De echte reden voor de destabilisering van Syrië door ISIS.

De meesten onder ons zullen zich nog de tekenboeken herinneren waar, als je de genummerde puntjes met elkaar door een lijntje verbond, er gaandeweg een prachtige figuur werd getekend. Wie geen cijfers kende en zo maar willekeurig de punten verbond zag het verband niet en kreeg ook nooit de tekening te zien.Syria 2

De realiteit doorgronden is een soortgelijke oefening: de puntjes die de gekende feiten zijn op een logische manier met elkaar verbinden. Alleen zijn de punten in de realiteit helaas niet genummerd en weigeren de staatsmedia de burgers over de feitelijke punten in te lichten op een objectieve manier.

Azerbeidzjan en Kazachstan liggen allebei aan weerskanten van de Kaspische zee en deze beide republieken bevinden zich nog altijd in de Russische invloedssfeer en niet in de Turkse. Het (islamitische) Ottomaanse rijk moest immers de heerschappij over Azerbeidzjan afstaan aan Moskou. Kazachstan is weliswaar soennitisch maar wenst om welvaart te verwerven vooral olie te exporteren net zoals hun geloofsgenoten op het Arabisch schiereiland.

Het sjiitische Iran ligt tussen deze ontzaglijke olie- en gasvoorraden en het gebied dat bewoond wordt door de Koerden en dat we gemakkelijkheidshalve Koerdistan noemen. In het Syrische gedeelte van Koerdistan ligt een oliewinningsgebied in de vlakte van Nineve. Iran produceert zelf net zoals Koerdistan (de roze rechthoek) aanzienlijk veel ruwe aardolie en gas, ook in Noord-Iran.

Dit Koerdistan heeft na de tweede golf oorlog tegen het soennitisch regime in Irak een soort van autonome status verworven in Irak, en is alles behalve een theocratie maar vecht sinds vele generaties een nationalistisch gedreven onafhankelijkheidsoorlog uit met de islamitische bezetters van hun eigen territorium. De afgelopen decennia voornamelijk met de Turkse staat die ondanks Ataturk er nooit in geslaagd is het Ottomaanse islamitisch masker af te werpen, maar ook de soenniet Saddam-Hoesein durfde al eens gaswapens inzetten tegen het Koerdische volk.

Ook al maakt bisschop Bonny van Ä daar abstractie van, tussen soennieten en sjiieten botert het al 1400 jaar niet. Dat is het minste wat een niet-debiel kan vaststellen als hij tenminste en klein beetje moeite doet om geen politiek correcte geschiedenisvervalsing te plegen.

Nu is het ook nog steeds zo dat in vogelvlucht de kortste afstand tussen twee punten een rechte lijn is. In de realiteit moet men voor pijpleidingen echter rekening houden met hoogteverschillen en dus met gebergten die de afstand tussen twee punten daadwerkelijk ernstig vergroten door krommen en de kostprijs van pijplines disproportioneel duurder maken in tegenstelling met de kromming van de aardbol.

Iedereen weet dat het goedkoopste transport tussen vertrek en bestemming zo kort mogelijk moet zijn in afstand en tijd. Derhalve is het economisch logisch dat mammoettankers die olie en gas zouden laden aan de middellandse zeekust van Syrië niet meer rond heel Afrika moeten varen om op een recordtijd de Europese zeehavens te bevoorraden met deze grondstoffen

Bekijk de kaart van het Midden-Oosten en je ziet onmiddellijk dat de beste platte weg van Bakoe aan de Kaspische zee in Azerbeidzjan naar de Middellandse zee loopt over Noord-Iran, Koerdistan en Syrië. Ook dat is het minste wat een kaffer (niet-moslim) kan vaststellen.KurdistanGaat er al een lichtje branden waarom het ‘zogezegd misdadig’ Syrische regime van Assad op eigen grondgebied werd aangevallen door buitenlandse paramilitairen van soennitische oorsprong? Niet alleen door “Jabhat al-Nusra”, het soennitische aan Al Qaida gelinkte “Al Nusra Front”, maar ook het zogenaamde vrije Syrische leger of “al-Ǧaiš as-Sūrī al-Ḥurr” inmiddels een verzamelnaam geworden van een groot aantal brigades en milities allemaal islamitisch, soennitisch en door iedereen in de wereld bestempeld als een terroristische organisatie behalve door de EU en de VS!

De sjeiks vanop hun Arabisch schiereiland gooiden er via allerlei schimmige kanalen van de moslimbroeder Obama nog een hoop miljard petrodollars jihad-financiering boven op om dit soennitisch geweld uit te breiden tot Koerdistan.

Omdat het zogenaamde “regime” van de wettig herverkozen president Assad maar niet wou wijken voor deze buitenlandse interventie groeide uit Al Nusra en het Suri Al Hurr een nieuwe beweging die het gemakkelijker en opportuun vonden om weerloze burgers in Oost-Syrië en Noord-Irak te gaan “onderwerpen” door er standrechtelijke executies te gaan uitvoeren.islamic stateIsis was geboren. De reden is zo klaar als pompwater. Een olie- en gaspijplijnsysteem van de Oostkust van de Kaspische zee via Mahabad tot in de Syrische haven van Latakia aan de middellandse zee zou een lelijke streep door de rekening zijn van de soennitische olieboeren, de Gulf, BP, Shell en (Bush)-Exxon multinationale olieboeren en de uitbaters van van het Suez kanaal.

Het verschil tussen de klasse scheepsruim Suezmax van 200.000 ton en de 550.000 ton van de klasse ULCC-tanker is immers veel te groot. Iran, Koerdistan en Syrië brengen de lading voor de ULCC aan de kust van de middellandse zee in no-time. Vandaag geladen, morgen vertrokken en binnen luttele dagen dagen in onze Europese havens. Begrijpt U? It’s the econnomy stupid! (Bill Clinton)

Dat willen de Arabieren kost wat kost voorkomen. 270 miljoen mensenlevens zijn voor deze onderontwikkelden al 1400 jaar van geen enkel belang. Dat zijn de tranen van de Jihad. En er zullen nog minstens evenveel bijkomen tot onze nep-leiders beseffen dat islamofiel zijn een echte geestesziekte is.

Spijtig om vast te stellen maar van de Amerikaanse regering van de moslimbroeder Obama mag de Europese en Russische economie geen enkel volstrekt normaal economisch economisch voordeel genieten. Dat zou de Amerikaanse én de soennitische belangen ernstig schaden begrijpt U? En de politieke beunhazen in Brussel likken liever het zand tussen zijn soennitische tenen dan de economie van hun eigen naties te verdedigen! Liever lopen ze als ledenpopjes mee in een poppenkast van levensbedreigende ophitsing tot oorlog in Oekraïne. Zij weten: het zal mijn hachje niet wezen!

Intussen heeft de moslim Obama onder druk van de christelijke Amerikaanse burgers begrepen dat er grenzen zijn aan het fatsoen en wordt er momenteel voor de massa-media een schijnheilige circus-vertoning opgevoerd door de ‘Arabische liga’ die Isis (alias de IS) mee zou willen vernietigen! Daar is natuurlijk niets van aan! De IS is een uitvinding van de Arabs!

Het doel van de soennieten zal nooit veranderen. Ze gunnen de sjiieten zelfs geen miljardste van hun eigen oliewinsten. En daarvoor worden àlle middelen ingezet, tot onthoofding, verkrachting, foltering en vrij massale genocide op minderheden toe.

Dit is de modale, gewone, doordeweekse islam. Nooit anders geweest. Zal nooit anders zijn. Dit wordt allemaal gepredikt in de moskeeën op ons territorium!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De echte reden voor de destabilisering van Syrië door ISIS. — 6 reacties

  • De redactie is blij dat lucky9 U goed heeft laten lachen. Maar als hij de bedoeling had zijn bijdrage op die manier te stofferen had hij ze zeker getagd met ‘humor en satire’. De man die zich Barack Hussein Obama laat noemen is als Barry Soetoro geboren uit Amerikaanse ouders in Indonesië. https://www.youtube.com/watch?v=cPKo9IXRl5g Zijn moeder Stanley Ann Dunham die hem adopteerde was blank. Hij verwierf daar het Indonesisch staatsburgerschap als “moslim”. Indonesië verbiedt bekeringen naar een andere religie. Nadien vervalste hij een geboortecertificaat om te bewijzen dat hij zou geboren zijn op Hawaï om een vervalst Amerikaans staatsburgerschap te verkrijgen. Er bestaat nergens een spoor van bekering tot een andere religie en commentaar wordt door Obama geweigerd. De redactie vreest dus dat ge voor niets goed gelachen hebt. Als ge meer wil weten over het onderwerp bekijk dan even http://www.nageltjes.be/presentaties/Obama%20is%20Barry%20Soetoro.flv of lees dan eens een van de vele boeken er over. “The Manchurian president” van Aaron Klein bvb. (ISBN 978-1-935071-87-7) of “Demonic” van Ann Coulter (ISBN 978-0-307-353-48-1)

 1. Pingback: Zijn we de luchtmacht van de ayatollahs ? | Fubar

 2. Pingback: Zijn we de luchtmacht van de ayatollahs ? | De Vrije Chroniqueurs

 3. “Radical Islamist”? They are Muslims following the Koran and all Muslim’s “Perfect Man” Mohammad’s commands.

  There is nothing that ISIS and the others have done that is not totally in accordance with Islam and the teachings of all Muslims’ “Perfect Man”, Mohammad, and the examples that he personally and repeatedly set. ISIS and the others are just the latest of a long history of Islamic outbreaks.
  Till we can call a spade a spade, no wonder the country is apathetic. How about we trash the cowardly delusion that this is somehow “the religion of peace” and recognize it is the religion of pieces.

  Islam itself is the greatest continuing crime against humanity the world has ever known. If one does not understand that, one understands nothing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *