De machtszieke EU gaat Oekraïne 610 miljoen € betalen

Terwijl het IMF onder leiding van de Française Christine Lagarde vindt dat er hogere  belastingen moeten komen om de schuldencrisis op te lossen en tegelijk Oekraïne vrijgeeft ter plundering aan diegenen die wel de mogelijkheid hebben hun centen in taks-vrijhavens en belastingparadijzen te parkeren zoals de miljardairs Igor Kolomoisky, Arsen Avakov en Sergei Taruta, hebben de EU-apparatsjiks en hun dictatoriale nomenclatuur in Brussel nog iets anders bedacht om onze west-europese middenklasse te treffen en de tewerkstelling alhier nog verder aan te vreten. 

Gisteren heeft het voorlopige Oekraïense parlement het reeds op 21.10.2013 ter goedkeuring voorgelegde EU financieringsvoorstel ter waarde van 610 miljoen € goedgekeurd en onze onmetelijke dank gaat dan ook uit naar de parlementsleden van de Oekraïne die zich hiermee bereid tonen onze nederig aangeboden centen in ontvangst te willen nemen.

Up to date bijwerking: Oeps, inmiddels hebben de maoïst Barosso en zijn tjeefse rechterhand Hermantjenko kond gedaan dat het niet over 0,61 maar over 11.0 miljard euro op uw kosten zou gaan. Proost!

lees verder en vergeet vooral niet de 2 laatste zinnen te lezen>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De machtszieke EU gaat Oekraïne 610 miljoen € betalen — 4 reacties

  1. AANDACHT! Deze bijdrage werd up-to-date geactualiseerd.
    Nooit heb ik gedacht dat ik zulke krankzinnige waanzin van boven ons gestelde en door niemand verkozen führers (heil hitler!), ooit zou meemaken.
    Iemand die nu nog op een traditionele systeem-partij (of voor de NVA) stemt op 25 mei 2014 is zot!
    Of tot hersendood gehersenspoeld, dat kan ook.

    • volledig akkoord maar ik denk dat er in Vlaanderen helaas nog veel zotten (stemmers voor de NVA) zijn

  2. Als morgenvroeg de wekker afloopt om te gaan werken zal deze 610 miljoen € door mijn gedachten schieten. Ik weet onmiddellijk weer waar ik mijn kl**en ga voor afdraaien. En wij maar langer werken op de koop toe. Zum kotsen, wie is deze EU kl**en boel nog niet kotsbeu??? Sorry voor het ranzige taalgebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *