Een neo-nazistische popagandaoorlog is volop aan de gang

Of het waar is of niet speelt niet de minste rol. De antisemitische propaganda-oorlog is al een tijdje aan de gang en wordt door onze eigen islamofiele massa-media gretig gevoerd.

2014-07-31-15-51-04.cockpit mh17 beschoten met boordkanonWij zijn vandaag de dag echt waar het doelwit van een propagandaoorlog die sedert de tijd van de Nazis in West-Europa niet meer werd waargenomen. Het straffe van dit schandaal is dat deze propagandaoorlog, georganiseerd wordt door onze eigen overheden onder het dictatoriale gezag, de fascistische leiding en het totalitair toezicht van de EUSSR.

Elke dag opnieuw worden we overstelpt en overladen met beelden uit de Gaza-strook die bovendien dikwijls geproduceerd werden door Pallywood maar steeds begeleid worden met de voze en schijnheilige en bovendien dikwijls leugenachtige commentaar van ons eigen laffe en onbekwame journaille.

Het nog veel grotere schandaal is echter dat we tegelijkertijd niets, nul, geen enkel beeld, geen enkel woord zien of horen over de echt massale en niets ontziende GENOCIDE die het Oekraïense leger -geleid vanuit Kiev- elke dag pleegt onder de weerloze Russisch sprekende bevolking in de streken Donetsk, Charkov en Loehansk, allemaal stuk voor stuk groter dan België. In mensentaal heet dat censuur!

Zo een schandalige valsheid in berichtgeving was tot voor het zogenaamde maar wel totalitaire en dictatoriale verdrag van Maastricht onmogelijk. Het kan ook alleen maar omdat er een bruine moslim in het witte huis van Washington zit en geen blanke niet-moslim.

Kan je de Israëli’s ongelijk geven als ze zich verdedigen terwijl ze disproportioneel door de politiek correcte indoctrinatiemachine belasterd worden?

Of de verdediging nu propagandistisch is of niet interesseert me niet. Laffe verraders zijn bij elk volk aanwezig ook bij de Europese Joden blijkbaar. Als er Joden crimineel, laf en verraderlijk gedrag vertonen dan schrijven wij Nageltjes dat ook, want de lezer op EJ Bron mag dat blijkbaar niet  vernemen. Wij walgen van antisemitisme, maar dit belet ons niet om met beide voeten op de grond te blijven. En dat is ook heel erg nodig. De gekste tegenstellingen zijn bij propaganda een normaal onderdeel van het massale bedrog. Voor ons niet gelaten. Feit is en blijft immers dat het alleen de mohammedanen, islamieten en moslims zijn die alle Joden dood willen en niet omgekeerd. Ook wij niet als Vlamingen. Waarom zouden we?

Als geen ander volk in West-Europa weten we wat valsheid en agressie betekenen. De tunnels tussen de gaza-strook en Israël zijn het product van gedwongen kinderarbeid waarbij honderden Palestijnse kinderen als slaven het leven lieten. Maar dat zal de Palestijnse terreur-autoriteit die zelfs een zitje heeft bij de ‘verenigde nazies’ U niet vertellen!

Gedwongen rechts heeft daar een ontstellend objectief relaas over gepubliceerd. Intussen teistert de pallywood propaganda al onze beeldschermen in de beschaafde wereld. Loeiende sirenes, krijsende kopvodden, bebloede of minstens met mercurochroom rood gemaakte kleding, kleine kinderen en baby-lichaampjes die misbruikt worden allemaal om sensationele indoctrinerende beelden te kunnen maken.

Maar van de (Iraanse?) raketten die (vermoedelijk) massaal maar overduidelijk opgeslagen lagen in de scholen van de Verenigde Nazies in de Gaza-strook geen woord meer! Ze werden inmiddels afgeschoten op kinderen en andere onschuldige burgers in Israël. Daarom zijn ze er nu misschien niet meer want eens afgeschoten voor altijd afgeschoten. Dat is normaal voor een raket met een vernietigende en dodelijke springlading.

De hele heisa die de fascisten van de islamofiele verenigde nazies nu maken over enkele bommen en granaten die zouden neergekomen zijn op hun eigen uitsluitend voor de terroristen gefinancierde terroristische geheime uitvalbasissen is zo hypocriet en blind als Pius XII inzake seksueel kindermisbruik! De islamofiele verenigde nazies staan 100% achter de kant van de moordzuchtige terreur en islamitische agressie. Hun disproportioneel opgeblazen hypocriete verontwaardiging kan dat niet meer verbergen en zeker nooit rechtvaardigen. Hamas doodt! Lees verder op hier op houzee en ook hier en ook hier.

In de christelijke geschriften moet je onder de plooien van de vloermatten op zoek gaan met een vergrootglas of microscoop om walgelijke passages in de geschriften te herkennen. Bij gebrek aan beter wendt men zich beter tot de (objectieve) geschiedschrijving om de tegenstelling tussen het beate geschreven woord en de daadwerkelijke walgelijke praktijk te herkennen. Bij de Mohammeds, islamieten, moslims en mohammedanen ligt dat anders. Daar is de geschiedschrijving, het geschreven woord en de daadwerkelijke walgelijke praktijk niet alleen compleet congruent maar volstrekt identiek!

Gedode Joden, gestenigde dode vrouwen, opgehangen dode homo’s, afgeslachte niet-moslims, dood gefolterde christenen, vermoorde atheïsten en hindoes, afgehouwen handen, afgekapte vingers, kapot geslagen ruggen benen en boezems, afgesneden en dicht genaaide genitaliën, doorgesneden kelen, afgehakte hoofden, kapot geschoten schedels. De “heilige” Koran (luister en kijk vanaf 8’00”) laat dit niet alleen allemaal toe maar spoort er tevens dikwijls toe aan! De Hadieth en de Sira zijn buitensporig omvangrijk walgelijke toemaatjes. Mijn (gelukkig niet bestaande) god, wat heb ik een afschuwelijke afkeer van zo een godsdienstwaanzin!

Maar het kan hier even erg! Terwijl bijna elk objectief iemand nu na enige reflectie weet dat het vliegtuig van Malaysian Arlines MH17 werd neergeschoten door de Oekraïners met hoofdkwartier in Kiev, blijven onze pers en politiek correcte media een politiek correcte tot oorlog ophitsende taal spuien tegen Rusland en Poetin.

Terwijl er al 14 dagen lang gemekkerd en gezeurd werd dat de “onderzoekers niet bij de plek van de ramp kunnen” wordt er nog altijd met geen enkel woord gerept over de informatie van de zwarte dozen die al lang in handen zijn van de Britten. Men mag er dus gerust van uitgaan dat die zwarte dozen een berg uiterst bezwarende informatie voor MObama en de EUSSR bevatten die we niet mogen weten. De “plek” van de ramp bevond zich overigens op kilometers boven het oorlogsgebied en niet op de grond, nota bene! Vandaar de foto boven deze bijdrage.

Geen enkel woord en geen enkele commentaar echter over een genadeloze genocide die nu in dat deel van Oekraïne in een straal van vele honderden kilometers aan de gang is op de burgerbevolking. Dit is een echte schande en een misdaad tegen de menselijkheid op bevel gepleegd door onze pers en onze media!!

De moslim Obama doet er werkelijk alles aan om Europa in een oorlog met Rusland te storten. Zijn persoonlijke beweegreden is dat hij zo zijn ‘geliefde’ soennitische moslimbroeders wil helpen bij hun hachelijke positie in de economische competitie met de gigantische gas-en olieproducent Rusland. Rusland is nu immers de enige natie die het oliekartel van de moslims kan breken omdat de schalieoliewinning in de VS voor het post-Obama-tijdperk is en ook omdat de socialisten die zich daar ‘democraten’ noemen, kost wat kost ook de volgende president willen leveren.

Het eveneens islamitische Iran is zelfs bereid daarbij de andere kant op te kijken omdat de machthebbers daar niet soennitisch maar maar sjiieten zijn. Iran heeft ook een geo-strategisch voordeel. Via Koerdistan en Syrië hebben ze, samen met Rusland een snelweg van pipelines maar de middellandse zee. Waarom teisteren soennitische terroristen met de hulp van Obama Syrië, denkt U ? Waarom teistert het soennitische Isis Noord-Irak denkt U?

Het duurt vanzelfsprekend een tijdje tot er voldoende puzzel-stukjes moeiteloos in elkaar vallen. Nu weet U het. Met een zwarte amerikaan als Alan West als president zou dit nooit ofte nimmer gebeurd zijn ! Obama is een bruine boef, echt gespuis van het allerlaagste allooi en bovendien een moslim die zich omhoog gewerkt heeft met islamitische veinzing ook takiyya genaamd.  West is een eerlijk man. En als de volgende president van de VS een zwarte moet zijn hoop ik dat hij het is. Gelukkig kan de moslim niet meer herverkozen worden.

De dubbele propagandaoorlog waarvan wij nu getuige zijn om onze overtuigingen te vervalsen en waarnemingen (tegen Rusland en Israël) te vertroebelen is van een soort die we alleen maar mogelijk hebben geacht in Noord-Korea en andere communistische paradijzen waar gewetenloze misdadigers ooit de plak zwaaiden zoals Cambodja bij voorbeeld. “Killing fields”, lekker ver weg van bij ons.

Tegelijkertijd strijken hier hypocrieten van allerhande pluimage waaronder Britse Royals en de islamofiele Cameron aan de zijde van de Franse socialist Hollande neer, om zogezegd de eerste wereldoorlog te ”herdenken’. Met hoeden als schotelantennes, wuivend, glimlachend, in vol ornaat, soms met een gestolde tronie of platgestreken smoel en vooral met een geveinsde boodschappen. “Wanneer ons recht?” was een vraag die verder van ons afstond dan ooit tevoren.

De Fluppe steeg in Liège zelfs uit zijn voiture waardoor de presidentiële Franse sos Hollande niet anders kon dan de idiote Fluppe en zijn schotelantenne Matil te volgen. Sarajevo 1914 met G. Princip was echt niet ver meer af! Hoe totaal en absurd onverantwoordelijk kan royalistisch gebroed zijn? Het zijn allemaal misdadigers!

Witheet van woede word ik hier van!