Reacties

Zonder woorden … — 1 reactie

  1. De tekst geeft een treffende illustratie van de ware aard van de franstaligen in dit land. Het gaat hier dan ook om een uiting van een diepgeworteld anti-Vlaams racisme, gepaard gaande met een superioriteitscomplex dat het “Ubermensch”complex nog overtreft. Aan franstalige kant voelt zelfs de laagste “basse classe” zich nog steeds torenhoog verheven boven de “top” aan Vlaamse kant. Ondertussen leven die franstaligen wel op kosten van Vlamingen, maar vanuit hun geestesgesteldheid is dit de normaalste zaak van de wereld. Les flamins zijn ten andere daarvoor speciaal geconcipieerd..enig ter wereld.!!! Zich hierover vragen stellen aan Vlaamse kant staat dan ook gelijk met onverdraagzaamheid en egoïsme. Een hond echter bijt de hand niet die hem eten geeft, de franstaligen echter wel.
    Het zegt dan ook veel, om niet te zeggen alles, over het klootjesvolk in Vlaanderen dat met dergelijke anti-Vlaamse racisten wil blijven omgaan en samenleven. =Het Stockholmsyndroom in het kwadraat.!!
    Het is ook onbegrijpelijk dat men in Vlaamse kringen met het voormelde spandoek niets heeft aangevangen. Dit zegt meer dan ganse bibliotheken!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *