Alweer een klotenverhaal

De gazetten hebben het weer over “JONGEREN” die in Mechelen een meisje van 14 hebben verkracht. Ze waren met vijf, waarvan één meerderjarige.


Dus vanaf nu zijn alle volwassenen meerderjarige jongeren, daar zitten de rusthuizen vol mee, dat even terzijde, in dit geval zijn volgens de gazetten de echte jongeren, Mechelse jongeren, nee, geen Gentse jongeren, geen Antwerpse jongeren, geen Brusselse, geen Luikse, geen Waalse , geen Vlaamse. Het zijn de Mechelse jongeren die verkrachters zijn. Plezant als je jong bent en van Mechelen. Vier zijn er naar de jeugdrechter gestuurd. Volgens de juiste politiek correcte gazettenpraat is dat de een rechter die het alleen doet met jongeren.
Het zich in alle bochten wringen van de pers om de dingen niet bij naam te noemen begint potsierlijk te worden en drukt meer en meer een stempel op onze anders gekleurde medemens, tja, ik let goed op wat ik zeg. De buitenlandse verslaggevers moeten zich ook belachelijk maken van de politiekers, bendes met wapens zijn de ene keer rebellen de andere keer zijn het vrijheidsstrijders, een derde keer terroristen enz.
In Amsterdam hebben ze er wat op gevonden, daar mogen de woorden allochtoon /autochtoon niet meer gebruikt worden. Het onderscheid moet nog een stuk duidelijker en preciezer worden gemaakt, naar Amerikaans voorbeeld. Dus in de administratie heet een allochtoon nu geen allochtoon meer, maar Surinaamse Amsterdammer, Marokkaanse Amsterdammer, enz. Maar wat met de resterende blanke bange Hollander? Kaaskop Amsterdammer?
Ik denk dat het idee hier achter is dat je op die manier beter laat weten dat de stad er voor iedereen wil zijn. Stad is daar nog altijd van Alleman. Wij weten ondertussen wel beter. Door de beestjes een andere naam te geven denken ze discriminatie tegen te gaan. Het was op vraag van de Surinaamse en Turkse bendes, euh jongeren, euh gemeenschappen in Amsterdam, die waren er al lang strontziek van dat ze steeds maar in dezelfde groep werden ingedeeld als Marokkanen.
Maar wat blijkt, de Marokkaanse Amsterdamrammers op hun beurt laten weten blij te zijn in ieder geval niet meer met die qat-vretende Somaliërs in één en dezelfde adem uitgesproken te worden. Discriminatie, nu is het pas duidelijk in welke groepen in de samenleving we dat moeten gaan zoeken. Zijn wij er een tijdje van verlost, nietwaar blanke varkensvreters.
Werk aan de winkel voor de witte pater als ze dat onderscheid hier ook zouden toepassen, sukkels toch die politiek correcten, oplossingen van mensen die in een papieren werkelijkheid leven. En daar wordt energie in gestoken terwijl het schip zinkt, met hoeveel ambtenaren zitten ze daar die idiotie te bedenken, burgertje pesten noem ik dat, bergen papier om de zelf geschapen rotzooi mooier te laten lijken.
Voor dat meisje in Mechelen en de vele anderen vrouwen en kinderen die door dat en ander gespuis gemolesteerd, verkracht, geslagen, vernederd en getekend voor het leven zijn, zal het niet uitmaken hoe dat krapuul genoemd zal worden.
Allemaal hun kloten eraf, dat is duidelijke taal, dat is wat ze allemaal het liefst zouden horen. Akkoord? Ik wel en jullie? Niet allemaal tegelijk.