Na Wilders nu ook De Winter?

Een Syriëstrijdster uit Antwerpen roept op om Filip Dewinter te vermoorden
De in Syrië strijdende moslim-extremiste Umm Haniefa Al Belgikiya lanceerde via Facebook volgende oproep:

doodsbedreigingenfdw2

Umm Haniefa Al Belgikiya is de (of minstens een) vrouw van de voormalige lijfwacht van Sharia4Belgium-boegbeeld Abu Imram, die al geruime tijd in Raqqah in het noorden van Syrië verblijft.

Ze verwijst hierbij uitdrukkelijk naar de moord op de Nederlandse cineast Theo Van Gogh en roept op om op Filip de Winter dezelfde misdaad te plegen. Daarbij beledigt ze de vermoorde Van Gogh door hem zwijn te noemen en De Winter door hem varken te noemen. U moet weten dat varkensvlees haram (onrein en dus verboden) is voor àlle moslims, en niet alleen voor extremisten.

U moet ook weten dat het vermoorden van niet-moslims die zich niet onderwerpen en geen islamitische hoofdelijke belasting willen betalen, in de mainstream islam en doctrine als de meest normale zaak van de wereld beschouwd wordt, en dus niet het unieke kenmerk van extremisten is. Zie mijn stukje over de “heilige” Koran van vandaag.

Alleen de islamitische schriftgeleerden die hier bij ons in Europa vertoeven moeten dat uit noodzaak (takiyya) ontkennen. Overal elders in de islamitische theocratieën komt men daar openlijk en zonder de geringste schroom voor uit.

Wie in het islamitisch gebied van islamitische staten weigert jizja te betalen wordt gewoon vermoord. Tot voor kort vormde Syrië daar in het Midden Oost buiten Israël, delen van Egypte en sommige delen van Libanon de uitzondering op de regel. Deze relatieve verdraagzaamheid van het Syrische regime was de aanleiding om op voorzet van de moslim-president Obama een burgeroorlog in Syrië te ontketenen -met van de Amerikaanse belastingbetaler afgetruggeld belastinggeld- gevoerd door buitenlandse jihadisten.

De oorzaak van deze burgeroorlog is te vinden in het feit dat de moslim Obama en het slaafse West-Europa de commerciële olie belangen van de Arabische oliestaten bij wijze van vriendendienst wilden beschermen tegen een groeiende Syrisch-Koerdisch-Iraakse samenwerking die een zeer ernstige concurrent dreigde te worden voor de Wahabitische Soennieten op het Arabisch schiereiland.

Door de krachtdadige steun van Rusland kon het Soennitische Wahabisme het Syrisch regime echter niet omver werpen. Hierin ligt de oorzaak van de verlegging van de nieuwe islamofiele fascisten uit de VS en de EUSSR naar een ander geostrategisch belangrijk gebied voor oliedoorvoer: Oekraïne, waar ze weerom op vastberaden Russen stootten.

Maar waarom dan niet dwars door Turkije olie en gas transporteren? Hoor ik U al zeggen. Wel de reden is eenvoudig. Geen enkele islamitische obediëntie in de Arabische wereld vertrouwt de Turken. Men weet immers dat zij de Ottomanen van vandaag zijn of minstens willen worden. Daarom komt er uit Teheran en Riyad steevast een veto tegen elk scenario waarin Turkije een rol van betekenis speelt. Helemaal ongelijk kan je hen niet geven.

Filip De Winter heeft groot gelijk laconiek te reageren. Het echte gevaar ligt niet bij een slavinnetje van een haatbaard met Belgisch paspoort in Syrië, maar bij de apologetische aasgieren die in Vlaanderen op de loer liggen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Na Wilders nu ook De Winter? — 8 reacties

 1. Vandaag gelezen in Daily Mail: The bear in our backyard: Return of the Cold War as Royal Navy confronts Russian aircraft-carrier-group in the English Channel for the first time in years.
  (Vertaling “met- de-losse-pols): De beer in onze achtertuin: Terugkeer van de “koude oorlog” toen de Britse Marine een Russische vliegdekschipgroep opmerkte in het “Engels Kanaal”, de éérste maal in vele jaren.
  (Noot van Fikken): The Channel is de Britse benaming van wat wij…”het Kanaal” noemen; namelijk: de zeestraat tussen G.B. èn Frankrijk.

  Volgens de Daily Mail was het een Engelse Fregat (dat op normale patrouille was) die de flottille opmerkte.
  Dààronder waren…: Vliegdekschip Admiral Kuznetsov, Slagkruiser (Kirov-klasse) Pjotr Velikiy, en nog enkele ongeidentifieerde fregatten.

  Dus… ware het niet dat toevallig een Britse fregat de Russen opmerkte, dan wist NIEMAND dat zij door die smalle strook van “niemandszee” tussen Franse- èn Britse territoriale wateren vaarden… (een prachtig stukje zeemanschap dat de Russen dààr tentoonspreidden, vooràl omdat zij ijzingwekkend-dicht langs de Goodwin-sands moesten voorbijvaren)…

  MAARrrr nù komen de vragen: Hoe komt het dat de radarposten-aan-de-kustgebieden niks opgemerkt hebben ?…En àl die sattelieten die hoog “door het zwerk vliegen”, Marinetraffic, èn Google earth (dat regelmatig upgedated wordt voor degenen die zich een duur abonnement erop kunnen veroorloven) eveneens “van kromme haas” gebaren ?
  West-Europa veilig gebied ? … AMMEHOELA. 🙁

  • Wie dacht dat de Russen Na Afghanistan, en de val van het communisme rustig alles uit West-Europa rustig op zich af zouden laten komen is er aan voor zijn moeite. De naïviteit van de westerse mogendheden kent geen grenzen (letterlijk en figuurlijk dan).

 2. Hoog-tijd om hier, in dit onland, een nieuwe Ganshof vandermeersch klaar te stomen zodat men, zoals in eind-45 & 1946 de “Oostfrontstijders” een welkomstverrassing bezorgde.
  Die gasten gingen eveneens om het “christenDOM” te bestijden tégen de heidense bolsjevieken, èn werden toch…”tegen de muur gezet”.
  Doe dàt dan ook met die karpetknielertjes nondedju.

  • Victor,
   Dan wel zonder karpetjes! ha ha ha ha.
   Op 25 mei staan extra dozen met pampers naast het laf verraders tuig, ik heb zo een vermoeden dat er te weinig pampers zullen zijn, snel wegwezen na gestemd te hebben want het zal er gaan stinken. ha ha ha ha ha.

 3. Op 06/05/14 schreef ik hier “het is verdacht stil rond Vlaams Belang”. Dit soort berichten is ook niet echt nodig. De gekken blijven oproepen tot het doden van politici die waarschuwen tegen hun waanzin. Indien ze denken door 1 of meerdere personen het zwijgen op te leggen die waarschuwen tegen hun waanzin, schatten ze dat verkeerd in. Het verzet zal groeien en blijven groeien. Uiteindelijk (hopelijk niet te laat) zullen de ogen van zei die nog geloven in een vreedzame samenleving open gaan. Wat het resultaat zal zijn blijft onvoorspelbaar. Maar dat er ons “spannende tijden” te wachten staan is zeker. Vandaag las ik een tweet van Gerolf Annemans “Voka discrimineert openlijk Vlaams Belang”. Het gaat over een rondvraag bij ondernemers om te peilen welke partij het dichtst bij hen staat. Niet te geloven maar 1 partij wordt namelijk niet vermeld, idd Vlaams Belang. Wie er nog aan moest twijfelen dat N-VA (die als winnaar uit de bus kwam) en Voka één pot nat zijn heeft bij deze het bewijs zwart op wit. Voka staat voor, Verraders Onder Kapitalistische Aanhang. Wie een betere inspiratie heeft op VOKA, suggesties zijn van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *