Een half miljoen euro voor vier maanden werk.

U zal ongetwijfeld vragen: Waar kan dat? Welnu U zou beter bij de les gebleven zijn bij de Europese verkiezingen van mei jongstleden. de eu comissieDe naam van deze zelfbedieningswinkel is de EU!
Vier Brusselse eurocommissarissen, die tijdelijk inspringen op interim basis kunnen tot een half miljoen euro per kop incasseren voor iets minder dan vier maanden werk.

Het gaat over de Luxemburgse Martine Reichert, de Pool Jacek Dominik, de Italiaan Ferdinando Nelli Feroci en de Fin Jyrki Katainen. Dit zijn de vier die als zogenaamde verblijfstoelage het bedrag van ten minste € 24.000 per maand opstrijken zo meldt “Der Spiegel” in zijn nieuwste nummer volgens mmnews.

Daarbij komen ook nog vergoedingen voor de inrichtingskosten en het recht na pensionering op 65 jaar een maandsalaris op te vorderen. Het nakende vertrek vanuit Brussel wordt verguld door vergoeding van de moeite voor de “overgang”, die tot 300.000 euro per persoon kan bedragen.

De verklaring is even spitsvondig als verbluffend. Vier commissarissen van de zittende EU-Commissie hebben zich in de Europese verkiezingen de voorbije maand mei als afgevaardigden in het Europees Parlement laten verkiezen. Ze zijn daar al begonnen met hun nieuwe bezigheid. Voor de overgangsperiode tot op 1 november een nieuwe Commissie begint te werken, worden ze doodleuk vervangen door zogenaamde overgangscommissarissen. Allemaal waarschijnlijk aartsvijanden sinds vele generaties.

De Fin Katainen zal het geld voor de “overgang” dat wordt betaald tot de komst van een nieuw dienstverband, misschien niet kunnen incasseren. Hij werd namelijk door zijn land voorgedragen voor de nieuwe Commissie.

Wie zin heeft zich nog wat verder te verdiepen in de financiële oplichting waarvan alle Europeanen slachtoffer zijn kan ook hier nog meer vernemen.

Het feit bij voorbeeld dat de Duitse bondskanselier minder verdient dan 2500 europese ambtenaren die het vermogen van uw stofzuiger willen aan banden leggen. Moest het niet om te wenen zijn dan ware het grappig!
Gemiddeld op 61 gaan ze luxueus rentenieren, maximum 25% belasting betalen ze, eindeloos extra speciaal verlof arrangeren ze, vooraleer ze een doorsnee pensioen van 4300 euro per maand gaan opstrijken. Focus.de laat er allemaal het licht op schijnen.

Intussen eist dezelfde EU besparingen van soevereine staten die deze zogenaamde “inspanningen” gewoon doorrekenen aan hun burgers, houdt de buitengrenzen open voor isis- en ander islamitisch gespuis en stookt tegelijk openlijk oorlog tegen Rusland.

Iemand al iets gehoord over de inhoud van de aan de Britten overhandigde zwarte dozen van het verongelukte vliegtuig van Malaysian airlines boven oorlogsgebied in Oost-Oekraïne? Nee? Ik ook niet! De inhoud zal de officiële Obama & EUSSR-versie wel volledig weerleggen, anders had men er ons al lang genadeloos mee lastig gevallen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Een half miljoen euro voor vier maanden werk. — 5 reacties

 1. Een rare situatie, luister, R Vranckx van de BRT zit maanden in het midden oosten mee te strijden e.o. het te propaganderen zelfs met inzet van eigen veiligheid.
  Vraag, Waarom zet hij die strijd niet in in Vlaanderen? Hij is toch een Vlaming, pardon, Belg, het is ongevaarlijk en hij zou steun krijgen van 6.000.000 Vlamingen.
  Oh was het vergeten, dat is nu net niet de doelstelling van de BRT, ze willen enkel het Vlaamse geld 350.000.000 euro per jaar om leeglopers wereldreizen te laten maken en 65% steken in herhalingen.
  Wat kan hier bespaard worden maar dat gebeurd niet want de vriendjes moeten kunnen vangen.

  • De inzet Onafhankelijkheid van Vlaanderen wat Vranckx zijn laatste probleem blijkt te zijn, liever in Irak de held uithangen dan te strijden voor Vlaanderen.

 2. Een half miljoen voor 4 maanden werk is nog te verwaarlozen, als men weet dat de EUSSR een Europese werkloosheidsverzekering plant. Zie bruggetje.
  In België weten we al wat dit betekent… via de transferten van noord naar zuid. Met deze nieuwe verzekering wordt het “belgische model” stilaan volledig getransplanteerd naar het EUSSR niveau, samen met de transferten van noord naar zuid!!! Op deze “hangmat” zaten ze al lang te wachten in het zuiden!!
  Voor de Vlamingen betekent dit een dubbele plundering!!!
  Waar zit Bartje met de NVA? In de media wordt echter over deze nieuwe EUSSR plundering met geen woord gerept.

  http://www.welt.de/wirtschaft/article131550994/Bruessel-plant-europaeische-Arbeitslosenversicherung.html

 3. Die EU misdaadorganisatie MOET WEG, dat gedrocht moet tegen de grond want het is onze ondergang. De misdadigers voor een volkstribunaal en veroordelen tot min. 20 jaar opsluiting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *