De bal is rond.

Gisteren was het de vergeten beenhouwers zoon uit Antwerpen die de show stal en met de gouden schoen kon uitpakken. Niemand minder dan de gewezen ex-voorzitter van de sossen alsook ex-burgemeester van Antwerpen multicul aanhanger en fervent Beerschot fan Patje Janssens wordt per direct directeur-generaal bij de Limburgse sjotters club F.C.Genk. Toen ik hem in het t.v.-journaal zag paraderen in zijn nieuwe thuis kon men zien dat die hansworst nog geen zier veranderd was. Dezelfde scheve smoel met een kapsel zoals de voortanden van Verhofzak en dat lacherig trekje rond zijn bekje. Bij R.Genk zijn ze de koning te rijk nu ze denken dat ze een vette vis aan de haak geslagen hebben die orde op zaken gaat stellen en de club binnen de kortste keren uit het dal der losers gaat bevrijden. Voortaan zal de club bestuurd worden zoals hij destijds Antwerpen bestuurde en er rijkdom en welvaart achterliet. Zijn populariteit was zo intens bij de sinjoren dat Patje na de verkiezingen zijn tranen niet meer kon bedwingen en zijn dankbaarheid ging uitbleiten op de schouder van zijn boezemvriend Gene Berrevoets, ook een vurige rooje.

Edoch, het getruut van Patje kon niet baten want bij “strootje” trek trok ene Bartholomeus de Wever aan het langste eind. Patje trok zich mokkend terug en ging opnieuw studeren want blijkbaar viel er toch nog wat bij te leren! De tijd verstreek en ook met Patje die niet meer omme keek. Zelfs toen men hem vroeg om bij de jongste verkiezen het sossen vehikel wat mede voort te duwen bedankte hij en verklaarde nooit of te nimmer meer in het politieke arena te stappen. Waarom trouwens…als goede sos heeft hij al de jaren dat hij in de schijnwerper(s) stond flink wat poen kunnen pakken met een Job als burgemeester van Antwerpen en terzelfder tijd verkozene in het Vlaamse parlement (waar hij zelden aanwezig was!). Zijn stulpje (loft) dat hij zich hierdoor kon aanschaffen was dan ook geen kattepis.

Maar zoals reeds vermeld was Patje dan toch uit de picture verdwenen tot..gisteren! Toe de blijde mare het ruime zwerk werd ingestuurd dat R.Genk zijn redder en messias gevonden had. Alleluja de Heer zij geprezen. En nu maar hopen voor R.Genk dat ze een goede kluis hebben met een niet te kraken combinatie slot en dat ze op het einde van het seizoen niet naar 1ste provinciaal moeten verhuizen. Met die rooie zakkenrollers weet je nooit waar je aan toe bent…alleen als het te laat is. Vraag het maar aan Liesbetje van het OCMW van Antwerpen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De bal is rond. — 5 reacties

 1. Bij mijn weten is Genk financieel gezond en vangen ze nu dit aan …..onbegrijplijk !
  Kennen die daar de bedenkelijke reputatie niet van de rode zakkenvullers?

 2. Blijkbaar zijn we allemaal iets uit het oog verloren. Terwijl de Pakistaanse nachtwinkels hier als paddenstoelen uit de grond schoten groeide simultaan in centraal Engeland (de UK) een heuse industrie van misbruik en verkrachting van minderjarige kaffer-kientjes wiens ouders het ongeluk hebben géén moslim te zijn. De uitslag was voorspelbaar.

  Gelet op het feit dat 98 procent van de paki’s islamiet is, durf ik redelijkerwijze veronderstellen dat 98 procent van hen géén boudhist of hindoe is, maar een aanbidder van de fascistische verkrachter Allah!

  Waarop mochten Vlaamse ondernemers dit alcohol-gat op de markt niet invullen? Omdat Vlamingen ethisch handelen!

  Islamieten vulden dit gat op de islamitische markt!

  Onze gewetenloze en totaal onbekwame “wetgevers” effenden het pad voor ongebreidelde verkrachting en extreem sadistisch kindermisbruik.

  Denk aan de Champignonière in Ixelles !

 3. Senior,
  Een vraagje, wat doen die gasten van krc genk?
  Vraagje niet beantwoorden want het interesseert me geen reet wat die doen, blijkbaar gaat het over voetballen…..!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *