Wat benijd ik de Fransen om haar.

Oh wat bewonder ik deze intelligente moedige vrouw.
Wie kan onbewogen blijven voor zo’n redenaarstalent, zo’n inzet, zo’n passie, zo’n directe begrijpbare taal en duidelijke doelen?
Als ooit een vrouw president moet worden, dan zij.

https://www.facebook.com/MarineLePen/videos/1739534346062882/?pnref=story

Niet omdat ze een vrouw is, niet omdat ze positief gediscrimineerd moet worden, maar omdat ze met met lichtjaren voorsprong de beste kandidaat is van alle seksen, in decennia, zelfs eeuwen, die ze in Frankrijk gekend hebben.
Oh wat benijd ik de Fransen om haar.
Ne regrettez rien, lundi prochain !

Marine Le Pen tot Macron : “Je moet me de les niet spellen, ik doe niet mee aan leraar/ leerling spelletjes”
Goed hé !? 😀 😀 😀
Maar er waren nog meer leuke fragmenten.
Ook hoe die man mij met zijn lichaamstaal en tics deed denken aan Sarkozy.
Een neuroot als president? Dat is eerder al eens slecht uitgepakt.
En hoe in die korte tijd van het debat Macron zichzelf ontmaskerde als leugenaar door zichzelf met enige tussentijd tegen te spreken. Het is zelfs de regimekranten niet ontgaan, en hopelijk ook de kijkers niet.
Maar helaas speculaas, veel Fransen keken niet, kijken zelfs nooit naar politieke debatten of programma’s. Zoals hier trouwens.

Niet zeuren dan als straks je baan verdwijnt, het geld van je rekening wordt geschuimd, je nog meer multicul naast je deur krijgt, je kinderen naar een achterlijke concentratieschool moeten gaan, je er bewust van wordt dat dank zei de EU je helemaal niets meer te zeggen hebt, geregeerd wordt door mensen die niet verkozen worden, je een vreemde bent in eigen land, de huizen schaars worden, de solidariteitskassa leeg geplunderd is, de criminaliteit angstaanjagend stijgt, en de wapens opnemen de enige overblijvende optie wordt….

Het stemadvies van Obama voor Macron kregen we via de VRT al te horen. De stemadviezen voor Marine Le Pen natuurlijk niet.

Chers Français et Françaises, il doit être claire que votre futur et le sort de la France sera en tous cas déterminé par une femme. Ou vous votez maintenant pour Marine, ou ce sera Merkel comme avant.
Ne regrettez rien, lundi prochain!
Abnormaal is de norm

Ik kijk er niet meer naar. Ik erger mij mateloos aan de linkse vooringenomen Bart en zijn links geselecteerde gasten.

Vandaag 24/3 tijdens het zappen bleef ik toch eventjes kijken, en weerom kon mijn vrouw me ervan weerhouden  dat ik mijn schoen in het scherm gooiden. Ik doe maar alsof, want in tegenstelling tot veel links gehypnotiseerde kijkers weet ik dat dit alleen maar mijn portemonnee verwondt.

Genoeg ergernis dus om me aan het schrijven te zetten. ik moet ergens mijn stoom aflaten, voor ik ontplof.

Was een van de gasten vanavond Peter Vanderlinden die ter introductie van een documentaire over The Scooges en Iggy Pop de loftrompet over die band en Iggy kwam blazen als een van zijn grootste voorbeelden die zijn verdere leven hebben bepaald.

Niets dan bewondering voor Iggy Pop en de bandleden, die tot op vandaag, en nog steeds, alle dagen van hun leven gedrogeerd rondliepen in een broek die je recht kon zetten van de aangedroogde kots en andere smeerlapperij, en die het grootste del van hun leven als echte communistische anarchisten in kraakpanden en caravans leefden, en zo na enige tijd tot voorbeeld werden van de krijsende jeugd en de mei 68-ers.

Ik was daar niet bij voor alle duidelijkheid.

Dan hebben we het nog niet over de afschuwelijke muziek, lawaai dat ze voortbrachten, de stommiteiten die ze deden als de stagedive van Iggy, waarbij hij recht op zijn smoel op de stenen terecht kwam en een voortand brak, in plaats van dat het publiek hem opving.

Maar dat maakte me nog aan het lachen, totdat Fank Vanderlinden er de opmerking bijplaatste dat Iggy Pop intelligenter en bewonderenswaardiger was dan de huidige President Trump. De man die….

Ga nog een joint roken, een lijntje snuiven of een pil slikken Frank!

 
De prachtige toekomst

‘De prachtige toekomst’: een kort verhaal bij echte filmpjes.
Deze kansenparels hadden de ferry van Artsen Zonder Grenzen vanuit Lybië niet gemist.
Ze hadden niet eens hoeven te zwemmen nadat de leider op de rubberboot de boot lek stak met een mes, om dan zelf een noodoproep te lanceren naar de wachtende fregatten en NGO- schepen die lagen te wachten. Hij wist hoe en wie.
Onze gelukzoekers werkten vroeger in de bouw, hadden ze bij hun aankomst hier verteld.
Dus werden ze in dringende opdracht van de regering aangeprezen door het tewerkstellingsbureau, in de plaats van de echte landgenoten met een gezin die al een tijdje hun baan kwijt waren geraakt aan goedkopere ingevoerde concurrenten.
Een geduldige werkgever die te veel geld verdient en nog niet genoeg zorgen heeft waagde het om deze mannen, in een bui van multicultureel positivisme en voluntarisme, de kans te geven te bewijzen dat zij onze maatschappij komen verrijken.  
Als het fout loopt, zo dacht hij, kunnen ze nog voetballer worden of meedoen aan ‘The Voice’ of ‘Belgium’s got Talent’ .
Wie raadt wat de toekomst ons brengt?Wie is er nu bij de maffia, en wie niet??

De maffia heeft sinds enkele jaren haar werkterrein verlegd naar de meest lucratieve en onbestrafte activiteiten ooit: de ‘legale’ mensenhandel.
Voor elke geredde en opgevangen gelukzoeker worden ze door Europa betaald.
Vandaar ook dat het voor de Lybische kust dringen is om boot’vluchtelingen’ op te pikken.
Dat er af en toe eentje verdrinkt maakt het verhaal allen maar geloofwaardige. Maar elke dode is een streep door de rekening, net zoals dat indertijd gold bij de slavenhandel.
De maffiosi hebben nu een reisbureau van Sub Sahara tot Sicilië.
Ze financieren de vlucht van de gelukzoekers met misdaadgeld, en krijgen dat veelvoudig door Europa in het wit terugbetaald als red- en opvangsteun, die veelal duurzaam is.
Bij hun activiteiten kunnen ze zelfs rekenen op de marine van de verschillende lidstaten die om beurten langs de Noord Afrikaanse kust patrouilleert. Geloofwaardiger dan dat kan het nooit meer worden.  
 
Bovendien zullen ze er gegarandeerd op toezien dat ook hun initiële investering aan hoge intrestvoet door de gelukszoekers zal worden terugbetaald met de OCMW steun die ze zullen trekken of de criminele activiteiten die ze als illegaal zullen uitvoeren.
Ga maar na, allemaal sturen ze geld naar het buitenland via Western Union (of gelijkaardig) via bvb telefoonshops als in de Brusselsestraat in Leuven.
Voor die handel ontvangt de maffia bovendien applaus en bewondering. Iets wat hen nog nooit overkwam.
Niet toevallig speelt alles zich in Sicilië en Italië af, maar ook in Griekenland, waar ze ook sinds mensenheugenis voet aan de grond hebben, zelfs van afstammen.
Een belangrijke vraag is nu ook: Wie is er nu bij de maffia, en wie niet??
Een vraag die Theo Francken zich misschien ook begint te stellen, na de miraculeuze visvangst, en te vermoeden tussen de lijnen van zijn recente uitspraken.
Dat was een ongeoorloofde gedachte Theo ! Je vingers zullen van de tik nog een tijdje pijn doen.
Als we ze niet kunnen tegenhouden, dan kunnen we misschien beter meedoen, en er rijk van worden. Dan kopen we ergens een privé-eiland, dat we dan kunnen laten bewaken met machinegeweren. Indringers worden voer voor de haaien, en we worden dan eindelijk gerust gelaten.

Nederland  helpt Italië met bootvluchtelingen

(ook België e.a. red.)

Nederland gaat Italië helpen met het redden van vluchtelingen die vanaf Noord-Afrika met gammele bootjes de Middellandse Zee proberen over te steken. De nieuwe operatie, waaraan ook andere EU-landen meedoen, gaat Triton heten.

Nederland stuurt zeventig experts die gaan bepalen of de vluchtelingen recht hebben op een verblijfsvergunning, zo maakt staatssecretaris Fred Teeven van Justitie bekend. “Het belang van Triton is dat we de grensbewaking op orde krijgen. We kunnen dat niet alleen aan de Italianen overlaten en gaan daar een serieuze bijdrage aan leveren”, zegt Teeven tegen RTL Nieuws. Het gaat bijvoorbeeld om grenswachters en documentspecialisten. Ook levert ons land een snelle, opblaasbare patrouilleboot, twee honden en twee voertuigen.

ZIE OOK: Italië redt 90.000 vluchtelingen in één jaar
Adders aan onze borst

Het kan en mag al niet dat er een instituut bestaat en wordt voortgezet als het CGKR/ UNIA. Het Stasicentrum dat geheel volgens extreem linkse visie werd opgericht door wijlen pater Johan Leman en sindsdien bevolkt wordt door autochtoon-vijandig personeel.
Opnieuw een mooi voorbeeld hiervan is Rachida Lamrabet die er als juriste werkt.
Zij presteerde het om tijdens een interview met Knack, naar aanleiding van een door haar met belastinggeld gemaakte kortfilm, te stellen dat het ‘Boerkaverbod is verregaande inbreuk op vrijheid en privacy’.

Vraag ik mij af:

a) Aan welke madrassa studeerde zij sharia-recht? En indien zij (ook) hier studeerde: hoe het het kan dat zij een diploma rechten haalde ( ook op onze kosten), en wie gaf (geeft) er les aan onze universiteiten?

b) Vanuit welke achterlijke religieuze ideologie ze deze stelling opdiepte?

c) Hoe het kan dat ze, gezien deze uitspraak, thuis kan horen in ons Vlaanderen, zich zelfs tot de vrouwen mag rekenen?

d) Hoe kan het dat zo iemand voor het overbodige spionnencentrum UNIA mag werken, en ook daar betaald wordt met belastinggeld? Al is dat een retorische vraag, want er zit daar nest van zulke staatsgevaarlijke figuren. De adders die Vlamingen blijkbaar koesterden aan hun borst.

e) Wie rekruteerde haar en gaf haar de mogelijkheid om in ons gezicht te spuwen,en erger.

Deze vrouw die zo’n uitspraken doet, zou het land moeten worden uitgezet naar een van die islamitische prachtstaten waar haar uitspraken op applaus zullen worden onthaald, en waar zij haar verdere leven als een pinguïn mag rondlopen gedomineerd door mannen.
Geen auto meer, zelfs geen fiets. Achter een gordijn en de kookpotten, 10 kinderen baren en alle dagen een pakje slaag.

Ik gun het haar van harte, en wil haar reis naar haar paradijs zelfs sponsoren.

En nu buiten ! Geen belastinggeld meer voor deze kansenparel !

Rot toch op met jullie moslimidentiteit !

Vlamingen, Europeanen, denk na !
Welke adders koesterden wij aan onze borsten?

Hier, het artikel met foto van de adder uit dit multicul-verhaal

‘Boerkaverbod is verregaande inbreuk op vrijheid en privacy’

'Boerkaverbod is verregaande inbreuk op vrijheid en privacy'Rachida Lamrabet Foto: Katrijn Van Giel http://www.standaard.be/cnt/dmf20170321_02792157

Schrijfster Rachida Lamrabet, werkzaam als juriste bij het Interfederaal Gelijkekansencentrum Unia, werkt voor een theaterproject van de Brusselse KVS aan een kortfilm waarin ze het recht verdedigt om een boerka te dragen. Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir vraagt zich op Twitter af of Unia dit standpunt deelt.

In een interview met Knack vertelt Lamrabet over haar kortfilm Deburkanisation. Volgens Lamrabet is het boerkaverbod immers een verregaande inbreuk op de vrijheid en de privacy van vrouwen. Lamrabet benadrukt wel dat ze in eigen naam spreekt.

‘Een vrouw in boerka geeft het signaal dat haar lichaam privé is en dat ze onzichtbaar wil blijven voor de buitenwereld. Maar dat werkt op de buitenwereld als een rode lap op een stier: het is not done om je zo af te schermen. Door het boerkaverbod is het in België zelfs bij wet bepaald: vrouwen moeten zich laten zien’, aldus Lamrabet in Knack.

'Boerkaverbod is verregaande inbreuk op vrijheid en privacy'

 Dat veel mensen de boerka als vrouwonvriendelijk zien, getuigt volgens de juriste van een paternalistische visie: ‘We moeten die arme vrouwen, die door hun mannen en hun godsdienst worden onderdrukt, van hun sluiers bevrijden!’ Ze moeten worden zoals westerse vrouwen, en dan is het goed.’

Dat is volgens Lamrabet nonsens. ‘Vrijheid kan zich op verschillende manieren uiten. Ook door er bewust voor te kiezen je lichaam niet te laten zien.’

Lamrabet stelt dat we moeten respecteren dat vrouwen met een boerka niet willen deelnemen aan de samenleving zolang die overtuiging andermans vrijheden niet in het gedrang brengt.

Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir vroeg zich op Twitter af of Unia dit standpunt deelt. Daarop antwoordde Unia dat Lamrabet in Knack in eigen naam spreekt. 
Rot toch op met je moslimidentiteit !

UNIA: “‘Rot toch op met je Vlaamse identiteit’ behoort tot vrijheid van meningsuiting…”

6 maart 2017 bereikten de mainstreammedia één van hun dieptepunten: De Morgen-kameraad Joël de Ceulaer tweette toen namelijk: “Rot toch op met je Vlaamse identiteit. #moesterevenuit”. Het oogstte een storm(pje) van verontwaardiging, maar deze ging al snel weer liggen. Dat belette een aantal Vlamingen niet om toch klacht neer te leggen bij UNIA, zo ook Stijn Hiers, een bezorgde burger die deze uitspraak geheel terecht een belediging vindt aan het adres van alle Vlamingen (zo’n 7 miljoen).

id7.png

Kameraad de Ceulear trok zijn schouders eens op en de mensen van UNIA op hun beurt begonnen met het ‘onderzoeken’ van de klacht van Stijn. “Geachte, op maandag 6/3/2017 stuurde Joël de Ceulaer – ‘journalist’ – volgende tweet de wereld in: “Rot toch op met je Vlaamse identiteit. #moesterevenuit” Net zoals de uitspraken “Rot toch op met je Arabische identiteit” of “Rot toch op met je homofilie” is deze uitspraak een schande en beledigend voor iedere Vlaming. Op basis van afkomst (Vlaming) vindt de heer de Ceulaer blijkbaar dat we maar beter oprotten met die identiteit. Ik wens dan ook formeel klacht in te dienen tegen de heer de Ceulaer.

Het onderzoek duurde 14 dagen en vandaag kreeg Stijn het antwoord van UNIA in zijn postbus, we geven het u onderaan het artikel integraal mee, maar stippen toch al enkele zaken aan: “Uw melding heeft betrekking op de vrijheid van meningsuiting. Daarbij dient opgemerkt te worden dat de vrijheid van meningsuiting een grote bescherming kent en dat ook woorden die “schokken, verontrusten  of kwetsen” geuit moeten kunnen worden.” Met andere woorden, “Rot op Vlamingen” is niet schokkend, verontrustend of kwetsend, zelfs niet als de persoon die deze uitspraak doet een publiek figuur is die een gans medium (De Morgen, weliswaar jaar na jaar een kleiner wordend medium) heeft om zijn boodschap van haat en verzuring te verspreiden.

Om tegemoet te komen aan de vrijheid van meningsuiting en naar analogie met de uitspraak van de Ceulenaer, vroegen wij ons af of onderstaande uitspraken dan wél “schokkend, verontrustend of kwetsend” zijn. Blijkbaar niet! Een klacht tegen ReAct zal dan ook uitblijven, of in ieder geval niet ontvankelijk verklaard worden. Toch blijft voor velen de vraag: op basis van welke willekeur is dan eigenlijk het Vlaams Blok veroordeeld, want hun uitspraken gingen nooit zover als deze die het onderwerp is van dit artikel?

id1id2id3id4id5

id6
De goede raad vloog voorbij

Alle dagen leert een mens wat bij door studie of uit fouten. Althans, dat hoort zo.

De PVV had met een veel beter, sterker economisch, monetair en sociaal programma aan de verkiezingscampagne moeten beginnen. Niet dat hij en zijn medewerkers er geen zouden hebben.

Ze werden de voorbije weken door hun tegenstanders overladen met vragen en valse interesse over de problemen rond immigratie, islam, criminaliteit, zodat ze niet konden loskomen van die enkele thema’s, er te veel energie en tijd werden in verloren, terwijl iedereen al heel goed wist wat hun standpunt daarover was.

Ze werden ze door de tegenstanders in de waan gebracht dat die de enige thema’s zouden zijn, die tot de ultieme gedroomde overwinning zou leiden.

Als ik als ‘bescheiden’ mens wat raad zou mogen geven aan de PVV, en bij uitbreiding aan het Vlaams Belang en andere gelijkaardige partijen met ambitie:

 • Kom los uit intrige en valse comfortzones
 • Zorg dat je OOK een stevig economisch en sociaal verhaal hebt.
 • Zorg dat je niet alleen maar vertelt wat er moet gebeuren maar ook
  hoe je van plan bent te doen wat je zegt.
 • Zorg dat er een beter maatschappelijk en ideologisch model ligt als
  fundering onder het huis.
 • Blijf na een overwinning niet genoeglijk of zelfvoldaan op de stoel zitten, noch verslagen na een nederlaag.
 • Campagne voeren, alle dagen van het jaar, is niet alleen de taak van Wilders, maar die van iedereen. Alleen zo ontkomt men aan de indruk van de eenmanspartij en de alles beter wetende grote leider.
 • Omkader jullie met echte specialisten uit het zakenleven, medische beroepen, ingenieurs, exacte wetenschappers, en jullie geloofwaardigheid in de ogen van de kiezers zal stijgen.
 • Zoek bondgenoten in verschillende thema’s/ beroepscategorieën: bvb boeren, vissers,
 • Bedenk: ook een domme mens stemt niet op een dommerik. tenzij ze…
  enz..

Ga ik voor deze raad nu betaald worden? Ik hoop het, maar ik vrees dat ik onbetaalbaar ben.
Gaat men mijn raad ter harte nemen? ….Tja… Zie ik mijn raad net in de wind voorbijvliegen !
Zag ik al eens eerder gebeuren.
Merkel geen hand geven is haast een heldendaad in deze ruggengraatloze zakkenvullende tijden !

Iemand schreef onder een video op Facebook, als reactie op het nieuws dat Trump geen hand wou geven aan Merkel, wat volgt.
Hij meende tevens een moraliserend lesje te moeten geven aan diegenen die vonden dat Merkel geen hand verdiende na haar persoonlijke campagne tegen Trump en de vele sneren die ze aan hem adresseerde. Met het bekende belerende vingertje vond hij het nodig de andere reageerders een lesje in democratie en wellevendheid te geven. :

W.V.
“Jouw opvoeders hebben ongetwijfeld hun best gedaan, maar de waarden van de democratische rechtsstaat hebben ze jou blijkbaar niet kunnen bijbrengen :-)”

CV antwoordde hem:
“Democratische rechtstaat?? Bestaat dat echt en wat houd dat feitelijk in of is dat iets dat telt voor bepaalde doelgroepen?”

Antwoord van Antoine Griffon aan WV op het gesloten Facebook-forum:

” W.V., Je hebt het nu over Merkel,neem ik aan?
De vrouw die op haar eentje besliste om voor elke staat in de EUSSR en voor iedere inwoner ervan, besliste om de grenzen open te stellen en de terroristen en tafelschuimers uit te nodigen?
Die zich inmengt in democratische processen in andere landen en stemadviezen geeft ?
Die in onze plaats miljarden Euro’s liet bijdrukken en wegschonk, om de slechte kredieten van de Deutsche bank aan oa Griekenland te dekken?
De vrouw die iedereen die ze niet leuk vindt evenmin een blik gunt? Die de vrije mening aan banden wilt leggen en aan de basis ligt van de nieuwe Stasi waartoe ze eens behoorde?
Die vrouw geen hand geven is haast een heldendaad in deze ruggengraatloze zakkenvullende tijden !”

Het strafte is dat dit filmpje zéér uitgebreid aan bod kwam met anti-trump commentaar op het nieuws en journaal van VRT en VTM  maar de volgende foto’s niet:
foto van Luc Van Braekel.
foto van Luc Van Braekel.

VRT en VTM doen dus gewoon aan hersenspoeling. Het zijn leugenmedia.
Bedenking

Als er zo vroeg gejuicht wordt, nog voor er stemmen zijn geteld, dan kan dat ook betekenen dat men de uitslag al kende voor de telling begon.