Kunstmatige coma?

Net nu onze “prijns” Laurent in een kunstmatige coma ligt wegens ‘oververmoeidheid’ en prinses Claire bellend achter het stuur niet ‘kan’ beboet worden, is ex-koning Albert (79) depressief en maakt zich ‘zorgen’ om de financiële toekomst van zijn vrouw, ex-koningin Paola (76).
Ik zou voor minder depressief worden met minder dan 970 euri pensioen per maand!
Dank oe wel Elio. Dank oe wel Ief de geitenhoeder. Dank oe wel sos Tobakkes. Dank oe wel pinnokkio Verhöfstadt!
Einde. De NVA is overigens in hetzelfde bedje ziek nota bene. Maar alleen imbecielen beseffen dat nog niet.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Kunstmatige coma? — 5 reacties

 1. De “lorre” is plots beginnen “Flippen”!!
  Om erger te vermijden heeft men hem preventief in een coma gebracht
  De top ministers van dit onlandje zijn nu stiekem aan het bedisselen wat ze met deze hofnar moeten aanvangen….opslag is uitgesloten en internering is niet zo “hoffelijk”. Best gewoon voor onbepaalde tijd in coma laten sudderen..mij gedacht.

 2. Als men de vliegreizen van de Berre bekijkt dan zie je ook enkele reizen naar Zwitserland, waar het testament van zijn extreemrijke overleden broer werd behandeld. Onze betreurde vriend Mobutu vertelde kort voor zijn overlijden dat Boudewijn hem had laten vallen; terwijl hij hem rijk gemaakt had met zijn diamanten (0000-archief). Kan onze rode onderzoeker van fraude deze uitspraken onderzoeken of schiet hij enkel zijn pijlen af op een dementerende Vlaamse charme-zanger?

 3. Hoogdringend tijd die middeleeuwse waanzinnig dure folklore naar de verleden tijd te sturen, het circus staat al veel te lang recht.
  Gewoon de geldkraan potdicht draaien en ze verplichten zich in te schrijven bij de RVA wel eerst de fiscus langs sturen om het gestolen kapitaal in beslag te nemen, na 200 jaar moet dat een astronomisch bedrag zijn.
  Los van alle folkloristische titeltjes en benamingen die totaal waardeloos zijn. “Welke vader resp. moeder blijft lekker op vakantie als hun (?) zoon in het ziekenhuis ligt in een coma? Zoiets kan alleen bij harteloze creaturen.

 4. Moest ik van de pensioenkas een brief krijgen met de melding dat ik maar iets meer dan 900.000 € per jaar aan pensioen zou ontvangen, wel ik zou ook depressief worden. Nu is den Berre ineens “bezorgd” dat zijn Pola niet rond zou komen als hij er niet meer is. Hij is er zo lang niet geweest voor haar. Toen kwam ze toch ook niets te kort. En hij was op de koop toe geschrokken van de reacties van zijn “gewezen onderdanen” op zijn bericht dat hij niet rond kon komen. Het probleem met heel dat middeleeuws circus is, dat deze mensen wereldvreemd zijn. Ze weten niet wat er leeft onder de “onderdanen”. Zonder veel tamtam, afschaffen die handel. En heel snel aub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *