Rood bankieren loont niet (meer)

Nu het ook voor de gewone burgers stilaan duidelijk wordt dat de ECB in Frankfurt am Main een replica is van de in 1913 opgerichte amerikaanse “Federal Reserve”, waar niets federaal aan is en die ook over geen enkele reserve beschikt, bieden wij graag een bruggetje naar de webstek van Guido Van Alphen die sommige bankmistoestanden in het onland.be vrij nauwkeurig uit de doeken doet. Elke vergelijking met de dertien biljoen (in de VS triljoen) dollar (16.000.000.000.000.000.000 $ of 12.171.024.000.000.000.000 € !) van de Amerikaanse staatsschuld berust dan ook geheel op toeval.

‘De Gentse financiële planner Optima stopt met zijn bankactiviteiten en wordt weer beursvennootschap.’ Zo luidt het bericht in onze media en daarmee zou alles gezegd zijn. 

Lees verder >>>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Rood bankieren loont niet (meer) — 1 reactie

  1. Zoals Guido terecht schrijft zal de belastingbetaler (eindelijk en gelukkig) deze maal er niet voor opdraaien. Maar toch zeer “opmerkelijk” dat het hier weer sossen zijn die er deel van uit maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *