Slecht nieuws…

Op dit eigenste ogenblik gaan wereldwijd alle beurzen en dus alle aandelen knal in het rood ! Hoe zou dat nu toch kunnen komen? Het is maar een vraag. Hebben K. Geens en zijn Arco-kompanen zoals K. Peeters het licht laten schijnen op de realiteit? Heeft de belegger eindelijk begrepen dat de Roverheden met hun ‘federal reserve’ en ‘ECB’ er alles aan doen om met de voeten van de netto-belastingbetaler en de kl*ten van NV-a te spelen!? Het is ook maar een vraag.

Punt is: wie gokt moet de risico’s ervan willen dragen. De rente op klassieke spaarboekjes (en dus niet die van de Arco-coöperanten want dat zijn gehaaide beleggers die voor niets en niemendal terugdeinzen), is nog altijd niet negatief. Beter een vogel in de hand dan tien in de lucht!

Want als de allah-coöperanten het hier voor het zeggen krijgen is het Boem.  Boum in het franswaas! De angst dat de eussr-nomenclatuur dit ook wil forceren om andere Xtreem fascistische redenen is minder denkbeeldig dat sommigen denken.

De koerswinst van de euro t.o.v. de us-dollar is kiekenstront. Gesjchokkeerd? Reclamaties te richten aan de redactie. Oh, wat zijn we stout!

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *