de Europese en Nederlandse samenleving zoals we die nu nog kennen. Langzaamaan verspreidt de ISLAM zijn macht, zij zal niet stoppen totdat geheel Europa islamitisch is…Europa is laatste jaren een slagveld, een oorlogsgebied: aanslag na aanslag, bijna iedere week inmiddels, doden, gewonden, onschuldige mensen die worden vermoord, opgeblazen met spijkerbommen, platgereden door vrachtwagens, kalasjnikovs. Je kunt het zo gek niet verzinnen. Het is verschrikkelijk. De veilige manier van leven die wij in Europa decennia lang hebben gekend, bestaat niet meer…BEDANKT:landveraders,de elite, universiteiten, kerken, vakbonden, de media, politici en wegkijkers. De toekomst van jullie kinderen is leven onder fascistische Sharia,of jaren in een burgeroorlog zijn!…

Volgens de Amerikaanse uit Egypte afkomstige ex-moslima Nonie Darwish “onderscheidt de Islam zich van echte religies omdat de Islam de «gouden regel» niet kent. Deze regel houdt in dat men zich tegenover anderen moet gedragen zoals men zelf wil dat deze anderen zich tegenover ons zouden gedragen. Deze «gouden regel» ligt aan de basis van onze Westerse beschaving. De Islam kan bijgevolg niet de rechten en vrijheden claimen, die andere religies toekomen, omdat de islam de kern van onze beschaving afwijst en aantast.”… Deze vier kenmerken zijn van een religie: 1. Het behoren tot een religie moet een persoonlijke keuze zijn; 2. Geen enkele religie mag eisen dat diegenen die de religie verlaten gedood moeten worden; 3. Een religie mag nooit bevelen om diegenen die niet tot de eigen religie behoren te doden of te onderwerpen; 4. Een religie moet in overeenstemming zijn met de fundamentele mensenrechten. Aangezien de Islam strijdig is met elk van deze vier karakteristieken, kan de Islam niet als een religie worden beschouwd…

Religie biedt een basis voor vrede, mensenrechten, vrijheden en gerechtigheid. Elke interpretatie die het tegendeel beweert, waaronder misbruik van religie om conflicten aan te wakkeren, is verkeerd en bedrieglijk… De Koran noemt het Joden apen en varkens. Wanneer iemand wordt veroordeeld op grond van zijn afkomst (niet zijn daden), is dat: racisme. Deze boek zegt  ook dat de kafir/niet-moslims mag worden bedrogen, gehaat, tot slaaf gemaakt, bespot, gemarteld en gedood. En de kafir is iedereen, die niet accepteert dat Allah de enige god is en dat Mohammed Zijn boodschapper is…Het merendeel van de islamitische doctrine plaatst vrouwen als met een inferieure status ten opzichte van mannen. Dit houdt ook in de verdeling van erfenis, getuigenis in een rechtbank, intelligentie en religieuze vermogens van beide geslachten. Verwijzingen naar speciale regels voor vrouwen, die – in vergelijking met mannen – hun vrijheid beperken, vallen ook onder deze categorie. Kindhuwelijken, gedwongen huwelijken, anti-vrouwengeweld, opsluiting en afscherming van de buitenwereld, eergerelateerd geweld, polygamie, gedwongen seks en genitale verminking: grote groepen islamitische vrouwen krijgen ermee te maken…

Hét symbool van de ondergeschikte positie van de vrouw is de verplichte islamitische lichaamsbedekking, zoals hoofddoek, nikab en boerka. De hoofddoek of boerka is een uiting van een soort geuzenidentiteit en de zichtbare grensmarkering tussen ‘onze Westerse cultuur’ en de ‘islamitische gemeenschap’, tussen ‘islamitische vrouwen’ en ‘westerse vrouwen’. Dit onderscheid moet ervoor zorgen dat de islamitische vrouw altijd direct duidelijk te herkennen is. En uit die herkenning vloeit voort dat de islamitische vrouw niet mag worden lastig gevallen. Uit die herkenning vloeit daarom ook voort dat de ongelovige, niet-islamitische vrouw wel mag worden lastig gevallen. Dus, symbolen die staan voor het zichtbare onderscheid «wel of niet lastig mogen vallen» dienen daarom volledig uit het Europese straatbeeld te verdwijnen… De ISLAM is verschrikkelijk en moet liefst helemaal uit onze samenleving worden verwijderd!…OPEN JE OGEN, VOOR DE ISLAM ZE SLUIT!

Dr. Bill Warner – De Islam kan nooit worden hervormd…En mensen zeggen vaak: maar er zijn ook goede moslims. Ja, in de Tweede Wereldoorlog waren er ook goede Duitsers. En wat ook niet veranderd is, is dat je maar een hele kleine groep nodig hebt om onrust te zaaien. Hitler is ook met een kleine aantal begonnen en dat groeide en groeide , want het werkt dan heel eenvoudig bij extremisten: je bent of voor ons en ben je niet voor ben je tegen ons…

h/t The Balkans Chronicles
The fake democracy of the failed state Belgium

English version

Ook bij de jongste verkiezingen in 2019 staat het aantal behaalde zetels in het Belgisch federaal parlement niet in verhouding tot het aantal behaalde stemmen. Dat kleine partijen benadeeld worden tegenover grote partijen, is al langer bekend. Maar er is veel meer aan de hand. Laten we enkele resultaten eens bekijken.

De Franstalige PS behaalde voor de federale Kamer van volksvertegenwoordigers 641.623 stemmen en krijgt daarvoor 20 zetels. Vlaams Belang kreeg voor dezelfde kamer 810.177 stemmen maar slechts 18 zetels. Omgerekend Vlaams Belang haalt 168.554 stemmen méér dan de Waalse PS, maar krijgt toch 2 zetels minder in de Kamer van volksvertegenwoordigers.

Maar er is meer. Ook tussen Groen en het Franstalige Ecolo is een duidelijk verschil te merken. Ecolo kreeg 416.452 stemmen. Groen kreeg 413.538 stemmen. Het verschil is amper 2.614 stemmen. M.a.w. in aantal stemmen is er heel weinig verschil tussen Ecolo en het Vlaamse Groen, maar Ecolo krijgt maar liefst 13 kamerzetels, terwijl groen er slechts 8 krijgt, een verschil van 5.

Ecolo was de grote winnaar aan Franstalige kant, Het Vlaamse Sp.a zat in het verliezende kamp. Maar Sp.a behaalde wel 455.034 stemmen, zo’n 38.582 stemmen méér dan Ecolo die er 416.452 kreeg. Maar in realiteit krijgt de Vlaamse Sp.a 9 zetels, en dus vier Kamerzetels minder dan het Franstalige Ecolo die er 13 krijgt. Een verschil van 4.

Vergelijken we ook even tussen het Vlaamse CD&V en de Franstalige PS: de CD&V haalde 602.520 stemmen zo’n 39.106 stemmen minder dan de PS met 641.623 stemmen. Maar in zetels omgerekend: krijgt de PS 20 zetels en de CD&V krijgt maar 12 zetels. Een verschil van 8.

De enige onderlinge zetelverdeling die evenredig is met het aantal behaalde stemmen betreft de christendemocraten. Het Franstalige CDH behaalt met 250.861 stemmen 5 zetels en het Vlaamse CD&V met 602.520 stemmen 12 zetels. Zetelverdeling kan dus ook eerlijk, rechtvaardig en normaal, al is dit een alleenstaande uitzondering.

Maar het wordt pas hallucinant als men de grootste partijen van boven en onder de taalgrens gaat vergelijken. De franstalige PS, grootste partij in Franstalig België, bekomt met 641.623 stemmen 20 zetels. De grootste partij in Vlaanderen, de N-VA bekomt met 1.086.787 stemmen slechts 25 zetels. Bij een rechtvaardige evenredige verdeling zou N-VA 3 zetels meer moeten halen en de PS 3 zetels minder. In de kering is dat 6 zetels op 150 onrechtvaardig verdeeld.

Alle regime-getrouwe politicologen en linkse professoren haastten zich om te melden dat alles ‘normaal’ is en dat er logische verklaringen zijn. Dat zal wel. Maar het blijft een eenvoudige vaststelling dat in de Kamer van volksvertegenwoordigers de Franstaligen in verhouding abnormaal meer zetels halen dan hen zou toekomen bij een evenredige verdeling.. En het is in de Kamer van volksvertegenwoordigers waar beslist wordt over de gezamenlijke materies.

Indien men alle geldig uitgebrachte stemmen aan Franstalige en aan Nederlandstalige kant optelt (de taalkundige opdeling van de unitaire lijst PTB/PVDA gebeurt door extrapolatie van de 225.593 stemmen die de PVDA bekwam voor het Vlaams Parlement) stelt men, rekening houdend met de stemmen op partijen die geen enkele zetel behaalden, vast dat Franstalige partijen 16 zetels op 150 te veel kregen en de Nederlandstalige partijen 14 zetels op 150 te weinig.

Indien men alleen rekening houdt met de stemmen voor partijen die wel zetels behaalden stelt men vast dat Franstalige partijen 12 zetels op 150 te veel kregen en de Nederlandstalige partijen 12 zetels op 150 te weinig. De stem van elke Vlaamse kiezer is dus de facto 8 procent minder waard dan die van een Franstalige kiezer! Totaal ondemocratisch en op geen enkele manier te verantwoorden.

Bovendien beschikken de Franstaligen over een ondemocratisch vetorecht ingevolge een grondwet die de Vlaamse meerderheid blokkeert en alle Vlamingen discrimineert. En dan durven Louis Tobback, Miet Smet, Willy Claes, Eric Van Rompuy, Guy Verhofstadt en Karel De Gucht op de staatszender en in de regimepers komen orakelen over “racisten, over “fascisten” en over sympathisanten van Adolf Hitler en zijn Nationaal-socialisten.

Voeg daarbij het schandalig feit dat vanuit de gespaarde verdiensten van elke belasting betalende Vlaming jaarlijks al decennia lang gemiddeld zo’n slordige 1.500 euro naar Franstalig België blijft vloeien, en dat via een open grenzen wanbeleid een horde gelukszoekers en Mohammedaanse invallers van de Belgische overheid op kosten van de belasting betalende Vlaming een leefloon blijft krijgen en verhoogd kindergeld ingevolge polygame gezinshereniging, dan begrijpt men dat de lasterpraatjes van de door de burgers gebuisde politiekers vele stappen te ver is.

De voormelde verkiezingscijfers zijn gepubliceerd door de Federale Overheidsdienst van Binnenlandse zaken en dus niet voor twijfel of interpretatie vatbaar. De gefaalde staat Belgium is corrupt tot op het bot.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is serveimage
De religieus getinte ideologie van de vrede, de wreedheid van de week …

An inside view of the St. Anthony's Shrine after an explosion hit St Anthony's Church in Kochchikade in Colombo, Sri Lanka on April 21, 2019. (Photo by Chamila Karunarathne/Anadolu Agency/Getty Images)
Foto by Chamila Karunarathne/Anadolu Agency/Getty Images

Amper een week na het in brand steken van de Notre Dame kathedraal in Parijs was het weeral prijs. Alle moslims wereldwijd zijn verenigd in haat tegen alles wat niet tot hun achterlijke samenleving behoort, tegen het Westen. Deze keer in Sri Lanka, vroeger Ceylon. Let op het feit dat ook hotels doelwit waren. Gevolg: doden uit India, Portugal, China, Turkije, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Australië, Denemarken en 1 vrouw uit Nederland. Er zouden nog 21 ongeïdentificeerde buitenlandse slachtoffers zijn. Maar er is geen reden tot ongerustheid‘ zo meldt ‘DS’, een hoofdstroom Medium van de leugenpers! Jouw reactie vul je zelf in!

Sri Lanka: zelfmoord terroristen slaan met Pasen toe op kerken

Andere recente ‘misopvattingen” over de islam

21 april 2019 (Sri Lanka)
Mohammedanen plegen 8 bomaanslagen op kerken en hotels tijdens de ochtend van Paaszondag daarbij circa 300 doden makend. 20 april 2019 (Afghanistan)
Radicalen plegen een zelfmoordaanslag op een regeringsgebouw dat IT herbergt, daarbij 10 onschuldige mensen doden. 19 april 2019 (Cameroon)
11 vrouwen en kinderen zijn de ongelukkige slachtoffers van
moordzuchtige mohammedanen. 17 april 2019 (Somalië)
Mohammedanen laten een autobom ontploffen juist buiten een restaurant.

15 april 2019 (Afghanistan)
De Taliban vuren een mortier af op een huis en doden daarbij 4 gezinsleden waaronder 2 vrouwen.
15 april 2019
Mohammedanen juichen als de kathedraal van Notre Dame in Parijs in brand staat. De door het Franse volk inmiddels uitgespuwde President Macron ordonneerde inmiddels het absolute stilzwijgen van politie, speurders, onderzoekers en brandexperten. Wij mogen de waarheid over wat er in Europa gebeurt weeral niet weten van onze machthebbers.
14 april 2019 (Nigeria)
Een zwangere vrouw en drie kinderen bevinden zich onder de 17
slachtoffers vermoord door ‘Fulani’ terroristen in een kerk tijdens een doopplechtigheid.

Waarom laten we ons allemaal beliegen en bedriegen? Zijn wij weerloos of zo?

Wie is er hier naïef?

Wie bedriegt er hier? De EU satrapen, -technocraten en -parasieten? De Mollahs? De Imams? Of alle drie?
Brigitte Gabriel: Raak!
Broeder Raschid
Het Laatste (vervalste) Nieuws van de leugenpers.

De leugenpers in volle actie

Bij een islamitische terreuraanslag in Utrecht zijn maandag 18 maart 2019 drie doden en vijf gewonden gevallen.
Een dag na de schietpartij startten leugenpers en politiek een georkestreerd leugenoffensief om te beweren dat de terreuraanslag geen terreuraanslag was. Het zou iets geweest zijn in de ‘relationele sfeer’, en zelfs een soort ‘eerwraak’. 

Met grote titels op de voorpagina van de kranten vroeg men zich af: was dit ‘incident’ wel een ‘aanslag’?  Het Laatste (vervalste) Nieuws ging nog een stap verder. Daar werd de terroristische aanslag door een Mohammedaan afgedaan als een “persoonlijke afrekening. (Zie foto) Gelukkig haalde de waarheid hun leugens snel in. Het gerecht maakte bekend dat géén enkele van de slachtoffers ook maar iets met de Turkse schutter te maken had.  Er werd ook een briefje gevonden in diens auto, dat wijst op een terroristische motivatie.  Volgens de krant De Telegraaf verwijst de terrorist erin naar Allah, en groet hij ook zijn moslimbroeders.

De aanslag vond plaats in of bij een tram waar de Turk meerdere schoten heeft gelost met als gevolg zeker acht slachtoffers. De hoofdverdachte is de 37-jarige, in Turkije geboren, Gökmen Tanis. Die is inmiddels door de politie ingerekend. In eerste instantie werd door de politie melding gemaakt dat het mogelijk zou gaan om een terroristische aanslag. Bronnen rondom de familie fluisterden echter dat het een daad van een ‘instabiele figuur’ betreft.  Zo werd aanvankelijk geprobeerd de terreuraanslag minder erg te laten lijken. Het islamofiele journaille greep dit aan als ‘gefundenes fressen’.

Maar dat was buiten de islamitische arrogantie van de terrorist gerekend. In het gevonden briefje zou Tanis schrijven dat hij in naam van Allah heeft gehandeld. Daarnaast zou hij in het briefje zijn “moslimbroeders” groeten. De vader en broer van de verdachte zouden bovendien banden hebben met salafistische organisaties.

De bewijzen dat het om een moslim-terreuraanslag gaat stapelen zich intussen op.  Volgens enkele ooggetuigen zou er ‘Allahoe Akbar’ zijn geroepen.  Andere getuigen melden dat Nederlanders werden neergeschoten maar dat een Marokkaan ongehinderd mocht vertrekken. 

Inmiddels heeft de politie een tweede verdachte opgepakt. Een 40-jarige man werd dinsdag aangehouden door de Nederlandse Dienst Speciale Interventies (DSI). Bijgevolg zitten er nu twee personen vast voor de aanslag: hoofdverdachte Gökmen Tanis en de 40-jarige man.

Als men een terroristische aanslag met blokletters op de voorpagina als een persoonlijke afrekening afschildert om Mohammedaanse terreur onder de mat te vegen, maakt men zich schuldig aan hersenspoeling en indoctrinatie.

Indien de leugenpers geen subsidies meer zou ontvangen via openbare belastinggelden zouden de meeste politiek correcte kranten niet eens kunnen overleven bij gebrek aan een voldoende aantal betalende lezers. Walgelijk allemaal en uiterst gevaarlijk!

Blijkbaar zijn wij ook in Vlaanderen, niet in staat de nodige lessen uit het communisme en het nationaal-socialisme van de vorige eeuw te trekken. Deze regimes gebruikten aanvankelijk ook hersenspoeling ter indoctrinatie van het publiek. We bevinden ons in een uiterst gevaarlijke situatie. Mohammedaanse jihad op ons eigen grondgebied en censuur door vervalst islamofiel nieuws in onze eigen pers.
Een mislukte poging van Paul Cliteur

Uitgeverij de blauwe tijger

Wat hebben de filmster Brigitte Bardot, de journaliste Oriana Fallaci, de schrijver Michel Houellebecq en de politicus Geert Wilders gemeen? Dat is dat zij alle vier geconfronteerd zijn met juridische processen waarin zij werden aangeklaagd vanwege vreemdelingenhaat, belediging van moslims en islamkritiek.

De rechtsgeleerde en filosoof Paul Cliteur, hoogleraar encyclopedie van de rechtswetenschap aan de universiteit van Leiden, gaat in dit boek in op deze processen.

Het boek laat zien dat diegenen die betrokken zijn in de strijd tegen de radicale islam paradoxaal genoeg ook te maken krijgen met overheden die de critici confronteren met strafrechtelijke vervolging. Volgens Cliteur is dat verkeerd. Laat iedereen zijn eigen opvattingen hebben en uitdragen over een wereldgodsdienst en veroordeel vooral geen politici voor de standpunten die zij innemen in het publieke debat. Dat is de kern van een vrije en democratische samenleving.

Paul Cliteur is rechtsgeleerde en filosoof aan de Universiteit van Leiden. Hij was van 1995 tot 2002 als bijzonder hoogleraar filosofie aan de Universiteit van Delft werkzaam en in het jaar 2013-2014 was hij gasthoogleraar wijsgerige antropologie aan de Universiteit van Gent. Hij staat vooral bekend als iemand die de verlichtingswaarden bepleit, onder meer ten aanzien van de rechtsstaat en democratie.

Over het werk van Paul Cliteur: “Cliteur responds lucidly to the West’s many failures of political nerve (…). He ad vances a powerful case for the values of freedom and reason”. -RUSSELL BLACKFORD over The Secular Outlook.

“Wat een voorrecht voor studenten om dit schitterende boek te mogen bestuderen! Een uitmuntend overzicht van de Grote Vragen die horen bij de zoektocht naar het goede leven en de goede samenleving”. -THIERRY BAUDET over Legaliteit en legitimiteit: de grondslagen van het recht.

Vanwege de ondertitel bestempelen wij dit voor het overige verdienstelijk werk als een mislukte poging. Het woord vreemdelingenvrees gebruiken in plaats van het lasterlijke “islamofobie” is een begrijpelijke beslissing. Zo wordt immers niet de indruk gewekt dat islamofobie een legitiem begrip zou zijn. Gerechtelijke vervolging van de met naam genoemde personen was er beslist. Ook dat is dus geen gebrek.

Als het voorwerp van kritiek islam is, dan is het gebruik van het woord ‘religiekritiek’ in een ondertitel wel een gebrek. Islam is immers helemaal geen religie. Althans slechts voor 8,9 procent en dus voor 91,1 procent iets anders en dus geen religie of godsdienst maar een politieke ideologie die wereldheerschappij als belangrijkste doelstelling op haar programma staan heeft en opereert onder een paraplu die men religie of godsdienst noemt.

Dit is geen fabeltje maar keiharde realiteit die bewezen wordt door de islamitische doctrine zoals onomstootbaar wetenschappelijk werd aangetoond door de mathematicus en natuurkundige dr. Bill Warner stichter van het Centrum voor de studie van de Politieke Islam Internationaal, afgekort CSPII. Islam is helemaal geen religie.

Kritiek op islam in een ondertitel omschrijven als religiekritiek is dus zowel argumentorisch als wetenschappelijk onverantwoord. Een glas gevuld met 8,9 procent water en daarna aangevuld met 91,1 procent cyaankali is geen glas water maar een glas verdunde cyaankali. Daarom is de ondertitel verkeerd en in feite bedrieglijk hoe zeer de inhoud van het boek zelf verdienstelijk is.

Met de keuze van deze ondertitel erkent Cliteur, ook en vooral voor diegenen die het boek niet lezen of willen lezen, de leugen dat islam een religie zou zijn. Quod non. Islam is zonder meer een collectivistische, gewelddadige en misdadige ideologie in strijd met de vrijheid als fundamenteel mensenrecht net zoals het communisme en het nationaal-socialisme.

Het is dus duidelijk geen toeval dat de meeste apologeten en supporters van islam zich aan de linkerzijde van het politieke spectrum bevinden waar atheïsten blijkbaar hun mond niet meer durven open doen. Jammer zulke verloren kans en gedeeltelijk mislukte poging om verlichting in de hoofden te brengen.

Ook in de christelijke. Want wat men ook terecht moge beweren over de misdaden die ooit in naam van het christendom begaan werden, ze werden begaan ONDANKS de christelijke ideologie. Alle misdaden begaan in naam van de islamitische ideologie daarentegen werden begaan INGEVOLGE de islamitische ideologie. Dit is een fundamentele en formeel logische vaststelling. Zolang auteurs als Cliteur en Baudet die vaststelling niet willen propageren bevindt onze cultuur zich in een straatje naar de onderwerping, gevolgd door de ondergang en uiteindelijk de euthanasie op onze beschaving.
Zo werkt de leugenpers!

Een journalist doet zijn werk en informeert zoals het hoort duidelijk en klaar. Amper drie uur en dertig minuten later heeft de censuur al ingegrepen. Het is duidelijk wat we niet mogen weten.

Welke Vlaming trapt een zwangere vrouw in de buik? Dat het een mohammedaan van Marokkaanse afkomst was mogen we niet weten. Dat de autochtone blanke vrouw aangevallen werd door twee mohammedaanse vrouwen mogen we ook niet weten van de hoofdredactie van HLN.

Deze hersenspoelende censuur is een schande en gebeurt op aansporing van overheidswege, de Vlaamse en de Belgische regering. Een en ander wordt aangestuurd door de EU die geen kritiek toelaat op haar misdadig immigratiebeleid. Men pluimt onze autochtone bevolking niet alleen als de ergst gepluimde in Europa, maar men houdt die autochtone bevolking ook dom door informatie te censureren.