Ergens vanuit de nieuwe petoet

“Hallo, ik bel vanuit mijn nieuw kantoor. Ik lees op mijn laptop dat ons konijn met het snoepgoed is gepakt. We gebaren van krommen haas. Den ezel morgen mollen.

Telefoon in cel voor elke gevangene

Bij de centrale diensten liggen plannen op tafel om de cellen in de gevangenis van Hasselt uit te rusten met een eigen telefoontoestel. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Drie zakken met bollekes met de schildpad sturen naar het vierkant in W. zodat iedereen daar als een garnaal kan worden. Zorg goed voor de poet want binnen een maand ben ik uit de petoet. ’t Zal tijd worden want ik wordt hier zo vet als een varken.

Oh ja, stuur morgen mijn poes, ge weet wel die rosse die het graag op zijn hondjes doet, want ik ben hier nu de gebraden haan en meer heb nu meer plaats en privacy. De zwarte raven, die heb ik in mijn zak. Ze zorgen er wel voor dat de buldogs niet meer kunnen blaffen of bijten. Ik geef ze rijkelijk eten uit onze pot, en geen haan die er naar kraait. Een lemming komt mijn eten brengen, ’t is hier alle dagen halal en vrijdag gaat onze moskee open. Het zou kunnen dat ik zondag gratis mee naar het voetbal mag en binnen 14 dagen gratis naar Mekka. Tot morgen sukkels!”

Telefoon in cel voor elke gevangene

De Standaard 25/10/14  http://www.standaard.be/cnt/dmf20141025_01341321

Volgens bronnen binnen de Hasseltse gevangenismuren staan enkele belangrijke sociale veranderingen op til: telefoneren wordt mogelijk vanuit elke cel, het aantal familiale en ongestoorde bezoeken wordt opgetrokken en elke nieuwe gedetineerde ontvangt bij aankomst een welkomstmand. De nieuwe regels zouden vanaf maart volgend jaar ingaan.

Elke gedetineerde krijgt computer in cel

In drie nieuwe gevangenissen die de komende jaren open-gaan, zullen gedetineerden elk een computer in hun cel krijgen. Daarmee kunnen ze digitale tv kijken of op het internet surfen, en ook hun strafdossier lezen.

Drugkoerier met 10 kilo heroïne opgepakt op trein Rotterdam-Brussel 

Metro 25/10/14http://nl.metrotime.be/2014/10/25/news/drugkoerier-met-10-kilo-heroine-opgepakt-op-trein-rotterdam-brussel/

De federale spoorwegpolitie heeft vrijdagnamiddag op de trein Rotterdam-Brussel een drugkoerier opgepakt. Het gaat om een Portugese vrouw van 48 jaar die 10 kilo heroïne bleek bij te hebben. De vrouw wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter en het parket vraagt haar aanhouding. Dat meldt het Brusselse parket. De verbinding Rotterdam-Brussel staat bekend als een treinverbinding die regelmatig gebruikt wordt door drugkoeriers

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Ergens vanuit de nieuwe petoet — 4 reacties

 1. Ze krijgen toch zeker ook een Boxspring bed?
  Stel u voor dat ze na 2 jaar petoet een pijnlijke rug overhouden…, alweer extra werklozen en bij die honderdduizenden die ze nog importeren.
  En de burgers blijven deze rotzooi maar slikken en ze blijven die verkwistingen maar betalen… sorry, ik kan echt niet meer volgen.

  • Jean, dan ben je niet alleen, ik kan al lang niet meer volgen. Nu wil Liesje Homans nog 10% ambtenaren met een migranten achtergrond. Van verraad gesproken.

 2. Als de dagschotel mij niet aanstaat, dan neem ik voor een kleine surplus een biefstuk met friet.
  Vroeger werden veel criminelen protestant ipv rooms-katholiek omdat er mooiere cadeautjes werden gegeven en meer bijstand.
  Nu worden er veel radicale moslims bij gekweekt omwille van dezelfde redenen.

 3. Gedaan met werken, gedaan met belastingen betalen, gedaan om mij laten uit te wringen als een citroen. Ik leg er het bijltje bij neer.Ik zoek een of andere leuke misdaad uit (suggesties zijn welkom). En bespreek mij een plaatske in hotel den houten lepel(of in de petoet zoals de redactie het noemt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *