Yes oui jawohl jaja

luxueuze multiculturele school in het land b!

In het kader van de hevige debatten in de Vlaamse regering over de financiering van het onderwijs in Vlaanderen, over de schoolgebouwen die soms op instorten staan en

moeten vervangen worden door containers ( luxueuze volgens de mini-ster Pascal Smet), over de krapte van het budget door de crisis om dit op te lossen, worden we niet ingelicht over de prioriteiten die de federale regering wel stelt.

Het enige wat gecommuniceerd is via enkele persorganen is het architecturaal voordeel die de investeringen opgebracht hebben. De Apartheid-politiek van de EU begint waanzinnigheid te vertonen ten koste van de educatie van onze Vlaamse kinderen en daarmee onze toekomst. Ik begin stilaan de indruk te krijgen dat dit werkelijk het uiteindelijk plan is.
Een bloemlezing;
De EU-leerlingen hebben er per persoon alvast dubbel zoveel ruimte als de gemiddelde scholier in ons land. De nieuwe school, voor in totaal 2.500 leerlingen, heeft een kleuterafdeling, een lagere afdeling en een middelbare afdeling.
De kinderen van EU-ambtenaren komen er terecht in een prachtige omgeving en over de site wordt nu al verteld dat ze de mooiste school van Europa is. De EU-leerlingen hebben er per persoon alvast dubbel zoveel ruimte als de gemiddelde scholier in ons land. Deze scholen hebben een eigen, specifiek karakter op het gebied van taalgebruik, de leerlingen kunnen er les volgen in verschillende talen van de lidstaten. De nieuwe school, voor in totaal 2.500 leerlingen, heeft een kleuterafdeling, een lagere afdeling en een middelbare afdeling. Aan het project hangt een prijskaartje van 88 miljoen euro.
De EU-koningskinderen worden dagelijks door verschillende busjes die overal door “groot-brussel” toeren aan hun voordeur opgehaald, en op de binnenkoer van het nieuwe schoolpaleis afgezet. Voor de nog niet schoolplichtige kinderen van de nieuwe Lodewijken is kinderopvang voorzien, allen worden gevoed en alles is totaal gratis. Dit is geen extra legaal voordeel, nee dit noemen ze normaal, het zit mee in de “arbeidsovereenkomst”.
Komt er dan geen enkele instantie met vragen na ingelicht te zijn over de “mooiste school van Europa”.
Worden hun kinderen misschien opgehaald door de busjes?
http://www.express.be/money/nl/wealthrepublic/de-mooiste-school-van-europa-ligt-in-laken/175558.htm
Pour les flamands la même chose

image_pdfimage_print
Share

Reacties zijn gesloten.