Aan alle voetbalsupporters !

Never fly ‘Emirates’ en do never visit ‘Malaysia’ !

Het zijn allebei -of moet ik zeggen allemaal (want Saoedi-Arabië is geen emiraat maar een koninkrijk)- islamitische fanatiek extremistische moslim-dictaturen die onze West-Europese voetbalsport gewoon misbruiken om U ooit niets vermoedend zonder moeite de keel te kunnen oversnijden!

Real-Sevilla was een gotspe-match alleen om U te misleiden met islamitische propaganda. Ze hebben het geld weliswaar, maar hebben ze de hersens? Toon dat U als voetballer over een stevig stel westerse hersenen beschikt! Het Japanse Nissan en het Amerikaanse Mastercard waren de echt genereuze sponsors van deze islamofiele propaganda. Niet Maleisië of Qatar op de truitjes !!

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *