De Wereld draait vierkant

Kandidaat opperrechter VS, Brett Kavanaugh, wordt voor heel de wereld vernederd voor het niet bewezen rampetampen of iets meer (?) toen hij minderjarig was en op school zat, 36 jaar geleden! Nooit voorheen een klacht hierover gekregen! Dit noemt men: “schande” en alle synoniemen in die trant.

NTGent toont een affiche met een bloedende, net halal gekeelde schapekop.
Acteurs neuken, poepen, coïteren, vogelen, wippen, copuleren geheel naakt op scène voor de ogen van zeer jonge kinderen die ernaast zitten op scène en haast participeren! : “KUNST”, niets aan de hand, geen overtreding.

Gaia met één bloedtraan op de affiche van hun campagne tegen dierenleed: “schande” geen respect voor islam en een klacht wegens inbreuk op de antiracisme wet.

Islamterreur veroordelen aanklagen en tonen : ten strengste verboden! Schandalig! Racistisch! Facistisch! Nazi! …

Maar de zwarte Kameroense rapper Nick Conrad die schreeuwt : “Hang alle blanken op”, “Ik stap crèches binnen en dood blanke baby’s”, “Grijp hen en hang hun ouders op. Stenig hen ter vermaak, zo hebben de zwarte kinderen er ook iets aan. Takel ze hard toe, er moet bloed vloeien. Het moet naar de dood ruiken.” !!!!!!!!!!!!!!!!! : dat is “KUNST” en géén racisme, ook niet aanstootgevend en zet niet aan tot geweld, in tegenstelling tot één bloedtraan van Gaia.

Ben ik de enige die niet meer goed volg?

h/t Kerstin Huygelen op FB
To be or not (to) be2.0, Quid NVA?

De existentiele amazonehouding van de NVA in vraag gesteld.

Lees koran hoofdstuk 8, vers 39, politiek correcte islamofiele imbecielen!
Ik ben een dierenvriend

Ik ben een dierenvriend maar niet islamofiel, zoals het blinde specimen ‘Michel Vandenbosch’, kopman van GAIA ! Ik hou namelijk van dieren die vriendelijk zijn voor de mens of minstens onpartijdig zijn tegenover onze soort. Daarom hou ik niet van krokodillen, haaien en malaria-muggen. Daarom hou ik zeker ook niet van roofdieren of parasieten (en dat zijn er vele).

Michel Vandenbosch komt (op de VRT) zonet een vermanend moraliserend vingertje op te steken tegen de VUB, middels een geheimzinnige mata-hari infiltrante, die stiekem geregisseerde en verknipte maar wel “beschuldigende” filmpjes zou opgenomen hebben in de laboratoria van deze wetenschappelijk werkende instelling.

Let wel, dit houdt geen goedkeuring in voor het wetenschappelijk niet te verantwoorden politiek islamofiel algemeen beleid van deze universiteit.

Maar wat de heer Michel Vandenbosch IN FEITE doet is het dier-onviendelijk, ja uiterst sadistisch, gedrag van al de mohammedanen wereldwijd zoals in Europa onder de mat vegen!

GAIA en Michel Vandenbosch zouden zich moeten schamen! Niet alleen vermoorden mohammedanen jaarlijks miljoenen beste vrienden van de mens (honden) maar bovendien kelen deze modale en gemiddelde mohammedanen jaarlijks miljoenen soortgenoten (mensen!), en genieten sadistisch zo lang mogelijk van de door hen geregisseerde foltering en tortuur op soortgenoten en andere dieren!

En zelfs dan laten wij hierbij voor de heer Michel Vandenbosch de foltering door mohammedanen van groepsverkrachting van Europese en Westerse vrouwen buiten beschouwing!

Het toppunt van arrogantie en GroenLinkse idiotie is dat de heer Michel Vandenbosch  op de VRT (Canvas) de kans laat liggen om het SCHANDAAL van onverdoofd slachten van schapen door mohammedanen slechts voor een milliseconde aan te kaarten. Net alsof ritueel en barbaars slachten door mohammedanen geoorloofd zou zijn.

Wat voor dierenvriend is Michel Vandenbosch ?!
Slavernij is geen werk van ‘blanke’ racisten!

Slavernij is een Islamitische en dus

Mohammedaanse, ‘specialiteit’, van de

extreem-racistische islam!

Zou je onze huidige parasiterende kaste, al dan niet nepotistische, ‘beroepspolitiekers’ nu niet op hun schijnheilig hypocriet bakkes willen kloppen?

Deze parasiterende en islamofiele kaste roeptoetert dat hun ‘eigen’ volk racistisch is. Jawadde!  Dit kan echt niet zonder gevolg blijven! Ofwel gaan wij er aan, ofwel gaan deze politiek correcte racisten en hypocriete fascisten er aan. Voor wat mij betreft is de beslissing nu al genomen. Ik hou niet zo erg van verliezen. De bovenstaande filmpjes leren mij waar dit toe leidt!
Weg met halal en koosjer!

Onze jongste wetenschappelijke redacteur stootte op een met verstomming slagende ontdekking. We hebben de gelegenheid nog niet gehad er van te proeven, maar als het waar is dan zal elk stukje vlees straks wel heel erg goed gaan smaken omdat alleen het beste en meest smaakvolle vlees zal worden geproduceerd met deze splinternieuwe Israëlische uitvinding!
Wij denken dat het geen hoax is omdat het bericht gepubliceerd werd op onze nationale feestdag 11 juli.

https://www.youtube.com/watch?v=XSD0_I1MwqU
Nageltjes actueel

Nu een Nederlandse vrouw in de gevangenis van Qatar zit omdat ze bij het neerleggen van een klacht tegen onbekenden voor verkrachting op het politiekantoor door de politie werd aangehouden en al enkele maanden vast zit wegens het hebben van buitenechtelijke seks met een lokale man ….
Nu het duidelijk is dat voetbal in feite een gesublimeerde vorm van oorlog is ….
Nu Optima als bank failliet werd verklaard en ook geen verzekeringen voor Ethias meer mag verpatsen ….
crombez bij Optima

Een woordje uitleg. Ethias was een spin-off van Omob (Onderlinge Maatschappij voor Openbare Besturen) ofte la SMAP met zetel in Luik. Maar omdat de Waalse directeurs hele kapitalen naar Zwitserland hadden versluisd in plaats van te gebruiken voor de zeg maar Waalse economie werden die strafrechterlijk veroordeeld. Van Luik naar Hasselt was niet zo ver. En dus namen Willy Claes en zijn socialistische kompanen uit Limburg de restjes en het communistisch model over. Dat gaat overigens nog altijd door. Stevaert pleegde inmiddels zelfmoord nadat hij in de riante Hasseltse kantoren van Ethias een vrouw lastig viel die daar niet mee gediend was. Maar Hasselt was toen gelukkig Qatar nog niet.

Gent is Hasselt niet dacht men in Oost Vlaanderen en in plaats van op het karretje van Claes en Stevaert te springen maakten de sossen onder impuls van Van den Bossche in Gent een heel nieuwe bank: Optima. Net zoals er geen pixel etisch is aan Ethias werkte Optima alles behalve optimaal. Veel bedrieglijke gebakken lucht vooral, zoals bij de coöperatieve aandelen van Arcopar die door het onmiddellijk gevolg van oplichting en schriftvervalsing in briefwisseling en reclamefolders uiterst risicovolle beleggingen bleken te zijn, en allicht zoals nu blijkt ook frauduleuze graaipartijen.

Omwille van de voorkennis over de nakende catastrofe nam Luc Van den Bossche als CEO van de Optima-bank ontslag, maar pas na kwijting voor de vorige balansjaren. Nu is hij voorzitter van de Immo tak van Optima. En daar staat dan de Staatssecretaris voor fraudebestrijding Crombez te blinken met de grootste zakkenvullers en fraudeurs van het land. Dit was niet zijn enige acte de présence. Er bestaan ook compromitterende foto’s van hem met Vandelanotte, Stevaert, Willy Claes, Vandenbroecke…… Socialisten, macht en geld, de meest dodelijke cocktail voor een land. Onder hun beleid mocht de staatsbank Dexia failliet gaan maar toch leuk doorwerken onder een andere naam Belfius. Ziet U het verband met de kunstmatig opgefokte rode-duivels-hype? Bel-f-ius, waarin de “f” staat voor finance en “ius” voor recht.

En toch moet van de socialistische pakbonden bij de spoorwegen en de overheidsadministraties het land in brand! Het is werkelijk de hoogste tijd voor rechtspersoonlijkheid en persoonlijke aansprakelijkheid van alle vakbondsleiders voor al de aangerichte schade!

Terwijl islamieten heel het Midden-Oosten in een bloedbad hebben veranderd en het westen al een voorsmaakje gegeven hebben wat hen te wachten staat, spugen de paleo-progressieve journalisten en politiekers de burger in het gezicht: dat er GEEN verband bestaat tussen de islam en terrorisme. Dat is vanzelfsprekend nonsens.

Een van de echt grote fouten die we maakten, nadat de Koude Oorlog was beëindigd, was dat het socialisme toen door ons dood werd verklaard en dat er dus niets meer aan de hand was. Nu, bijna een generatie later, ontdekken we dat de marxistische retoriek en de manier van denken elke laag van onze samenleving hebben doordrongen, van de universiteiten tot de media. Het islamitisch terrorisme wordt uitgelegd als ‘een gevolg van armoede, onderdrukking en marginalisering’ wat een klassieke, marxistische interpretatie is. En weer trapt de goegemeente er in. Hoeveel oorlogen moeten er nog volgen eer we er lessen uit trekken.

Iedereen die de islamitische doctrine en geschiedenis heeft bestudeerd, weet dat de islam gebaseerd is op geweld en dat zonder geweld Mohammed zou gestorven zijn als een mislukkeling. Jihad was zijn beste uitvinding en de reden voor zijn succes in Medina. In Mekka probeerde hij religie als basis voor succes en mislukte. De meeste Jihadisten komen uit de middenklasse, zijn relatief goed opgeleid en zijn absoluut niet arm, onderdrukt of gemarginaliseerd. Geweld door moslims tegen Kafirs (àlle niet-mohammedanen) wordt gewoon gevolmachtigd door zuivere Islamitische doctrine

In totalitaire en semi-totalitaire samenlevingen gaat het er niet zo zeer om de waarheid te verhullen, als wel de burgers tot in het diepst van hun waardigheid aan te tasten. Ga maar na: Mekka, Omob, Verhofstadt, Fortis, Dexia, Medina, Arcopar, Optima, Merkel, Juncker, je suis Charlie, Draghi, Frankfurt. Er zit een lijn in dit verhaal.

met de socialisten

De nageltjesredactie.
Gratiz kientjesgeld en ziekakas: de gevolgen …

http://www.youtube.com/watch?v=IdfpbwnjgaE#at=18

Als toemaatje een tekst over hetzelfde onderwerp die ter beschikking staat op de website van E.J. Bron

lees verder>>>>
Dierenleed

Veel werd er reeds over geschreven, maar weinig voor gedaan door politieke en andere beunhazen. In deze korte bijdrage willen we het even hebben over iets wat velen in deze blog beroert, met name het dierenleed.

De beschavingsgraad die een maatschappij kenmerkt is niet alleen bepaald door een aantal fundamentele waarden, zoals o.m. respect voor het leven, zowel geboren als ongeboren, maar eveneens door de aandacht geschonken aan het bestrijden en bannen van het dierenleed.

De voorbeelden van dit laatste die in tal van recente bijdragen aangehaald werden zijn daarom sprekend. Denken we maar wat er in een aantal landen en ook in het  onze gebeurt en verdedigd wordt door een barbaarse mentaliteit al dan niet van godsdienstige aard.

Maar daarom ook de vraag waarom naast het afwijzen en aan de kaak stellen van het onwaardige halal slachten, men met kracht ook het andere en het is meestal onnoembaar dierenleed o.m. bij het dierenvervoer en het dumpen van huisdieren niet aan de schandpaal nagelt en de verontwaardiging zoals bij het halal slachten niet vertaalt in politieke actie en verontwaardiging.

Immers van uit rechts en conservatief standpunt mag men deze problematiek niet aan GAIA en konsoorten zoals de groenen met hun selectieve afkeuringen overlaten. De natuur in Vlaanderen is een erfgoed dat ons door de vorige generaties werd nagelaten en dat we in al zijn aspecten dienen te respecteren en meer nog dan wat sommige schijnheilige linkse herauten ons pogen voor te spiegelen van wat zij in dit opzicht aan positie innemen.

Waar blijven in dit verband hun veroordelingen van al de flagrante misbruiken in het vlak van het dierenleed. Hier blijft een onontgonnen terrein vrij voor de partij die ons nauw aan het hart ligt om een baanbrekende rol te spelen en haar eigen identiteit ook in deze materie te bevestigen.