Met een mobieltje van 50€ riskeer je daar al je leven, laat staan dat je er een hele winkel van die dure spullen zou hebben.

De winkel van Apple sluit definitief zijn vestiging in de Dansaertstraat in Brussel. In juli bedreigden overvallers het personeel nog met Kalasjnikovs en sloten ze hen op in de kelder. Enkele weken geleden werd de zaak opnieuw het doelwit van een overval.apple dansaert

De winkel hield na de zoveelste overval in oktober de deuren al gesloten.

Iedereen die Brussel zoal kent weet dat De Dansaertstraat de buurt is van het Klein Kasteeltje, het asielcentrum van Brussel, en dat het er voortdurend zwart ziet van het volk. In de buurt de kanaalzone, de beruchte wijken van Anderlecht waaruit zelfs de groene loftjongens en meisjes met hun bakfietsen zijn gevlucht met hun kinderen.

En wat deed en doet de overheid hieraan? Niets ! Rapporten schrijven die vertikaal geklasseerd worden, en vooral niets of niemand stigmatiseren. We moesten als bevolking eens beginnen denken dat misdaad meestal een kleurtje heeft of een geloof.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Met een mobieltje van 50€ riskeer je daar al je leven, laat staan dat je er een hele winkel van die dure spullen zou hebben. — 3 reacties

 1. En intussen staat Paus (Pôpe) Frans I° vrolijk handjes te geven aan een moslim-leider: Recep Tayyip Erdoğan!
  (De indoctrinatie en hersenspoeling op de poco en regime-zender 0000 laat daar niet de minste twijfel over bestaan!)

  Het spijt me, maar mijn evidente conclusie is duidelijk: Frans primo is in het zéér recente verleden mede verantwoordelijk voor de (vrij massale) slachting van vele honderdduizenden van zijn eigen mede-geloofsgenoten (allemaal christenen!) in het Midden-Oosten maar, wat méér is, bovendien intentioneel mede schuldig aan de moord op honderdduizenden van zijn mede-geloofsgenoten (allemaal christenen!) in de toekomst.

  Bref, Pius Frans de eerste is een hoax, een bedrieger, een laffe klerikaal krankzinnige, een dementerende goedmens!

  Verlaat in hemelsnaam uw catacomben en dwing moslims tot onderdanigheid in plaats van hen af te slachten zoals zij doen waar je hen maar kan vinden, want anders zal dit laatste uw lot zijn. Hun heilige boek (de koran) laat daar niet de geringste twijfel over bestaan.

  Ik jut jullie niet op maar plaats jullie allemaal voor en logische existentiële vraag: Wie wordt er afgeslacht? Jullie of de moslims? Zoals het er nu naar uitziet gok ik 2014 voor de moslims en 1 voor de christenen.

  Wanneer volgt zijn schijnheilige zaligverklaring, “sancto subito!”

  Moge hij rusten in de hel, waar zijn huid telkens opnieuw groeit om te worden geroosterd om telkens opnieuw geroosterd te worden tot het einde der tijden!
  (Dixit de “heilige Koran”, niet ik, een atheïst!)

  Wat is hier god verdomme gaande?

 2. Het ziet daar letterlijk en figuurlijk ‘zwart’ van het volk vandaar dat ik in die regio nooit meer kom, ik wil graag heel oud worden tenminste als ik me wat minder zou opwinden t.o. het politiek gespuis dat heel onze Vlaamse samenleving verpest.

 3. We moeten als bevolking niet “denken dat misdaad een geloof of een kleurtje heeft”. We moeten het gewoonweg durven zeggen, en noemt men dat dan racisme,het zij zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *