Oh Bama!

“Een uitbreiding van de sancties en vergroting van het isolement tegen Rusland met alle negatieve gevolgen van dien voor de Russische economie. Dat staat Vladimir Poetin te wachten als er geen einde komt aan de invasie van de Krim, zo maakte Barack Obama duidelijk in een bevlogen speech in Brussel.”

Zo berichtte de gratis bijlage (Knack) bij het islamofiele multicul- magazine MO. Laat ons effe de puntjes op de nageltjes slagen.

Een uitbreiding van de sancties en vergroting van het isolement van de islambroeder Ohbama met alle negatieve gevolgen vandien voor de WERELD economie. Dat staat DE ISLAMITSCHE OETLUL Obamah te wachten als er geen einde komt aan zijn invasie in Oekraïne”

Deze moslim-president Barack Obama, maakt  zowaar duidelijk dat zijn bevlogen speech in Brussel perfect past in de gratis wiet -eisen van de SPa.”

Ne spa, toeback?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Oh Bama! — 5 reacties

 1. Intussen was het vandaag hommeles in de praatbarak. De Franstalige volksvertegenwoordiger Laurent Louis wou van Di Rupo het exacte bedrag weten van de kosten die de Obamagekte heeft veroorzaakt en durfde nog aandringen ook. Di Rupo antwoordde onbeschoft: “Hou op met uw circus. U stelt vragen, de regering geeft cijfers. Maar uw uitlatingen zijn onaanvaardbaar.”
  Waarop Louis repliceerde: ‘Bedankt, meneer de pedofiel.’

  Zo gaat het in dit onland. Diegene die vragen stelt wordt beledigd en als men dan met gelijke munt betaalt wordt men uit de praatbarak gezet.

 2. Senior,
  U spreekt over een kostprijs van 900.000euro, maar zie wel bericht op de webstek van DWN, waar men het heeft over 10 milj. euro!!!

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/03/26/obama-besuch-in-bruessel-kostet-belgische-steuerzahler-10-millionen-euro/
  Onafgezien van de kostprijs, staan er tussen de reacties op dit artikel ook interessante beschouwingen over tal van actuele problemen.
  Als men dan anderzijds iets meer weet over het verleden van Obama en zijn geaardheid, moet het daar een interessante bedoening geweest tussen Obama, de Flup en Elio… en voor dat “soort” loopt het klootjesvolk zich dan het vuur uit de sloffen om een “polleke” te mogen geven.. Arm Vlaanderen.
  Een Vlaming, die naam waardig, zou van de daken geschreeuwd moeten hebben, dat het beneden zijn waardigheid was, om dat “soort” te ontmoeten.
  Als Obama dan zegt dat België een trouwe bondgenoot is, dan is dit niet zo maar…maar dan komt dit door chantage….Elio kan daar van mee spreken.
  In het boek “Crapule de luxe” van Walter Baeyens, een mengeling van fictie en non-fictie, kan men, met enige voorkennis, bepaalde zaken begrijpen.
  Hier had De Morgen baanbrekend werk kunnen verrichten in plaats van de “beruchte foto” van Obama te publiceren, waarmee “en passant” de reputatie van Vlaanderen werd besmeurd, wat ook wel de uiteindelijke bedoeling zal zijn geweest.

 3. En fier dat ze waren als ze zijn handje mochten drukken.
  Echt en dat meen ik , ik werd misselijk van al dat gedoe—toch bleef ik kijken, waarom, ‘k zou het begot niet weten, om nadien een reden te hebben om eens goed kwaad te worden zeker en stoom af te blazen.—–nee serieus nu, zijn de Vlamingen nu zo simpel van geest dat ze dat allemaal blijven slikken.?????.

  • Moniek,
   Ik heb gewoon niet gekeken en een aanval van reflux vermeden. En een dosis Gaviscon uitgespaard.

 4. Even aanstippen dat die kortstondige “Obama gekte” ons dierbaar onlandje 900.000 euroke’s zuur verdiend belastinggeld gekost heeft.

  Weggesmeten centen om een Amerikaanse show op ons grondgebied te helpen betalen. Een etmaal lang dat ganse woonblokken afgesloten werden van de buitenwereld en wegen afgezet om meneer de president in sneltempo van hot naar her te kunnen vervoeren. Een gans politieapparaat dat non stop stand-bay moest zijn om de “machtigste man ter wereld” (Jawattte!!) te beschermen alsof er op elke hoek van de straat een onverlaat met een raketwerper op de loer lag om mister pepsodent tot confetti te herleiden.

  De media zo geil als een potvis van de morgen tot de avond proberen elke voetstap van meneer de president live te volgen “voor de kijkers!” want de Belg was O zo gecharmeerd door de zwarte parel uit de hut van oom Tom.
  Wat is Obama nu feitelijk komen doen? Een kerkhof bezoeken, een praatje in het Euro casino en een redevoering in de bozar. Tussendoor zijn kakske plegen en zijn plasje uitpissen.

  Is dit onland nu plots beter geworden door zijn “presentie”?
  Niks van dit alles…9OO.OOO euro over de balk en de zekerheid dat de show in juni e.k. nog eens overgedaan wordt als de top van de (G 7) zeven gangsters zal plaatsvinden in Brussalabath. Wie weet komt Michelle dan wel mee..de boekskes gaan kunnen smullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *