Grootste fractie Duits parlement waarschuwt …

voor christenvervolging. Wanneer volgt collega CD&V?
Deutscher_Bundestag. In Irak rukt ISIS op naar de hoofdstad. Deze extreem fundamentalistische roversbende van moslims maakt tegelijkertijd in Syrië het land onveilig. Vele ‘Europese’ jongeren sloten zich de afgelopen maanden aan bij ISIS, waaronder de ondertussen welbekende Brian de Mulder en anderen uit Vlaanderen. Tegelijkertijd maakt Boko Haram in Nigeria de Westerse wereld ongerust door haar harde acties tegen ongelovigen en de ontvoering van kinderen om hen te bekeren tot de radicaalste vorm van de islam.

lees verder op Rechts Actueel >>>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Grootste fractie Duits parlement waarschuwt … — 1 reactie

  1. Zolang er maar geen steen in de weg ligt van de moslims is er geen probleem het uitmoorden van christenen is een bijzaak of het vernoemen niet waard volgens de linkse kerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *