Zweden, de hemelse multicul samenleving

croque islam ham en haat

Ter inleiding;
http://www.youtube.com/watch?v=5a1PM6YB8wg

Zweden begint zich te realiseren wat massa mosliminfiltratie betekent.
Moslim immigranten vernietigen het eens zo sociaal, verdraagzaam en vreedzaam Scandinavië.
Moslims haten gewoon alles en iedereen, overal in Europa zonder uitzondering van enig land, men kan niet anders besluiten dat dit het ergste racisme is op dit ogenblik. Regeringen kunnen/willen niet optreden omdat de invasie gecamoufleerd is in de vorm van een godsdienst enerzijds, die men nu dezelfde rechten geeft als de inheemse godsdienst, anderzijds is het geweten dat de hoge schuldenlast de regeringen afhankelijk maakt van de petrodollars, in ruil voor toegevingen op gebied van eigen cultuur en waarden. Het persoonlijke gewin van onze leiders zou ook dringend eens moeten gecontroleerd worden, (door de staatsveiligheid? Haha)

http://tinyurl.com/ahovmsn

 http://ejbron.wordpress.com/2013/02/17/de-verrijking-is-werkelijk-grenzeloos/#comment-70875

Nu we het toch over rassen hebben, ons ras staat op het punt uitgeroeid te worden door massieve niet-blanke immigratie in alle wereldwijde blanke naties, nog eens, enkel in  blanke naties.
http://www.youtube.com/watch?v=nfB_F936bU8

Goodbye Sweden
http://www.youtube.com/watch?v=zZtc2ma2GEQ

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Zweden, de hemelse multicul samenleving — 2 reacties

  1. De toestand in Zweden werd op een duidelijke manier omschreven in het boek “Defeating Eurabia” van Fjordman, vanaf pagina 229.Een bende verraders voert oorlog tegen de eigen bevolking via de import van vreemdelingen,met in de hoofdrol de islam.Een opvallende rol wordt hierbij gespeeld door de linkse- feministen-lesbiennes : pag 249 :Het betreft een artikel geschreven door Joanna Rytel : “I will never give birth to a white man… “er aan toevoegende : “no white men please.. i just puke(=kots) on them”.Het is geen toeval dat het Stochholm syndroom ontstaan is in Zweden, het is het symbool van lafheid, zelfvernedering en zelfverachting onder het motto : ik veracht mezelf , en de anderen moeten het ook, vooral diegenen die niet willen. Opnieuw worden we hier gekonfronteerd met de de nijd en de wraak, waarop handig wordt ingespeeld door de linkse en loge mafia’s.(om de verborgen agenda van de Nieuwe Wereld Orde uit te voeren).

  2. Wat in Zweden gebeurd gebeurd ook hier alleen wordt het hier zoveel mogelijk verzwegen of verdraaid, u weet wel, “jongeren” enz.
    Zolang die waanzin getolereerd wordt zolang zal het hier van kwaad naar erger evolueren.
    Die waanzin leeft van geweld, barbaars geweld zelfs levensgevaarlijk geweld.
    Conclusie: Die waanzin MOET verboden worden op ons grondgebied, haal alle militairen terug die nu hun leven riskeren in die waanzinlanden en laat ze hier de weg op gaan om ONS te beschermen tegen die barbaarse waanzin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *