Nooit meer te laat

In Nederland krijgen ze nu een wekdienst gratis, voor niets. Nu zult je zeggen een Nederlander en voor niets dat gaat goed samen. Probleem is dat de wekker dagelijks afgaat, ook voor zij die niet werken, ook al heb je een extra baaldag, de wekker blijft zijn ding doen. Een deel van de bevolking is daar zeer blij mee, anderen zijn woedend omdat ze niet kunnen uitslapen.muezin

Termont van Gent was heel blij met deze moderne vooruitgang en laat het systeem meteen plaatsen op het Sint-Baafskathedraal. Van daaruit kan heel Gent en omstreken bereikt worden, Ledeberg, Gentbrugge, Wondelgem enz, en bij hiel schuun weer tot in uustakker en Lokeren. Niemand geen excuus meer dat zijne wekker het niet deed. Goed voor de economie.

Uit de inzendingen heeft Termont persoonlijk het winnend lied aangeduid , iedereen akkoord brulde hij nog, maar dat was van opwinding door zoveel bijval en applaus van zijn volgelingen. Zeg wat je wil maar de grote Gentse roerganger heeft smaak. Hij verkondigde zelf alle manifestaties er mee te openen en te sluiten.  Een primeur waar ze in brussel jaloers op zijn.

http://weblogs.nos.nl/radio1journaal/files/2013/02/moskee.mp3

St baafskathdraalDe zachte oplopende zalige gezangen met hemelse muziek, wekken u langzaam op zodat u ontspannen aan uw werk kan beginnen. Na drie maanden wordt een referendum georganiseerd om deze gratis dienstverlening aan de wil van het volk voor te leggen. De vraag zal  enkel met ja of nee kunnen beantwoord worden “bent u wel of niet tegen de wekdienst, luider kan ook, meermaals per dag is aangeraden, een ander lied kan maar is niet gewenst”
Termont is er gerust in wand het eerste project in den Haag was wel van een heel slecht niveau, wij gaan het beter doen en hij zet de grove middelen , in Gent hebben ze dj Tiesto gevraagd te zorgen voor voldoende decibels, zodoende dat de klachten beperkt blijven. Iedereen wil tenslotte op tijd op school en op het werk zijn.
Laat u dus niet ontmoedigen door die Hollandse amateuristische poging. De vooruitgang staat niet stil, ongelooflijk.

islam

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *