Welkom!

Welkom bij Nageltjes!

Samen staan wij gewezen angeltjes, nangeltjes en nageltjes allemaal belangeloos pal en onafhankelijk voor een kritisch-satirische kijk op de dagelijkse realiteit vanuit objectief en dus even automatisch als vanzelfsprekend politiek incorrect Vlaams oogpunt.

Huisregel # 1 De vrienden mogen (bijna) alles, de sympathisanten mogen iets maar wel minder, en al de anderen mogen niets.

Het archief van wijlen Ray De Bouvre op seniorennet tot 2007 bevindt zich hier. Zijn archief van Angeltjes 2008-2012 vindt U hier. Spijtig genoeg, laat ons hopen voorlopig, beroofd van haar zoekfunctie.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Welkom! — 23 reacties

 1. Oké, nu doen we het goed (grapje).
  Blij te kunnen pennen op de opvolger van wijlen Ray de Bouvre’s Angeltjes.
  Kom ook reeds bekende reageerders en schrijvers van artikels mét inhoud tegen, dus lijkt het meer op iets van “terug thuis komen”. Proficiat aan de medewerkers en admin’s het oogt goed, is overzichtelijk en (in ieder geval voor mij) is Nageltjes de blog die, hoewel dan niet Angeltjes in de schaduw kan stellen, zeker op langere tijd een waardige opvolger wordt van Ray’s onvergetelijke werk.
  Nogmaals proficiat jongens (en meisjes).

  Trucker

 2. Dank voor het voortzetten van het werk van onze onvergetelijke Ray. Dank aan Filip Somers die me de weg gewezen heeft en oproep aan onze vrienden op Facebook om dit blog bekend te maken onder hun vrienden.

 3. Ik merk dat de Angeltjesfans stilaan bezig zijn de weg te vinden naar een nieuwe blog. ‘Nageltjes’! Nu nog in de kinderschoenen, maar na enige tijd zo onevenaarbaar als ‘Angeltjes’. Zeker als alle Vlaamsgezinden en poco-haters de handen in elkaar slaan en er stevig tegenaan gaan. Ik wens de nieuwe blogmaster succes en een oneindig aantal nageltjes-aanhangers.

 4. M.i. kan 2013 al niet meer kapot met een nieuw blog van dit caliber.
  Proficiat, wel gekomen, bedankt.
  Jullie staan al bij de dagelijkse favorieten.

 5. Zo te zien, is Fikken een paar dagen te laat om zich ook aan te melden bij Nageltjes.
  Doch, niet getreurd: Het spiksplinternieuw blog staat reeds bij mijn favorieten hoor.
  Ere wie ere toekomt… het is via het blog van onze Vriend Kartuizer dat ik het goede nieuws vernomen heb. (en het ook vérder zal doorgeven)

  • Hi Fikken!

   Dank je wel dat je het mij hebt laten weten! Nu is er weer een anker om ons aan vast te klampen, hoewel we Ray nooit zullen vergeten. Maar hij leest mee, grinnikt als hij opmerkingen leest en artikelen, samen met ons, doorneemt.
   Het was ál te jammer dat wij onze gedachten, weerzin, tegenkantingen…niet meer konden spuien, en nét zoals bij justitie werd er – zonder ons medeweten 😮 achter de schermen gewerkt!
   Bravo aan de initiatiefnemers!!!

   Christina

 6. Ik ben ervan overtuigd, dat nageltjes de waardige opvolger van angeltjes zal worden met Lucky9 moet dat lukken ik betracht het als een eer, bij de favorieten te mogen staan.
  Kartuizer.

 7. Beste allemaal,
  Blij terug onder mekaar te kunnen zijn na het plotselinge heengaan van Ray. We nemen de draad terug op want het leven gaat onverbidddelijk verder. Ik zal alvast mijn pekelpot terug vullen om de gang van zaken in dit onland te besprenkelen. Keuning,keizer,admiraal…opgepast want nageltjes vliegen er tegen aan!

  • Senior, danku wel jongen !! Met jou erbij zie ik het weer allemaal hoopvoller tegemoet ! Jij was bij Ray ook een vaste waarde met zeer goeie inbreng. Dat er nog vele mogen volgen 🙂

 8. Dag nageltjes,

  Niet van de rapste zijnde, was ik natuurlijk niet op de hoogte van de opstart van Nageltjes. Maar af en toe kijkend naar mijn “statistieken” kwam ik tot de vaststelling dat Nageltjes wel op de hoogte was van mijn bestaan en al meteen een koppeling naar mijn blogje had gelegd.

  Gelukwensen met de nieuwe blog dus en bedankt voor het koppelen. Ik ga zo meteen een koppeling terugleggen, zie 🙂

  Hou zee !

  Björn

 9. Groeten iedereen!
  Ja, daar gaan we dan.
  Wachten duurt lang, zeker op iets dat we misten.
  Ik hoop dat we allemaal uitstekend met elkaar zullen samenwerken.
  De blogsite zou niet alleen moeten verbazen met inhoud, kwaliteit en stijl, maar ook met enige esthetiek en overzichtelijkheid.
  Gevreesd door vijanden, geducht door tegenstanders, gevonden door zoekers, omarmd door twijfelaars, geliefd door vrienden.
  Gewis zal alles niet gesmeerd lopen vanaf het begin. Bovendien, we zijn tenslotte allemaal individuen, en een blog als deze samen tot een succes brengen is wellicht nog moeilijker dan alleen, waar men alles zelf droomt, bedenkt, bepaalt, uitvoert en opvolgt.
  Gelukkig leven we in een wereld met nooit gekende communicatiemiddelen zodat de neuzen in dezelfde richting staan, en wij ons vooral niet van tegenstander vergissen..
  Stel je voor dat Ambiorix die had gekend, de Romeinen hadden geen kans gemaakt, geen enkele bezetter trouwens.
  Vandaag kunnen we met of zonder pretentie zeggen: “We schrijven mee aan Vlaanderen.”
  Antoine Griffon

  • ik zit al dagen vol ongeduld te wachten 😉 Benieuwd ! Hoe beter nageltjes wordt, hoe gemakkelijker om Ray een beetje te vergeten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *