De islam voor ongelovigen

Ik kende de Vlaamse wetenschapper Koenraad Elst enkel van zijn in 2009 bij Yangbooks uitgegeven en inmiddels niet meer te verkrijgen bundel met een dertigtal recensies over islam en de koran. Het ‘boek bij het boek’ als het ware en dat was ook de titel.Koenraad Elst002 Ik had de koranvertaling van Kramers al gelezen en zelf een aangevulde vertaling gemaakt van ”sharia voor niet-moslims” van Bill Warner, directeur van het Centrum voor de studie van de politieke islam, toen ik eergisteren het standaardwerk van de Indiër M.A. Khan “Islamic Jihad, a legacy of forced conversion imperialism and slavery” (vertaald: ‘De islamitische heilige oorlog, een nalatenschap van gedwongen bekering, imperialisme en slavernij’) aan het raadplegen was over de islamitische golf van genocides waarvan de boeddhistische bevolking van het Indisch subcontinent meer dan een millennium lang het slachtoffer is geweest.

Tot mijn verbazing en aangename verrassing refereerde Khan naar onze Vlaamse Koenraad Elst als gezaghebbend auteur. Ik wist dat dr. Elst het ooit opgenomen had voor de door de misdadige politiek correcte meute zwaar belasterde maar wereldbefaamde Vlaamse Arabist Urbain Vermeulen en ook dat hij weliswaar zelf geen arabist maar sinoloog (Chinese litteratuur) en vooral India-deskundige was, maar niet dat zijn oeuvre zo gezaghebbend was en dat zijn faam zo ver reikte.

Ik ben dan maar onmiddellijk op zoek gegaan buiten amazon.com en vond relatief gemakkelijk zijn werken met als voornaamste ten zeerste aanbevolen bronnen 1° deze hier en 2° ook deze hier.
Onmiddellijk viel mijn oog op het artikel “islam voor ongelovigen”. (Een hele boterham ‘nietoewaar’?) Wat een slechts licht afwijkende titel is van ‘sharia voor ongelovigen’. Want is feite is islam gelijk aan aan islamitische wetgeving en omgekeerd. Daardoor was mijn belangstelling gewekt en ja hoor: Professor Bill Warner (die zelf een fysicus is) heeft gelijk: de islam legt aan de moslimgemeenschap de strijd tegen de ongelovigen op als religieuze plicht. Reden te meer om dit zeer degelijk Nederlandstalig wetenschappelijk werkje van 64 blz. waarin al de ? vervangen zijn door een ë te bewaren voor het nageslacht en ter beschikking te houden voor al wie over een gezond zelfverdedigingsreflex beschikt. Nu ben ik uiterst bewust een fervent tegenstander van de toepassing van soera 9.5 (en het grootste gedeelte van het waanzinnige, fascistische, imperialistische, nazistische, islamitisch en derhalve misdadig leugenboek <<koran>> ook overigens)!

Ik citeer uit de inleiding van dr. Elst
Bij ons heeft de islam zulke macht nog niet, maar hij beschikt wel over een huurlingenvoorhoede die alvast de repressie tegen islamkritiek organizeert. Voorbeelden krijgt u in hoofdstuk 5, maar hier kan ik alvast vermelden dat ik er zelf ook wat ervaring mee heb. Voor mij als gediplomeerd sinoloog en indo-iranist en praktizerend multikulturalist was mijn broodje in dit multikul-tijdsklimaat eigenlijk gebakken; maar de dag dat ik het op mij nam om de bedreigde culturele verscheidenheid in sommige delen van de wereld te verdedigen, niet tegen het wegdeemsterende eurocentrisme maar tegen de opmarsjerende islam, gooide ik mijn eigen ruiten in. Mijn publikaties over de islam zijn mij komen te staan op boycots, een lasterkampanje, en regelrechte broodroof.

Ook een déjà vu gevoel? De islamo-fascisten en hun linkse inlandse collaborateurs zijn inderdaad onder ons. U heeft het goed gelezen: heilige oorlog en dus strijd tegen niet-moslims is voor elke moslim, waar hij zich ook bevindt, een religieuze plicht! Hoe crimineel moet je zijn om onze kinderen te indoctrineren en te overtuigen van het tegendeel?

Net zoals de VRT/Canvas/0000 of was het “kwibusnet’ (?), vandaag 15/07/2014 nog ijverig deed in het “nieuws” van 19:00, gepresenteerd door de Tanghe Martien. De leugenachtige islamitische indoctrinerende en in feite jihadistisch terroristische en Arabisch-Palestijnse takkiya droop van onze tv-schermen, net alsof de laffe hoernalisten in opdracht van de door en door criminele politiek correcte gedachtepolitie onze fatsoenlijke en objectieve berichtgeving op een minuscuul blogje poogden te compenseren met wat je alleen smeerlapperij kan noemen!

Onze “openbare” staatsomroep is zonder meer niet meer in de handen van journalisten maar  in de handen van criminelen! Smeerlappen zijn het.

lees verder op de site van deze wereldvermaarde en gezaghebbende Vlaamse auteur >>>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De islam voor ongelovigen — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *