Wie eerst een les? Of een heel pak slaag ? De verrijkende opvoeding van kinderen.

Als moslim of jihadi wordt men niet geboren, men wordt zo opgevoed. Hoe goed ze daar in slagen hangt af van de leeftijd waarop men daarmee begint.  Allerlei technieken worden daarvoor aangewend. Verwerpelijke en gruwelijke technieken, waarbij kinderen psychisch geterroriseerd worden. Onderstaand filmpjes zijn een voorbeeld van hoe kinderen tot niets ontziende folteraars, moordenaars en verkrachters worden opgeleid.

Wat weten de meeste mensen van dit alles? Vrijwel niets, want ze weigeren steevast de realiteit te zien. Als ze er niet naar kijken, dan bestaat het ook niet. En de politici zo verknocht aan hun zetel met bijhorend riant salaris zullen nooit de slapers wakker maken. Wilders, Le Pen, Dewinter maakt hen bang en daarom verkiezen ze wollige gezelligheid en multiculturele feestjes waar niets van de gruwelijke realiteit wordt bevestigd. Ja, ze kunnen daarna gaan slapen met een prettige ervaring betaald door belastingen, verzekerd  dat het allemaal niet zo erg is en ver van hun bed. Morgen is er voor de troela’s die vallen of getinte mensen met donkere ogen weer een feestje en kunnen ze weer via een troela- dansje op het ritme van een djembe in trance geraken. De wereld is zo mooi……..zeker met wat wiet in de zelf gerolde sigaret.

Ziehier, ik zal als Nagel eens hun zeepbel doorprikken, ze halen uit de hypnose waarin het regime hen houdt. Ik wou dat ik hen kon verplichten te kijken naar al die gruwel, zoals men dat deed op school met de filmpjes over concentratiekampen, en desnoods zoals Alex in “A Clockwork Orange“. Ook niet zachtaardig zult u misschien denken. Maar ik verzeker dat het voor hun heil, lijf en leden is, zeker op termijn, en de enige methode mij en anderen bekend om hen uit hun geïnduceerde intellectuele coma te halen, die eigenlijk met vergelijkbare methoden als in onderstaande filmpjes tot stand kwam.

Moslim vraagt drie huilende kinderen te kiezen wie van hen als eerste moet worden onthoofd.

Vergis jullie niet, die kinderen weten al heel goed wat dat inhoudt, want ze hebben die gruwel al moeten aanschouwen.

De drie jongetjes huilen wanneer een man zwaait met een mes en hen vraagt: “Wie moet ik eerst onthoofden?”
De kinderen smeken en huilen, wijzend naar elkaar, zeer tot het vermaak van de man achter de camera.
“ Plaats je hand hier , want anders snij ik je hoofd af” eist hij.
“Jij, kom hier!” en wijst daarbij naar een van de jongetjes.
“Hoor jij tot Daesh?” De man gebruikt het volledige letterwoord (acroniem) voor de Arabische naam van ISIS (Daesh).
De man die deze zieke misdaad jegens de kinderen pleegt zegt geamuseerd te zijn door hun geween. Een moeder van een van de kinderen die in de laatste ogenblikken van het filmen toekomt bevestigt dat ze dit schouwspel leuk vond, en vraagt dat de video ook naar haar telefoon zou worden verzonden.

Als u dacht dat dit al erg was, zie hoe het evolueert

En ook :

En ik kan nog zo een tijdje doorgaan.

Zo ziet u hier maar wat u elders niet ziet en niet te weten komt. De VRT stuurt immers enkel een bericht de wereld in om te vertellen waarom ze zoiets niet laten zien (onthoofding Amerikaanse journalist Haines), en dan enkel nog als ze niet hebben kunnen vermijden dat de beelden al elders massaal circuleren.

Nu wil ik de lezers van Nageltjes, en in ’t bijzonder van dit artikel, een opdracht meegeven.

Deel de link naar dit artikel met zoveel mogelijk mensen, via alle sociale media die je gebruikt, vooral met diegenen die om welke reden ook wegkijken. Stuur die door per e-mail  aan goedmenschen, moslimknuffelaars, negationisten, politici enz…. Laat ze de beelden op jouw GSM tablet of andere elektronische gadget zien. Dwing hen hun hoofden uit het woestijnzand te halen. Het heeft immers geen zin dit enkel te delen met mensen die de islam en deze praktijken al evenzeer verachten als wij.

De hier geplaatste filmpjes zijn vanwege hun aard nooit lang beschikbaar op sociale media of Youtube.  Ik heb ze dan ook op veilige plaatsen bewaard. Er zijn immers de censuur en de gedwongen zelfcensuur, tot heil en glorie van diegenen die deze wereld met hun politiek mandaat om zeep hielpen. Maar als duizenden mensen dit delen …..

PS verwachten jullie zich maar aan meer gruwelfilmpjes van dit tuig. Ik doe het omdat het moet, en nietsdoen geen optie meer is.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Wie eerst een les? Of een heel pak slaag ? De verrijkende opvoeding van kinderen. — 5 reacties

 1. Wat mogen?we toch blij zijn dat onze? linkse elite de islam in ons land hebben toegelaten Wat een verrijking,onze kleinkinderen zullen tevreden? zijn

 2. Inderdaad dan kunnen ze niet meer verschuilen achter het argument “Wir haben es nicht gewust”.

  LET OP! Veel apologeten zullen onmiddellijk komen aandraven met het relativerende argument :”Ja maar, dat dat zijn die van Isis en helemaal geen normale moslims… ”

  Het zijn inderdaad leden of sympathisanten van Isis maar uitgerekend zij zijn de eerste generatie moslims die over mobieltjes beschikken om hun eigen misdaden te filmen.

  Wat ze filmen is normale gemiddelde islam die voordien nooit gefilmd werd omdat ze dat zelf niet konden. De islamitische machthebbers konden dit wel filmen maar deed dat niet om de waarheid verborgen te houden.

  Daarom komt nu pas, druppelsgewijs, de waarheid aan het licht. De waarheid die wij niet mochten kennen of vernemen van onze eigen beroepspolitiekers.

  Verkiest U ook de wollige gezelligheid van islamofiele multiculturele feestjes waar niets van de gruwelijke realiteit wordt bevestigd mevrouw de volksvertegenwoordigster? Schaam U!

 3. Tegen ons is alles toegelaten maar voor de christenen zijn dat is ook niet meer toegelaten zo ver hebben we het al gebracht

 4. Zo juist moest ik in KLINA(hospitaal) in Brasschaat zijn. Op weg naar de ingang hingen affiches die opriepen tot de manifestatie tegen christen vervolging. Deze gaat door op 26 september in Mechelen. Toen ik het hospitaal terug verliet na +/- een kwartuur waren de affiches al verdwenen. Jaren geleden heeft er op een van de burelen daar voor de raam een “zonder haat straat” gehangen. Daar had blijkbaar niemand een probleem mee, of was wel toegestaan. Ik vraag me af welke poco daar deze beslissingen neemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *