Internationale politiek

Wie alleen naar de OOOO kijkt en de politiek correcte kranten en de gratis bijlage bij MO, het mondiaal magazine, als bron van waarachtige journalistiek beschouwt kan niet weten dat de huidige president van de verenigde staten een extreem linkse moslim is. Als gevolg kan men dan alleen maar koffiedik kijken inzake de internationale politiek en de gebeurtenissen in Oekraïne, Syrië, en Egypte bij voorbeeld. Daarom deze bijdrage met 2 breaking news filmpjes.

Onder de moslim president Barack Hussein Obama blijft de CIA, maar wel heviger dan ooit tevoren, moslimpogingen om de macht te grijpen en terreur te organiseren ondersteunen in heel het midden-oosten en Noord Afrika: Lybië, Syrië, Libanon, Egypte enz. De wahabieten van Saoedi Arabië nemen een leeuwendeel van de financiering op zich. Het volgende 50 minuten durend filmpje verschaft een historisch inzicht over de voorgeschiedenis zoals die zich heeft voorgedaan, niet zoals ze ons door de politiek correcte en dus liegende media werden voorgekauwd.

Daar waar in opper-Egypte (de broedplaats voor nieuwbakken moslimbroeders) net 529 van die moslim broeders veroordeeld werden tot de doodstraf, kwam de moslim Obama hier in Brussel de pluimen strijken van de plaatselijke apparatsjiks en zijn slaafjes binnen EU-nomenclatuur, en straffe taal spreken met de bedoeling de Russische president Poetin te intimideren.

En kijk, tegelijk haalt Poetin de banden aan met de actuele machthebbers in Egypte die geen andere keus hebben dan de uitgesproken doodstraffen ook uit te voeren als ze zelf in Caïro niet willen vermoord worden door het moslimbroederschap waarmee de Amerikaanse president Obama nauwe banden heeft. Nooit gedacht dat ik ooit zo iets zou meemaken. Een communist in het witte huis en een realist in het Kremlin!

De gebeurtenissen in Oekraïne zijn slechts het gevolg van de rancune en de frustratie van de moslim Obama die er alleen in slaagde zijn snode plannetjes in Libië te realiseren en daarbij wetens en willens zijn eigen ambassadeur Stevens liet vermoorden, maar het deksel op de neus krijgt in Syrië, Israël en Egypte. Poetin is een echte Rus. Obama is een valse Amerikaan met een vervalst geboortecertificaat. Net zo vervalst als de berichtgeving in ‘Le Matin’ de het verstond een cartoon van Obama af te drukken, die vervolgens te bestempelen als racistisch, om uiteindelijk heel Vlaanderen door het slijk te sleuren en uit te roepen tot racistisch. Nutteloos te vermelden dat ook De Morgen een vuile vieze linkse krant is.

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *