De bus Amsterdam-Brussel-Marseille …

“Toevallig” heeft de Franse politie bij een routinecontrole in Marseille de dader van de viervoudige moord in het Joods museum in Brussel bij de lurven gevat omdat hij in het bezit bleek te zijn van een volautomatisch oorlogsgeweer, munitie daarvoor, een pistool en passende  munitie en, niet onaardig detail, een petje dat door de “federale” Belgische politie werd gespot als zijnde een cruciaal gegeven in de persoonsbeschrijving van een kleurloze moordenaar met schoudertas gesignaleerd in de Miniemenstraat.
De dader noemt Mehdi Nemmouche. Wie had dat nu kunnen denken? Had U dat ooit durven veronderstellen? Dikke foei!!

Wat betreft de naam van de vermoedelijke dader van de moordpartij in Brugge moeten we nog even geduld oefenen en onder de lakens in het duister tasten. Het parket in Leuven klemt de tanden en de lippen tot bloedens toe op elkaar om toch maar niet de voornaam en familienaam van de hoofdverdachte voor deze laffe moord bekend te maken. Zij vielen intussen wel binnen in zijn wettelijke woonst. Maar de naam? Dat mogen we nog niet weten!!! Piet Peeters of Jan Janssens misschien, maar die zijn het allicht helemaal niet. Blijkbaar doet kleurenblind zijn ook geen pijn!

Het bloed van elk intelligent wezen begint te koken bij zulke schijnheiligheid voor de tjeven en hypocrisie voor de polycolors die geen tjeef zijn. Vermoedelijk zou de bekendmaking van de voornaam Mohammed(t) het plebs kunnen aanleiding geven om den buro van peetvader Don Tobback aan diggelen te slagen, en dat mag niet. Derhalve kan het niet. “Mosliems in Leiuve”, dakannie! Ik leg mijn nek op de treinsporen van den téégéévéé als die er ooit zou komen!

Back to business.  De opgepakte moordenaar bleek inderdaad een Syriëganger te zijn , een 29-jarige Algerijnse Fransman uit Roubaix en geen blanke antisemitische racist!

Bent U verrast ? Ik helemaal niet! Hoekandanna?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De bus Amsterdam-Brussel-Marseille … — 5 reacties

 1. En de dader is weeral een Bruine louter toeval zeker Maar het bruiner worden van onze maatschappij is zeker en vast geen probleem en het islamiseren ook geen probleem Wij zijn waarschijnlijk het grootste probleem

 2. Terwijl iedereen verwachtte dat die moordenaar (logischerwijze) onmiddelijk naar Noord-Frankrijk zou gevlucht zijn…zat hij reeds in Midden-Nederland
  Dàt is toch wel een teken dat er, onder de éénhersenceligen, toch ook nog er te vinden zijn met een paar méér cellen.
  Maar ook HIER worden de… tot-nog-toe-slapende ogen open, altans volgens de media alwaar een “terrorisme-expert: Claude Moniquet,” verklaart:
  “Bij de veiligheidsdienst is te horen dat nu HONDERDEN leden van “al-Quaeda”… EEN PASPOORT van de SCHENGENZONE hebben” !!!
  Doch… vrees niet, beste Nageltjesfans, àl die gasten hebben niet aan de STRIJD in Syrië deelgenomen: ze hebben zich geamuseerd met het rondrijden met ambulances, nietwaar “vader Bontinck” ? Grrrrrrr.

 3. Welke partij waarschuwde reeds 2 jaar alweer voor de “wandelende bommen” die uit Syrisch oorlogsgebied zouden terug komen??? Euh…. Jawel Vlaams Belang.

  • Wij waarschuwen al 35 jaar of langer maar wat baat een bril als de Vlaming niet zienen wil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *