Nieuw eurobiljet

De regering denkt aan nieuwe bankbiljetten
voor hen die een gans leven gewerkt hebben en nu op pensioen zijn.

We kunnen er zoveel krijgen als we willen ! 

nul euroh/t Walter

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Nieuw eurobiljet — 6 reacties

 1. Men dient zich eerder aan een operatie Gutt te verwachten. Rekening gehouden met de toestand in het Midden Oosten en in Oekraïne zullen de “occulte machten” eindelijk de oorlog hebben waarop ze zitten te wachten om het “schuldprobleem” op te lossen. Recent werden er door het IMF en de Boston Consultancy Group opnieuw voorstellen gedaan om via draconische maatregelen de onuitspreekbare schuldbergen te doen verdwijnen. Alleen in “oorlogstoestanden” zijn dergelijke draconische maatregelen mogelijk.
  Deze “draconische” maatregelen moeten terzelfder tijd toelaten de EUSSR verder uitbouwen, en alle “hinderpalen” daarvoor “opruimen”!!!
  We moeten ons dan ook aan het ergste verwachten.

  • En het gespuis van die EU misdaadorganisatie gaat lekker verder met het reetlikken van die zwarte moslim in dat witte huis.
   In het midden oosten, zijn beste vrienden, gebruikt hij enkel maar wat woordjes, tegen Rusland wil hij wapens gebruiken en wat doet de EU misdaadorganisatie? lekker verder reetlikken, kijk maar naar de afgrijselijke smoel van vanRAMPuin, ze heeft al de vorm van een reet aangenomen. Bah wat een walgelijke misdadige figuur is me dat, het zootje naast hem doet echt niet onder, bekijk die griezel uit G.B. en uit Zweden maar eens en dan hebben we het nog niet eens over G de la Tourette, die Luxemburger en die Portugees, een ziekelijke bende Europavernietigers.
   Waarom maken we van die aquarium in Brusselallabath niet een “gesloten” instelling? Veel werk voor psychiaters…

 2. Sinds de invoering van de euro heb ik me gespecialiseerd in het berekenen van de échte inflatie van mijn eigen koopkracht.

  De cijfers van de overheden kloppen van geen kanten!

  Mijn berekeningen bewijzen wat mijn gevoel al jaren zegt: wij worden allemaal bedrogen behalve als we alleen maar aardappelen met ajuinsaus eten en verlichten met kaarsvet!

  De EU bracht ons achteruitgang, bedrog en duisternis. Niets meer en beslist ook niets minder!

  • Beste Gaius,
   Ik ben er van overtuigd dat u zeker geen alleenstaand geval bent. Tot die conclusie was ik ook al gekomen. Bedankt voor de bevestiging.

 3. Beste Walter,
  Het tuig is er toe in staat, de ambetantenaren hebben vette pensioenen nodig als dank voor jarenlang geen fluit uitgevoerd te hebben, dat is vermoeiend.

 4. Nu ik zo stilaan mijn pensioen ga bereiken ben ik maar al te bang dat dit wel eens waarheid kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *