“Jizya”, zeker weten!

Er bestaat geen twijfel over, dat veel moslims in Europa de sociale uitkeringen van de ”ongelovige” Europeanen gewoon zien als die jizya en – ironisch genoeg – als bewijs daarvoor, dat de islam de enige ware religie is.

Want in de ogen van veel moslims heeft Allah in zijn oneindige wijsheid ervoor gezorgd dat de islam zich ook nu steeds verder uitbreidt, royaal gefinancierd door de kafirs (niet-moslims) en daarmee exact over die ”ongelovigen”-belasting, zoals die in de koran (soera 9, vers 29) wordt voorgeschreven.

Zo waarschuwde ook in Groot-Brittannië een lid van een islamitische groepering een undercoverjournalist ervoor, werk aan te nemen, omdat dit zou bijdragen aan het systeem van de kafirs.


En de in Noorwegen levende Amerikaanse auteur Bruce Bawer documenteert in zijn boek de zelfvernietiging van Europa door de islam, hoe imams uit Oslo hun gelovigen ertoe oproepen aanspraak te maken op iedere denkbare sociale uitkering en zich daar niet voor te verontschuldigen – en ter verhoging van hun maandelijkse zakgeld winkeldiefstallen te plegen. Dit alles zou door de islam worden gedekt als een lagere vorm van de jizya tegenover zijn westerse ”gastsamenlevingen”
(Bruce Bawer: ”Terwijl Europa sliep: (How Radical Islam is Destroying the West from Within” Meulenhof, 2006 ISBN 978 90 290 7786 6).

”Een groot aantal moslims beslist uit eigen, vrije wil om in parallelsamenlevingen te leven, waar ze hun moedertaal spreken, naar buitenlandse tv-zenders kijken, de samenleving, waar ze naartoe zijn gegaan verachten en huwelijkspartners uit hun eigen landen halen. Het enige contact dat ze hebben met autochtonen, vindt plaats bij de sociale dienst.”

Beter kan men de situatie wat betreft islamitische immigratie naar Europa nauwelijks samenvatten. Toch werd dit commentaar van de kant van de Noorse media onmiddellijk als ”racistisch” en ”buitenlandervijandig” gebrandmerkt. Blijkbaar niet racistisch is echter de uitspraak van een Norse moslim, die zich op zijn manier over het Noorse sociale systeem amuseert:

Ik heb in een Pakistaanse winkel gewerkt, maar al het werk vindt daar ”inofficieel” plaats. Noch de chef noch ik betalen belasting aan de Noorse autoriteiten. Bovendien krijg ik nog 100% gehandicaptenpensioen en sociale bijstand. Ik moet gehaaid zijn om zoveel mogelijk geld bij elkaar te schrapen, want dat is de enige reden waarom ik in Noorwegen ben.

N.V.D.R.: In het onland België zal het beslist niet anders zijn.
De Europese fascisten

Document FCO30/1048 van de Britse overheid werd maar liefst vijftig jaar achter slot en grendel bewaard door de Britse overheid. De reden?

Het gaat om een geheim document over de dagen van de EEG, en over wat het einddoel van dat grote Europese project precies was. De conclusie liegt er niet om (hoewel overheden dat wél deden): het project zou uiteindelijk resulteren in de afschaffing van de nationale soevereiniteit, en overheden werd opdracht gegeven daarover te liegen tegen de eigen bevolking.

Het document is opgesteld door een “anonieme ambtenaar.” Die voorspelde correct dat de EEG (Europese Economische Gemeenschap) zou resulteren in een economische, fiscale en monetaire Unie met een gezamenlijk buitenlands én militair beleid. Dat laatste is natuurlijk precies waar Europese bureaucraten nu op inzetten; ze willen zelfs een eigen léger.

De Britse wet, schreef de auteur, zou uiteindelijk opzij worden geschoven voor Europese richtlijnen. Daarnaast zou, aldus de ambtenaar in kwestie, de EEG erin resulteren dat soevereiniteit en macht weggeleid zou worden van het eigen parlement en in handen zou komen van Europese bureaucraten.

Dat is allemaal al schokkend genoeg, maar wacht, het wordt nóg erger…..
Positieve discriminatie is racisme!

Laat dat eens tot ons doordringen: economische of politieke nieuwkomers worden gemeten en beoordeeld aan een lagere norm vanwege de kleur van hun huid.

Haha, heb ik uw aandacht?
Door in eerste instantie “niet-bedreigend” te lijken, geven de “asielzoekers” de linkse hulpverstrekkers de uitgelezen kans de vloek van het racisme achter zich te laten.
Niet in juridische zin natuurlijk. Maar zeker in het motiveren van sentimenten achter alle positieve discriminatie wet- en regelgeving, die voornamelijk ontworpen zijn om blanken, en vooral de bange blanke linkse zwevers, een goed gevoel over zichzelf te laten hebben.

Minderheden, meestal donker van huid hebben vaak te kampen met achterstelling, zodat blanke culturele grafdelvers zichzelf op de schouder kunnen kloppen als ze hulp aanbieden.
Zelfs traditionele rechtse regeringen verlagen routinematig de normen om minderheden toe te laten aan scholen waarvoor zij niet gekwalificeerd zijn, maar nemen geen verantwoordelijkheid voor de onvermijdelijke slechte prestaties en hoge uitval die volgen.

Ze zijn waarschijnlijk zelf een product van mei 68 die hun diploma gehaald hebben door de verlaagde normen, zich niet bewust zijnde van de schade die ze aanrichten.
Deze linkse politieke fantasten en liberaal linkse kwasten kan het niet schelen als deze studenten uit minderheden mislukken, ze zijn niet aanwezig om getuige te zijn van de emotionele verwoesting en het verdwenen gevoel van eigenwaarde als gevolg van het racistische beleid dat positieve discriminatie is. Ja, racistisch. Iemand aan een aparte standaard meten louter op grond van de kleur van zijn huid – dat is positieve discriminatie in een notendop – als dat geen racisme is, dan is niets het.

Dat is wat deze en vorige regeringen al die jaren gedaan hebben met minderheden, die laatsten zijn nooit verontrust geweest door hun gebrek aan prestaties, maar waarom zouden ze? Ze krijgen te horen dat ze goed genoeg zijn voor de hogere klassen, er wordt hen verteld dat ze goed genoeg zijn om beter werk te vinden, hun hele leven, elke stap in hun leven, krijgen ze te horen dat het goed genoeg was voor de volgende stap, ondanks voldoende bewijs van het tegendeel. Wat zou dit moeten doen groeien anders dan een soort van leeg narcisme, vertaald in Noord-Afrikaans ingebakken machogedrag en taal, in anti-blank racisme.

Die linkse troep moet zich nu diep te schamen, wij oogsten nu wat zij gezaaid hebben.
En wat een invloed heeft dat op hun karakter? Ze geven voortdurend de schuld aan van alles en nog wat voor hun problemen. Ze worden gediscrimineerd. Ze willen wel werk maar vallen door de mand na de inwerkperiode, bewust wordend van hun eigen incompetentie.

Maar echt, wat hadden we te verwachten? Minderheden zijn nooit ergens verantwoordelijk voor, dagelijks wordt hun dat ingelepeld, hoe kunnen we dan verwachten dat ze zich verantwoordelijk gaan gedragen? Mensen, vooral mannen, die door ons behandeld worden als koningen gaan er zich naar gedragen, gesterkt door hun culturele gewoontes om zelfs jonge jongens een superioriteitsgevoel aan te kweken. De moskee rondt die indoctrinatie af.

Zo aan de maatschappij afgeleverde neuroten verlagen zich niet om werk te zoeken. Tijdbommen zijn het.
Buiten het enorme kostenplaatje dat geen resultaten opgebracht heeft, integendeel de linkse wereldverbeteraars hebben werkloosheid gecreëerd door hun racisme, ziet men de terugtrekking in eigen cultuur, het accentueren van eigen normen en waarden, die eerder vroeg dan laat zal vertaald worden in eigen politieke partijen.

Het is te hopen dat we tegen dan “eigen volk eerst” in een vreemde taal kunnen ontcijferen.
Een verwarrend en complex verhaal, maar dit alles heeft te maken met de huidige erosie van vrijheid en welvaart.
En ja, alles wordt duur.
Socialisme is …

Socialisme is de samenzweringstheorie van het uitbuiten van de jaloezie op iedereen die het beter heeft dan jijzelf. Deze multiculturele pseudowetenschap bevat extreem-linkse, anti-liberale, maar vooral andermans financiële elementen. Verdeeldheid zaaien is hun devies en de verpaupering van land en volk hun doel.
Socialisme ziet mensen als slachtoffers van een boosaardig systeem dat zij zelf bewust creëert en in stand houdt. Socialisten maken het leven voor mensen met ambitie daarom zo moeilijk mogelijk en pamperen de onrendabelen om ze onrendabel te houden. Dit complot noemen zij “solidariteit”.

Volgens het socialisme zijn de “moslims” de bron van alle menselijke beschaving en zouden alleen “islamitische” mensen in staat zijn cultuur en wetenschap te bevorderen.
Het Volk, door de socialisten als niet waardevol aangemerkt, mag alleen maar toekijken en betalen voor de linkse hobby’s.
In de praktijk heeft het socialisme nooit iets anders voortgebracht dan politieke dwangsystemen: enorme met mijnenvelden, wachttorens, en prikkeldraad omringde concentratiekampen.

Het socialisme is daarom gelijk aan het (nationaal) socialisme en het communisme. (Nationaal) socialisme en het internationaal socialisme zijn dus twee zijden van dezelfde medaille.

Desondanks, of juist daardoor, bezit elke socialist een volkomen misplaatste zelfverklaarde morele superioriteit: “Wij maken wel uit wat u mag denken en wat niet. Wij maken wel uit of u ergens aan mag deelnemen; als dat niet in ons straatje past moet u wegblijven, uitgesloten worden en doodverklaard.” Het fundamentele probleem met socialisme is dat je op een gegeven moment al het andermans geld hebt uitgegeven. Maar de socialisten zullen niet rusten tot ìedereen berooid en afhankelijk van de staat is.

N.v.d.r.: Socialisme is een samenzwering met als wapen het uitbuiten van jaloezie op iedereen die het beter heeft, teneinde diegenen die het beter hebben te onderwerpen om ze te collectief kunnen beroven. Socialisme vertoont dus angstwekkend veel gelijkenissen met de islam. Samen met het communisme, het nationaal-socialisme en islam is het socialisme een kwaadaardige collectivistische doctrine die alleen maar kan bestaan en overleven dank zij het gebruik van structureel en daadwerkelijk geweld.
Het corrupte smoelenboek !

We kunnen dus wel stellen dat Facebook een organisatie is waar je simpelweg niet meer mag zeggen wat je wilt. Je hoeft niet eens schofferende, vulgaire of beledigende teksten te plaatsen. Facebook filtert gewoon alles weg wat ze niet bevalt. In eerdere postings op de tijdlijn is hetzelfde effect opgetreden. Facebook bepaalt gewoon wat ze wel of niet doorlaten. En bij zo’n organisatie laat je dan al je privacy schenden?

Lees eens de privacyvoorwaarden op de nieuwe social media website www.bravenewbook.com; die bestaat slechts uit 1 regel! Als je de enorme waslijst aan privacyvoorwaarden (lees: privacyschendingen) van Facebook écht zou lezen zou je je rot schrikken! Dat zijn hele waslijsten! En bij elke app die je installeert moet je even akkoord geven op die privacyvoorwaarden. Dan teken je voor keiharde fulltime afluisterpraktijken. En dat gebeurt ook echt! En al die big data die dat oplevert, wordt gebruikt om je psyche te analyseren en allerlei modellen op jou en je gehele sociale omgeving los te laten. En zo bepaalt Facebook niet alleen wat je wel of niet te zien krijgt (zie bewijs hierboven), maar gaat het echt onder je huid zitten. Ze weten alles van je! Wil je nog steeds bij zo’n bedrijf je foto’s en filmpjes plaatsen en delen wat je vandaag aan het doen bent? Je hoeft het niet eens te delen: Facebook weet het al via je microfoon, je camera en je tijdlijn. Ja, die camera en microfoon tappen ze fulltime af met diezelfde AI bots.

Zoals de tekst in het plaatje dus al stelt: ik wil Facebook zo snel mogelijk de rug toe keren en vraag al mijn Facebook volgers om te verhuizen naar Bravenewbook. Daar wordt je data niet verkocht als big data aan overheden en wordt het niet door AI geanalyseerd. Natuurlijk zullen de sleepwet-achtige aftappraktijken van overheden hun best doen om alles alsnog af te vangen, maar in ieder geval gebeurt het niet rechtstreeks en moet er moeite voor worden gedaan. Bravenewbook houdt de gegevens voor zich. Met 1 druk op de knop nodig je al je Facebook vrienden uit, dus ik zeg: doen en wegwezen bij Facebook! Je nodigt een aanrander van je vriendin toch ook niet iedere dag opnieuw weer in je huis uit? Waarom de aanrander van je privacy dan wel? Tijd om over te stappen naar dit nieuw social media platform!
http://www.martinvrijland.nl/…/facebook-censuur-geblurde-…/…

to counter Facebook
bravenewbook.comDar al-Harb

Maak je geen enkele illusie! Europa behoort tot de Dar al-Harb en moet worden onderworpen/veroverd.
Voor de derde keer in 14 eeuwen is de Islam in staat om voet aan de grond te krijgen in Europa.
Nu zijn we getuige van de historische gebeurtenis van de derde agressieve expansiegolf van de Islam.
Deze keer zet Jihad in op immigratie, vermeerdering en terreur…
De Jihad wordt niet alleen op louter gewelddadige wijze opgelegd maar ook sluimerend op cultureel gebied. Daarin staat in detail uitgelegd hoe Islamisten niet-moslims landen(Dar al-Harb), op de knieën wil dwingen.

Het plan is geleidelijk te infiltreren in gemeenschappen om Islam het meest dominant op politiek en religieus gebied te maken.
De massa-immigratie is altijd al een bewuste strategie van de Islam geweest, om via islamitische kolonisering grondgebied te veroveren en volkeren aan zich te onderwerpen.

Het begint met een straat, dan een buurt, een hele wijk en vervolgens de stad.

Dankzij migratie, werden Indonesië, Maleisië, Centraal Azië en delen van India geïslamiseerd!In Maleisie was een moslimpercentage van 51% genoeg om de islamitische republiek uit te roepen.
Mohammed zelf veroverde Medina door de methode van immigratie.Hij was ervan overtuigd dat de Arabieren de wereld kunnen veroveren niet alleen met zwaard,maar ook via succesvolle demografische oorlogsdoctrine!…
Trump Bashing

40 professionele marketeers zorgen ervoor dat er elke dag iets negatiefs over Trump in de publiciteit wordt gebracht, heb ik begrepen.
Ze doen niets anders dan dat.
Het hoeft niet waar te zijn, als het maar negatief is.
De ene helft van de wereld trapt er in en de andere helft steunt hem daardoor steeds fanatieker.
Ik behoor tot die laatste groep.
Steeds fanatieker dus.

foto van Stradi Song.
N.v.d.r.:
De vele media-hoernalisten gesponsord door een meute onbekwame en misdadige politici slagen er niet in deze man klein te krijgen. Van de vruchteloze pogingen hem te vernederen en te ridiculiseren trekt hij zich niets aan. De laster aan zijn adres zou wel eens als een boemerang kunnen terug komen op de misdadige smeerlappen die lasterpraatjes over hem de wereld insturen.

Hij is nog maar één jaar aan de macht. Het staat zo goed als vast dat er nog 7 jaren bijkomen. Tijd genoeg om met al het crapuul dat hem belastert af te rekenen.
Een mohammedaan als burgemeester is nefast voor de rechtsstaat

Of het nu gaat om roofovervallen, schietpartijen of verkrachtingen – alle criminaliteitscijfers zijn onder de bejubelde islamitische burgemeester enorm gestegen.

Al in het eerste jaar van zijn ambtsperiode steeg het percentage van doodslag met meer dan 27%, moorddelicten door jongeren zelfs met 70%. De jeugdcriminaliteit steeg met 19%, diefstal met meer dan 33% en inbraken met bijna 19%.

In de periode 2016/2017 werden meer dan 4000 mes-aanvallen (+ 31,3%), meer dan 10.000 diefstallen en 2.551 schietpartijen (+ 16,3%) gemeld.

De toename bij verkrachtingen bedroeg 18,3% onder de door de islam appeasende media en politici bejubelde Sadiq Khan.

De islamitische burgemeester wijst iedere verantwoordelijkheid af – hij maakt de bezuinigingen van de regering bij de politie verantwoordelijk voor zijn catastrofale balans. Maar de statistieken laten slechts een verlies van 31.343 naar 30.379 politieagenten in Londen zien, wat overeenkomt met maar 3%.

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron) In mei 2016 werd Sadiq Khan (foto) onder groot gejubel van de Britse en Duitse mainstream media tot de eerste…
ejbron.wordpress.comMladic veroordeeld

Het klopt dat bij de verovering van Srebrenica veel moslims door de Serviërs zijn vermoord. Wat er nooit bij wordt gezegd is dat die Serven wraak namen voor het feit, dat eerder duizenden van hun gezins- en familieleden door moslims waren afgeslacht. Dat is natuurlijk geen excuus, maar plaatst de gebeurtenissen wel in een veel genuanceerder licht. Waarom krijgen wij in het Westen dan uitsluitend een zeer eenzijdige versie te horen, een waarbij moslims schijnbaar uitsluitend weerloze slachtoffers mogen zijn, en de (christelijke) Serviërs enkel wrede daders, zoals ook in de rechtbank in Den Haag weer gebeurde?

Tijdens de Joegoslavische burgeroorlog bezetten VN- en NAVO troepen Srebrenica en enkele andere, voornamelijk door Serviërs bewoonde gebieden. De Serviërs werden gedwongen ontwapend, maar de moslims niet; die kregen zelfs moderne wapens van de NAVO overhandigd. Die vielen daarmee vervolgens de omliggende Servische dorpen binnen –zelfs vanuit de door VN blauwhelmen beschermde zones, ook bij Srebrenica-, waar de bewoners vervolgens werden mishandeld en afgeslacht.

In 2015 vroeg bijvoorbeeld de Servische journalist-auteur Nikola Zivkovic zich af waarom er geen enkele getuige kon worden gevonden, en er tevens geen enkele (satelliet)foto van de slachtpartij bestaat, en dat terwijl het gebied constant nauwgezet door Amerikaanse satellieten in de gaten werd gehouden.

Er waren wèl getuigen van de oorlogsmisdaden van Naser Oric, commandant van de moslim strijdkrachten in Srebrenica. De verhalen van Nederlandse blauwhelmen over wat er zich in het kamp van de jihadstrijders afspeelde, worden door foto’s bevestigd. Op die (van datums voorziene) foto’s zijn leden van het islamitische executiecommando te zien, terwijl ze poseren naast hun vastgebonden Servische slachtoffers. De executies werden ook gefilmd en gebruikt als propagandamateriaal voor buitenlandse geldschieters, en zelfs als ‘cadeau’ overhandigd aan de Bosnische president Alija Izetbegovic.

Mladic veroordeeld, maar dit gebeurde er echt in Srebrenica
Hypocrisie en minachting voor slachtoffers

Toen men professoren Brice De Ruyver en Cyrille Finault vroeg als experten te gaan zetelen in de parlementaire onderzoekscommissie over de aanslagen in Zaventem en Maalbeek van 22 maart 2016 hielden ze het na een paar vergaderingen al voor bekeken. De criminologen weigerden mee te spelen in deze sterfhuisconstructie met een rookmachine als wierookvat.

Na het lezen van het vierde tussentijds verslag over het onderdeel ‘radicalisme’ kan men niets anders dan beide vermaarde criminologen gelijk geven, al is het voor professor Brice De Ruyver jammer genoeg postuum. Dergelijke zelfreinigende praatgroepen – ikzelf heb er een paar als lid meegemaakt – leveren degelijk werk als het om het achterhalen van de feiten gaat, maar verliezen zich in partijpolitieke haarkloverij en vluchtgedrag als het om aanbevelingen gaat.

De onderzoekscommissie heeft de reputatie van het parlement als poppenkast van jaknikkers alle eer aangedaan. De volksvertegenwoordigers vinden bijvoorbeeld in hun verslag dat er zoveel mogelijk moskeeën moeten erkend en gefinancierd worden. De islam werd in ons land in 1974 al als officiële godsdienst erkend. De Moslimexecutieve is de kerkfabriek van de islam en ontvangt al jaren miljoenen euro’s van de overheid voor de financiering van zijn erediensten.

Door interne twisten, latent racisme (tussen bijvoorbeeld Turken en Marokkanen, ik heb het zelf meegemaakt), en sektarische meningsverschillen (tussen fundi’s en realo’s van de soennitische of de sjiitische doctrine, of tussen de Turkse staatskerk Diyanet en zelfs de Iraanse kerk) lag de Moslimexecutieve jarenlang op apegapen.

Het is eerder een zootje ongeregeld van onbekwame zeloten dan een leidinggevend patriarchaat – vrouwen mogen er enkel de lokalen opkuisen. Sommige leden spreken geen Nederlands of Frans, maar enkel Arabisch en enkelen werden ooit in de gaten gehouden door de Staatsveiligheid.

De wijze parlementaire vergadering van gedoogpolitici kwam tot het besluit dat de geldkraan voor deze bedenkelijk curie nog verder moet opengedraaid worden, in de hoop dat men dan zal preken tegen gewelddadig radicalisme; voor geweldloos radicalisme echter mag de kansel wel nog gebruikt worden.

Onze moskeeën zijn broeihaarden van vervreemding, zegt onder andere jihadi-expert Montasser AID’Emeh. Het is niet door meer geld te geven dat de inhoud van de Koran, Allahs onveranderlijk woord, zal veranderen. De beste manier om aan deze strijd een einde te maken, schrijft filosoof Koenraad Elst in De islam voor ongelovigen, is hem voor de strijdende partijen irrelevant en absurd te maken, namelijk door hen te bevrijden van het geloof dat hen motiveert.

Misschien zouden onze volksvertegenwoordigers even moeten inzien dat in de multiculturele samenleving ook de multireligieuze samenleving is binnengeslopen, en dat deze enkel kan gedijen in een religieus neutrale staat, waarin elk maar moet betalen voor zijn eigen God. Door de scheiding tussen kerk en staat is het recht op godsdienstige achterlijkheid in onze grondwet verankerd: we hebben even weinig te zeggen over de opleiding van een imam in een Madrassa als van een onderpastoor in een seminarie, maar oproepen tot geweld staat wel al meer dan een eeuw in ons Strafwetboek. Jihadpredikers moet men dus achter de tralies steken, men heeft dit echter verzuimd. Dit gaat om niks minder dan schuldig verzuim en dhimmitudegedrag van onze politici.

De parlementaire vergoelijkingslobby rept in haar aanbevelingen met geen woord over bijvoorbeeld de samenvoeging van de Brusselse politiezones, waar nochtans alle beleidsmensen voor pleitten vlak na de aanslagen. De leenheren van de negentien Brusselse gemeentelijke baronieën hebben blijkbaar machtige commissievrienden, niettegenstaande het beleid van figuren als Philippe Moureaux, die van zijn gemeente Molenbeek een islamistisch hellegat maakte en van draaideurcriminelen bommenleggers.

Het gevolg van een socialistische monocultuur met een gesubsidieerd islamitisch randje.

Punt 95 van het onderzoeksrapport vermeldt:

‘Als gevolg van de redenen die de oprichting van de onderzoekscommissie hebben gerechtvaardigd (aanslagen van 22 maart 2016 in Brussel) is de aandacht van de commissie voornamelijk uitgegaan naar het (gewelddadig) radicalisme dat beweert gerelateerd te zijn aan de islam. De onderzoekscommissie wijst er evenwel op dat die focus geenszins mag doen denken dat zij het islamitisch terrorisme, net als het islam gerelateerd radicalisme, beschouwt als de enige vormen of uitingen van het radicalisme/gewelddadig radicalisme.’

Van zoveel onderdanigheid en kruiperigheid zakt mijn broek af. Het moet duidelijk zijn dat onze parlementsleden de islam niets kwalijk nemen. Dat de band tussen islam en geweld niets meer is dan een holle claim.

Terreur wordt door onze zoetwaterpolitici in hun rapport blijkbaar beschouwd als de weerwraak van de kanslozen voor de afwijzing van de samenleving en de beperking van hun kansen op de arbeidsmarkt.

Alle religieuze psychopaten komen uit een gemeenschap van gelijkgezinden en alle recente impactvolle aanslagen zijn aangestuurd door een perverse duivelse ideologie van godsdienstfanatisme en dogmatische haat. De voedingsbodem van deze aanslagen is het geloof zelf.

Maar terreur wordt door onze zoetwaterpolitici in hun rapport blijkbaar beschouwd als de weerwraak van de kanslozen voor de afwijzing van de samenleving en de beperking van hun kansen op de arbeidsmarkt. Werkgevers en hun discriminerend gedrag zijn volgens hen blijkbaar een reden voor de terreuraanslagen.

Een heksenjacht met praktijktests door een antidiscriminatiepolitie op onze ondernemersgilde moet volgens hen nu nieuwe aanslagen voorkomen. Het voorstel voor mistery calls had – onder druk van de N-VA en de Open VLD – zelfs het Zomerakkoord tussen de politieke partijen niet overleefd, maar in de cocon van hun besloten vergadering hebben lui als roeptoeter Peter De Roover en Siegfried Bracke van de N-VA meer last van het stockholmsyndroom dan van gezond verstand.

Daar wordt door hen zelfs Laurette Onckelinx tegen de borst gedrukt. Hun verloochening van de eigen ideologie met de vooropgestelde oprichting van een soort ‘super-Unia’ of gedachtenpolitie is beschamend. Het streven naar een consensus in het eindverslag lijkt voor hen belangrijker dan de inhoud. De politici van de onderzoekscommissie hebben de reputatie van het parlement als vermolmde poppenkast van jaknikkers weerom alle eer aangedaan.

Overal in de wereld, van Brussel tot New York, vermoorden religiegekke uit naam van Allahu Akbar onschuldige mensen om hun plaats als martelaar in het paradijs te verdienen en het kalifaat op aarde te vestigen. En toch blijven onze parlementsleden deze monsters als slachtoffers van discriminatie zien? Laat ze dat maar een keer in het West-Vlaamse Staden gaan uitleggen.

h/t Jean-Marie De Decker

Postscriptum:

De moeder uit Staden die stierf bij een islamitische aanslag in de VS is weer thuis. Het stoffelijke overschot van Ann-Laure Decadt is sinds zondagochtend terug in België. Deze 31-jarige vrouw die vorige dinsdag om het leven kwam bij de islamitische terreuraanslag in New York is weer thuis. nieuwsblad.be