Een olifant en een muis lopen door de woestijn. Zegt de muis:”Wij maken nogal stof hé?!”

Wat ons leger in Syrië daar vooral aan ’t doen is, is geld verkwisten zoals ze dat al altijd deden. 30 vluchten om brandstof te verkwisten en slijtage te veroorzaken, en in slechts 2 twee gevallen zijn er terroristische doelwitten onder vuur genomen.

Dat ze dan thuis waren gebleven. De jihadi’s lachen zich een bult met zoveel ‘moed’ en ‘strijdlust’. Het doet hen denken aan de scherts die ons land is in de aanpak van hun islamisme. Laat de F16 maar direkt terugkeren, en eigenlijk hebben ze mij ervan overtuigd dat dit leger geen nieuwe vliegtuigen verdient en we dat geld beter kunnen besparen. Ik ben geen tegenstander van een leger, in tegendeel zelfs, maar wel van zo’n leger, wel van zo’n generaals en beleid.

Straks worden ze ingezet om Sinterklaas en Kerstgeschenken te droppen. Dat zou meer doden bij IS veroorzaken dan wat ze nu doen. 

Mensenrechtenadvocaten ruiken geld. Ze staan klaar om het leger en de Belgische staat te dagvaarden op eenvoudg verzoek van een terrorist of diens familie. Voor hen is een levende terrorist meer waard dan een dode. Voor verstandige mensen is dat anders.http://www.vandaag.be/buitenland/154987_belgische-f16s-hebben-al-dertigtal-missies-uitgevoerd.html

De zes Belgische F-16’s die sinds begin oktober in Irak worden ingezet in de strijd tegen Islamitische Staat hebben intussen een dertigtal missies…
VANDAAG.BE
image_pdfimage_print
Share

Reacties

Een olifant en een muis lopen door de woestijn. Zegt de muis:”Wij maken nogal stof hé?!” — 3 reacties

  1. En dan zeggen dat men hier een stel nieuwe speeltjes voor de luchtmacht wil kopen. Enkel maar om aan buitenlandse missies deel te nemen. Van bezuinigen gesproken.

  2. Haal die mensen terug want wij hebben daar niets verloren en dus ook niets te zoeken, de problemen lopen hier in ons eigen zo maar vrij rond, help hier mee deze op te ruimen.

    • maar de problemen daar komen met snelle schreden naar hier en ik beklaag nu al mijn kleinkinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *