349 Koranverzen die oproepen tot haat en moord op “ongelovigen”

Voor alle twijfelaars, besluitelozen, onwetenden en diegenen die nog steeds denken dat de islam een “religie van de vrede” zou zijn: Koranverzen, die al 1400 jaar lang (van Mohammed tot ISIS) oproepen tot haat en moord op “ongelovigen”.

De koran is het boek van het kwaad. Het spoort al 1400 jaar aan tot moord- en doodslag op niet-moslims. Tot op de dag van vandaag! De koran geldt als de letterlijke boodschap van Allah aan de moslims. Daar zijn z´n soera´s voor eeuwig geldig. William Muir, een van de belangrijkste Britse islamwetenschappers, schrijft hierover:

“Mohammed´s zwaard en de koran zijn de dodelijkste vijanden van de civilisatie, de waarheid en de vrijheid die de mens tot nu toe heeft meegemaakt.”

Hieronder staan de verzen, die tot nu toe aan 300 miljoen (300.000.000) niet-moslims het leven hebben gekost. Het zijn de verzen van de Jihad, het vermoorden van “ongelovigen”, van hun tot slaaf maken en van de inbezitneming van hun wereldse goederen. Het is hetzelfde boek, dat sinds Mohammed´s kalifaat tot het kalifaat van de “Islamitische Staat” hier en nu, de wereld in angst, verschrikking en chaos heeft gestort. De opsomming hieronder – een van de meest omvangrijke die u kunt krijgen – is desondanks bij lange na nog niet volledig. Op de lijst ontbreken nog een 1.800 ongelooflijke bevelen van de “profeet” van Allah in dezelfde lijn: “Dood de ongelovigen!” “Dood de ongelovigen!”. Net zoals de moslims na Mohammed houden zich ook nu alle islamitische jihadistische groeperingen, waaronder Al-Qaida, Boko Haram, Hezbollah, Hamas, IS, letterlijk aan deze moordopdrachten, die afkomstig zijn uit het hart van de islam. Opdat we dit nooit uit het oog mogen verliezen.

Lees verder >>>

 1. Deze vertaling van 349 verzen door E.J. Bron van het Duits naar het Nederlands is nu ook in het boekenkastje van Nageltjes beschikbaar samen met de tekst in het Engels. De Duitse versie vindt men hier.
 2. Een andere thematische vertaling werpt nog een scherper licht op de barbaarsheid van de islam en dus van alle moslims, geen enkele uitgezonderd!
 3. Het is belangrijk om te weten hoe de koran in elkaar werd gestoken en hoe het van buiten leren in 30 dagen wordt vervalst door de bewuste verduistering van de chronologie waardoor de afschaffing van de vreedzame hoofdstukken geopenbaard in Mekka door de latere in Medina wordt weg gemoffeld. Zie verder onderaan het Nederlandstalige document met de 348 verzen in het boekenkastje.
image_pdfimage_print
Share

Reacties

349 Koranverzen die oproepen tot haat en moord op “ongelovigen” — 2 reacties

 1. Dergelijke oproepen zijn door de wet verboden maar blijkbaar kan men door er een religieus sausje over te kappen je je ongestraft de meest gore verboden smeerlapperij veroorloven.

 2. Waar blijft dat totaal verbod van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlappeij islam genaamd?
  Moeten eerst nog ”onschuldige” slachtoffers vallen want de ‘gewenste’ slachtoffers vallen toch nooit, helaas, anders was de smeerlapperij reeds jaren verboden en verdreven.
  Het is misdadig die rotzooi te tolereren alhoewel de vuiligheid met alles in strijd is t.o. onze normen, waarden, wetten, cultuur en beschaving of wachten de lafaards soms op een nieuwe Breivik?
  Wat een walgelijk misdadig beleid en door Europeanen tegen Europeanen en dat voor oliedollars, ze zien blijkbaar met plezier de barbaarse misdaden tegen vrouwen, kinderen, homo’s en anders denkenden zo houden ze zelf de handjes proper om de oliedollars te boeken op rekeningen…
  Ik hoop uit het diepst van mijn hart dat ze afgestraft worden bij de eerstvolgende verkiezingen die voor mij morgen mogen plaatsvinden, nooit of te nimmer krijgt een spa, groe, pvda, cd&v en vld een stem en nv-a doet er alles aan om daarbij aan te sluiten.
  Wij Vlamingen willen maar 1 zaak die uitgevoerd moet worden en dat is ”ALLE MOSLIMS VAN ONS GRONDGEBIED” incl. alle illegalen en criminelen van vreemde origine en alle allochtonen die hier verblijven zonder toegevoegde waarde terugsturen naar land van herkomst en……grenzen sluiten en bewaken.
  Dat kost geen geld maar dat bespaard miljarden op jaarbasis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *