Welnu onbekwame politieke idioten?
Aan een remedie tegen parasieten hebben wij dringend nood, anders sterft ons volk een vreselijke dood.

Vraagt u zich eens af of bvb Voorpost-stewards ook zouden kunnen rekenen op zulk een riante subsidie, om het even welke subsidie, na het lezen van het onderstaande artikel en subsidiebesluit ?

aan een remedie tegen parasieten hebben wij dringend nood
anders sterft ons volk een vreselijke dood.

Parasiteren op het Vlaamse volk zou strafbaar moeten zijn. Waar kan er bespaard worden?

Sven Gatz (VLD), Pascal Smet (SPa-), en Elke Van Den Brandt(Groen) ondertekenden het subsidiebesluit voor het toekennen van 170.000€ aan het project ‘Roma-stewards’ van de vzw Foyer in St Jans Molenbeek’. Wat zouden die Roma-stewards dan zoal moeten presteren in Brussel? Een woonwagenbetoging aan het Koninklijk paleis of de Wetstraat in goede banen leiden (of voorkomen ) ? Een subsidie die wij Vlamingen uiteindelijk zullen betalen omdat het armlastige Brussel geen geld heeft en omdat de financiering van Brussel vooral via transfers verloopt.

De organisatie houdt zich op het lokale, regionale en internationale vlak bezig met diversiteit, interculturaliteit en sociale cohesie. Als je dan even surft naar de website van De Foyer merk je al snel dat dit weg-met-ons-clubje dat zwaar op vele subsidies rus en kan bogen, geleid wordt door ene pater Dominicaan Johan Leman, de voormalige directeur van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en voor Racismebestrijding CGKR (nu UNIA) , destijds ook het Centrum Leman genoemd.

Hij bezit naast dit voorzitterschap ook over een leerstoel aan de KUL waar hij ongestoord de geesten van onze kinderen mag vergiftigen met zijn desastreuze immigratie en mensenrechtenvisie. Hij is een van de zwaar wegende lobbyisten in politieke kringen, zowel bij links als in CD&V -kringen ( hij is als pater daarvoor goed geplaatst). Zijn hete adem baast voortdurend ook tot in de nek van de NVA-ers en ook die van Theo Francken)
(zie http://www.foyer.be/… waar u ook alles over de Foyer en haar subsidieslurpers en zelfbedieners kunt lezen ( als uw maag daartegen bestand is 🤮 )

De goedmenselijke acties en het streven van pater Leman naar steeds meer immigratie hebben al duidelijk tot veel slachtoffers geleid. Zijn goedmenselijkheid is niet aan ons besteed, in tegendeel. Wij blanken zijn altijd racisten tenzij we denken en doen zoals hij. ( Wat een fascist dus hé? )
Maar zoals al bij de laatste aanvaring met de partij VLD, weten we dat Sven Gatz vooral vaart voor eigen rekening. Een politicus dus die nooit uw stem mag krijgen, wat ook uw politieke voorkeur mag wezen. (Dat geldt natuurlijk ook voor de andere ondertekenaars en bedenkers )
Mannen met MACHETES vallen bejaard koppel aan. Maar die laten zich NIET zomaar doen!

Ze dachten snel de twee oudjes te overvallen, maar dat verliep toch nét iets anders dan ze verwacht hadden.

Wij gaven onze vuurwapens gratis en zonder de minste vergoeding af aan de Belgische Roverheid. U toch ook? Koop wapens en de daarbij horende munitie! Dat is de dunne lijn tussen onze vrijheid en slavernij. Doen!
Anuna De Wever uitgejouwd op Pukkelpop. Goed zo!

“Anuna De Wever uitgejouwd op Pukkelpop, vriendinnen bedreigd: “Dit is niet meer oké” Zo bloklettert het Nieuwsblad. O néé? Waarom is dat niet meer OK? Omdat die vriendinnen provocerend zelf als eersten begonnen waren met te schelden en te bedreigen allicht. Waarom mag Anuna als misbruikt kind al haar landgenoten en volk beliegen en bedriegen in opdracht van misdadige figuren uit haar omgeving en daarbuiten?!

Anuna De Wever uitgejouwd op Pukkelpop, vriendinnen bedreigd: “Dit is niet meer oké”

DVH – Raymond Lemmens

Anuna De Wever klom donderdagavond op het podium van de Boiler Room op het festival Pukkelpop. Dat deed ze voor ‘Clap for Climate’, maar dat initiatief werd niet goed onthaald. Ook later op de camping werden zowel de klimaatactiviste als haar vriendinnen lastiggevallen. Waarom kreeg Anuna een podium om te liegen en te b edriegen? Waarom valt ze ongestoord haar volk en leeftijdsgenoten lastig? Met leugens en bedrog nota bene! Blijkbaar hebben de meerderheid van de Vlamingen nog altijd gezond verstand en herkennen ze leugenaars (leugenaressen) en bedrieg(st)ers vanop mijlen afstand!

Pukkelpop is al het zesde festival waar de jongeren van Youth
For Climate langsgaan met hun ‘Clap For Climate’. Daarmee willen ze
aandacht vragen voor de klimaatproblematiek. De muziek in de Boiler Room
werd stilgelegd en de jongeren namen hun plaats in op het podium. Maar
de klimaatactivisten werden onthaald op boegeroep. “Er klonk
onmiddellijk veel boegeroep, maar er was toch ook veel gejuich. Ik denk
dat het ongeveer 50-50 was. Uiteindelijk hebben heel wat mensen geklapt,
maar natuurlijk is zoiets niet leuk”, zegt Anuna De Wever.

Tenten kapot, bekogeld met urine” (!)

Maar zelfs nadat de jongeren van het podium stapten, zorgde de aanwezigheid van de klimaatactiviste voor commotie. “We zijn daarna nog veel lastiggevallen door jongens met Vlaamse vlaggen.” Ook op de camping stopte het niet. “Ik heb er zelf doorheen geslapen, maar ’s nachts hebben jongens verschillende tenten opengedaan omdat ze dachten dat ik daar lag te slapen. Ze hebben onze partytent gescheurd en andere tenten kapot gemaakt. Daardoor is de security ook ter plekke gekomen. Dit is echt niet meer oké.” Dat is flauwekul. Anuna had het geluk niet bekogeld te worden met uitwerpselen (faeces en/of kaka). Begoten of besprenkeld met urine, dat zou kunnen. Maar bekogeld met urine?!? De loze beschuldiging aan het adres van onbekenden is uiterst verdacht. Waarom zouden het geen medestanders van Anuna kunnen zijn die dit in scene zrtten om nog meer mediageilheid voor de klimaatzwendel van Anuna te provoceren?

‘Knack-journalist’ Jeroen de Preter kreeg hetzelfde verhaal te horen van zijn dochter, die in het groepje vriendinnen zat bij Anuna. “Jonge mannen hebben hen wakker gehouden met doodsbedreigingen”, schrijft hij op Twitter. Ook werden de jonge vrouwen bekogeld met flessen urine. Tja KNACK! totaal ongeloofwaardig overheidsvehikel ter indoctrinatie van de weerloze massa met een “tweet”:

Over Pukkelpop en Anuna De Wever. Net m’n dochter aan de lijn gehad, zwaar aangedaan. Nadat Ananu gespot was aan hun tent hebben jonge mannen hen wakker gehouden met doodsbedreigingen, bekogeld met flessen vol urine en partytent vernield. Ze krijgen nu bescherming van security.— Jeroen de Preter (@JeroendePreter) August 16, 2019 N.v.d.r.: Wie krijgt nu bescherming? En is die wel nodig?

Onderzoek gestart

De organisatie bevestigt het incident en ook de aanwezigheid van vele Vlaamse vlaggen op de camping. De feiten worden nu verder onderzocht. “De daders zijn voorlopig nog niet bij ons bekend, maar we hebben onze veiligheidsdiensten ingelicht. Zij onderzoeken het incident en doen er alles aan om een herhaling van dit voorval te voorkomen. Zodra we weten wie de betrokkenen zijn, nemen we de nodige maatregelen. Voor dit soort gedrag is geen plaats op Pukkelpop, dus die maatregelen zullen kordaat zijn.”

“Anuna was hier met haar team van Youth for climate, die
verschillende festivals bezoeken met hun Clap for climate-actie. We
horen dat die overal op gemengde reacties is ontvangen. Dit is dus geen
alleenstaand geval, maar het is jammer dat de situatie escaleert op
Pukkelpop. Dit kan niet door de beugel.”

“We zijn ook op de hoogte van de aanwezigheid van Vlaamse vlaggen op de camping. Ook dat bekijken we. Je kan niemand verbieden om een vlag op te hangen, maar wij zijn absoluut tegen politiek geëngageerde boodschappen op Pukkelpop. Die horen niet thuis op een festival. Zeker als het om extreme boodschappen gaat, rechts of links. We bekijken nog hoe we hier het best tegen optreden.”

Vlaamse vlaggen zijn blijkbaar niet welkom op Pukelpop van de mohammedaan Chokri Mahassine die wegens gebrek aan organisatietalent meerdere jonge Vlaamse mensenlevens op zijn geweten heeft.

Anuna terug thuis

Anuna De Wever is intussen terug naar huis gekeerd. Ze denkt niet dat ze nog terug gaat dit weekend. “Normaal gezien had ik nog een dagticket voor zaterdag, maar ik denk er toch aan om niet meer te gaan en gewoon thuis te blijven. Het is de commotie niet waard. Of ik een klacht ga indienen? Ik kan die gasten niet identificeren. Dus zal het niet lukken.” Uiteraard want is dit allemaal verzonnen of niet?

Het is niet de eerste keer dat Pukkelpop te kampen heeft met een politiek getint incident. In 2018 dook een filmpje op waarin enkele festivalgangers “handjes kappen, de Congo is van ons” zongen. “Dat staat los van dit voorval. Pukkelpop heeft geen politiek probleem. En onze bezoekers ook niet. Dat jongeren er hardnekkige politieke meningen op nahouden, is een fenomeen dat je in de hele maatschappij ziet opduiken. Dat mag je dus niet verengen tot Pukkelpop alleen. Dit is een breed maatschappelijk probleem.”

Uiteraard Chokri is een mohammedaan (moslim) die geld verdient met Vlaamse jongeren die hij veracht als kafirs.

  • Het Nieuwsblad steekt nog een tandje bij: bekijk ook Anuna De Wever en Kyra Gantois geven les aan honderden scholieren in Gent: “Ons klimaatbeleid is een mop” Ja, en Anuna is een liegebeest!
  • Klimaatactivisten verstoren debat in ‘De zevende dag’ en gooien confetti over Geert Bourgeois en Guy Verhofstadt. Die klimaatactivisten zouden echt wat anders over zich heen hebben moeten gegooid worden. Het zijn debielen of misbruikte kinderen.
Frankrijk zinkt langzaam weg in chaos.

Heel Europa is zich bewust van het onheil dat STASI-Mütti Merkel over Duitsland en daarmee over heel Europa heeft uitgestort ondanks de wil van de bevolking. Maar het kan nog erger. In Frankrijk is een andere misdadiger aan de macht die het nog bruiner bakt. Zeg niet dat U het niet geweten heeft.

Oorspronkelijk Engels Item: France Slowly Sinking into Chaos (Foto door Kiyoshi Ota – Pool / Getty Images) .

President Macron zegt nooit dat hij medelijden heeft met degenen die een oog of een hand hebben verloren door buitensporig politiegeweld. In plaats daarvan vroeg hij het Franse parlement om een wet aan te nemen die het recht om te protesteren bijna volledig opheft, het vermoeden van onschuld afschaft en die de arrestatie van eenieder mogelijk maakt, waar dan ook, zelfs zonder reden. De wet werd aangenomen.

In juni keurde het Franse parlement een andere wet goed, waarbij iedereen die iets zegt of schrijft dat “aanzet tot haat” zwaar wordt bestraft. De wet is zo vaag dat een Amerikaanse rechtsgeleerde, Jonathan Turley, reageerde: “Frankrijk is nu een van de grootste internationale bedreigingen voor de vrijheid van meningsuiting geworden”.

De voornaamste bezorgdheid van Macron en de Franse regering lijkt niet het risico van rellen te zijn, de onvrede van het publiek, het verdwijnen van het christendom, de rampzalige economische situatie of de islamisering en de gevolgen daarvan. De voornaamste bezorgdheid is klimaatverandering. (N.v.d.r. een echt misdadige zwendel !)

Parijs, de Champs-Élysées. 14 juli. Dé nationale feestdag die de
bestorming van de Bastille herdenkt. Vlak voordat de militaire parade
begint, rijdt president Emmanuel Macron in regeringsauto om de menigte
te begroeten. Duizenden mensen langs de weg verzamelde mensen schreeuwen
“Macron treedt af!”, roepen “boe!” en schelden hem uit.

Aan het einde van de parade laten enkele tientallen mensen gele ballonnen de lucht in
en verspreiden folders met de tekst: “De gele hesjes zijn niet dood.”
De politie drijft ze uit elkaar- snel en met ferme hand. Even later
komen honderden “Antifa” -anarchisten aan, die dranghekken op de weg werpen
om barricades op te richten, brand te stichten en etalages van
verschillende winkels aan diggelen te slaan. De politie heeft het
moeilijk om de situatie onder de knie te krijgen, maar vroeg in de
avond, na enkele uren, herstellen ze de rust.

Een paar uur later verzamelen
duizenden jonge Arabieren uit de buitenwijken zich in de buurt van de
Arc de Triomphe. Ze zijn blijkbaar gekomen om op hun eigen manier de
overwinning van het Algerijnse voetbalteam te “vieren”. Meer etalages
worden vernield, meer winkels worden geplunderd. Algerijnse vlaggen zijn
overal zichtbaar. Slogans worden uitgeschreeuwd: “Lang leve Algerije”,
“Frankrijk behoort ons toe”, “Dood aan Frankrijk”. Namen op straatborden
worden vervangen door de naam Abd El Kader,
de religieuze en militaire leider die tegen het Franse leger vocht ten
tijde van de kolonisatie van Algerije. De politie poogt het geweld te
beperken in de hoop dat het zich niet zal verspreiden.

Rond middernacht komen drie leiders van de “gele hesjes”-beweging uit
een politiebureau en vertellen een tv-verslaggever dat ze vroeg die
ochtend werden gearresteerd
en de rest van de dag gevangen zijn gezet. Hun advocaat verklaart dat
ze niets verkeerd hebben gedaan en simpelweg “preventief” zijn
gearresteerd. Hij benadrukt dat een in februari 2019 aangenomen wet
de Franse politie de bevoegdheid geeft om personen te arresteren die
ervan worden verdacht om naar een demonstratie te willen gaan;
gerechtelijke toestemming noch beroep zijn mogelijk.

Op vrijdag 19 juli won het Algerijnse voetbalteam opnieuw. Meer jonge Arabieren verzamelden
zich in de buurt van Arc de Triomphe om dit opnieuw te “vieren”. De
schade was zelfs groter dan acht dagen eerder. Meer politie verschijnt;
maar treed haast niet op.

Op 12 juli drongen honderden zelfverklaarde Afrikaanse illegale migranten
het Pantheon binnen, het monument met de graven van helden die een
belangrijke rol hebben gespeeld in de geschiedenis van Frankrijk. Daar kondigden
de migranten de geboorte van de “Zwarte Hesjes-beweging” aan. Ze eisen
de “regularisatie” van alle illegale immigranten op Frans grondgebied en
gratis huisvesting voor allen. De politie komt opdagen maar weigert in
te grijpen. De meeste demonstranten vertrekken vreedzaam. Een enkeling
die de politie beledigt wordt gearresteerd.

Frankrijk is tegenwoordig een stuurloos land. Onrust en wetteloosheid
nemen voortdurend toe. Wanorde is onderdeel van het dagelijks leven
geworden. Uit peilingen blijkt dat een grote meerderheid president
Macron afkeurt. Ze lijken zijn arrogantie te haten en zijn niet geneigd hem te vergeven. Zijn minachting
voor de armen wordt hem kennelijk kwalijk genomen; alsmede de manier
waarop hij de ‘gele hesjes’-beweging vermorzelde, en omdat hij niet de
minste aandacht besteedde aan zelfs de allerminste eisen van de
demonstranten, zoals het recht op een burgerreferendum zoals in Zwitserland. Macron kan niet meer in het openbaar verschijnen zonder dat burgers hun woede op hem botvieren.

De “gele hesjes” lijken eindelijk met demonstreren te zijn gestopt en het opgegeven te hebben: te veel werden verminkt of gewond. Hun onvrede is er echter nog steeds, wachtend om opnieuw tot uitbarsting te komen.

De Franse politie gaat flink tekeer tegen vreedzame demonstranten, maar lijkt geweldsuitbarstingen van groepen zoals “Antifa
nauwelijks aan te kunnen. Daarom verschijnt nu aan het einde van elke
demonstratie “Antifa”. De Franse politie lijkt in het bijzonder
voorzichtig te zijn in de omgang met jonge Arabieren en illegale
migranten. De politie staat onder bevel. Ze weten dat jonge Arabieren en
illegale migranten grootschalige rellen kunnen veroorzaken. Drie
maanden geleden achtervolgde
de politie in Grenoble enkele jonge, van diefstal beschuldigde
Arabieren op een gestolen motorfiets. Tijdens de vlucht kregen ze een
ongeluk. Vijf dagen van chaos volgden.

President Macron gedraagt zich als een autoritaire leider wanneer hij
wordt geconfronteerd met de ontevreden armen. Hij zegt nooit dat hij
medelijden heeft met degenen die een oog of een hand hebben verloren of
onherstelbare hersenschade hebben opgelopen door buitensporig
politiegeweld. In plaats daarvan vroeg hij het Franse parlement om een wet
aan te nemen die het recht om te protesteren bijna volledig opheft, het
vermoeden van onschuld afschaft en die de arrestatie van eenieder
mogelijk maakt, waar dan ook, zelfs zonder reden. De wet werd aangenomen.

In juni keurde het Franse parlement een andere wet
goed, waarbij iedereen die iets zegt of schrijft dat “aanzet tot haat”
zwaar wordt bestraft. De wet is zo vaag dat een Amerikaanse
rechtsgeleerde, Jonathan Turley, zich genoodzaakt voelde om te reageren: “Frankrijk is nu één van de grootste internationale bedreigingen voor de vrijheid van meningsuiting geworden”.

Macron lijkt echter niet autoritair met gewelddadige anarchisten.
Wanneer hij geconfronteerd wordt met jonge Arabieren en illegale
migranten, straalt hij juist zwakte uit.

Wetende wat de voormalige minister van Binnenlandse Zaken, Gérard Collomb, zei in november 2018, terwijl hij ontslag nam uit de regering:

“Gemeenschappen in Frankrijk raken steeds meer in
conflict met elkaar en het wordt erg gewelddadig … tegenwoordig leven
we zij aan zij, ik vrees dat we in de toekomst tegenover elkaar zullen
staan”.

Macron weet ook wat voormalig president François Hollande zei na zijn ambtstermijn als president: “Frankrijk staat op het punt zich op te delen”.

Macron weet dat de opdeling van Frankrijk al een realiteit is. De meeste Arabieren en Afrikanen leven in no-go zones, afgescheiden van de rest van de bevolking, waar ze de aanwezigheid van niet-Arabieren en niet-Afrikanen steeds minder accepteren. Ze beschouwen zichzelf niet als Frans, behalve als ze zeggen dat Frankrijk hen toe zal behoren. Uit rapporten blijkt dat de meesten Frankrijk en de westerse beschaving volledig afwijzen. Steeds meer lijken hun religie boven hun burgerschap te plaatsen; velen lijken geradicaliseerd en klaar om te vechten.

Macron lijkt niet te willen vechten. In plaats daarvan heeft hij
ervoor gekozen om hen te sussen. Hij zet zijn plannen om de islam in
Frankrijk te institutionaliseren doelbewust voort. Drie maanden geleden werd de Moslim Vereniging voor de Islam in Frankrijk (AMIF) opgericht.
Eén tak zal zich bezighouden met de culturele expansie van de islam en
de leiding nemen over “de strijd tegen anti-moslimracisme”. Een andere
tak zal verantwoordelijk zijn voor programma’s die imams trainen en
moskeeën bouwen. Dit najaar zal een “Council of Imams of France” worden
opgericht. De belangrijkste leiders van het AMIF zijn (of waren tot voor
kort) lid van de Moslimbroederschap, een beweging die is gebrandmerkt als een terroristische organisatie in Egypte, Bahrein, Syrië, Rusland, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten – maar niet in Frankrijk.

Macron is zich bewust van de demografische gegevens. Ze laten zien
dat de moslimbevolking in Frankrijk de komende jaren aanzienlijk zal
groeien. (De econoom Charles Gave schreef
onlangs dat Frankrijk tegen 2057 een moslim-meerderheid zal hebben).
Macron ziet dat het binnenkort onmogelijk is voor iemand om president te
worden zonder de stem van de moslims, dus handelt hij dienovereenkomstig.

Macron ziet blijkbaar dat de ontevredenheid die de “gele hesjes”-beweging heeft voortgebracht er nog steeds
is. Hij lijkt te denken dat onderdrukking voldoende is om verdere
opstand te voorkomen en doet niets om de oorzaken van de onvrede te
verhelpen.

De “gele hesjes” -beweging kwam voort uit een opstand tegen exorbitant hoge belastingen
op brandstof en harde overheidsmaatregelen tegen auto’s en
automobilisten. Deze maatregelen omvatten verlaagde snelheidsbeperkingen
80 km
/ u op de meeste D-wegen – en meer snelheidsdetectiecamera’s; een forse
stijging van de boetes, evenals complexe en dure jaarlijkse controles van motorvoertuigen. De Franse brandstofbelastingen zijn recent weer gestegen en zijn nu de hoogste
in Europa (70% van de prijs aan de pomp). Andere maatregelen tegen het
gebruik van auto’s en automobilisten die nog steeds van kracht zijn,
zijn vooral pijnlijk voor de armen. Ze werden al weggejaagd uit de buitenwijken door intolerante nieuwkomers en moeten nu nog verder weg leven – en dus rijden – van waar ze werken.

Macron heeft geen beslissing genomen om de rampzalige economische situatie in Frankrijk te verhelpen. Toen hij werd gekozen vertegenwoordigden belastingen, heffingen en sociale lasten bijna 50% van het bbp. De overheidsuitgaven vertegenwoordigden 57% van het bbp (de hoogste onder de ontwikkelde landen). De verhouding tussen de nationale schuld en het bbp was bijna 100%.

Belastingen, heffingen, sociale lasten en overheidsuitgaven blijven nu op hetzelfde niveau als toen Macron aan de macht kwam. De verhouding tussen nationale schuld en bbp is 100% en groeit. De Franse economie schept geen banen. Armoede blijft extreem hoog: 14% van de bevolking verdient minder dan 855 euro per maand.

Macron besteedt geen aandacht aan de groeiende culturele ramp die ook het land treft. Het onderwijssysteem brokkelt af.
Een toenemend percentage studenten studeert af van de middelbare school
zonder te weten hoe ze een zin moeten formuleren zonder fouten die
alles wat ze schrijven onbegrijpelijk maken. Het Christendom verdwijnt. De meeste niet-islamitische Fransen definiëren zichzelf niet langer als christen. De brand die de kathedraal van Notre Dame de Paris verwoestte, was officieel een “ongeluk“, maar het was slechts een van de vele christelijke gebouwen die recentelijk werden vernietigd. Elke week worden kerken vernield – wat het publiek over het algemeen onverschillig laat. In slechts de eerste helft van 2019 zijn 22 kerken afgebrand.

Macron en de Franse regering lijken weinig bezorgd voor het risico
van rellen, de onvrede van het publiek, het verdwijnen van het
christendom, de rampzalige economische situatie of de islamisering en de
gevolgen daarvan. De voornaamste bezorgdheid is klimaatverandering.
Hoewel de hoeveelheid uitstoot van koolstofdioxide in Frankrijk oneindig klein
is (minder dan 1% van het wereldtotaal), lijkt de bestrijding van “door
de mens veroorzaakte klimaatverandering” de absolute prioriteit van
Macron.

Een Zweeds 16-jarig meisje, Greta Thunberg -ondanks haar leeftijd de goeroe van de “strijd voor het klimaat” in Europa – werd onlangs door parlementariërs die Macron steunen uitgenodigd in het Parlement van Frankrijk. Ze hield een toespraak en beloofde dat de “onomkeerbare vernietiging” van de planeet zeer binnenkort zal beginnen. Ze voegde eraan toe
dat politieke leiders “niet volwassen genoeg zijn” en lessen van
kinderen nodig hebben. De parlementariërs die Macron steunen
applaudisseerden van ganser harte. Ze ontving een zojuist gecreëerde Vrijheidsprijs, die elk jaar zal worden uitgereikt
aan mensen die “vechten voor de waarden van degenen die in 1944 in
Normandië zijn geland om Europa te bevrijden”. Het is niet
waarschijnlijk dat ook maar één van degenen die in 1944 in Normandië
landde, dacht dat hij vocht om het klimaat te redden. Zulke kleine
details lijken Macron en de parlementariërs die hem steunen echter over
het hoofd te zien.

Macron en de Franse regering maken zich schijnbaar ook geen zorgen
over de Joden die -door de opkomst van antisemitisme en begrijpelijke
bezorgdheid over rechterlijke beslissingen genomen in de geest van
onderwerping aan de gewelddadige islam- Frankrijk blijven ontvluchten.

Kobili Traore, de man die Sarah Halimi in 2017 vermoordde terwijl hij sura’s uit de koran reciteerde en schreeuwde dat de joden Sheitan
zijn (Arabisch voor ‘Satan’), werd niet schuldig bevonden. Traore had
blijkbaar cannabis gerookt vóór de moord, en daarom besloten de rechters
dat hij niet verantwoordelijk was voor zijn daden. Traore zal
binnenkort uit de gevangenis worden vrijgelaten; wat gebeurt er als hij
opnieuw cannabis rookt?

Enkele weken na de moord op Halimi werden drie leden van een joods gezin thuis aangevallen,
gemarteld en gegijzeld door een groep van vijf mannen die zeiden dat
“Joden geld hebben” en “Joden moeten betalen”. De mannen werden
gearresteerd; ze waren allemaal moslim. De rechter die hen in staat van beschuldiging stelde kondigde aan dat hun acties “niet antisemitisch” waren.

Op 25 juli 2019, toen het Israëlische voetbalteam Maccabi Haifa een wedstrijd speelde in Straatsburg, beperkte
de Franse regering het aantal Israëlische supporters in het stadion tot
600, en niet één meer. Duizend hadden vliegtickets gekocht naar
Frankrijk om de wedstrijd bij te wonen. De Franse regering verbood ook het wapperen van Israëlische vlaggen tijdens de wedstrijd of waar dan ook
in de stad. Desalniettemin stond het Franse ministerie van Binnenlandse
Zaken in naam van “vrije meningsuiting” anti-Israëlische demonstraties
toe voor het stadion en er waren Palestijnse vlaggen en vaandels met de
tekst “Dood aan Israël”. De dag voor de wedstrijd werden enkele
Israëli’s gewelddadig aangevallen
in een restaurant in de buurt van het stadion. “De demonstraties tegen
Israël worden goedgekeurd in naam van de vrijheid van meningsuiting,
maar de autoriteiten verbieden aanhangers van Maccabi Haifa om de
Israëlische vlag te tonen; dit is onaanvaardbaar”, aldus Aliza Ben Nun, de ambassadeur van Israël in Frankrijk.

Onlangs arriveerde
een vliegtuig vol Franse joden die Frankrijk verlieten in Israël. Meer
Franse joden zullen binnenkort vertrekken. Het vertrek van Joden naar
Israël vraagt offers:
sommige Franse makelaars maken gebruik van de wens van veel Joodse
families om te vertrekken, dus kopen en verkopen zij eigendommen van
Joden tegen een prijs die veel lager is dan hun marktwaarde.

Macron blijft president tot mei 2022. Verschillende leiders van de
partijen van centrum-links (zoals de Socialistische Partij) en
centrum-rechts (De Republikeinen) sloten zich aan bij La République en marche!, de partij die hij twee jaar geleden heeft opgericht. Daarna stortten de Socialistische Partij en de Republikeinen electoraal in. Macron’s belangrijkste tegenstander in 2022 is waarschijnlijk dezelfde als in 2017: Marine Le Pen, de leider van de populistische Rassemblement National.

Hoewel Macron alom impopulair is en alom gehaat, zal hij
waarschijnlijk dezelfde slogans gebruiken als in 2017: dat hij het
laatste bolwerk van hoop is tegen “chaos” en “fascisme”. Hij heeft een
grote kans om opnieuw gekozen te worden. Iedereen die het politieke programma van de Rassemblement National leest, kan zien dat Le Pen geen fascist is. Ook kan iedereen die naar de situatie in Frankrijk kijkt zich afvragen of Frankrijk niet alreeds in chaos wegzinkt.

De trieste situatie die Frankrijk overheerst verschilt niet zo veel van die in veel andere Europese landen. Een paar weken geleden publiceerde een Afrikaanse kardinaal, Robert Sarah, een boek, Le soir approche et déjà le jour baisse (“De avond komt, en het schemert al”). “De basis van de ineenstorting van het Westen”, schrijft
hij, “is een culturele- en identiteitscrisis. Het Westen weet niet meer
wat het is, omdat het niet weet, noch wil weten, waardoor het gevormd
werd, waaruit het opgebouwd werd, wat het was en wat het is. (…) Deze
zelfverstikking leidt van nature tot een decadentie die de weg vrijmaakt
naar nieuwe barbaarse beschavingen. “

Dat is precies wat er aan de hand is in Frankrijk – en Europa.

h/t Gatestone Institute 13/8/2019 & Dr. Guy Millière, professor aan de Universiteit van Parijs, is de auteur van 27 boeken over Frankrijk en Europa.
Islamitische overname.

Dit is waar we naar toe gaan, Bartje en jambonnetje. Jullie agenda begint te lijken op regelrecht volks- en landverraad! Wordt wakker idioten!

De Britse gevangenissen worden geteisterd door islamitische benden die gedetineerde dwingen zich tot de islam te bekeren en de religieuze regels inzake voeding en gebed na te leven. Dat blijkt uit een rapport van het Ministerie van Justitie, gebaseerd op getuigenissen van 83 gevangenen en 73 bewakers en personeelsleden van drie van de acht superbeveiligde gevangenissen, zogenaamde “high-security prisons” voor terroristen en extreem gevaarlijke criminelen.

Deze benden zijn goed georganiseerd en, volgens een strikte hiërarchie, met veroordeelde terroristen in de leidende functies. Eén trapje lager staan de misdadigers die Arabisch spreken en de koran kunnen reciteren. Gevangenen die weigeren zich te bekeren zijn nergens meer veilig, zelfs niet als zij overgeplaatst worden naar andere “high security prisons”. Ook daar worden ze opgewacht door leden van dezelfde terreurgroepen. Dit rapport bevestigt en versterkt een rapport van The Sun uit 2016 over de strafinrichting HMP Gartree in Leicestershire, waar de moslims enkele afdelingen hebben uitgebouwd tot “no-go zones”.

Allemaal onder de neus van de autoriteiten. Nu blijkt ook dat het ministerie van Justitie in 2018 de publicatie had tegengehouden van een rapport van dezelfde strekking. In Groot-Brittannië wonen officieel 5 procent moslims, maar in de gevangenissen zijn ze een veel grotere groep van 20 procent. In Frankrijk is het nog erger: 8 procent moslims, maar 70 procent islamitische gevangenen.

h/t ’t Pallieterke
Brexit was geen referendum in de ware zin van het woord.

De Brexit werd gelanceerd door de overheid en niet door burgers. Brexit is een plebisciet: een nepreferendum en wordt door de politieke elite georganiseerd op een zodanig tijdstip, met zodanige voorwaarden en via een zodanige vraagstelling dat de gewenste uitkomst vaak (maar niet altijd) wordt bereikt.

Plebiscieten worden steeds ingezet nadat het beleid is vastgelopen. Dat was voor de Brexit niet anders. Zo ontdoen systeempolitici zich van hun verantwoordelijkheid onder het mom ‘laat de burger het maar oplossen’.

Plebiscieten worden daarom ingezet voor hete hangijzers waaraan politici vrezen hun broek te scheuren. Dan kunnen zij nooit verliezen en worden zij nog als ‘democratisch’ bestempeld ook. Plebiscieten kunnen electoraal bijzonder nuttig zijn en maken deel uit van een partijpolitieke strategie. 

De meeste burgers denken ten onrechte dat de Brexit een ‘referendum’ is. 
Hierdoor verkrijgen referenda ten onrechte een kwalijke reputatie. Plebiscieten werken misleidend Een plebisciet is niet-bindend en betekent in feite niet meer dan een louter vrijblijvende – maar wel erg dure! – enquête, waarbij een mogelijk ongewenste uitkomst doelbewust door de politieke elite wordt genegeerd. Met andere woorden, een plebisciet weigert de burger ernstig te nemen.

We denken hierbij aan de Europese Grondwet die tijdens verschillende nationale ‘referenda’ (Frankrijk, Nederland, Ierland) werd weggestemd door een meerderheid van de burgers. Wat later werd deze grondwet – dit keer onder de vorm van een verdrag (het Verdrag van Lissabon) – door de verschillende parlementen toch goedgekeurd.

Ook de uitkomst van het Oekraïne-‘referendum’ werd niet nageleefd door de Nederlandse regering.

Daarom zijn plebiscieten uitdrukkelijk verboden in Zwitserland, waar referenda aan de orde van de dag zijn en deel uitmaken van de wetgevende procedure voor burgers. Op hun beurt zijn referenda verboden in totalitaire regimes. En dit is logisch: referenda impliceren een machtsafdracht van de politieke elite naar de burgers toe.  Vanuit deze poging tot machtsbehoud hoeft het niet te verwonderen dat de directe democratie doorgaans wordt  verboden: tot op heden verbiedt de Belgische Grondwet expliciet de mogelijkheid tot het houden van referenda tegengewerkt: de politieke elite spaart zich geen moeite om de directe democratie moeilijk uitvoerbaar en onwerkbaar te maken (de zogenaamde duivelse details): men voert een onredelijk hoge handtekeningendrempel of opkomstdrempel in, men sluit op voorhand allerlei referendabele onderwerpen uit, enz.

Vorig jaar nog ondervond Meer Democratie aan den lijve hoe de Vlaamse regering de directe democratie bewust tegenwerkte. Meer Democratie wist de Vlaamse volksraadpleging op de politieke agenda te plaatsen, maar dit grondwettelijke recht op inspraak voor burgers werd genadeloos door de regering weggestemd. En u heeft het wellicht niet eens geweten! geïnstrumentaliseerd door haar niet-dwingende of louter raadplegende karakter.  Het Brexit-plebisciet en het povere referendumdesign Een referendum staat of valt met een efficiënt ontwerp en een correcte uitvoering. Maar het Brexit-plebisciet leefde de spelregels van een eerlijk referendum niet na.

De voorwaarden en omstandigheden waaronder een referendum plaatsvindt, zijn nochtans cruciaal.  Zo liet de vraagstelling van de Brexit heel wat te wensen over. Het lidmaatschap van de EU houdt vier of vijf belangrijke aspecten in en dus was een vraag over elk van die thema’s wenselijk geweest. Zo’n systeem is alleszins werkbaar, zie Zwitserland.
Bij de vraagstelling moeten steeds 2 (of meer) duidelijke opties worden beschreven. Elke keuze-optie wordt in detail beschreven en breed belicht door – onafhankelijke – media. Zo kunnen burgers een geïnformeerde keuze maken.
“Kies je voor optie A, dan zijn dit de gevolgen. Kies je voor optie B, dan zijn dat de gevolgen.” Dat was met het Brexit-plebisciet niet het geval. Men wist niet waarvoor men koos: wat impliceerde een ‘leave’ eigenlijk? Er ontbrak een uitgewerkt plan. Tot op vandaag blijven de gevolgen van een mogelijke Brexit nog steeds erg vaag. 

Bovendien werkt een deel van het parlement niet mee. Eenmaal een meerderheid zich tijdens een referendum heeft uitgesproken, dient het parlement dit volksbesluit ook effectief uit te voeren. In de nadagen van de Brexit is ook dit niet het geval: een deel van het parlement weigert het resultaat alsnog te accepteren.

Samengevat: referenda moeten fair zijn: op initiatief van de burger, niet van de overheid met een correcte vraagstelling, in dit geval bestaande uit verschillende sub-vragen steeds bindend Een referendum (in de ware zin van het woord) kunnen we omschrijven als een beslissingsprocedure waarbij de burgers (niet de overheid) zich rechtstreeks uitspreken over een specifiek wetsontwerp – alle onderwerpen zijn hierbij referendabel, dus zonder apriori uitsluiting – nadat zij zélf voldoende handtekeningen inzamelden. Dit toont aan dat er een maatschappelijk draagvlak bestaat.

De vraagstelling en de argumentering worden volledig ontwikkeld door burgers en/of belangengroepen. Er is een diepgaand en eerlijk maatschappelijk debat; er is een duidelijk belicht ja- en nee-verhaal met een heldere beschrijving van de gevolgen van elk keuze. Er zijn géén opkomstdrempels, het resultaat is bindend en wordt steeds uitgevoerd door de regering.

Voor het legaliseren van het referendum op burgerinitiatief lanceert Meer Democratie een petitie. Via referenda krijgen burgers effectief het roer in handen. Teken de petitie aub.
Steun Meer Democratie vzw, Uw goede doel!  Meer Democratie VZW werd opgericht met als doel het legaliseren van het referendum op alle bestuurlijke niveaus. Wij zullen nooit deelnemen aan de verkiezingen en hebben geen inhoudelijke politieke agenda. Wij streven naar een rechtvaardige samenleving en beschermen ook Uw politieke rechten.

Ja, ik wil een rechtvaardige democratie. Ik steun Meer Democratie vzw! Mogelijke vragen graag richten aan info@meerdemocratie.be
Verborgen Facebook campagne van Open VLD om 20% van Vlamingen uit te sluiten

Gwendolyn Angeline Albert Maria Rutten
kan haar afschuw voor 20% van de Vlamingen niet meer voor zich houden.
Kokhalzend rijdt ze rond in Vlaanderen omdat ze Vlaanderen niet meer
herkent. Overal waar ze komt getuigt ze van haar fysieke ongemak als ze
denkt aan die honderdduizenden vendelzwaaiende idioten die voor het Vlaams Belang
hebben gestemd. Gwendolyn heeft momenteel twee extra assistenten, één
Motilium- en één Immodium-assistent. Zij stoppen de Voorzitter
afwisselend een instant smelttablet onder de tong om haar te behoeden
voor Vlaamse buikloop of Vlaamse braakneigingen.

In een poging om zichzelf en haar partij nog relevant te maken
commandeerde ze haar twee pillen-assistenten het roer over te nemen van
haar sociale-media-assistent want die had er tijdens de laatste verkiezingen werkelijk niets van gebakken.

Om de Vlamingen te overtuigen van het belang en de noodzaak van het liberalisme, doken de Motilium- en Immodium-assistent in hun bijbel, de bijsluiters van hun orodispergeerbare tabletten.

Ze hadden ook J.A. Hobson’s boek, “The Crisis of Liberalism”
(1909) kunnen raadplegen, maar dat ging over de intellectuele en morele
capaciteit om positieve, progressieve processen in de samenleving op
gang te brengen, niet echt iets wat Voorzitter Rutten zag zitten. Nee,
zij wou liever op Domperidon-achtige wijze de Vlaamse maag snel
geledigd zien, door 20% ‘Vlaams vuil’ uit te sluiten en uit te
scheiden, zodat zij van dat opgeblazen buikgevoel van af is.

In een werkelijk bizarre poging om sociale media te koppelen aan deze uitscheidingsstrategie organizeerde de top van de Open VLD vorige week een verborgen Facebook campagne
die erop gericht was ondernemend Vlaanderen te overtuigen dat de
essentie van het Vlaamse liberalisme vandaag bestaat in het uitsluiten
van 20% van de bevolking, en dat dat dus GOED is.

’t Is niet omdat we bij ‘tScheldt niet weten wat
doen, maar die Facebook campagne van de Open VLD hebben we toch even
getest bij de beoogde doelgroep. Wij hebben zo’n flauw vermoeden dat die
Facebook campagne van Gwendolyn het equivalent is van Wereldoorlog I
soldaten die zichzelf vrijwillig doelbewust ‘per vergissing’ in de voet
schoten.

We zijn zelfs, tijdens onze research, gestoten op ‘liberalen’ die
hardop menen dat het tijd is voor een nieuwe echte liberale partij in
Vlaanderen, omdat de oude liberale partij, die van Gwendolyn Angeline Albert Maria Rutten en bij uitbreiding Karel Lodewijk Georgette Emmerence De Gucht, verworden is tot een lapmiddelen-filosofie komende uit een huisapotheek.

H/T Faustus

Foto: een screenshot van de verborgen Facebook
campagne van de Open VLD vorige week. De inhoud laat aan duidelijkheid
niets te wensen over.

De echte Vlaming moet zich niet alleen beschermen tegen Groen en Tsjevenarij, hij moet zich nu ook indekken tegen een ranzig liberaal discours dat niets maar dan ook niets meer te maken heeft met het echte liberalisme. Steun ‘tScheldt.

Karel komt klaar met live-haatorgasme

Eindelijk! Wat Karel De Gucht (Open VLD) als liberale hoogheid in volle hoogmoed al zo lang kwijt wilde kwam eruit gegutst bij Dany Verstraeten tijdens het VTM-Nieuws. ‘Het Vlaams Belang neigt naar nationaalsocialisme zoals in de jaren 30’. Oef, het was eruit. ‘Zoals nazisme?’, flirtte Dany met Karel om hem enigszins te plezieren. Er kwam niets extra opborrelen. ‘Dat hebt u gezegd’,
glunderde De Gucht. Het deed hem zo’n deugd dat je er bijna niet kwaad
om kon zijn. Niet dat Karel zich ooit helemaal heeft ingehouden in zijn
hoogwaardige bestaan. Niets menselijks is hem vreemd, dat is algemeen
geweten. Toch vroegen naast het gewone volk ook deskundigen zich een en
ander af.

Mogelijke verklaringen: aan de universiteit van Queensland
bestudeerde men humeurige ouderen en stelde men vast dat de frontale
hersenkwab bij deze mensen serieus is gaan krimpen waardoor alle gevoel
voor gêne wegvalt. Wat ook kan: in The Atlantic verscheen een boeiend artikel over het ‘Irritable Male Syndrome’
(IMS) betreffende senioren die iedereen op de zenuwen werken met hun
onuitstaanbaar gedrag. Dat mag hen niet euvel worden geduid, want het
gaat hier tenslotte om een nare aandoening. Hoe dan ook, wanneer de
zenuwcellen die verbonden zijn met het genotscentrum in de hersenen
geprikkeld raken-ook wel de ‘aaineuronen’ genoemd-is betrokkene
niet echt meer te houden. Een prille liefde maar net zo goed een
oprechte uitstorting van onversneden haat kan flink deugd doen in het
kokende brein. De kijkers konden live op VTM volgen hoe het liberale libido
gul oplaaide. Karel zag er onknap vermagerd uit. Waarschijnlijk was dat
al voor de uitzending begonnen. Hopelijk scheelt er niets met onze
pittige wijnboer. We zouden zijn analyses meer missen dan hem.

H/T Jef Van As ‘tScheldt

N.v.d.r.: Tijdens zijn studententijd orakelde Karel De Gucht in de “cercle du libre pensée” aan de VUB/ULB dat het Vlaams nationalisme in strijd is met de principes van “het vrij onderzoek”.

Dat vrij onderzoek is de hoeksteen van de vrijzinnigheid. Wat dit stuk crapuul verklaarde is dus iets in de aard van “De paus van Rome heeft niets met de katholieke kerk te maken”. Deze misdadiger is een belgicist en een volksverrader.
Alles wat men over de islam moet weten.

h/t Gregorius Nekschot, ongecensureerd!

Islam is geen religie of cultus. In zijn vorm is het een complete manier van leven. In essentie is het een imperialistische, gewelddadige, achterlijke en onverdraagzame ideologie.
Islam heeft religieuze, juridische, politieke, economische, sociale en militaire componenten. De religieuze component (slechts 8,9 procent van de totale doctrine!) dient om alle andere componenten te maskeren.

De islamisering van een land begint wanneer er genoeg moslims in het land zijn om religieuze accommodatie te claimen.
Wanneer samenlevingen openstaan voor culturele diversiteit, politieke correctheid en tolerantie instemmen met verzoeken om religieuze accommodatie van hun moslimgemeenschappen, infiltreren de andere componenten geleidelijk.
Ziehier hoe het werkt. Zolang de moslimbevolking rond of onder de 2% blijft, ongeacht het land, zal het worden gezien als een vreedzame minderheid, en niet als een bedreiging door andere burgers. Dit is het geval voor:
Verenigde Staten – Moslims: 2,00%
Australië – Moslims: 2,25%
Spanje – Moslims: 2,30%
Italië – Moslims: 2,60%

Tussen 2% en 5% begint de bekering van andere etnische minderheden en marginale groepen met de rekrutering van gevangenen in gevangenissen en gemarginaliseerde straatbendes. Dit is met name het geval bij:
Canada – Moslims: 3.0%
Noorwegen – Moslims: 3.0%
Denemarken – Moslims: 4,1%
Verenigd Koninkrijk – Moslims: 4,6%
Duitsland – Moslims: 5,0%

Wanneer ze 5% bereiken, oefenen moslims al buitensporige invloed uit in verhouding tot hun percentage van de bevolking. Ze zullen dan aandringen op de introductie van “halal” voedselproducten (legaal volgens islamitische normen), waardoor moslims worden aangenomen voor hun voorbereiding en de betaling door de consument van een “halal certificeringsbelasting” Moslims, maar ten koste en zonder medeweten van allen zullen ze hun druk op voedselketens vergroten om deze producten in de schappen te leggen, ze bedreigen met vergelding en zelfs failliet gaan als ze niet aan hun eisen voldoen. Dit is wat er gebeurt in:
Zweden – Moslims: 4,9%
Nederland – Moslims: 5,5%
Zwitserland – Moslims: 5,7%

België – Moslims 7,0%
Trinidad en Tobago – Moslims: 7,0%

In dit stadium zullen moslims geleidelijk alle invloedssferen infiltreren en werken voor de machtige regeringen om hen in staat te stellen zichzelf te regeren in hun enclaves-getto’s volgens de sharia-wetgeving op kosten van de autochtone bevolking. Het uiteindelijke doel van de islamisten is om de sharia in alle landen van de wereld te vestigen.

Wanneer het aantal moslims 10% van de bevolking nadert, vergroten ze het gebrek aan respect voor de wetten om hen openlijk uit te dagen om leefomstandigheden te claimen die specifiek zijn voor hun cultuur en hun overtuigingen. In Parijs worden auto-branden regelmatig gezien in islamitische enclaves. Elke actie die wordt gezien als anti-moslim veroorzaakt massale opstanden en bedreigingen, zoals in Amsterdam, waar Mohammed-cartoons en films over de islam gewelddadig worden bestreden. Denk aan de aanslag op “Charlie Hebdo” in Parijs … Dergelijke spanningen doen zich elke dag voor, voornamelijk in de moslim-enclaves in:
Guyana – Moslims: 7,0%
Frankrijk – Moslims: 9,6%
China – Moslims: 10,0%
Filippijnen – Moslims: 10,0%
Thailand – Moslims: 10,0%
Israël – Moslims: 16,0%

Wanneer ze 20% van de bevolking bereiken, ondervinden de gastlanden manifestaties van geweld, voornamelijk veroorzaakt door peccadillo’s, de vorming van jihadistische milities, moorden, branden van christelijke kerken en Joodse synagogen zoals in :
Rusland – Moslims: 19%
India – Moslims: 20%
Kenia – Moslims: 33%

Maar ook in Frankrijk met
slechts 9,6% moslims

Met 40% ervaren naties sporadische moorden, herhaalde terroristische aanslagen en meedogenloze militaire guerrillaoorlogvoering zoals vandaag het geval is op:
Tsjaad – Moslims: 50%
Ethiopië – Moslims: 50%

Vanaf 60% leven naties de ongebreidelde vervolging van niet-moslimburgers; diegenen die ze de “ongelovigen” noemen, maar ook moslims die zich niet conformeren aan de fundamentalistische ideologie – diegenen die de islam “hypocrieten” noemt. Dan komt etnische ‘reiniging’, het gebruik van sharia als een onderdrukkingswapen en de toepassing van ‘jizya’; deze belasting die niet-moslims aan moslims moeten betalen. Dit wordt waargenomen in:
Bosnië – moslims: 60,0%
Maleisië – Moslims: 60,4%
Qatar – Moslims: 77,5%
Albanië – Moslims: 79,9%

Boven 80% is intimidatie onophoudelijk, onderdrukking en gewelddadige jihad woede met straffeloosheid, etnische zuivering wordt door de staat gecontroleerd, zelfs tot genocide. De fundamentalisten jagen of elimineren alle niet-moslims omdat de landen die ze bezetten 100% moslim moeten zijn, zoals in:
Indonesië – Moslims: 88,0%
Syrië – Moslims: 90,0%
Bangladesh – Moslims 91,0%

Jordanië – Moslims: 94,0%
Egypte – Moslims: 95,0%
Pakistan – Moslims: 96,3%
Soedan – Moslims: 97,0%
Palestina – Moslims: 98,0%
Libanon – Moslims: 98,0%
Marokko – Moslims: 99,0%
Turkije – Moslims: 99,8%
Iran – Moslims: 99,9%
Irak – Moslims: 99,9%

Wanneer ze het ultieme doel van 100% moslims bereiken, is totale onderwerping verzekerd. Voor de goede orde, “islam” betekent “onderwerping”. Dit wordt volgens hen verondersteld hen te leiden naar “Dar-es-Salaam”, het Islamitische Huis van Vrede.
Alle inwoners zijn dan moslims. Madrasa’s zijn de enige scholen en de koran is het enige woord zoals:
Afghanistan – Moslims: 100%
Saoedi-Arabië – Moslims: 100%
Somalië – Moslims: 100%
Jemen – Moslims: 100%

Maar helaas komt er nooit vrede, omdat in deze 100% moslimlanden de meest radicale landen die totale controle en absolute macht uitoefenen hun onverzadigbare honger naar bloed kunnen stillen door hun co-religieuzen te doden die minder radicaal zijn dan zijzelf …

“Vóór de leeftijd van negen had ik de canon geleerd die het Arabische leven regeert: ik was tegen mijn broer; ik en mijn broer tegen mijn vader, mijn familie tegen de neven van de clan; de clan tegen de stam, de stam tegen de wereld, en wij allemaal tegen de ontrouwe “(Leon Uris,” The Haj “)

Het is belangrijk om
te begrijpen dat in sommige landen, met moslimbevolking ver onder de
100% zoals Frankrijk, de mensen die in deze enclaves-getto’s wonen
100% moslim zijn. Deze bevolking leeft onder de wet van de sharia. De
Franse nationale politie komt deze enclaves niet eens binnen. Er zijn
ook geen staatsrechtbanken, geen scholen, geen niet-islamitische
religieuze voorzieningen.
In een dergelijke situatie integreren
moslims de bredere gemeenschap niet. De kinderen gaan naar de
madrasa, ze leren alleen de koran. Alleen al het feit van contact
hebben met ongelovigen wordt bestraft met de dood. Als gevolg hiervan
oefenen imams en extremisten op sommige plaatsen in sommige landen
meer macht uit dan gekozen autoriteiten en politiediensten

Tegenwoordig vormen bijna 2 miljard moslims 28% van de
wereldbevolking. Het geboortecijfer onder moslims overtreft echter
veruit het geboortecijfer van christenen, hindoes, boeddhisten, joden
en alle andere gelovigen of niet-gelovigen. Moslims zullen tegen het
einde van de eeuw 50% van de wereldbevolking overschrijden.

Stuur deze informatie alstublieft door naar al diegenen die dicht bij u staan en zich terecht zorgen maken over de donkere toekomst van de volgende generatie als we niet de moed en morele kracht hebben om deze voor de mensheid slechte pseudo-religieuze trend te keren.

Het is ook jouw gevecht!

h/t Luiz Viriate op “Riposte laïque”

______________________
Enkele beroemde citaten …

Houari BOUMEDIENE Mohamed Ben Brahim Bukharouba (23 augustus 1932 – 27 december 1978) Voormalige Algerijnse president – VN-hoofdkwartier, april 1974: “Op een dag zullen miljoenen mannen het zuidelijk halfrond verlaten om naar het noordelijk halfrond te gaan. En ze zullen daar niet heen gaan als vrienden. Omdat ze daarheen gaan om het te veroveren. En zij zullen hem overwinnen met hun zonen. De buik van onze vrouwen zal ons overwinning geven.

Atatürk, Mustafa KEMAL (19 mei 1881 – 10 november 1938). Oprichter en eerste president van de Turkse Republiek “Al meer dan vijfhonderd jaar hebben de theorieën van een oude Arabische sjeik en de verkeerde interpretaties van generaties vuile en onwetende priesters alle details van het burgerlijk en strafrecht vastgelegd. Islam, deze absurde theologie van een immorele bedoeïenen, is een verrot lijk dat ons leven vergiftigt. ” “De politicus die de hulp van religie nodig heeft om te regeren is een lafaard! Maar een lafaard mag nooit worden geïnvesteerd met de functies van staatshoofd. “Maar waarom bedekken onze vrouwen zich met een sluier om hun gezichten te verbergen en zich van hen af te wenden bij het zien van een man? Is dit een beschaafd volk waardig? Zijn onze vrouwelijke mensen niet begiftigd met reden zoals wij? Laat ze hun gezicht zonder angst tonen, en laat hun ogen niet bang zijn om naar de wereld te kijken! Een land dat verlangt naar vooruitgang kan de helft van zijn bevolking niet negeren! “

Recep ERDOGAN Eerste minister van islamitische bekentenis van Turkije – Sinds de komst van ERDOGAN is de duisternis terug in Turkije. Nogmaals, de imams blaffen en de ayatollahs schreeuwen … “De minaretten zijn onze bajonetten, de koepels onze helmen, de moskeeën onze kazerne en de gelovigen onze soldaten”.

Vader van FOUCAULD
(15 september 1858 – 1 december 1916). Franse religieuzen in
Palestina, vervolgens in Beni-Abbés en uiteindelijk in Algerije. –
Uittreksel uit zijn brief aan René Bazin in 1907 “Kunnen
moslims echt Frans zijn? Uitzonderlijk wel, ja. In het algemeen, nee.
Verschillende fundamentele islamitische dogma’s verzetten zich
ertegen; bij sommige zijn er accommodaties; met één, die van de
Medhi, is er geen: elke moslim (ik spreek niet van vrije denkers die
het geloof hebben verloren) gelooft dat de benadering van het laatste
oordeel dat de Medhi zal plaatsvinden, de heilige oorlog, en zal de
islam vestigen door heel de aarde, na het vernietigen of onderwerpen
van alle niet-moslims. In dit geloof beschouwt de moslim de islam als
zijn ware thuisland en niet-moslimvolken als voorbestemd om vroeg of
laat onderworpen te worden door hem moslim of zijn nakomelingen. Dat
is de reden waarom onze Algerijnse moslims zo onwillig zijn om de
Franse nationaliteit te vragen: hoe kunnen we vragen deel uit te
maken van een vreemd volk waarvan we weten dat het onfeilbaar
verslagen en onderworpen moet worden door de mensen waartoe we
behoren? “

Generaal Charles DE GAULE (22 november 1890 – 9 november 1970) Generaal en voormalig Franse president. Unieke Grootmeester in de Orde van Bevrijding – 5 maart 1959 “Het is heel goed dat er geel Frans, zwart Frans, bruin Frans is. Ze laten zien dat Frankrijk open staat voor alle rassen en een universele roeping heeft. Maar op voorwaarde dat ze een kleine minderheid blijven. Anders zou Frankrijk niet langer Frankrijk zijn. We zijn nog steeds vooral een blank Europees volk, van Griekse en Latijnse cultuur en van christelijke religie. Vertel geen fabeltjes! Moslims, ging je hen bezoeken? Heb je ze gezien met tulbanden en djellabas? Je ziet dat ze niet Frans zijn. Degenen die voor integratie zijn, hebben hersens met kolibries, zelfs als ze zeer goed geïnformeerd zijn. Probeer olie en azijn op te nemen. Schud de fles. Na een tijdje zullen ze weer scheiden. De Arabieren zijn Arabieren, de Fransen zijn Frans. Denk je dat het Franse korps tien miljoen moslims kan absorberen, die morgen twintig miljoen zijn en morgen veertig? Als we de integratie deden, als alle Arabieren en Berbers van Algerije als Frans werden beschouwd, hoe kunnen we dan voorkomen dat ze in het grootstedelijke Frankrijk komen wonen, terwijl de levensstandaard zoveel hoger is? Mijn dorp zou niet langer Colombey-les-Deux-Eglises heten, maar Colombey-les-Deux-Mosques.

Sir Bertrand RUSSELL (18 mei 1872 – 2 februari 1970), wiskundige, logicus, filosoof, epistemoloog, politicus en Britse moralist. Nobelprijs 1950: “Onder religies moet de islam worden vergeleken met het bolsjewisme in plaats van met het christendom of het boeddhisme. Christendom en boeddhisme zijn vooral persoonlijke religies, met mystieke doctrines en een liefde voor contemplatie. Islam en bolsjewisme hebben een praktisch, sociaal, materieel doel met als enig doel hun dominantie op de wereld uit te breiden. “

Nicolai SENNELS Deense psycholoog. Studie over moslimintegratie in westerse samenlevingen. Onderzoek tijdens de therapeutische behandeling van jonge moslims geïnterneerd in de jeugdgevangenis van Kopenhagen: “De integratie van moslims in onze westerse samenlevingen is onmogelijk. Ten eerste moeten we onmiddellijk een einde maken aan alle immigratie van mensen uit moslimlanden naar Europa totdat we hebben bewezen dat integratie van moslims mogelijk is. Ten tweede moeten we moslims die niet willen of niet kunnen integreren in onze westerse samenlevingen helpen om een nieuwe betekenis aan hun leven op te bouwen in een samenleving die zij beter begrijpen en die hen begrijpt. Het betekent hen helpen een nieuw leven in een moslimland te beginnen. Niet alleen moslims, maar Europese samenlevingen zullen hiervan profiteren. De immigratie van moslims uit Europa naar moslimlanden zal fungeren als ambassades voor vrijere en meer democratische samenlevingen, vanwege hun ervaring met het leven in democratieën … Het enige waar Mohammedaanse migranten bang voor zijn, is de terug sturing naar hun land van herkomst«

Winston CHURCHILL. (30 november 1874 – 24 januari 1965) “Hoe vreselijk zijn de vloeken die de religie van Mohammed op haar vereerders legt! Naast deze fanatieke waanzin, die in de mens net zo gevaarlijk is als hondsdolheid in een hond, is deze beangstigende fatalistische onverschilligheid.”  … ” Er bestaat geen grotere achterwaarts gerichte kracht in de wereld. Ver verwijderd van het gewijd zijn aan de dood, is het mohammedanisme een militant en missionerend geloof.”
Dit is Vlaamse grond. Poten af!