Hoogmoed komt voor de val !

We hebben destijds meermaals geschreven dat Bart De Wever over vele talenten beschikt.
De laatste tijd echter stellen we vast dat, via enkele van zijn spreekbuizen zoals Bracke of Homans die bij herhaling verklaren in geen enkel geval met het “Vlaams Belang” te willen samenwerken, men ook over een snel groeiend gebrek kan gaan spreken. Het gaat hier over het gebrek HOOGMOED. Men mag nooit vergeten dat dit gebrek meestal komt voor de val!
De talentvolle Bart zou toch moeten weten dat de verkiezingen van 25 mei a.s. voor de allerlaatste maal de kans bieden om via het Vlaams Parlement de onafhankelijkheid van Vlaanderen uit te roepen. Volgens allerlei peilingen, die soms ver uit elkaar liggen, zou het Vlaams Belang tussen de 8 à 12% behalen en het NVA tussen de 29 en 36%. Samen dus tussen de 37 en de 48%. Dat er in het beste geval dan nog steeds enkele zetels tekort zullen zijn om de meerderheid te behalen is niet erg. Om een plaats in de geschiedenisboeken te verwerven zullen er steeds enkele cd&v-ers of open-VLD-ers en misschien zelfs een zeldzame SPA-er te vinden zijn om uiteindelijk mee JA te stemmen.

Maar de peilingen blijken vele NVA-ers hoogmoedig te maken. Ze schoppen steeds meer en meer in het rond en vergeten dat nog niet zolang geleden het Vlaams Belang de grootste partij was in het Vlaams Parlement en dat het tij steeds zeer snel kan keren. Deze “hoogmoedigen” zijn zich meer en meer aan het vastrijden en zorgen er voor dat alle andere partijen zich als hyena’s rond hen aan het verzamelen zijn. Als een leeuw zonder tanden zullen ze het onderspit moeten delven.

Deze houding van het NVA maakt de kans groot dat deze partij na 25 mei, juist zoals het Vlaams Belang in het verleden en trouwens onterecht, in het zand zal moeten bijten en de hele meute hyena’s van links tot rechts; van SPA via Groen en CD&V tot open VLD, met de prijzen zullen gaan lopen.

We hopen dat de ogen van de vele ex-Vlaams Belang kiezers die in het verleden naar de NVA overliepen nog tijdig zullen geopend worden en dat deze laatsten in grote getallen op 25 mei naar de vroegere stal zullen terugkeren. Op deze wijze zou Bart misschien moeten verplicht worden de uitgestoken hand van het Vlaams Belang toch te moeten aanvaarden zoals een overgroot gedeelte Vlaams Nationalisten wenst en hoopt.

Voor een mogelijke onafhankelijkheid van Vlaanderen is uitstel afstel. Gelet op het hoge nataliteitcijfer van de talrijke genaturaliseerde Belgen werkt de tijd zeer snel tegen ons en is 25 mei onze allerlaatste kans.

Zou het niet vreselijk jammer en hemeltergend zijn dat juist de man die zich in het verleden steeds de Vlaamse Onafhankelijkheid tot doel stelde nu, na allerlei niet aflatende “aanpassingen” via confederatie en sociaal-economische doelstellingen, zelf aan de basis zou liggen van het definitieve begraven van deze droom?

Om het met enkele woorden van zijn geliefde taal te zeggen: DURA LEX-SED LEX !!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Hoogmoed komt voor de val ! — 3 reacties

 1. Vandaag, 11/05/14 te lezen op HLN.be De Wever ziet regering met CD&V en oVLD zitten. Dus we weten waar we aan toe zijn. Kiezers denk heel diep na op 25 mei, de rampspoed kondigt zich al aan.
  Beste De Merode
  Wat punt 2 betreft, mij werd ooit toevertrouwd door een niet Vlaams Blok/Belanger dat de komst van MRM doorgestoken kaart was en de ondergang van de partij zou zijn. Zij was immers gekend als “ambrasmaker/ruziestoker”.

  • Walter,
   Bedankt voor de info inzake punt 2. Het bevestigt dan ook mijn inlichtingen.
   Er moeten er zeker nog anderen zijn, die meer weten over deze “infiltratie en sabotage” van het Vlaams Belang via MRM. Een gelijkaardige sabotage speelde zich in Frankrijk ook af bij het Front National via Bruno Megret. Ook daar was de loge de drijvende kracht.
   Zoals U terecht vaststelt, de rampspoed kondigt zich inderdaad aan na 25 mei 2014.

 2. De NVA is het grootste bedrog en dan ook grootste gevaar waar Vlaanderen mee werd en nog steeds wordt geconfronteerd. Een kort overzicht van de feiten:
  1. Bartje werd gelanceerd door de VRT, een links en loge bastion. Dat alleen is al meer dan verdacht. Als de vijand de rode loper uitrolt voor jou, dan is er str… aan de knikker!!!
  2. Bartje was actief betrokken bij de loge infiltratie in de top van het Vlaams Belang via Marie Rose. Zij werd via de NVA “salonfähig” gemaakt. Dit werd mij door een “broeder” meer dan eens bevestigd.
  3. Bartje gaat er prat op dat hij het Vlaams Belang heeft klein gekregen (sic), en dat hij daarvoor bijgevolg wat meer waardering verdient,
  4. Bartje heeft het paard van Troje binnengehaald bij de NVA o.a. via “broeder Bracke”. Deze laatste speelt er dezelfde rol als broeder B.B. bij de lijst Dedecker. De “mollen” werden er dus van bij het begin binnengehaald.
  5. Bartje is met de NVA voor Europa, voor immigratie, voor confederalisme enz… Zowel op belgisch als op europees niveau geldt het principe: “luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden”.
  6. Na de verkiezingen van 2010 is Bartje aan tafel gaan zitten met Di Rupo. Als men een greintje zelfrespect heeft gaat men niet aan tafel zitten met een dergelijke sinistere figuur. (waar men alleen moet van walgen). Blijkbaar maakte dat ook deel uit van de strategie en het ermee gepaarde gaande bedrog.

  Omwille van de zo gezegde geloofwaardigheid wordt dan de NVA aangevallen. Moest het niet het geval zijn, zouden er te vroeg twijfels kunnen opduiken, over de werkelijke rol van Bartje en zijn NVA. (waardoor er opnieuw kiezers zouden terugkeren naar het Vlaams Belang).

  Het Vlaams Belang is immers het gevaar voor de belgische bezetter van Vlaanderen, en de NVA is een schepping van deze bezetter als wapen tegen het Vlaams Belang en uiteindelijk tegen ook tegen Vlaanderen. Na de verkiezingen zullen de maskers vallen.

  Na de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 hadden we al een voorspel hoe het met de NVA zal aflopen. Na 25 mei 2014 zullen de “mollen” en “saboteurs” in actie komen. Men moet zich er aan verwachten dat binnen zeer korte tijd, er al een hoop overlopers zullen zijn. Het resultaat van deze ineen storting van de NVA is dan in de eerste plaats een ramp voor Vlaanderen.

  Zoals door Freddy gesteld in zijn bijdrage, is het op 25 mei 2014 de dag van de laatste kans. Nadien wacht ons alleen nog de ondergang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *