Men zegge het voort…

Ik denk in alle bescheidenheid gezegd dat ik mijn positieve maatschappelijke bijdrage al véél meer geleverd heb dan eenieder die deze blog leest

Dergelijke tekst kan alleen zijn geschreven door iemand die er ofwel van overtuigd is dat hij werkelijk reeds enorm veel goed heeft gedaan voor de “maatschappij”, of anderzijds door iemand die de zekerheid heeft dat hij nooit iemand heeft die zijn teksten leest.

Aangezien de laatste mogelijkheid is uitgesloten blijft alleen over dat die auteur overtuigd is van zijn grote bijdrage tot onze samenleving. Het risico is reëel dat vele lezers van deze blog in hun broek zullen doen van het lachen als we hen de naam van deze auteur bekend maken.

Hou U nu allemaal vast aan de takken van de bomen: De auteur van deze, voor mijn part historische, uitspraak is niemand minder dan……. BART DEBIE !14656_nl_dikkenek_1310561725371

Deze ex-politiecommissaris die werd veroordeeld voor het in elkaar slaan van weerloze gearresteerden en later door het Vlaams Belang uit de sloot werd getrokken en aangeworven als “veiligheidsadviseur”.

Deze inmiddels eveneens ex-medewerker van het Vlaams Belang, die over een reeks talenten beschikt waaronder kampioen in het huichelen, wist in de gratie van Filip Dewinter te komen die hem gedurende jaren het hand boven het hoofd hield.

Deze pertinente leugenaar noemde Filip Dewinter enerzijds een “vriend voor het leven” en stak hem anderzijds en gedurende jaren het ene mes na het andere in zijn rug zoals nu is gebleken.

Deze totaal ondankbare ex-Dewintervriend kon het versieren dat Filip hem in de Antwerpse Gemeenteraad kon laten benoemen; tevens ontfutselde hij Dewinter een stevige maandwedde als veiligheidsadviseur voor de Partij; alsof het niet meer op kon regelde Dewinter voor hem allerlei betalingen vanuit de Partijkas voor allerlei privé- uitgaven van Bartje aan advocaten en andere gerechtsonkosten enz. Het ging hier niet over enkele frankskens maar over méér dan 1 miljoen oude Befkes. En als dank blijkt nu dat deze huichelkampioen naar de staatsveiligheid is gelopen om zich als kandidaat informant voor te stellen.

Hij zou dit naar eigen zeggen gedaan hebben omdat hij meende dat een opdracht van Filip Dewinter de spuigaten uitliep en de overheid daarvan diende op de hoogte te worden gebracht!! Filip zou hem gevraagd hebben om te trachten op de zwarte markt enkele machinegeweren aan te kopen die Filip dan tijdens een persconferentie zou kunnen gebruiken om aan te tonen hoe eenvoudig het in ons land was geworden om aan moordwapens te geraken.

Wie gelooft nu dat het waar zou zijn dat dit feit de ogen van Bart ten opzichte van het Vlaams belang zou geopend hebben? De waarheid is waarschijnlijk dat Bart een ziekelijk karakter heeft en het nooit ergens lang kan volhouden. Ook zijn persgeilheid speelde hem reeds verschillende malen parten. Maar nu durven beweren dat dit feit aan de basis lag van zijn medewerking aan de staatsveiligheid is te gek om los te lopen. Jammer dat zijn naam geen letter méér bevat want dan zou hij de toepasselijke naam van Bart Debiel dragen.

We weten niet wat zijn ex-vrouw ervan denkt? We weten ook niet wat zijn ex-partners ervan denken waaronder een ex-parlementair van het Vlaams Belang die eveneens, maar gedurende zéér korte tijd, de overtuiging heeft gehad dat ze met Bart het “goede lotje” had getrokken. Hoelang Bart het nu weer zal uithouden met zijn huidige afrikaanse moslima is een vraag waarop bijna al onze lezers reeds het antwoord zullen kennen. Wij kunnen alleen bevestigen dat toen we het nieuws van zijn dubbelspel vernamen diep bedroefd waren.

Bedroefd omdat de zoveelste valsspeler het Vlaams Belang beschadigde; bedroefd voor Filip Dewinter die dergelijke ontgoochelingen moet meemaken vanuit zijn interne vriendenkring; bedroefd omdat voor de zoveelste maal partijgelden een verkeerde bestemming kregen.

Een land dat aan personen als Bart Debie de kans geeft om voor haar staatsveiligheid als informant te werken kan men nog moeilijk “een land” noemen.

Men zegge het voort…

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *