Wijziging van wetgeving tot heil van de multicul ?!

Justitie is moreel en ethisch failliet. Ze zijn gek en onbekwaam. Eigenlijk moeten we dat boeltje opdoeken, en opnieuw beginnen vanuit de grond. Elke hervorming wordt deskundig en kunstig gesaboteerd, dus moet gestopt worden met wat gepruts in de marge. Afbreken die hopeloos bouwvallige krot en vanuit de grond terug opbouwen, te beginnen van in de scholen/universiteiten. Ach, soms wou ik eens dictator zijn, lang genoeg om die augiasstal te kuisen. Justitie moet dringend geleid worden door iemand die geen jurist is. Met Koen Geens gaat enkel het Arcoprobleem voor het ACW ‘opgelost’ geraken.

http://www.hbvl.be/…/vrouw-gefolterd-verkracht-en-voor-dood…

Vrouw gefolterd, verkracht en voor dood achtergelaten, maar toch geen assisenproces

Herk-de-Stad – Een 26-jarige Pakistaan staat vanaf vandaag terecht voor poging tot moord, verkrachting met foltering, afpersing en diefstal. Niet voor het hof van assisen, maar voor de correctionele rechtbank in Hasselt.

Dat de Pakistaan voor de moordpoging niet terechtstaat voor assisen is het gevolg van een wetswijziging in december 2009, die sinds 1 mei 2010 van toepassing is. Daardoor komen ook poging tot moord, poging tot oudermoord en poging tot kindermoord in aanmerking om behandeld te worden in de correctionele rechtbank. ./..

Waarom kreeg die Pakistaan toegang tot ons land? Ik zou al die dossiers eens willen inkijken. Natuurlijk zitten daar enkel mensen die meeleven met asielzoekers en migranten. Tegenstanders komen er niet in bij vreemdelingenzaken.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Wijziging van wetgeving tot heil van de multicul ?! — 5 reacties

 1. Justitie van uit de grond terug opbouwen? Dat gaat onder de actuele arco-minister van justitie Geens zeker niet gebeuren!

  “De procureurs-generaal vragen om sommige flagrante misbruiken van procedures te bestraffen met een geldboete”, zo meldt De Tijd vandaag. Deze hoge magistraten blijven dus voor de Bühne ook maar wat morrelen in de marge.

  Dit is helemaal de stijl van de CD&V. Enerzijds laten uitschemeren “Hou ons tegen of we begaan een ongeluk”, en anderzijds een misdrijf (want dat is oplichting van de belastingbetaler door een belegger te behandelen als een spaarder) als intentie te laten inschrijven in het regeerakkoord. Mét het akkoord van de NVA nota bene!
  De ministerpost van justitie voor Arco-Geens was een tweede voorwaarde om de tjeven aan boord te kunnen hijsen van deze regering. Daarom is deze regering gewoon een criminele bende die een misdrijf plant en dat nog in een regeerakkoord zet ook. Bij regeringen met socialisten was dit natuurlijk ook al zo en allicht was de intentie van roof en diefstal nog enorm veel groter, maar werd het niet zo uitdrukkelijk in een regeerakkoord geschreven.

  Laten we ons dus geen illusies maken ‘de kracht van verandering’ is niet eens een doekje voor het bloeden maar eerder een vervuilde kleffe schoteldoek en dus méér van hetzelfde.

  Onder ons: alleen iemand van het Vlaams Belang kan Justitie ooit opkuisen en uitmesten. Dat vergt immers een principieel standpunt en een pragmatische, efficiënte aanpak. En die komt er met een minister van justitie afkomstig uit een van de traditionele partijen nooit omdat daar de belangen van de burgers altijd moeten wijken voor dat van de vakbonden en de oligarchen van de Belgicistische particratie.

  Overigens is de nooit ophoudende diarree van ongelooflijk slechte wetgeving en bedilzuchtige reglementitis niet de schuld van de rechterlijke macht maar van de politieke kaste! De inertie en dus de onwil om in te grijpen op wetgevend vlak teneinde de slechte wetten af te schaffen of om te vormen tot nuttige instrumenten om de rechtvaardigheid van een normale rechtsstaat terug te winnen, lijkt ook met deze regering zo goed als gegarandeerd.

  Overigens staat een grondige hervorming van justitie niet eens in het regeerakkoord. En laat het nu uitgerekend dat zijn wat essentieel is voor het prilste begin van elke soort confederalisme. Zonder de splitsing van het rechtsgebied (lees Hof van Beroep) Brussel lukt er niets in dit land.

  Ik erger me ook keer op keer dat er altijd gebruik gemaakt wordt van strafrechtelijke zaken om alarm te slaan over ons gerecht. Het gigantische schandaal bij justitie ligt niet alleen in de straffeloosheid en het gebrek aan ruggengraat bij de toepassing en de uitvoering van de strafwet maar vooral in de onrechtmatige en wraakroepende situatie in burgerlijke (en dus ook fiscale) zaken.

  Hierdoor alleen al vloeit er jaarlijks minstens evenveel transfergeld weg uit Vlaams Brabant dan dat er weg gesmeten wordt om illegalen, criminelen en andere allochtonen te laten pamperen door de migranten-industrie uitsluitend bemand en/of bevrouwd met politieke zetbaasjes en ‘poulains’.

  De verfransingsstrategie van de imperialistische Franstaligen rust op 2 peilers:
  1 de massale import van Franssprekende Maghebijnen, en
  2 de verarming van de Vlaamse bevolking in Vlaams Brabant door opzettelijke ambtelijke benadeling en discriminatie in de rechtsbedeling.

 2. Och, moet die Pakistaanse sukkelaar dààrvoor voor de rechtbank gedaagd worden (?)… hij mag toch wèl vrouwen gruwelijk mishandelen volgens zijn geloof –> op voorwaarde de het slachtoffer een ongelovige is.
  Beide kniepezen doorsnijden en een paar cm. van zijn achillespezen verwijderen zodat hij héél de rest van zijn ellendelingleven moet rondkruipen lijk een straathond lijkt toch wel zijn verdiende loon.

  • Beste Fikken,
   Ik ben er helemaal voor, voor de straf die jij voorstelt. Mijn grootvader zei altijd ” ze moeten de schelen* van zijn ogen snijden dat hij sterft van de grote slaap”.
   *oogleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *