De machtszieke EU gaat Oekraïne 610 miljoen € betalen

Terwijl het IMF onder leiding van de Française Christine Lagarde vindt dat er hogere  belastingen moeten komen om de schuldencrisis op te lossen en tegelijk Oekraïne vrijgeeft ter plundering aan diegenen die wel de mogelijkheid hebben hun centen in taks-vrijhavens en belastingparadijzen te parkeren zoals de miljardairs Igor Kolomoisky, Arsen Avakov en Sergei Taruta, hebben de EU-apparatsjiks en hun dictatoriale nomenclatuur in Brussel nog iets anders bedacht om onze west-europese middenklasse te treffen en de tewerkstelling alhier nog verder aan te vreten. 

Gisteren heeft het voorlopige Oekraïense parlement het reeds op 21.10.2013 ter goedkeuring voorgelegde EU financieringsvoorstel ter waarde van 610 miljoen € goedgekeurd en onze onmetelijke dank gaat dan ook uit naar de parlementsleden van de Oekraïne die zich hiermee bereid tonen onze nederig aangeboden centen in ontvangst te willen nemen.

Up to date bijwerking: Oeps, inmiddels hebben de maoïst Barosso en zijn tjeefse rechterhand Hermantjenko kond gedaan dat het niet over 0,61 maar over 11.0 miljard euro op uw kosten zou gaan. Proost!

lees verder en vergeet vooral niet de 2 laatste zinnen te lezen>>