De CDH-troep

Ik blijf dit herhalen maar het blijft schijnbaar onopgemerkt. WIE benoemt de rechters (ah hoemla) in de Europese hoven van Justitie in Straatsburg en Luxemburg?!
De vraag stellen is ze beantwoorden: door niemand verkozen oligarchen en apparatsjiks in Brussel.
Hetzelfde Broekzele dat het VB (om totaal onbegrijpelijke redenen) niet wil laten vallen, als een heet oord en steen van corruptie en pestilent verderf. Als U me toestaat: één enkel voorbeeldje: Melchior Whatelet senior. Let goed op!

Deze op zijn minst totaal onbekwame minister van justitie van het onland.be slaagde er in, een wegens herhaling veroordeelde recidivist vrij te laten lopen, ondanks en in tegenspraak met de aanbevelingen van zijn eigen administratie. Opzettelijkheid heeft zo zijn typische kenmerken.

Het betrof de pedofiele verkrachter en, zo bleek later, meervoudige moordenaar Marc Dutroux.

Nà zijn voorwaardelijke vrijlating slaagde Dutroux er in om, na allicht menigvuldige orale, anale en vaginale verkrachtingen van minderjarige vrouwen, enkele van zijn ontvoerde minderjarige (en louter toevallig Vlaamse) slachtoffers te laten sterven in een kelder van het Waalse Charleroi aan de hongerdood en deshydratatie, en daarbij twee van hen (toevallig Waalse slachtoffertjes)  ternauwernood het leven te “schenken” met ‘spontane’ bekentenissen!

Als dank voor zijn “prestaties” werd deze Belgische Minister van het Waalse ‘gristen’-democratie Whatelet “beloond” met een zitje met bijhorende mégavergoeding in een Europees gerechtshof, dat van Luxemburg!!!

Zijn zoontje is, als kers op de taart, nog steeds minister mét volle bevoegdheden, nee niet in Angola of in opper Soedan, maar in het onland.BE !

Ik vraag U in alle ernst: wenst U dit Europa voor uw kinderen en kleinkinderen? Ik niet!

Ook in alle ernst: in Nederland is er in mei aanstaande maar 1 alternatief: de PVV, en in Vlaanderen het Vlaams Belang.

Alle andere mogelijkheden (alternatieven) ruiken naar onderwerping, sperma van schijnheilige pedofielen, en linkse lijkgeur.

Vlaams-belangers die hun onroerende investering in broekzele willen blijven beschermen ‘against all odds’ kunnen mijn kl**en kussen.  Nespa Bart… heu Laeremans?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De CDH-troep — 11 reacties

 1. Aan Uw reactie te zien, bent U waarschijlijk houtbewerker, beste Gaius, want… U raakt steeds de spijker op de kop: Alwie een degelijk lager onderwijs genoten heeft, leert reeds in het éérste leerjaar dat… nà een eindPUNT van een zin, steeds de nieuwe zin begonnen wordt met hoofdletter.
  Wat de inhoud van Costello’s relaas aangaat, heeft Fikken niks toe te voegen aan de reeds-geschreven reacties van de Nageltjesvrienden, maar… het is hartverwarmend om te merken dat “vinnig” reageren op “negatieve-reacties-zonder-grond” nog niks van hun vroegere kracht verloren hebben: Heer Ray zou fier zijn op z’n vroegere fans.

 2. Het is goed dat de reactie van Costello werd gepubliceerd, het laat immers toe de vinger in de wonde te leggen. Mijn 36 jarige ervaring in de goot in Brussel heeft mij o.a. duidelijk gemaakt dat, als men geconfronteerd wordt met het krapuul, het schuim van de straat, maffioso, psychopaten, enz.. men een taal dient te spreken die ze verstaan, dit wil zeggen een taal die even ruw, rauw en ongezouten is als de hunne. Beleefdheid wordt immers aanzien als een teken van zwakheid en bangheid. Men maakt evenmin indruk op de voormelde soorten door stamelend te bedelen met de broek op de enkels. Elke uiting van zwakheid wordt onmiddellijk en onherstelbaar afgestraft. De vijanden van Vlaanderen zijn van de zelfde aard als de voormelde soorten.
  Voor Vlaanderen zijn de verkiezingen van mei 2014 het beslissende ogenblik: het is overleven of de ondergang. In een dergelijke situatie, waarbij manier van spreke het “kot in brand staat”, wordt er geblust, en is de tijd, zoals men in het frans zegt :”de mettre les gants” voorbij.
  Een gespierd taalgebruik is dan ook absoluut noodzakelijk om de toestand klaar en duidelijk te omschrijven. Het probleem is dan niet het “zo gezegde ranzig taalgebruik” maar wel het gezever en gelul waarbij er dan rond de pot wordt gedraaid, en de kool en de geit wordt gespaard, om de waarheid toch niet te moeten zeggen en schrijven. Kortom de uiting van lafheid in het kwadraat.
  Bij de vijanden van Vlaanderen stelt zich ten andere dit debat niet, hun motto is immers : =hoe ranziger hoe beter..!!!”. (t.o.v. les sales flamins).
  Het voormelde incident illustreert eens te meer, dat niet de boodschap en de boodschapper het probleem zijn, maar wel de bestemmeling = het laffe kruiperige klootjesvolk in Vlaanderen.
  Een klootjesvolk dat zich op alle mogelijke manieren vernedert en veracht, en kruipt voor alles wat Vlaams vreemd en vijandig is. Een klootjesvolk dat staat te kwijlen als een hond, niet om gestreeld, maar om geschopt te worden. Een klootjesvolk dat stemt voor zijn ondergang, en de daarbij horende ellende.
  Dit kruiperige “klootjesvolk” heeft anderzijds wel een heel bijzonder kenmerk :”het vecht namelijk op leven en dood, met diegenen die niet willen kruipen”. Hier komt dan ook de ware aard van dit klootjesvolk naar boven.
  Het is dus niet met een “beheerst taalgebruik” dat men gaat indruk maken op de vijanden van Vlaanderen. Als links hierop reageert,zijn er genoeg beerputten waarmee het kan geconfronteerd worden.
  Bij wijze van afsluiting = een gouden les van de straat = als men door het krapuul verbaal wordt aangevallen moet men zich niet pogen te verdedigen, men is dan immers reeds bij voorbaat verloren, maar men moet het krapuul aanvallen op dezelfde smerige en gemene manier als waarmee het krapuul te werk gaat.
  Dit geldt ook voor de aanpak van de vijanden van Vlaanderen.
  Als er dan toch zijn die willen kruipen, dat ze dan kruipen, maar men heeft niet het recht dat van anderen ook te eisen.!!

 3. Ach beste Senior,
  Laat maar zitten. Die Costello is méér dan vermoedelijk een tjeef aangetast met verkiezingskoorts die hier versukkelt is toen hij googelde op de zoekterm CDH.
  Hij heeft gegarandeerd Ray nooit ontmoet of gesproken want anders had hij zijn eerste reactie hier nooit zo arrogant geplaatst.
  Zijn belerend toontje als taalkundige moraalridder is een tweede indicatie dat hij helemaal niet Vlaamsgezind is. Dat hij zijn zinnen niet eens begint met een hoofdletter duidt overigens op een laag niveau van opleiding en een gebrek aan respect.

  Dat hij meer belang hecht aan de mening van tegenstanders in plaats van aan die van medestanders is ook typisch voor pilarenbijters.
  Dat hij tenslotte zijn kazak keert als hij een beetje weerstand ondervindt, maar toch nog gelijk denkt te hebben en denkt de Vlaamse zaak te kunnen claimen met argumenten als “ranzig” en “scheldproza” zijn ook symptomen van schijnheiligheid.

  Volgens mij is Costello en verzuurd, én poco én tjeef.
  Hij pleit helemaal niet voor beheerster taalgebruik hij pleit voor onderdanig taalgebruik. Typisch voor tjeven!

  Dat hij uw reactie er “nog verder over en belachelijk” vindt getuigt van zo veel eigenwaan en feitenresistentie dat ik me hier ook ga beperken. Een zoveelste geval van cognitieve dissonantie.

 4. Senior, ik zeg niet dat IK dit ranzig vind, maar links plakt daar maar al te graag dat etiket op. wat ik gewoon probeer(de)te zeggen : hou toch best een zekere waardigheid in de reactie’s; de inhoud is meestal -en helaas- maar al te waar, echter HOE het hier -soms, zeker niet altijd- zwart op wit door iedereen te lezen staat is er volgens mij wél over. maar da’s dan maar alleen mijn opinie natuurlijk. trouwens, mij dan maar beschuldigen van poco-sympathie en als ‘verzuurd’ betitelen… gewoon omdat ik pleit voor een beheerster taalgebruik, is er nog veel verder over en gewoon belachelijk.
  hier hou ik het bij en ik reageer niet verder, mijn boodschap was simpel en doe ermee wat jullie willen. veel succes verder met ONZE Vlaamse zaak.

 5. @ Castello,
  Bij het lezen van je opinie voel ik mij rechtstreeks aangesproken
  en wens hierop dan ook te reageren. Uit welke hoek de wind waait die je prefereert is niet moeilijk te raden. Dat het er hier ranzig aan toe gaat qua taalgebruik laat ik voor jou rekening. Mijn taalgebruik is in elk geval recht op doel en zeker verstaanbaar voor elk individu, ik wind daar geen doekjes rond! Dat ik “namen” van bepaalde personen “aanpas” in mijn schrijven is mijn manier om hen het satire kleed aan te passen. Dat mijn taalgebruik ten tijde van wijlen heer Ray niet zou getolereerd worden is een onwaarheid die jij hier komt verkondigen. Wat wel waar is is het gegeven dat Ray me destijds vroeg “niet over de lijn” te gaan om hem van de te verwachten reacties hierop te sparen. Indien ik bepaalde personen of instellingen hun naam “aanpas” moet dit gezien worden als “een koekje van eigen deeg terug geven”..of vergeet of wil je niet weten hoe onze poco opponenten over ons schrijven?
  Van wie komen de “koosnaampjes” mestkevers, nazifans, racisten, bruinhemden enz… dacht je?
  Uw reactie in deze getuigt dan ook van een ver gevorderde graad van verzuring en ontgoocheling zeker ten gevolge van de rampzalige vooruitzichten die je poco vrienden te wachten staat.

 6. Oude en nieuwe burgervaders uit het sossenWIETten milieu hebben meer dan hun steentje “bijgedragen” aan al deze verloedering. Ik blijf het herhalen, sossen zijn geoefende beoefenaars van het kleptocratisch profitariaat. Al de rest laat hun ijs en ijskoud.

 7. Lucky9,
  Ik las gisteren een artikel dat Brussel tot het 2de grootste en rijkste gewestje in Europa afkondigde?
  Waarom spenderen wij Vlamingen dan daar nog één eurocent aan?
  De getto zit vol met allochtonenleeglopers resp. geweldplegers en daarbovenop nog een bende Vlamingenhaters + één familie die decadent parasiteerd daarbij 365 dagen per jaar op vakantie is en wij maar betalen…
  Dat hele profitariaat Brusselallahbath heeft zijn houdbaarheidsdatum reeds lang overschreden, weg ermee richting containerpark.

 8. mijn eerste reactie op deze site. kwam hiervoor jaren op de ‘angeltjes’site en waardeerde ten zeerste de inhoud en de artikels. Ray waakte erover dat de ganse inhoud constructief én waardig bleef. helaas, wat ik hier nu lees op de zgn opvolger van zijn site haalt op geen mijlen na het angeltjes-niveau.
  met het scheld’proza’ van o.m. Lucky 9 en consoorten is de vlaamse zaak geenszins gebaat, integendeel. ordinaire naamverdraaïngen e.d. bezorgen aan de tegenpartij alleen maar de gedroomde bevestiging van hun vooroordelen hoe ‘ranzig’ rechts-vlaanderen wel is. Ray zou beschaamd zijn, zeker weten.

  Noot van de webmaster. Bij wijze van uitzondering op de huisregels laten wij deze reactie toe.

  • @ Costello

   Hoezo scheld’proza’ Waar? Liefst met volledig “citaat” én een bruggetje! Hoezo ‘ranzig’? Waar en wanneer?

   Wat bedoelt U eigenlijk met ‘ranzig’? Of had U misschien alleen maar slecht geslapen vorige nacht? 😆

   • Castello,
    Net of onze tegenstanders zo vriendelijk zijn voor ons. Neem Verhofstadt, L en B. Tobback, Danneels die zijn duit in het zakje deed (om u te plezieren juist geschreven) Waalse “kopstukken” waarvan ik de naam liever niet schrijf. Om nog maar te zwijgen over de leugens die door VRT, VTM, en alle geschreven pers de wereld worden ingestuurd over Vlamingen en echte Vlaams-nationalisten. DE constante dreiging een proces aan je broek te krijgen, en voor een politiek benoemde rechter te moet verschijnen. In andere landen gebruiken ze gewelddadige methodes om dan hun ongenoegen te uiten. Wij passen ons taalgebruik aan, en dat is minder gevaarlijk dan een bommengordel. Voor onze tegenstanders wel te verstaan. Wij moeten altijd op onze hoede zijn voor verraders en spionnen, het CGCR is er een van, gevolgd door de EU, en de VN. Mag ik dan even mijn beheersing van taalgebruik verliezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *