Af als een gieter

Het vette zakelijk model van de Clintons was gebaseerd op het verlies van ‘Hellary’s’ verkiezing tegen Trump. Ze hadden o.a. lang de collusie van Trump met de Russen uitgebuit om voor veel geld boeken en lezingen te verkopen. Maar die haring braadt niet meer.

De waanzinnig hoge ticketprijzen voor het bijwonen van de stand-up comedian show waarmee ze de VS begonnen rond te toeren zijn gekelderd.
De waarschuwing dat de VS naar de afgrond zal gaan met het breed gesticulerend republikeinse monster, dat haar zege stal, evenmin. Ze vallen nu het kiessysteem aan waarvan ze stellen dat dat oneerlijk is, niettegenstaande het net dat was dat hen en Obama ooi in het Witte huis wist te hijsen. Als er wat fout is aan het systeem dan is het wel de onevenwichtig grote invloed van de staten New York en California ten koste van kleine maar evenwaardige staten, gelijkwaardig lid van de unie. Twee staten die samen een heel grote invloed hebben op het volk al was het maar omdat de ganse beau monde, de culturo’s, de influencers, de Hollywood-acteurs en de ‘banksters’ daar wonen. Zij zijn, net als hier, steeds verontwaardigd en boos als hun kandidaat, een democraat (+/- de linker vleugel in de VS) niet wint.
Men kan veel en lang de legitiem verkozen president bashen en belachelijk maken, maar uiteindelijk straalt dat negatief af op de niet aflatende haatkliek, de slechte verliezers, die blijken veel minder democraat en veel minder tolerant en eerlijk te zijn dan ze lopen te beweren. Het kiessysteem en de kiezers zijn verkeerd wanneer links de verkiezingen verliest. Dat het systeem niet deugt, dat vinden ze alleen slecht de dag dat ze geen gelijk krijgen. Dan verschijnt hun ware aard. De Democrats zijn de Jeckyll en Hyde, wellicht ten gevolge van het vele spuiten, snuiven en slikken.

De bevolking die niet tot de groupies van de Clintons, de Obama’s en Sanders hoort heeft dat steeds meer door. Ze zien ook de daadkrachtige en de wilskracht van de voluntaristische hardwerkende Trump. Overal aanwezig zo lijkt wel, en vooral in het eigen land. Ze zien ook de resultaten: een oplevende economie en tewerkstellingscijfers die ze in geen 50 jaar voordien beleefden. Ze zien de afschaffing van de nadelige verdragen, die in ruil voor ‘wat anders’ door vorige presidenten en administraties werden gesloten. Ze zien de terugtrekking uit fondsen van verschillende organisaties waarin de VS de grootste betaler was, en waarin de andere partners hun duit nooit of nauwelijks in het zakje deden. Ze zien de kordate aanpak van de illegale immigratie die veel inwoners broodroofden en dat leidde tot veel meer criminaliteit en zwartwerk. Ze zien de stijging van hun inkomen en een betere en leefbare toekomst.Voor de beau monde,

Hollywood en Co, dat nochtans niet om geld verlegen zit, betekende Trumps aanpak een tekort aan goedkope nanny’s, tuinmannen en huisslaafjes, en de prijsstijging van hun lijntjes wit poeder. Men kan lachen met Trump’s haar, zijn brede wat aan Mussolini doen denkende gebaren, zijn mimiek, zijn terugkerende woordgebruik, maar als het op zijn binnenlands beleid aankomt op de hardnekkigheid in het nakomen van zijn beloften, dan is Trump de kampioen die ook in 2020 niet verslagen zal worden. Het is bovendien de enige president die er persoonlijk niet beter van werd (al komt dat misschien, misschien, later nog wel), en ook dat weten de burgers.

Wil ik met dit artikel nu aangeven dat ik alles goed vind wat Trump zegt of doet? Nee, maar wel heel veel. https://www.foxnews.com/politics/ticket-prices-plunge-for-bill-and-hillary-clintons-speaking-tour

Ticket prices plunge for Bill and Hillary Clinton’s speaking tour

By
Mary Kay Linge | New York Post

The Clintons talk about abolishing the electoral college

Video

The Clintons talk about abolishing the electoral college

Bill and Hillary Clinton react during a speaking tour in New York City.

Tickets to the latest stop on Bill and Hillary Clinton’s speaking tour were going for as little as $20 on the secondary market as their 13-city adventure continued to struggle to find an audience.

The
best seats in the house at Seattle’s WaMu Theater on Friday could be
had for $829, a steep 54% drop from the $1,785 that the former first
couple fetched when the tour was announced in early November.

HILLARY CLINTON DELIVERS DRAMATIC READING OF TRUMP’S ‘I’M F—ED’ QUOTE FROM MUELLER REPORT

But organizers soon had to slash listed prices and even offer discount ducats through Groupon to boost sales.

The official prices for Friday’s appearance ranged from $66.50 to $519, the Seattle Times reported.

CLICK HERE TO GET THE FOX NEWS APP

“I
really believe that we are in a crisis, a constitutional crisis,”
Hillary Clinton opined during the 90-minute performance, presented as an
interview of her and her husband by actor Bradley Whitford. “This is a
test for our country.”
En de mens die de trein haalt wordt god, en bepaalt de toekomst.

Sommige lezers zullen schrikken van de titel. Het is echter al langer bekend dat mensen de ambitie hebben om wezens te creëren naar hun eigen beeld, van speelpop en sexpop tot robot. Geen enkel ander bekend leven wezen doet dat. Voorlopig toch…. 🙂 . Dat gedrag is geheel conform aan dat van de schepper, waarin het grootste deel der mensheid nog gelooft.

Chinese onderzoekers hebben het DNA van rhesus-makaak- apen gemodificeerd om hen een gen te geven dat betrokken is bij de menselijke cognitieve ontwikkeling. Een bekritiseerd experiment dat de grens tussen mens en dier doet daveren en wijken. Niets staat dat biologisch gezien in de weg. Immers lijken de hersenen van apen zeer op die van mensen. Die van varkens en van vele zoogdieren ook trouwens.

Waarom robotten maken van plastic en metaal als men met wat wijzigingen natuurlijke beproefde bestaande modellen kan aanpassen.
Speciaal gekweekt en gewijzigd naar behoefte in een laboratorium.
Vraag is: wanneer zijn het nog dieren of mensen, en wanneer zijn het robots?
Een thema dat al vaker aan bod kwam in SciFi- films, oa Arteficial Intelligence A.I.
Wel, het gaat onvermijdelijk en onafgebroken in die richting. Sinds
Frankenstein zijn de transplantatietechnieken immer ook heel ver
gevorderd, zagen we al.

Onze afwas gedaan, de haag gesnoeid, de kinderen afgehaald, onze rolstoel morgen geduwd, door een aap?
En wat nog meer?
Straks blijkt zelfs immigratie onnodig. 🤔🤭🤫

Wij in het Westen ( en de geïmmigreerde Midden-Oosterlingen) durven zo’n experimenten niet aan, gebaseerd op nog steeds de religieuze gedachte dat de schepping toehoort aan een god. Reden waarom sommigen ook vaccins, transfusie, transplantatie of abortus afkeuren en weigeren. Gesteund door andersdenkenden die gelovigen niet willen krenken.
Dat zal ook mede de reden zijn dat wij de nieuwe wetenschappelijke, technologische en industriële trein zullen missen.
Transgenderen, organen kweken in dieren, dat mag een handje geholpen worden, maar een aap of een dier slimmer maken niet?
Veel om over na te denken door mensen met veel verstand.
Zouden men misschien diegenen met weinig verstand om er over na te denken ook niet kunnen helpen. Zo zijn we met meer.

Des singes au cerveau génétiquement modifié pour les rendre plus humains

Des singes au cerveau génétiquement modifié pour les rendre plus humains

Des
chercheurs chinois ont modifié l’ADN de macaques rhésus pour leur
donner un gène impliqué dans le développement cognitif humain. Une
expérience critiquée qui ébranle la frontière entre l’homme et l’animal.

C’est souvent comme ça que commencent de nombreux récits de
science-fiction: dans leur laboratoire, des scientifiques tentent des
expériences plus ou moins déroutantes aux conséquences insoupçonnées.
Espérons que cette fois l’issue ne sera pas aussi noire qu’ont pu
l’imaginer certains auteurs. Car l’expérience de ces chercheurs chinois
de l’Institut de zoologie de Kunming et de l’Académie des sciences de
Chine a de quoi surprendre: ils ont modifié l’ADN de macaques rhésus
avant leur naissance en donnant à leur cerveau des caractéristiques
humaines. Des travaux qui sont publiés dans la revue chinoise National Science Review et qui ont provoqué la colère de nombreux scientifiques occidentaux.

«Il s’agit très clairement de singes augmentés, réagit Pierre-Marie Lledo, responsable du département de neurosciences à l’Institut Pasteur. Ils ont introduit la copie du gène humain MCPH1 dans leur ADN. Ce gène est très bien connu et joue un rôle dans la formation de l’intelligence humaine.» Les …

Voor de rest van het artikel moet men een abonnement hebben op Le Figaro.
Notre Dame

Onderhand zullen mijn vrienden al wel weten dat ik een atheïst ben. Dat neemt niet weg dat ik naast de gruwelen en misdrijven die de kerk pleegde ook de verdiensten kan erkennen.

Geen enkel monument dat verwijst naar een belangrijke periode of persoon in onze geschiedenis moet verdwijnen, of het nu een standbeeld is van Hitler, Stalin, Leopold II of een concentratiekamp, een triomfboog een … Alle zijn ze er deel van en dienen het geheugen van de ‘beschaving’ tot onderricht en inzicht van onze kinderen en allen die na hen komen.

Die monumenten verwijderen is een daad van vandalisme, een mensenrechtenschennis zelfs, een vervalsing van de geschiedenis, en een poging om de identiteit van ons volk te vernietigen.

Onze regeringen en de non-leiders van vandaag zijn niet diegenen die dit namens ons horen te beschermen, beheren en verdedigen. Zij zijn verantwoordelijk voor het verval, het verraad, het wissen van onze identiteit, voor onze vervanging. Met welk doel voor ogen zal de burger ondertussen hopelijk wel begrijpen. En die zijn niet het redden van onze pensioenen, onze sociale zekerheid, ons onderwijs, … Denken we in de eerste plaats maar aan hun persoonlijke belangen. Bedenk dat de vossen morgen opnieuw de passie zullen preken, en wees voorzien om uw en onze ganzen te beschermen.

Al helemaal geen kerken mogen verdwijnen tenzij van inferieur wetenschappelijke en geschiedkundige waarde, niet enkel het symbool van machten en het slaafse geloof. Ze staan ook voor de superieure kwaliteit van onze architectuur, kunst, ambacht en ons denken. Ze zijn niet enkel een eerbetoon aan een imaginair wezen, maar voor mij vooral aan het vernuft aan de strijd en de geschiedenis van onze voorvaderen. Het immigratie- en islamofascisme wilt onze geschiedenis liefst uitroeien, van het Koloniaal museum in Tervuren, de schilderijen en beelden met naakt, de kinderfeesten als Sinterklaas en Zwarte Piet, en onze historische monumenten van boeken tot Kerken. Velen, ik durf zeggen de meerderheid, haten ons diep in hun binnenste en de vreugdedansen bij rampen en terrorisme zijn daar een absoluut bewijs van.
https://www.facebook.com/…/a.16525520116…/2317207215178137/…

Afgelopen vrijdag 12 april werd de moslimvrouw Ines Madani veroordeeld. Zij werd al in 2016 werd opgepakt voor haar poging tot het in brand steken van de Notre Dame, samen met andere jihadi’s. Nieuws gebracht door CBS News. Nee, dit is geen is allemaal geen toeval meer. Trouwens elke toerist kan vanaf het dak van de kerk Parijs bekijken, en zich ook daar verstopt houden. Het enige dat ze dan nodig hebben is een pak ZIP aanmaakblokjes om het droge hout in de fik te steken. En wat stonden ook nu weer de politie en brandweer machteloos in het land geleid door een stel kwallen.

De brand van de Notre Dame is geen spijtig alleenstaand feit. Het is een opzettelijke methodische daad zoals iemand na onderzoek van de branden van de voorbije jaren kon vaststellen. Niet zelf uit de duim gezogen, gewoon alles op een rijtje gezet. Maar dat hebben de hoofdstroom-media niet gekund met de vele journalisten en hun vele miljoenen verkwist belastinggeld. Liever een stom kwisje, een zoveelste kookprogramma of nog maar eens de smoel van Vranckx.

Denkt u nog dat het een spijtig ongeval is?
Allerhande signalen spreken dat tegen, niet in het minst de mistige berichtgeving en de verdaging/vertraging naar/via een speciale nieuwsuitzending die ze nog na crisisoverleg in elkaar willen steken om de beeldbuiskinderen te duiden.
De Notre Dame is slechts de laatste in de rij zoals uit onderstaand artikel en video blijkt.
https://www.facebook.com/RTnews/videos/408464986612842/?__xts__[0]=68.ARCXTEQmPIeuMvH52d8TyDlDHvomBMK1wZhyTdo8QUwrIYMGerYKCryviZaANtmpEY6uihOqekCHHVxGYpr9AOQpZsabrjwgYZvVkjkK0E9z5jYivfD20gU9NO3KthIkiyp_o-jTDKb9Vc-HuzDuX71myjGcf6RI_TpQJAd3LFYTbYLTYTLqEClkODOMYvJWSVWcuGwUB_f-liXGoiy3B-2XPzzvd9wxvlMW4aQQBlG5CxsMb74ffQL8UVTx0DDoLaCtTcAc5G34p5g6-7jii63kDYV6frBSX9WUGVZ4a6fiQXY_h4UJWiVo3-52BXQxJMWP2yA1PfumQC0DKoyvgn9MWU4fZSxK&__tn__=H-R

Kijk wie er zich verheugen terwijl de Notre Dame in vuur staat.
Diegenen die geloven dat onze cultuur ons erfgoed en onze waarden ooit door hen zullen beschermd en gered worden lS een volslagen idioot Ze komen niet alleen mensen als wij vervangen, maar uiteindelijk ook de idioten. Een magere troost.
Ik vermoed dat de EUSSR, FB en Google overuren zullen presteren om vervelende berichten als deze te verwijderen. Ik post het daarom ook op MeWe en Nageltjes
https://www.facebook.com/EnCausee/videos/2328206034061899/

Jean-Paul De Dobbelaere Dat zijn er een hoop idd. Ik zag er ook een massa van datzelfde tuig, die hartjes plaatsen. Ze vinden dit dus duidelijk hartverwarmend! 😡😡😡1

Net zoals bij de massamoorden op 11 september 2001 !!

ZIJ gaan verder op hun elan tot WIJ hen stoppen, want onze totaal onbekwame leiders gaan dat niet doen. Die zijn veel te druk bezig om hun eigen zakken te vullen.
Het manifest van Brenton Tarrant, de ‘killer van Christchurch’

Het is belangrijk om te weten wat hem dreef. Het dient om ons inzicht te verschaffen in zijn denkwereld, en in de motieven van zijn daad, maar even goed in de redenen waarom de overheden en de grote mediabedrijven deze teksten met buitengewone nooit geziene ijver van het internet hebben verwijderd, of trachten te verwijderen.

Dit terwijl ze dit nooit deden of zelfs overwogen, met doctrines als de islam. Het is aan de toekomst om te bepalen hoe de schutter zal worden gezien.

Dit document bewaar ik en deel ik om het veilig te stellen voor studie, nu en in de toekomst.

P.S.: Overal werd in recordtempo het manifest van Brenton Tarrant aka de ‘killer van Christchurch’ verwijderd.  Ik vind dat wij het recht hebben te weten wat er in staat om te begrijpen wat de man dreef, maar ook waarom de overheden alles wilden doen verdwijnen. Ik dacht daarbij: het kan nooit erger zijn dan wat er in de koran, de Sira en de Hadith staat, maar toch werden die nooit verboden of van het net gehaald.

Aan jou de beslissing of je het wilt lezen of bewaren, maar het lijkt me een belangrijk tijdsdocument/archiefstuk.

Antoine Griffon
De ene verwarde man is de andere niet.

Net omdat de beelden van de aanslag in Christchurch van de sociale
media werden gewist ( FB wiste de video 1,5 miljoen keer) downloadde ik
ze tijdig en plaatste ik ze op MeWe, het nieuwe sociale medium dat
plechtig beloofde geen censuur te zullen toepassen. Je moet er
natuurlijk wel eerst een account aanmaken zoals je dat op FB deed. Hier
kan ik de video dus niet plaatsen.

Veel wordt er verteld en getoond op de Main Stream Media met als enige bedoeling de kijkers, lezers en luisteraars
te misleiden. Ze brengen nieuws dat er geen is, filteren nieuws dat er
wel is, houden beelden achter waarvan zij vinden dat de kijker die niet
moet of mag zien. Ik ben van mening dat de mensen zelf wel kunnen, of
moeten kunnen bepalen wat ze willen lezen, horen en zien.

Niet alle mensen zijn in staat om naar griezelfilms te kijken, maar er
voor zorgen dat ze niet weten wat er op ons af komt, wat er leeft, wat
er echt gaande is in de wereld, zorgt er voor dat de media en politici
alles kunnen sturen naar hun eigen ideologische inzicht en plannen.

Dat gebeurt op het vlak van politiek, economie, klimaat en milieu, energie, maar vooral op het gebied van massa-immigratie, het terroristische gevaar dat bij ver en nabij uit islamitische hoek komt. Over de voorbije aanslagen op andersgelovigen, christenen vooral, die een veelvoud aan slachtoffers maakten de voorbije weken, hoorden we nauwelijks of geen berichten.

Al zijn de beelden voor sommige mensen te hard om zien, ik vond toch dat de video die de dader van de aanslag in Christchurch Nieuw Zeeland deel moet uitmaken van de harde waarheid. De waarheid kennen is een recht, hoe erg die ook is.

Ik plaats
dit dus helemaal niet om geweld te verheerlijken of deze aanslag goed te
praten, noch om anderen tot zulke daden aan te zetten. Hoogstens moeten
mensen hieruit hun eigen politieke conclusies trekken, en daar een
gevolg aan geven.

Mensen moeten dat weten, net zoals ze moesten
weten welke nog veel wredere, martelende daden werden gesteld door de
terroristen die de moorden pleegden in de synagoge van Brussel, of de
slachtoffers in de Bataclan in Parijs maakten.

Een korte vertaling van een relaas van een van de ouders van de slachtoffers van Bataclan:
” …ogen uitgestoken, testikels afgesneden en in de dode zijn mond gepropt… “De doodsoorzaak van mijn zoon kreeg ik te horen op het forensisch instituut in Parijs. En wat me op dat moment schokte is dat ze zijn testikels hadden afgesneden, in zijn mond hadden gestopt, en zijn darmen naar buiten hadden getrokken. Toen ik hem achter glas zag liggen op een tafel met een wit laken dat hem tot zijn nek bedekte, was er een psycholoog bij me. Hij vertelde: ‘dit is het enige presentabele deel, de linkerzijde van uw zoon.’ Ik kwam erachter dat hij zijn rechteroog kwijt was. Ik maakte er een opmerking over, en kreeg te horen dat ze zijn oog hadden ingestoken en langs de rechterkant van zijn gezicht naar beneden hadden gesneden.”

Ik overleg met mijn collega ‘Nageltjes’ of en hoe we die beelden hier zouden plaatsen. Tegen de dictatuur van het regime ingaan kan consequenties hebben, ook in Europa waar het recht op vrije meningsuiting en het recht op waarheid nu ernstig werd ondergraven, en waar de magistratuur zich heeft laten inlijven en/of persoonlijke ideologische meningen weet op te leggen, zoals aangeleerd aan de universiteiten door proffen met dito gedachten en agenda’s, met interpretaties en cursussen van hun hand of van gelijkgestemden.
Ook IS vrouwen mogen nooit terugkeren!

In de Tijd verscheen toch een artikel van een journaliste die eens onderzocht wat Rudy Vranckx vertikte te doen. Rudy is dan ook een collaborateur van iedereen die ons haat. Zijn journalistiek ontspringt in een riool en bevloeit zijn ideologische akkers. Gegarandeerd dat op die akkers nooit wat zal groeien dat voor ons eetbaar zal zijn.

‘IS-vrouwen waren vaak nog erger dan hun mannen’

11 maart 201907:30

https://www.tijd.be/politiek-economie/internationaal/midden-oosten/is-vrouwen-waren-vaak-nog-erger-dan-hun-mannen/10105728.html?fbclid=IwAR3OhySMlEISvHQ1Hmv6M-r93CsZWi_xcnREz1c918QI0DOdxnW2errUaY4

Het IS-kalifaat stuikt ineen. Bijna elke dag brengt nieuwe gruwelen aan het licht. Die werden begaan door IS-mannen én vrouwen, getuigen als slavinnen misbruikte jezidivrouwen. ‘De IS-vrouwen brachten make-up bij ons aan vooraleer we werden verkracht.’

van onze correspondente in Noord-Irak

Vian (28) kan de slaap maar moeilijk vatten. Ze hoort steeds de
schoten die klonken nadat militanten van Islamitische Staat (IS) haar
man en andere jezidimannen uit haar dorp naar een afgelegen locatie
hadden geleid. Ze denkt aan de gevangenis in Mosoel waar duizenden
vrouwen en kinderen als oorlogsbuit werden verzameld en waar ze tussen
het vuil beviel van haar jongste zoon. Of aan de slavenmarkt waar IS
haar naartoe bracht om te verkopen.

Het is inmiddels viereneenhalf jaar geleden dat IS de jezidi’s
aanviel, maar Vian wordt meerdere keren per week zwetend wakker door
nachtmerries. De markt in Raqqa was gevestigd in een woonhuis. Er kwamen
strijders van IS langs om jezidi-meisjes en vrouwen uit te zoeken. Ze
kochten er twee of drie, soms meer. Waren de strijders ze beu, dan werd
er onderling geruild, herinnert de moeder van drie kinderen zich. ‘De
strijders namen ze mee naar de kamer naast de onze om ze te verkrachten.
Sommige meisjes waren nog maar negen jaar. Ze gilden en krijsten: ‘Help
me.’ Iedereen die er iets over zei of iets probeerde te doen, werd bont
en blauw geslagen’, zegt Vian, die op een matras in een krappe tent
zit.

De strijders namen de meisjes mee naar de kamer naast de onze om ze te verkrachten. Sommigen waren nog maar negen jaar.

Vion

jezidivrouw en ex-slavin van IS-strijder

In Syrië werd ze verkocht aan een strijder uit Libië die al twee
vrouwen had. De echtgenotes lieten haar het hele huis schoonmaken,
vernederden en sloegen haar. ‘Waarom ben je hier?’, riepen ze
voortdurend. ‘Ik antwoordde huilend dat mijn kinderen en ik daar niet
vrijwillig waren, maar dat geloofden ze niet. Ze waren jaloers omdat hun
man me had gekocht en ze behandelden me als een huisslaaf.’

Vian en haar drie kinderen wonen in het ‘Vrouwenkamp’, een klein
kamp in de Koerdische regio in het noorden van Irak dat zijn naam te
danken heeft aan het feit dat bijna alle vrouwen hier verkocht werden
als slavin. Dergelijke kampen zijn er in de hele regio. Ze schoten als
paddenstoelen uit de grond toen IS in augustus 2014 de jezidi’s in het
district Sinjar aanviel, de mannen vermoordde en de vrouwen en kinderen
als slaaf gevangen nam. 400.000 jezidi’s raakten ontheemd.

Doorverkocht

‘De vrouwen van Daesh (de Arabische naam voor IS, red.) waren
vaak nog erger dan hun mannen’, klinkt het in elke tent. Jezidivrouwen
getuigen dat IS-vrouwen, ook buitenlandse, hen als indringers zagen en
dag en nacht voor zich lieten werken. Hun verhalen zijn erg
gelijklopend. ‘Een van de mannen die mij kocht, had al twee vrouwen. Ik
moest alles in huis doen en als ik in hun ogen iets fout deed, sloegen
ze me. Huilde ik, dan sloegen ze nog harder, terwijl ze me uitscholden
voor ‘ongelovige’. Een jaar heb ik gevangengezeten in dat huis, met die
vrouwen. Nadat hun man gesneuveld was, verkochten ze me door’, zegt
Jelan (24), die even verderop woont en net als Vian vier jaar lang werd
doorverkocht.

De strijd om het laatste deel van het kalifaat van de kaart te vegen nadert zijn einde.
Op internationale zenders is continu te zien hoe tienduizenden
IS-vrouwen, ook Europese, en hun kinderen, wegvluchten uit het Syrische
Baghouz, het laatste gebied dat de terreurgroep nog in handen heeft.
Vrouwen in het zwart, met kinderen op de arm, van wie de meesten in het
kalifaat zijn geboren. Ze willen naar huis, zeggen de jihadistes.

Make-up

Volgens Pari Ibrahim, een Nederlandse jezidi en oprichtster van
de hulporganisatie Free Yezidi Foundation, zijn de IS-vrouwen per
definitie schuldig omdat ze zich vrijwillig hebben aangesloten bij een
genocidaire, terroristische organisatie. ‘Het plegen van genocide,
misdaden tegen de mensheid, massaverkrachtingen, moord, marteling en
gedwongen religieuze bekering: IS-vrouwen hebben ingestemd en
bijgedragen aan de meeste gruwelijke misdaden’, zegt ze. ‘In veel
gevallen hielden de IS-vrouwen de jezidivrouwen opgesloten. Sommigen
lieten de jezidi’s douchen, gaven ze kleren en deden hun make-up voordat
ze werden verkracht.’

In veel gevallen hielden de IS-vrouwen de jezidivrouwen
opgesloten. Sommigen lieten de jezidi’s douchen, gaven ze kleren en
deden hun make-up voordat ze werden verkracht.

Het frustreert Pari Ibrahim dat er zo veel aandacht is voor
IS-vrouwen, terwijl de internationale gemeenschap de misdaden tegen de
jezidi’s nooit serieus genomen lijkt te hebben, ook al gebruikten de Verenigde Naties het woord ‘genocide’.
‘IS-vrouwen en mannen geloven dat ze het recht hebben de hele wereld te
regeren. Ze hebben enkel spijt omdat ze de oorlog hebben verloren. Ze
zouden dezelfde misdaden nogmaals plegen.’

Geen spijt

Dat velen geen spijt hebben, blijkt uit veel reportages uit
Syrië. ‘God is groot, de Islamitische Staat zal blijven bestaan’,
schreeuwen de vrouwen. Een Belgische IS-vrouw vertelde aan een
Koerdische journalist dat ze kwaad is omdat België als coalitiepartner
in de strijd tegen IS ‘zijn vrouwen en kinderen heeft vermoord’.

Wie zijn de jezidi’s?

De jezidi’s zijn een etnisch-religieuze gemeenschap uit Noord-Irak. Wereldwijd
leven er volgens schattingen 2 miljoen jezidi’s. Ze geloven in één god en in de
pauwenengel Taus Melek. Het is een gesloten religie. Zo mogen jezidi’s niet
buiten hun gemeenschap trouwen en is bekering niet toegestaan. Kuisheid en eer
dragen ze hoog in het vaandel. Hun heilige bedevaartsoord Lalish ligt ten
noorden van de Iraakse stad Mosoel. De jezidi’s zelf noemen zich liever
‘ezidi’, dat staat voor het ‘volk van god’. Ze zijn al eeuwen slachtoffer van
vervolging door vijandige buren of regimes, maar kregen pas wereldwijde
media-aandacht door de laatste genocide door Islamitische Staat.

De Europese landen zitten niet te wachten op terugkeerders uit
het kalifaat, laat staan op de harde kern die tot op het allerlaatste
moment in het bolwerk Baghouz bleef. Ibrahim wil dat de IS-leden
vervolgd worden voor de misdaden tegen de jezidi’s én dat jezidi’s de
kans krijgen te getuigen, in plaatselijke rechtbanken of voor een
internationaal tribunaal.

In de tentenkampen in Noord-Irak wordt het nieuws over
buitenlandse IS-vrouwen gelaten gevolgd. De ontheemden hebben andere
zorgen. Van de 6.417 ontvoerde jezidi’s worden er nog altijd 3.000
vermist. Daarnaast zijn alleen in Sinjar al 60 massagraven ontdekt. Ze
worden niet onderzocht wegens de politieke en militaire spanningen
tussen Bagdad en de Koerdische regering, die beide claimen recht te
hebben op Sinjar. Terug naar die stad gaan kan en wil niemand. Van
wederopbouw is amper sprake. Er is een ernstig tekort aan ziekenhuizen,
scholen en andere voorzieningen. Daarom wonen 300.000 ontheemden nog
altijd in kampen. De situatie is er zo uitzichtloos dat 100.000 jezidi’s
naar het buitenland zijn gevlucht.

Vermisten

In het Vrouwenkamp heeft niemand nog een man. Die worden sinds de
aanval door IS vermist. Waarschijnlijk zijn ze vermoord en in een
massagraf gedumpt. Ook van Soads vader en zussen ontbreekt ieder spoor.
De 20-jarige werd jarenlang als slavin verkocht aan strijders totdat een
Amerikaanse IS-vrouw haar op een slavenmarkt kocht. ‘Sam was goed voor
me. Ze kocht me om me te beschermen. Ze behandelde me als haar eigen
kind. Ze troostte me, gaf me te eten en te drinken’, zegt ze in een
krot, waar ze samen met haar moeder woont. Maar de Amerikaanse bleek ook
niet op te kunnen tegen haar man, een IS-strijder met wie ze vier
kinderen had. ‘Ze probeerde me te beschermen tegen de verkrachtingen,
maar werd dan zelf door hem in elkaar geslagen. Het was een gruwelijke
man. Gelukkig kwam hij om en konden we eindelijk met zijn allen
vluchten.’

Ze is duidelijk over de IS-mannen. ‘Europa moet hen niet
terugnemen. Ze zouden het zo weer doen. Ze verdienen het levenslang in
de gevangenis te belanden of de doodstraf te krijgen.’ Verdient de
Amerikaanse IS-vrouw een zware straf? Soad schudt haar hoofd. ‘Zonder
haar had ik het niet gered.’ Maar dat betekent niet dat de vrouwen ermee
weg mogen komen, zegt ze. Soad ziet het liefst dat geval per geval
bekeken wordt wie wat heeft gedaan.

Er zijn ook mannen die in de kampen op nieuws over hun vermiste
geliefden wachten. Khudeda zoekt dag en nacht naar zijn vrouw en
kinderen. Ze werden allemaal gekidnapt toen IS zijn dorp bestormde. Ooit
had hij een eigen casino en een goedlopend cateringbedrijf. Nu woont
hij in een tent en probeert hij met slechtbetaalde baantjes een inkomen
te vergaren. ‘Ik heb niks meer’, zegt Khudeda met tranen in zijn ogen.
‘IS heeft ons vernietigd. Onze levens zijn voor altijd kapot.’ Zijn
dochter Martina (12) werd als huisslavin verkocht aan Iraakse
IS-families. Daar werd ze uitgehongerd, geslagen en vernederd, totdat de
familie aan wie ze was verkocht besloot te vluchten. Martina belandde
in een ontheemdenkamp en werd een half jaar geleden herenigd met haar
vader. ‘Het was alsof ze uit de dood was opgestaan. Dat gaf me ook hoop.
Misschien leven mijn vrouw en andere kinderen nog’, zucht Khudeda.

Deze reportage kwam tot stand met steun van het Fonds Pascal Decroos voor Bijzondere Journalistiek.
Brenda Stoter
,

Correspondente in het Midden-Oosten
Arcopar en de eeuwige tsjeverij. He ACW, nu debeweging.net is rijk genoeg om te betalen.

https://www.groeparco.be/gewone-algemene-vergadering-arcofin-cvba-in-vereffening-dd-15-maart-2019?fbclid=IwAR3NzM2ID5WywZkuoAzPoQDblo5zelrwTzvCYZm4HqR0BzcTqcnHwlefOw4

Op 15 maart 2019 vind de algemene vergadering plaats van Arcofin in vereffening. Indien u wenst kunt u er als gedupeerde bij zijn of laten vertegenwoordigen, en er de jaarrekeningen van het voorbije boekjaar verwerpen. U dient zich dan in te schrijven voor 12 maart.

Het geld waarmee de 800000 Arco gedupeerden moeten worden vergoed mag niet rechtstreeks of onrechtstreeks van de belastingbetalers komen, maar van de oplichters, de bedriegers, die met allerlei middelen en de hulp van Koen Geens’ advocatenkantoor, de kassa en de belangen van het ACW hebben veilig gesteld. Daartoe werd het ACW ‘opgedoekt’ en vervangen door een nieuwe juridische persoon debeweging.net.
Om die reden zou en moest Koen Geens ook minister van Justitie worden en blijven.
Herinner jullie: Geens werd aanvankelijk niet verkozen. Hij werd gewoon benoemd tot minister via/door CD&V !!!! Onbegrijpelijk dat in 2014 toch nog zoveel mensen hem hun stem gaven.

Wanneer de Arco-gedupeerden via de verkoop van Belfius of een andere overheidstussenkomst zou mogelijk worden gemaakt door de regering, dan betalen de belastingbetalers de schade, en betalen dus ook de Arco-gedupeerden ook en nogmaals, via hun eigen belastingen, hun eigen schadevergoeding.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 8 mensen, staande mensen en buiten

debeweging.net
heeft de financiële middelen om alle coöperanten zelf te vergoeden.
Daartoe zou ze verplicht moeten worden, ook al zou daarmee heel die
kwalijke octopus verdwijnen met al haar mistige VZW’s.
En als er
wetten moeten worden afgeschaft, nieuwe wetten worden geschreven die dit
verplichten, dan moet dat maar gebeuren. Een moedig volk kan dit via
de verkiezingen eisen/bewerkstelligen. Tijd dat niet de slachtoffers
maar de daders worden gestraft in dit land en niemand, ook geen
politicus straffeloos en onschendbaar mag blijven. Bij fraude/bedrog
zouden ze hoofdelijk aansprakelijk moeten zijn, net zoals de ontvanger
van belastingen van elke gemeente, c.q. alles moeten terugbetalen.
Opgekuist staat netjes !

Niet genoeg geld denkt u ???
Hier slechts één voorbeeld; slechts een zuignap van een van de de tentakels van de octopus:
Neem nu het nieuwe ziekenhuis St Maarten in Mechelen, van Emmaeus, onderdeel van de ACW zuil geleid door Inge Vervotte (ex CD&V getrouwe). Dit ziekenhuis werd gebouwd met heel veel subsidies, en er straks grote terreinen vrijkomen met enorme waarde zullen vrijkomen. Alle gelegen in de Mechelse binnenstad.
We kunnen de politici en belangengroepen al zien watertanden bij de gedachte dat ze die straks zullen gaan kunnen ontwikkelen via allerlei constructies en vehikels.
Zakken zullen worden gevuld. Niets daarvan zal terugvloeien naar de belastingbetalers.
De steden/politici worden steeds meer bouwpromotoren, vastgoedbedrijven.
En daar is gigantisch veel geld mee gemoeid.
Geen particulier, geen kleine aannemer zal daar nog ooit zelf een huis kunnen bouwen. Iedereen afhankelijk van de stad en de politici.
Cliëntelisme als in Wallonië, maar wat geraffineerder, want ze hebben ervan geleerd.
Jullie zijn gewaarschuwd !
Follow the money, en de gladste paling in de emmer snot.

Waar zijn de Libische miljoenen? Wie gaf de toestemming, de instructie, had de bevoegdheid om het geld te doen verdwijnen? Op wiens rekeningen werd het gestort? Waar werd het voor gebruikt? Hoe transparant en wettelijk was dat? Dat zijn zaken die de BBI en de financiële recherche dagelijks onderzoeken bij bedrijven en burgers. Zo moeilijk moet dat dus niet zijn. Dat er politici mee gemoeid zijn is zeker, vooral Didier Reynders, die gladde aal paling in een emmer snot. Of er daarna nog iemand veroordeeld geraakt, is een andere zaak. Het verleden leert ons immers dat fraude en misbruik door politici zelden of nooit echt wordt bestraft. Noem er mij eens een paar die in de gevangenis hebben gezeten (behalve de moordenaars) ?

VN formeel: België mocht Libisch geld niet vrijgeven

28/02/19 om 05:01 – Bijgewerkt om 11:19

Bron: Belga

Volgens de
Verenigde Naties had ons land nooit de honderden miljoenen euro’s aan
interesten op de bevroren Libische tegoeden mogen vrijgeven. Dat
schrijven De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het
Belang van Limburg donderdag.

VN formeel: België mocht Libisch geld niet vrijgeven
Een rookpluim in Tripoli, tijdens geweld tussen rivaliserende milities. © REUTERS

Het parlement in ons land buigt
zich al maanden over de vraag of België 1 tot 2 miljard euro naar Libië
mocht laten vloeien. Dat zijn de geschatte interesten en andere
opbrengsten van meer dan 12 miljard euro aan Libische tegoeden, die na
de val van leider Moammar Kadhafi in 2011 op ­bevel van de VN in ons
land werden bevroren.

Nochtans heeft het VN-sanctiecomité voor Libië, dat bestaat uit alle vijftien de leden van de VN-Veiligheidsraad, daar definitief klaarheid over geschapen: de vrijgave gaat in tegen het sanctieregime.

Het oordeel dateert al van 17 december vorig
jaar, maar bleef onder de radar. Het kwam er nochtans op expliciete
vraag van België. Op 14 februari, twee maanden na de publicatie van de
VN-nota, zei premier Charles Michel (MR) aan het parlement dat de
regering ‘volledig bereid is om de informatie te delen die we bezitten’.

Gevraagd om een reactie door De Standaard wil de premier niet kwijt of hij op de hoogte was van het VN-oordeel.

https://www.knack.be/nieuws/belgie/vn-formeel-belgie-mocht-libisch-geld-niet-vrijgeven/article-normal-1434945.html
Nee geen terrorist. Enkel een verwarde man met messen….en dan ineens zonder.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen en buiten

Ik plaats een update van mijn eerder bericht (op Facebook) over de aanslag op de carnavalstoet in Aalst, ditmaal met een foto genomen door een vermetele anarchist, die niets aan onduidelijkheid of speculatie laat, want in kleur.
Ook omdat de fakenews-staatszenders nu ijverig ontkennen dat er plots dan toch geen messen waren gevonden. Ineens verdwenen. Floeps !
Er bestaan dus toch mirakels. Een werk van allah!
Of zouden het de EU-Stasi zijn die de nefaste gevolgen van immigratie moeten toedekken in het belang van het omvolkingsproject en de grote politieke, economische en financiële eigenbelangen?
Er werden messen gevonden .. (klinkt dit bekend?)
Volgens de burgemeester gaat het niet om een incident met terroristisch motief, maar om een verwarde man. (klinkt ‘verwarde man’ u bekend in de oren?)
Verder nog:
…een onherkenbaar gemaakte nummerplaat!
… bedreigde omstaanders!
…wou Aalst een lesje leren!
Had iemand zijn god, zijn profeet, zijn godsdienst of zijn IS-oorlogsmisdadigersclubje beledigd in de carnavalstoet?
Wie weet het ????

Wat we wel weten is dat wanneer het een Vlaming zou zijn geweest het overal al in het nieuws was geweest met naam, en toenaam, en wanneer het in verband met een moslimfeeststoet allochtonenstoet was, stonden snel bij buren en familie journalisten op de stoep om zijn proces te maken .
Maar men mag het volk niet bang doen worden, de verdere immigratie niet schaden, de verkiezingen niet in gevaar brengen.
Vroeger, zonder al die immigranten, hadden wij geen veiligheidsplan nodig.
Als ik verkeerd ben, dan verontschuldig ik mij.

Wagen rijdt in carnavalsstoet Aalst: ‘Veiligheidsplan heeft perfect gewerkt’

03/03/2019 om 22:44 door mg | Bron: Belga, VRT

Wagen rijdt in carnavalsstoet Aalst: 'Veiligheidsplan heeft perfect gewerkt'
Er wordt op Aalst Carnaval een scène opgenomen van de film ‘Viva Boma’

Foto:
BELGA

Even voor 19 uur wilde een verdacht voertuig zich een weg banen in de carnavalsstoet van Aalst. ‘Het voertuig is onderschept, de veiligheidsdiensten staat op scherp’, zei burgemeester van Aalst Christoph D’Haese (N-VA) aan VRT. Volgens de burgemeester gaat het niet om een incident met terroristisch motief, maar om een verwarde man.

Een voertuig met onherkenbaar gemaakte nummerplaat probeerde
zich een weg te banen in de stoet. Agenten in burger grepen als eerste
in, nadien overmeesterden agenten van het team ORCO
(Ondersteuningscapaciteit voor Risicovolle en Complexe Operaties) de
man. De sleutels van de wagen werden door de politie in beslag genomen.
‘De politie heeft de verdachte opgepakt en weggebracht voor verhoor’,
zei burgemeester D’Haese. Er werden messen en een baseballknuppel
gevonden in de koffer, de man bedreigde omstaanders met de knuppel en
gedroeg zich agressief. 

De bestuurder van de auto zou een psychiatrische voorgeschiedenis hebben. Aan de politie heeft hij verklaard dat hij ‘Aalst een lesje wou leren’. ‘We laten ons niet van de wijs brengen door mensen met slechte bedoelingen, het is veilig om feest te vieren in Aalst’, verzekerde de burgemeester aan VRT Nieuws. Er worden geen bijkomende veiligheidsmaatregelen genomen. ‘Deze politie-interventie heeft erger voorkomen’, zegt D’Haese. ‘Het nood- en interventieplan heeft perfect gewerkt.’

Stoet

Volgens burgemeester Christoph D’Haese kwamen 80.000 carnavalisten
opdagen voor de openingsstoet, die doorging tot 20.30 uur.  In de stoet
wordt de draak gestoken met politici als Joke Schauvliege, maar ook
andere actuele thema’s duiken op. Er trekken bijna 260 carnavalsgroepen
doorheen de straten. Dat is iets minder dan vorig jaar. 

Regisseur Jan Verheyen neemt zondag een scène op van ‘Viva Boma’, de volgende film van FC De Kampioenen. De volledige cast neemt plaats op de praalwagen van carnavalsgroep De Lodderoeigen. Een aansluitend deel van die opnames volgt in april, wanneer de filmploeg op gelijkaardig weer zal moeten rekenen als zondag.

Ook heel wat bekende namen tonen zich in de stoet, zoals presentator Peter Van De Veire en radiopersoonlijkheid Julie Van den Steen, die zich aansluit bij carnavalsgroep Oeverboeft.
Hé ho, hé ho ! Je krijgt het niet cadeau….

Als ik morgen voor een klas kleuters met een bedroefd en ernstig gezicht vertel dat er in dit land ministers zijn die alle kaboutertjes willen doden, en die alle paddenstoelen vernietigen zodat ze nergens meer kunnen wonen. Dat we dat schandalig moeten vinden, dat we moeten opkomen voor de kabouterjes, dan krijg ik hen gegarandeerd mee om te gaan betogen op het Schuman- of Ladeuzeplein met borden die ik voor hen schreef of waartoe ik hen inspireerde.

Zelfs met bordjes als: “Neuk geen
kindjes, red de kabouters.” , “Paddos zijn gezond !” ,
“Liever wiet dan kabouterverdriet !”

Wanneer er genoeg kindjes op straat
zouden komen, ook dan zullen politieke en zakelijke opportunisten
over elkaar heen vallen om deze zaak te gebruiken om hun populariteit
te verhogen of om plopsakoeken en speeltuintickets te verkopen.

Rik tik tik tik tik tak tik tak
Ik heb mijn hart verpand
Rik tik tik tik tik tak tik tak
Aan dikke diamant
Ik hak me, denk ik, slapend rijk
We maken de grot met de grond gelijk
In de mijn (In de mijn)
In de mijn (In de mijn)
Waar de diamanten (Zijn)
Van je rik tik tik
tik tak tik tak
Door weer en wind en kou
Wij hakken hier voor dag en dauw
Al onze vingers blauw
Een diamant is nooit te klein
Maar wel wordt hij getest
En mocht hij toch niet zuiver zijn
Dan gaat hij zo op het blik
Hé ho Hé ho
Hé ho, hé ho, hé ho
Hé ho, hé ho
Je krijgt het niet cadeau
Hé ho, hé ho, hé ho, hé ho, hé ho
Je krijgt het niet cadeau