Reacties

Pat Condell: boodschap aan beledigde moslims — 3 reacties

  1. Zou inderdaad een goede spreker zijn maar moet het daarom altijd een vreemde zijn ik denk dat de beste spreker nog altijd Filip Dewinter is

    • Beste Roger,
      Op 23 maart spreken Anke Van dermeersch, Filip Dewinter, Barbera Pas, Geert Wilders en Gerolf Annemans. Ik denk dat 1 buitenlandse gastspreker spreker in dit gezelschap toch niet overdreven is. Vervang Wilders (niet letterlijk hé) door Codell en het doel blijft het zelfde. Ban de islam

  2. Zoals Pat Condell zegt “er is altijd wel een nieuwe groep die ergens over beledigd is”. Net zoals Pat om verschillende reden beledigd is door de islam. Graag sluit ik me bij zijn opsomming aan. Ook bij ons hebben wij geen gebrek aan “professionele huil baby’s”. Ook hier zijn er allerlei organisatie’s die de kar trekken voor de moslims. Het CGKR is er een van. Op 23 maart komt Wilders naar het verkiezingscongres van het Vlaams Belang. Misschien moet Pat Condell op een volgend congres maar eens uitgenodigd worden. Ook succes verzekerd volgens mij. Maar wie ben ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *