Het gaat niet goed met de millennials

Kinderen moesten opgevoed worden met “Flink zo !”, “Bravo!”, “Wat kun jij dat goed zeg !” Voor gedrag dat vanzelfsprekend, verwacht en normaal is.
Nooit eens een trap onder hun kont.
Weggehouden van de realiteit met brood en spelen om dan later tot de vaststelling te komen wie dat brood en spelen echt betaalt…..
En op de festivals, daar geven ze er een lap op, daar kunnen ze pas zichzelf zijn, uit de bol en ervoor gaan…. .
Schuermans, Chokri Mahassine en Termont …. , de rockartiesten met en zonder een mening, alsook de eigenaren van de parkingweiden, en de politici; die hopen elk jaar nog meer ! Meer! Meer !
Fijn toch wanneer je zoveel volk in trance kan brengen, hen drie dagen met de armen in de lucht kan laten springen, en er nog geld en populariteit aan verdienen.

 

Millennials psychisch kapot, gaan en masse naar psycholoog

‘Probleem is de opvoeding’

Jongeren tussen de 18 en 34 jaar, de millennials, lijken massaal over te lopen. Uit een onderzoek van Metro onder zo’n 2000 jongeren blijkt dat 75 procent overweegt naar een psycholoog te gaan.

Millennials lijken het vooral zichzelf moeilijk te maken. De jongeren zijn maar zelden tevreden met zichzelf en vinden het moeilijk om werk en privé gescheiden te houden. Verder zorgen sociale media voor nog meer druk op de schouders.

Jan Derksen, hoogleraar klinische psychologie en psychotherapie aan de Radboud Universiteit, kijkt niet van de cijfers op. “Dat voorspel ik al jaren”, aldus Derksen. Volgens hem ligt een deel van oorzaak bij de opvoeding van de millennials. Ze hebben in hun jeugd te vaak te horen gekregen hoe fantastisch ze wel niet zijn en ondervinden nu ineens dat dat wel meevalt. 

Het gaat niet goed met het seksleven van de millennials

Het gaat niet goed met het seksleven van de millennials
Het is pover gesteld met het seksleven van de millennials, althans in Groot-Bittannië. Veel jonge mensen kampen met pijn tijdens de daad, seksuele angsten of vinden vrijen gewoon moeilijk. Dat blijkt uit de National Survey of Sexual Attitudes and Lifestyles (NATSAL), een van de grootste en meest gedetailleerde studies over seksueel gedrag ter wereld.

Bij vrouwen was het meest voorkomende probleem dat ze het moeilijk hadden om een hoogtepunt te bereiken (21,3 procent). Ook een angstig gevoel tijdens het vrijen, geen plezier tijdens het intieme moment en een gebrek aan opwinding legden een domper op hun seksleven. Mannen hadden dan weer vaak last van vroegtijdig klaarkomen (13,2 procent). Verder hadden velen onder hen moeite om een erectie te krijgen en te behouden en voelden ze zich ook weleens angstig tussen de lakens. Zo’n 22 procent van de vrouwen had gewoon geen interesse in seks, tegenover 10,5 procent van de mannen.

“Onze bevindingen tonen aan dat schrijnende seksuele problemen niet alleen worden ervaren door ouderen in Groot-Brittannië”, zegt hoofdonderzoekster Kirstin Mitchell in de Britse krant The Guardian. “Als we het seksuele welzijn bij de Britse bevolking willen verbeteren, dan moeten we proberen om de mensen te bereiken als ze seksueel actief worden, bijvoorbeeld door betere seksuele opvoeding op school.” Ze vreest dat millennials, de generatie die tussen 1981 en 2000 werd geboren, anders een gebrek aan kennis zullen hebben, steeds geconfronteerd zullen worden met angst of schaamte, die ertoe kan leiden dat mannen en vrouwen hun hele leven lang niet van seks genieten en problemen krijgen in hun relatie.

Millennials met psychische klachten hebben helaas de toekomst

(De toekomst en leiding is aan diegenen die geen depressies hebben. Het is al erg genoeg gesteld met onze maatschappij red. )

Het depressiegala is nog steeds keihard nodig

 

 

Jongeren met psychische klachten hebben helaas de toekomst. Het tweede Depressiegala heeft dan ook ‘jongeren’ als thema. Vaak wordt mij als psychiater gevraagd hoe we de toename van psychische klachten bij deze groep kunnen verklaren. Een psychiatrische ziekte, zoals depressie, ontstaat door de ingewikkelde interactie tussen iemands aanleg (genen) en omgevingsfactoren (stress). Onze genen zijn bij mijn weten niet opvallend veranderd, dus moeten we onze blik richten op mogelijk veranderde omgevingsfactoren.

Hoogdravende en vooral niet concrete idealen

Als ik ‘de jongere’ en zijn stressfactoren in ogenschouw neem, dan schrik ik me vaak een hoedje. Hoogdravende en vooral niet concrete idealen, zoals ‘leuk’ en ‘succesvol’ zetten de toon en bepalen wie je bent. Uitkomstmaten waar je toch nooit aan kan voldoen omdat het niet goed te meten is en altijd beter kan. Zaken zoals een baan, een huis en eventueel een relatie zijn nog steeds lastig maar in elk geval een stuk concreter om te realiseren. Cabaretière en psychologe Lotte V bezingt de kern van deze ‘succesterreur’ dan ook scherp: ‘ik zie jou niet genieten, je leeft niet optimaal, je moet gewoon gelukkig zijn!’

Gestrande Millennials

Jongeren die daarnaast onvoldoende hebben geleerd hoe ze met frustratie en tegenslag moeten omgaan. Ouders die niet de kinderen verantwoordelijk houden voor slechte prestaties op school, maar de leraar. Het ligt in principe nooit aan jou, want volgens je ouders ben jij geniaal en bijzonder en falen ligt  aan de buitenwereld. Je kinderen niet leren om met tegenslag om te kunnen gaan is een ernstige vorm van verwaarlozing omdat het extra kwetsbaar maakt voor onder andere stemming- en angstklachten. Ik zie de gestrande Millennials dan ook dagelijks in mijn spreekkamer en op de Eerste Hulp.

Overmatig gebruik smartphones

En last but not least het oneindige bombardement van de 2D-prikkels: de wereld via een schermpje met pixels. In zijn laatste boekje legt schrijver ex-verslaafde en social media expert Marnix Pauwels uit hoe we letterlijk verslaafd zijn geraakt aan overmatig gebruik van onze smartphones en wat bijvoorbeeld Facebook doet met je brein. In ons brein zit een beloningscentrum, dat uitermate gevoelig is geworden voor likes en berichtjes, net zo als dit gebeurt bij verslaving aan porno en drugs. Het is de hoogste tijd om dit beloningscentrum weer af te richten op ‘gezonde’ 3D zaken zoals een mooie lucht, een glimlach van iemand in de trein of een fijn gesprek in de kroeg.

Managementgoeroe en schrijver Simon Sinek legt in een belangrijk interview uit waarom onze telefoonverslaving in strijd is met een aantal basale menselijke behoeftes, zoals écht contact en daarom zo riskant is voor psychische én maatschappelijke ontwrichting. ‘Het is toch raar als je eerst je berichten ‘s morgens checkt in plaats van je geliefde een kus te geven’. Hij pleit dan ook voor sterke restricties aan het gebruik van smartphones in onder andere het bedrijfsleven.

 

Het Depressiegala  (Ja hoor het bestaat echt !  Je kan het                                             allemaal zo gek niet bedenken red.)

Tenslotte, een Depressiegala, moet dat nou? Ja dat moet heel erg zelfs. We scoren als samenleving nog steeds een dikke onvoldoende als het gaat over de kennis van depressie. Hierdoor tieren schaamte, stigma en taboe nog welig en dat moet veranderen. Ik zie patiënten die hun ouders niet durven te vertellen dat ze onder behandeling zijn van een psychiater omdat ze lijden aan een depressie. Of de misvatting dat een depressie hetzelfde is als ‘iedereen is wel eens een keertje somber’. Laatst zei iemand ‘als je depressief bent dan wil je toch altijd zelfmoord plegen?’ Fout! Suïcidaliteit is juist sterk erfelijk bepaald en niet iedereen met een depressie is dus “gevaarlijk”. Niet alleen somberheid, maar ook concentratie- en geheugenstoornissen zijn symptomen van een depressie, evenals slaap-en eetstoornissen.

Het depressiegala is nog steeds keihard nodig en we zijn blij en dankbaar dat het dit jaar zelfs op televisie wordt uitgezonden, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken.

U bent van harte welkom om bij te dragen aan meer kennis en minder taboe onder jongeren: depressiegala.nl

avatarEsther van Fenema (1970) is werkzaam als psychiater met als aandachtsgebieden consultatieve psychiatrie, somatoforme stoornissen en ouderenpsychiatrie. Tevens cultuurcriticus. Opinions are her own.“Iedereen even lelijk !” En zo, zo zien de moslims ons graag evolueren.  

Ik haalde 0 op 10 in de seksismetest van de VRT.  Bewust. En ik ben daar trots op
Tegenwoordig lijdt iedereen aan een seksismesyndroom, zelfs mannen. Bah !
Ik durf wedden dant een flink deel van de reclame zelfs door vrouwen werd bedacht, daar enthousiast aan is meegewerkt.
Mensen lijken steeds minder gevoel voor humor te hebben, humor ook in niets meer op te merken.  We verkwezelen, vertrutten en verkleuteren steeds meer.
Mensen kunnen ook tegen niets meer, geen bloot, geen bloed, geen dood, geen NEE ….
Mannen hier zijn toenemend mietjes geworden (misschien wel onder invloed van de hormonen in ons eten en drinkwater)
En laten we ook niet vergeten de invloed van de geïmporteerde mensen uit andere ‘culturen’ en godsdiensten, die zich een erectie schrikken, al bij het zien van een blote knie.
Straks lopen alle vrouwen met een soort burka of niqaab. Is de scheiding de geslachten er terug op scholen, festivals, zwembaden, …..Verdwijnt elke mooie vrouw uit het straatbeeld, van TV, het strand, ….. Allemaal net zoals de moslims het graag zouden hebben. Toeval niet?
Het lijkt wel de wraak van de lelijkheid . “Iedereen even lelijk !”
“Allemaal even dom !” is er blijkbaar al. 

http://deredactie.be/p/1.3017351

En hoe ver het al gaat. Volgende video-animatie werd door Youtube (Google dus) al voorzien van een waarschuwing, en de verplichting om aan te geven of men al wel 18 jaar oud is. Hoe snel sommige mensen al geschokt zijn. Ook dit is natuurlijk censuur.

Wij bij Nageltjes gaan er van uit dat IEDEREEN oud genoeg is om dit te zien

De oplossing volgens de kwezels

Jullie weten hopelijk inmiddels dat de segregatie tussen mannen en vrouwen al op veel plaatsen terug wordt ingevoerd. In zwembaden en pretparken die om die reden worden gereserveerd en afgehuurd, maar ook in sommige scholen en religieuze gebouwen.

Onbegrijpelijk dat die eis ook komt op vraag van vrouwen die tegelijk en bovendien  een grote sympatie voor andere godsdiensten, volken en culturen opbrengen. Dus niet alleen op vraag van de baardmannetjes van de achterlijke godsdienst.

Zo bleek na de aanranding en verkrachting van heel veel vrouwen op een recent gehouden festival in Zweden, de organisator te hebben beslist om dan maar geen festival meer te organiseren. Liever dat dan de oorzaak van de verkrachtingen en mishandelingen aan te pakken en dit ook te eisen van overheid en politie. Die oorzaak is gekend, en de daders ook, en dus ook de reden van deze merkwaardige poco beslissing.

De verkrachtingen/ aanrandingen vonden zoals in de vorige jaren plaats door immigranten uit moslimlanden en sub-saharaculturen, en verklaarde Zweden met een migratieachtergrond.

Daarop kritiek geven, tornen aan hun verworven vrijheden, hun inkomen, verblijfstatus, godgegeven superioriteit is taboe. Dan beter alles afschaffen wat de baardmannetjes zou kunnen opwinden of ergeren.

En ja, meteen na de incidenten besliste men dat er nu festivals enkel toegankelijk voor vrouwen moesten georganiseerd worden. En ja ook daarvoor was er vanwege de vaginamutsen veel begrip.

Geen enkel artikel in de main stream media kon ik vinden die dat afkeurde, en die echte zware straffen voor, en uitzetting van, de aanranders en verkrachters  eiste. Die de nultolerantie voor dit soort gedrag en een dwingende code en respect bij immigranten wil zien opleggen.

Nu hier nog, en voorbij zijn die mooie zomers, voorbij de zonnige korte-rokjes-dagen.

Straks moeten onze meisjes/jongens noodgedwongen alleen via het internet een geschikte vrouw vinden. Dan kunnen ze zich evengoed, of beter nog, laten uithuwelijken door hun vader.

En zo, zo zien de moslims ons graag evolueren.

In de pers:

Muziekfestival in Zweden afgelast wegens teveel seksueel misbruik en verkrachtingen

Jaren op rij tsunami van verkrachtingen op festival bedoeld om ‘haat en geweld te laten stoppen’

Het populaire Zweedse muziekfestival Bråvalla dat dit jaar plaatsvond in het Zuid-Zweedse Norrköping zal in 2018 niet meer plaatsvinden. De organisatie heeft elk jaar te kampen met aanrandingen, seksueel misbruik en dit jaar zelfs een verkrachting en is het zat. Dit meldt Trouw.

Maarliefst 45.000 vooral jonge bezoekers kwamen dit jaar af op het festival dat plaats vond van 28 juni tot en met 1 juli. Er waren optredens van onder anderen Robbie Williams, Kayne West en Iron Maiden.

Vrijdag werd er aangifte gedaan van een verkrachting, maar er zijn ook al elf meldingen van seksueel misbruik. Vorig jaar noteerde de organisatie maarlifst vijf verkrachtingen en twaalf gevallen van seksueel misbruik.

Over de daders is niets anders bekend dan dat het gaat om ‘mannen’. Vorig jaar maakten minderjarige slachtoffers nog melding van aanrandingen door ‘mannen van buitenlandse afkomst’. Een slachtoffer werd als volgt gectiteerd:

“De jongens die achter me stonden en me lastig vielen hadden geen Zweedse afkomst. Het waren waarschijnlijk immigranten. Ik vind het verschrikkelijk dit te moeten zeggen, maar het is de waarheid.” 

De Britse band Mumford & Sons besloot vorig jaar al niet op te treden tijdens het festival uit protest tegen de vele verkrachtingen vorig jaar.

Na de reeks van aanrandingen en verkrachtingen werden er aan jonge vrouwen polsbandjes met de tekst ‘niet aanraken!’ uitgereikt, maar dat lijkt dus weinig te hebben geholpen.

De eerste editie van het Festival werd gehouden in 2013. Het doel was ‘mensen aanmoedigen om voor elkaar te zorgen, haat en geweld te stoppen en muziek te laten overwinnen’. 

Verkrachting als vorm van segregatie 

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/07/04/verkrachting-als-vorm-van-segregatie-11617801-a1565610

Het grootste muziekfestival van Zweden, Bråvalla, heeft zichzelf opgeheven. Tijdens het optreden van de populaire Zweedse zanger Håkan Hellström werd in het publiek een vrouw verkracht. Elf andere bezoeksters deden aangifte van aanranding. Vorig jaar waren er vijf verkrachtingen en twaalf aanrandingen gemeld. „Een raadsel in een land waar mannen en vrouwen zo gelijkwaardig zijn”, zegt een woordvoerder van het festival somber als ik bel.

Voor sommigen is het zonder ongevraagde seks kennelijk geen feest. Festivals in de VS nemen voorzorgsmaatregelen, lees ik in de Los Angeles Times. Podia en campings uitsluitend voor vrouwen. In damestoiletten krijgen slachtoffers van aanranding het advies bij de bar een ‘angel shot’ te bestellen – dan begrijpt de barman dat hij de beveiliging moet inschakelen.

De gebruikelijke verklaringen voor Zweden worden alweer van stal gehaald. Was de dader een moslimimmigrant? Dan ligt het aan zijn geborneerde seksuele opvoeding. Of is het domweg een man? Dan is het een kwestie van de strijd tussen de seksen.

Het lijkt subtieler dan dat. Directeur Eric van Eerdenburg van Lowlands ziet op zijn festival „cultureel en muzikaal gelijkgestemde zielen”. De relatieve eensgezindheid, redeneert hij, is het geheim van de harmonie op Lowlands, drie dagen lang een stadje van zestigduizend mensen. Het gaat niet om klasse of ras, maar om smaak.

Sophie Kemperman, vrijwilligerscoördinator op het festival Best Kept Secret, zegt ook: „Niet te veel mixen.” Met het overwegend linkse, hoogopgeleide publiek dat zij onlangs ontving, hing er in de Beekse Bergen „een sfeer van gelijkwaardigheid”.

Op Bråvalla komen elk jaar conflicterende groepen luisteren: aanhangers van dance, van hardrock en van alternative. Op Parkpop zong Alison Moyet, maar was ook een grote hiphop-kliek. De aanhangers van die stijlen zien elkaar kennelijk niet als gelijken, maar als tegenstanders. Wie er niet bij hoort, is vogelvrij. Met seks wordt dan geen etnisch of man/vrouw onderscheid uitgedrukt, maar een subcultureel. Verkrachting als vorm van segregatie.

Een paar jaar geleden greep een mannelijke bezoeker van Lowlands wildplassende meisjes in hun kruis. „Een incident”, noemt Van Eerdenburg dat. Hij heeft verlichting aan laten brengen en extra wc’s. Op de informatieschermen werd gewaarschuwd voor een ‘kruizengraaier’. Die werd kort daarop tijdens de Sneekweek opgepakt.

Jutta Chorus (Twitter @juttachorus) schrijft op deze plek een wisselcolumn. 

Zweden maakt zich op voor ‘manvrij’ festival

5 juli 2017 om 21:44 door Kasper Hermans 

Zweden maakt zich op voor 'manvrij' festival

ANP

In Zweden gaat men beginnen met de organisatie van het eerste volledig mannenvrije festival. Aanleiding hiervoor is de vele berichten over aanrandingen op de Zweedse pop- en rockfestivals.

KOMEDIANT

Het idee is ontstaan bij komediant Emma Knyckare. Nadat er weer berichten over onpasselijk gedrag van een grote groep mannen op het festival Bravalla begon het met tweet. „Wat als we een heel cool festival gaan organiseren waar de mannen niet welkom zijn.”

Het bleek geen loze opmerking, want een paar dagen later bevestigt ze, dat de plannen er liggen voor een mannenvrij festival. „In de komende dagen gaan we een groep samenstellen van getalenteerde organisatoren en projectleiders om de festivalorganisatie vorm te gaan.

PAS WELKOM BIJ GOED GEDRAG

Op het festival zal dan echt een honderd procent anti-mannen policy regeren. „Ze zijn pas welkom als ze zich weten te gedragen. En waarom niet? Als het oké is om altijd de vrouwen te discrimineren, is het misschien geen slecht plan om de mannen eens drie dagen buiten te sluiten.”

De organisatie van Bravalla heeft inmiddels ontsteld gereageerd op de berichten na het voorbije weekend. „Woorden kunnen niet omschrijven hoe bedroefd we hierover zijn. Laat het duidelijk zijn dat we dit niet tolereren.”

Bravalla is stilaan berucht aan het raken om de negatieve berichten rondom verkrachtingszaken. Vorig jaar waren er ook al incidenten. Headliner Mumford & Sons liet na afloop zelfs weten er niet meer terug te keren totdat de berichten van het festivalterrein beter waren. 

OOK IN HET VK

Afgelopen jaar kwamen er overigens ook gelijkaardige berichten binnen over het Britse Reading Festival. Als gevolg daarvan gingen afgelopen mei de sites van 25 grote Britse festivals offline als onderdeel van een zero-tolerancecampagne.

 
Tijd om de moerassen droog te leggen en alle gladde, bloed zuigende creaturen te verdelgen.

Niet alleen is de SP.a ziek; de ziekte is endemisch en erfelijk, zoals u zelf over decennia en alle feiten heen hebt kunnen vaststellen.

Pleiten voor transparantie. Simuleren te gruwen voor corruptie en graaien. Dat terwijl ook bij SPA burgemeesters en SP.a-verkozenen nog steeds weigeren hun inkomsten uit mandaten mee te delen. Dit niettegenstaande de oproep van Crombez in januari na de Publifin/publipart en Optima schandalen om alle mandaten en vergoedingen van SP.a-ers publiek te maken.
Voor de mensen die dachten dat dit een verplichting was in Vlaanderen en dat de gruwende Vlaamse socialisten propere handen en een proper geweten hebben:
“Herinner en denk nog eens na!”
Herinneren, we ons nog niet zo lang geleden het ontslag van Hilde Claes wegens belangenvermenging, toen burgemeester van Hasselt, en dochter van een andere corrupte notoire fraudeur, jawel Willy Claes, die toch nog steeds een podium krijgt op de VRT. Hilde heeft nog het lef aan te kondigen dat ze terug zal deelnemen aan de volgende verkiezingen.
Helaas zijn het gevolg en de straf, voor fraude, corruptie, belangenvermenging en graaien niet de ontzetting uit de burgerrechten, waardoor verkiesbaarstelling en zelfs kiezen niet meer mogelijk is, noch de terugbetaling van de vervreemde gelden en goederen.
Wel, dat moet nu maar eens dringend worden ingevoerd. Daarvoor moet u wel stemmen op mensen en partijen die dat durven invoeren.
Tijd om de moerassen droog te leggen en alle gladde, bloed zuigende creaturen te verdelgen.

Tijd voor hoofdelijke aansprakelijkheid voor politici, net zoals dit geldt voor elke Ontvanger van Belastingen; ook die van uw gemeente .

Zie ook: https://www.cumuleo.be/…/kadaster-bezoldigingen-publieke-af…

 

 
 GRUWEN!

«Voor Joris Vandenbroucke (sp.a) lijkt de geschiedenis van de sp.a niet verder terug te gaan dan 2 juli 2017. Afgelopen weekend werd de socialistische fractieleider in het Vlaams Parlement door partijvoorzitter John Combez (“De wereld zou er beter uitzien met meer Johan Vande Lanottes” – DM, 14.03.2015) de frontlinie ingestuurd met een snoeiharde, ingestudeerde uithaal naar de kameraden van de Parti Socialiste (PS). Vandenbroucke beweerde, namens zijn partij, te “gruwen” van de “zelfverrijking” en “ongebreidelde cumul van mandaten” bij de PS. Willy Claes, Luc Van den Bossche, Ingrid Lieten, Robert ‘Steve’ Stevaert, Johan Vande Lanotte, Daniël Termont… Voor Vandenbroucke blijken het allemaal nobele onbekenden binnen de nochtans rijke graaigeschiedenis van de eigen partij. Sp.a wijst de associatie met de PS nu aan als de oorzaak van het beroerd resultaat dat de sp.a (9,5 procent) behaalde in een peiling, uitgevoerd door Dedicated Research in opdracht van de MR en vroeg daarom zelfs het ontslag van Elio Di Rupo. “Niemand in de politieke wereld heeft zo snel afstand genomen van de schandalen als sp.a”, verklaarde Vandenbroucke op 3 juli 2017 in Het Nieuwsblad. Of deze “gruwelijk” hypocriete en hopeloos gekunstelde crisiscommunicatie het blazoen van de sp.a zal kunnen opblinken? Neen, integendeel. – DVO, 3 juli 2017»
Wat benijd ik de Fransen om haar.

Oh wat bewonder ik deze intelligente moedige vrouw.
Wie kan onbewogen blijven voor zo’n redenaarstalent, zo’n inzet, zo’n passie, zo’n directe begrijpbare taal en duidelijke doelen?
Als ooit een vrouw president moet worden, dan zij.

Réunion publique de Marine Le Pen à Ennemain (05/05/2017)

Suivez en direct le discours de Marine Le Pen à Ennemain :Visitez le site officiel de campagne ➡️ https://www.marine2017.fr

Geplaatst door Marine Le Pen op donderdag 4 mei 2017

Niet omdat ze een vrouw is, niet omdat ze positief gediscrimineerd moet worden, maar omdat ze met met lichtjaren voorsprong de beste kandidaat is van alle seksen, in decennia, zelfs eeuwen, die ze in Frankrijk gekend hebben.
Oh wat benijd ik de Fransen om haar.
Ne regrettez rien, lundi prochain !

Marine Le Pen tot Macron : “Je moet me de les niet spellen, ik doe niet mee aan leraar/ leerling spelletjes”
Goed hé !? 😀 😀 😀
Maar er waren nog meer leuke fragmenten.
Ook hoe die man mij met zijn lichaamstaal en tics deed denken aan Sarkozy.
Een neuroot als president? Dat is eerder al eens slecht uitgepakt.
En hoe in die korte tijd van het debat Macron zichzelf ontmaskerde als leugenaar door zichzelf met enige tussentijd tegen te spreken. Het is zelfs de regimekranten niet ontgaan, en hopelijk ook de kijkers niet.
Maar helaas speculaas, veel Fransen keken niet, kijken zelfs nooit naar politieke debatten of programma’s. Zoals hier trouwens.

Niet zeuren dan als straks je baan verdwijnt, het geld van je rekening wordt geschuimd, je nog meer multicul naast je deur krijgt, je kinderen naar een achterlijke concentratieschool moeten gaan, je er bewust van wordt dat dank zei de EU je helemaal niets meer te zeggen hebt, geregeerd wordt door mensen die niet verkozen worden, je een vreemde bent in eigen land, de huizen schaars worden, de solidariteitskassa leeg geplunderd is, de criminaliteit angstaanjagend stijgt, en de wapens opnemen de enige overblijvende optie wordt….

Het stemadvies van Obama voor Macron kregen we via de VRT al te horen. De stemadviezen voor Marine Le Pen natuurlijk niet.

Chers Français et Françaises, il doit être claire que votre futur et le sort de la France sera en tous cas déterminé par une femme. Ou vous votez maintenant pour Marine, ou ce sera Merkel comme avant.
Ne regrettez rien, lundi prochain!
Abnormaal is de norm

Ik kijk er niet meer naar. Ik erger mij mateloos aan de linkse vooringenomen Bart en zijn links geselecteerde gasten.

Vandaag 24/3 tijdens het zappen bleef ik toch eventjes kijken, en weerom kon mijn vrouw me ervan weerhouden  dat ik mijn schoen in het scherm gooiden. Ik doe maar alsof, want in tegenstelling tot veel links gehypnotiseerde kijkers weet ik dat dit alleen maar mijn portemonnee verwondt.

Genoeg ergernis dus om me aan het schrijven te zetten. ik moet ergens mijn stoom aflaten, voor ik ontplof.

Was een van de gasten vanavond Peter Vanderlinden die ter introductie van een documentaire over The Scooges en Iggy Pop de loftrompet over die band en Iggy kwam blazen als een van zijn grootste voorbeelden die zijn verdere leven hebben bepaald.

Niets dan bewondering voor Iggy Pop en de bandleden, die tot op vandaag, en nog steeds, alle dagen van hun leven gedrogeerd rondliepen in een broek die je recht kon zetten van de aangedroogde kots en andere smeerlapperij, en die het grootste del van hun leven als echte communistische anarchisten in kraakpanden en caravans leefden, en zo na enige tijd tot voorbeeld werden van de krijsende jeugd en de mei 68-ers.

Ik was daar niet bij voor alle duidelijkheid.

Dan hebben we het nog niet over de afschuwelijke muziek, lawaai dat ze voortbrachten, de stommiteiten die ze deden als de stagedive van Iggy, waarbij hij recht op zijn smoel op de stenen terecht kwam en een voortand brak, in plaats van dat het publiek hem opving.

Maar dat maakte me nog aan het lachen, totdat Fank Vanderlinden er de opmerking bijplaatste dat Iggy Pop intelligenter en bewonderenswaardiger was dan de huidige President Trump. De man die….

Ga nog een joint roken, een lijntje snuiven of een pil slikken Frank!

 
De prachtige toekomst

‘De prachtige toekomst’: een kort verhaal bij echte filmpjes.
Deze kansenparels hadden de ferry van Artsen Zonder Grenzen vanuit Lybië niet gemist.
Ze hadden niet eens hoeven te zwemmen nadat de leider op de rubberboot de boot lek stak met een mes, om dan zelf een noodoproep te lanceren naar de wachtende fregatten en NGO- schepen die lagen te wachten. Hij wist hoe en wie.
Onze gelukzoekers werkten vroeger in de bouw, hadden ze bij hun aankomst hier verteld.
Dus werden ze in dringende opdracht van de regering aangeprezen door het tewerkstellingsbureau, in de plaats van de echte landgenoten met een gezin die al een tijdje hun baan kwijt waren geraakt aan goedkopere ingevoerde concurrenten.
Een geduldige werkgever die te veel geld verdient en nog niet genoeg zorgen heeft waagde het om deze mannen, in een bui van multicultureel positivisme en voluntarisme, de kans te geven te bewijzen dat zij onze maatschappij komen verrijken.  
Als het fout loopt, zo dacht hij, kunnen ze nog voetballer worden of meedoen aan ‘The Voice’ of ‘Belgium’s got Talent’ .
Wie raadt wat de toekomst ons brengt?Wie is er nu bij de maffia, en wie niet??

De maffia heeft sinds enkele jaren haar werkterrein verlegd naar de meest lucratieve en onbestrafte activiteiten ooit: de ‘legale’ mensenhandel.
Voor elke geredde en opgevangen gelukzoeker worden ze door Europa betaald.
Vandaar ook dat het voor de Lybische kust dringen is om boot’vluchtelingen’ op te pikken.
Dat er af en toe eentje verdrinkt maakt het verhaal allen maar geloofwaardige. Maar elke dode is een streep door de rekening, net zoals dat indertijd gold bij de slavenhandel.
De maffiosi hebben nu een reisbureau van Sub Sahara tot Sicilië.
Ze financieren de vlucht van de gelukzoekers met misdaadgeld, en krijgen dat veelvoudig door Europa in het wit terugbetaald als red- en opvangsteun, die veelal duurzaam is.
Bij hun activiteiten kunnen ze zelfs rekenen op de marine van de verschillende lidstaten die om beurten langs de Noord Afrikaanse kust patrouilleert. Geloofwaardiger dan dat kan het nooit meer worden.  
 
Bovendien zullen ze er gegarandeerd op toezien dat ook hun initiële investering aan hoge intrestvoet door de gelukszoekers zal worden terugbetaald met de OCMW steun die ze zullen trekken of de criminele activiteiten die ze als illegaal zullen uitvoeren.
Ga maar na, allemaal sturen ze geld naar het buitenland via Western Union (of gelijkaardig) via bvb telefoonshops als in de Brusselsestraat in Leuven.
Voor die handel ontvangt de maffia bovendien applaus en bewondering. Iets wat hen nog nooit overkwam.
Niet toevallig speelt alles zich in Sicilië en Italië af, maar ook in Griekenland, waar ze ook sinds mensenheugenis voet aan de grond hebben, zelfs van afstammen.
Een belangrijke vraag is nu ook: Wie is er nu bij de maffia, en wie niet??
Een vraag die Theo Francken zich misschien ook begint te stellen, na de miraculeuze visvangst, en te vermoeden tussen de lijnen van zijn recente uitspraken.
Dat was een ongeoorloofde gedachte Theo ! Je vingers zullen van de tik nog een tijdje pijn doen.
Als we ze niet kunnen tegenhouden, dan kunnen we misschien beter meedoen, en er rijk van worden. Dan kopen we ergens een privé-eiland, dat we dan kunnen laten bewaken met machinegeweren. Indringers worden voer voor de haaien, en we worden dan eindelijk gerust gelaten.

Nederland  helpt Italië met bootvluchtelingen

(ook België e.a. red.)

Nederland gaat Italië helpen met het redden van vluchtelingen die vanaf Noord-Afrika met gammele bootjes de Middellandse Zee proberen over te steken. De nieuwe operatie, waaraan ook andere EU-landen meedoen, gaat Triton heten.

Nederland stuurt zeventig experts die gaan bepalen of de vluchtelingen recht hebben op een verblijfsvergunning, zo maakt staatssecretaris Fred Teeven van Justitie bekend. “Het belang van Triton is dat we de grensbewaking op orde krijgen. We kunnen dat niet alleen aan de Italianen overlaten en gaan daar een serieuze bijdrage aan leveren”, zegt Teeven tegen RTL Nieuws. Het gaat bijvoorbeeld om grenswachters en documentspecialisten. Ook levert ons land een snelle, opblaasbare patrouilleboot, twee honden en twee voertuigen.

ZIE OOK: Italië redt 90.000 vluchtelingen in één jaar
Adders aan onze borst

Het kan en mag al niet dat er een instituut bestaat en wordt voortgezet als het CGKR/ UNIA. Het Stasicentrum dat geheel volgens extreem linkse visie werd opgericht door wijlen pater Johan Leman en sindsdien bevolkt wordt door autochtoon-vijandig personeel.
Opnieuw een mooi voorbeeld hiervan is Rachida Lamrabet die er als juriste werkt.
Zij presteerde het om tijdens een interview met Knack, naar aanleiding van een door haar met belastinggeld gemaakte kortfilm, te stellen dat het ‘Boerkaverbod is verregaande inbreuk op vrijheid en privacy’.

Vraag ik mij af:

a) Aan welke madrassa studeerde zij sharia-recht? En indien zij (ook) hier studeerde: hoe het het kan dat zij een diploma rechten haalde ( ook op onze kosten), en wie gaf (geeft) er les aan onze universiteiten?

b) Vanuit welke achterlijke religieuze ideologie ze deze stelling opdiepte?

c) Hoe het kan dat ze, gezien deze uitspraak, thuis kan horen in ons Vlaanderen, zich zelfs tot de vrouwen mag rekenen?

d) Hoe kan het dat zo iemand voor het overbodige spionnencentrum UNIA mag werken, en ook daar betaald wordt met belastinggeld? Al is dat een retorische vraag, want er zit daar nest van zulke staatsgevaarlijke figuren. De adders die Vlamingen blijkbaar koesterden aan hun borst.

e) Wie rekruteerde haar en gaf haar de mogelijkheid om in ons gezicht te spuwen,en erger.

Deze vrouw die zo’n uitspraken doet, zou het land moeten worden uitgezet naar een van die islamitische prachtstaten waar haar uitspraken op applaus zullen worden onthaald, en waar zij haar verdere leven als een pinguïn mag rondlopen gedomineerd door mannen.
Geen auto meer, zelfs geen fiets. Achter een gordijn en de kookpotten, 10 kinderen baren en alle dagen een pakje slaag.

Ik gun het haar van harte, en wil haar reis naar haar paradijs zelfs sponsoren.

En nu buiten ! Geen belastinggeld meer voor deze kansenparel !

Rot toch op met jullie moslimidentiteit !

Vlamingen, Europeanen, denk na !
Welke adders koesterden wij aan onze borsten?

Hier, het artikel met foto van de adder uit dit multicul-verhaal

‘Boerkaverbod is verregaande inbreuk op vrijheid en privacy’

'Boerkaverbod is verregaande inbreuk op vrijheid en privacy'Rachida Lamrabet Foto: Katrijn Van Giel http://www.standaard.be/cnt/dmf20170321_02792157

Schrijfster Rachida Lamrabet, werkzaam als juriste bij het Interfederaal Gelijkekansencentrum Unia, werkt voor een theaterproject van de Brusselse KVS aan een kortfilm waarin ze het recht verdedigt om een boerka te dragen. Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir vraagt zich op Twitter af of Unia dit standpunt deelt.

In een interview met Knack vertelt Lamrabet over haar kortfilm Deburkanisation. Volgens Lamrabet is het boerkaverbod immers een verregaande inbreuk op de vrijheid en de privacy van vrouwen. Lamrabet benadrukt wel dat ze in eigen naam spreekt.

‘Een vrouw in boerka geeft het signaal dat haar lichaam privé is en dat ze onzichtbaar wil blijven voor de buitenwereld. Maar dat werkt op de buitenwereld als een rode lap op een stier: het is not done om je zo af te schermen. Door het boerkaverbod is het in België zelfs bij wet bepaald: vrouwen moeten zich laten zien’, aldus Lamrabet in Knack.

'Boerkaverbod is verregaande inbreuk op vrijheid en privacy'

 Dat veel mensen de boerka als vrouwonvriendelijk zien, getuigt volgens de juriste van een paternalistische visie: ‘We moeten die arme vrouwen, die door hun mannen en hun godsdienst worden onderdrukt, van hun sluiers bevrijden!’ Ze moeten worden zoals westerse vrouwen, en dan is het goed.’

Dat is volgens Lamrabet nonsens. ‘Vrijheid kan zich op verschillende manieren uiten. Ook door er bewust voor te kiezen je lichaam niet te laten zien.’

Lamrabet stelt dat we moeten respecteren dat vrouwen met een boerka niet willen deelnemen aan de samenleving zolang die overtuiging andermans vrijheden niet in het gedrang brengt.

Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir vroeg zich op Twitter af of Unia dit standpunt deelt. Daarop antwoordde Unia dat Lamrabet in Knack in eigen naam spreekt. 
Rot toch op met je moslimidentiteit !

UNIA: “‘Rot toch op met je Vlaamse identiteit’ behoort tot vrijheid van meningsuiting…”

6 maart 2017 bereikten de mainstreammedia één van hun dieptepunten: De Morgen-kameraad Joël de Ceulaer tweette toen namelijk: “Rot toch op met je Vlaamse identiteit. #moesterevenuit”. Het oogstte een storm(pje) van verontwaardiging, maar deze ging al snel weer liggen. Dat belette een aantal Vlamingen niet om toch klacht neer te leggen bij UNIA, zo ook Stijn Hiers, een bezorgde burger die deze uitspraak geheel terecht een belediging vindt aan het adres van alle Vlamingen (zo’n 7 miljoen).

id7.png

Kameraad de Ceulear trok zijn schouders eens op en de mensen van UNIA op hun beurt begonnen met het ‘onderzoeken’ van de klacht van Stijn. “Geachte, op maandag 6/3/2017 stuurde Joël de Ceulaer – ‘journalist’ – volgende tweet de wereld in: “Rot toch op met je Vlaamse identiteit. #moesterevenuit” Net zoals de uitspraken “Rot toch op met je Arabische identiteit” of “Rot toch op met je homofilie” is deze uitspraak een schande en beledigend voor iedere Vlaming. Op basis van afkomst (Vlaming) vindt de heer de Ceulaer blijkbaar dat we maar beter oprotten met die identiteit. Ik wens dan ook formeel klacht in te dienen tegen de heer de Ceulaer.

Het onderzoek duurde 14 dagen en vandaag kreeg Stijn het antwoord van UNIA in zijn postbus, we geven het u onderaan het artikel integraal mee, maar stippen toch al enkele zaken aan: “Uw melding heeft betrekking op de vrijheid van meningsuiting. Daarbij dient opgemerkt te worden dat de vrijheid van meningsuiting een grote bescherming kent en dat ook woorden die “schokken, verontrusten  of kwetsen” geuit moeten kunnen worden.” Met andere woorden, “Rot op Vlamingen” is niet schokkend, verontrustend of kwetsend, zelfs niet als de persoon die deze uitspraak doet een publiek figuur is die een gans medium (De Morgen, weliswaar jaar na jaar een kleiner wordend medium) heeft om zijn boodschap van haat en verzuring te verspreiden.

Om tegemoet te komen aan de vrijheid van meningsuiting en naar analogie met de uitspraak van de Ceulenaer, vroegen wij ons af of onderstaande uitspraken dan wél “schokkend, verontrustend of kwetsend” zijn. Blijkbaar niet! Een klacht tegen ReAct zal dan ook uitblijven, of in ieder geval niet ontvankelijk verklaard worden. Toch blijft voor velen de vraag: op basis van welke willekeur is dan eigenlijk het Vlaams Blok veroordeeld, want hun uitspraken gingen nooit zover als deze die het onderwerp is van dit artikel?

id1id2id3id4id5

id6