Karen Armstrong schreef weer een leugenachtig boek

De Engelse ex-non Karen Armstrong schreef een nieuw boek en toeval of niet de vertaling naar het Nederlands staat nu al op nummer 9 van de hitparade van Standaard boekhandel. Allicht heeft dit te maken met het feit de openbare bibliotheken, het spionnencentrum of het ministerie van cultuur massaal kilo’s exemplaren van deze vertaling aankochten. Diegene die weet wie de vertaling van dit origineel islamofiel prutswerk van vier maand geleden financierde mag het ons altijd laten weten.


Ik zeg “schreef” maar gelet op de inhoud en het tijdstip van publicatie net toen de moordenaars van het soennitisch-islamtische ISIS de voorpagina’s van alle kranten en journaals begonnen te halen, acht ik het onwaarschijnlijk dat Armstrong dit alleen deed. De verdediging van de islamofascistische ideologie ligt er in dit snertboek zo dik boven op dat dit erg onwaarschijnlijk lijkt want deze ex-non is bepaald geen geschiedkundige.

Bovendien is de commerciële markt voor Nederlandstalige boeken te klein om de vertaling van zo’n leugenachtig prutswerk van deze islamofiele godsdienstwaanzinnige economisch te kunnen verantwoorden. Vandaar als tegengewicht een boodschap op het einde van deze bijdrage.

Deze vertaling van “Fields of Blood” werd gepubliceerd  op 8 januari 2015 en telt 548 pagina’s pseudowetenschappelijk geblaat maar laat ons, om beleefd te blijven, het bestempelen als wetenschappelijk onverantwoorde, hersenspoelende en islamofiele indoctrinatie en propaganda. Van A tot Z complete nonsens dus. Buiten voor hen die van de studie van geschiedenisvervalsing specialiteit gemaakt hebben, uiteraard een totaal onverantwoorde aankoop.

De titel werd bedrieglijk vertaald als “In naam van God” draagt als ondertitel ‘religie en geweld’. Het origineel droeg als echte titel: “Velden van bloed” en als ondertitel ‘religie en de geschiedenis van geweld’. Het origineel eiste dus wetenschappelijke inzichten in de geschiedenis op.

Het opzet van dit boek is te bewijzen dat religies niet de oorzaak zijn van oorlog en geweld maar andere factoren: economische, sociale natuurkundige en dergelijke meer. Nu zijn we het in vele gevallen helemaal eens met deze stelling uitgezonderd wat betreft de islam natuurlijk. En daar ligt de smeerlapperij van het boek van Armstrong en de vertaling ervan naar het Nederlands. Voor haar is de islam onmiskenbaar ook een Godsdienst en dus is de islam voor Armstrong per definitie onschuldig.

Armstrong is een linkse verontschuldigster van de islam die iedereen kent als een verdedigster van Jihad en ander extreem islamitisch geweld. Het feit dat Jodenhaat en het vermoorden van ongelovige niet-moslims overvloedig aangemoedigd wordt door de koran wil ze gewoon niet weten noch erkennen.

Het boek van Armstrong verdedigt alle religies tegen de beschuldiging dat religie verantwoordelijk is voor oorlog. Probleem is dat het grote publiek al weet dat religie niet verantwoordelijk is voor alle oorlogen. De wetenschappelijk vraag is alleen voor welk deel religie dat wel is.

Dus worden de gebruikelijke trucjes uit het politiek correcte arsenaal gehaald met in de allereerste plaats de weglating van de enige echte historische realiteit van de islam. De echte bedoeling is de islam uit de wind te zetten. Ze beweert zelfs dat jihad-strijders helemaal niet gemotiveerd zijn door religie. Een meer leugenachtige ontkenning van de letterlijke teksten van de koran, de hadith en de soenna is onmogelijk te bedenken.

Als de islam een godsdienst zou zijn, wat niet wij maar Armstrong beweert, dan is uitgerekend deze godsdienst de enige die ontstaan is en zich razendsnel heeft kunnen uitbreiden uitsluitend gebruik makend van oorlog en geweld plus al het afschuwelijke wat daarmee gepaard gaat als oorlog gevoerd wordt door psychopaten, slavenhouders en massamoordenaars.

We besluiten: Armstrong is een leugenares die er geen moeite mee heft om systematisch aan geschiedenisvervalsing te doen om een bepaald soort lezerspubliek blijvend te indoctrineren met flagrante leugens.

Dit leugenboek zou in alle Vlaamse bibliotheken moeten verboden worden en de sponsors van de verspreiding ervan actief opgespoord en onderworpen worden aan zware shariaconforme lijfstraffen.  Wij denken in de richting van kereltje A. Pechtold en D66. Anders is het bijna niet te verklaren. Het Vaticaan gaat zo’n brol niet sponsoren en bisschop Bonny en zijn konsoorten hebben er naar alle waarschijnlijkheid de centen niet voor. De EU en de Raad van Europa wel, maar dat lijkt ons eerder te ver gezocht.

Hoewel onrechtstreekse Arabische sponsoring via de dekmantel van een godsdienstwaanzinnige homofiel in Antwerpen met actieve medewerking van de verraderlijke islamofiele apparatsjiks in Brussel ook niet uit te sluiten valt. Wie het weet mag het mededelen aan onze redactie. Discretie wordt verzekerd. Nutteloos te vermelden dat ‘De Bezige Bij’ ongetwijfeld de lippen op elkaar zal houden als vermoord.

De realiteit die Armstrong niet wil kennen wordt uitstekend vertolkt door de “jongeren” die U aan het woord hoort in het voorafgaande ingekort video-filmpje. De inhoud spreekt voor zichzelf en elk meisje of vrouw die niet geestesziek is, kan horen wat ze zeggen en hoe ze denken. Luister vooral van seconde 20 tot 25. Vijf seconden die uw leven en inzicht kunnen veranderen.

Doe daarom lucky en alle vrouwen op deze aarde een plezier en:

stuur de url (https://www.youtube.com/watch?v=69ss-55MP4U) door naar alle vrouwen in uw mailbestand, naar alle meisjes, naar alle dames, nichten, neven en kinderen in uw adresboekje en iedereen die U kent met hetzelfde verzoek:

Bewaar dit bestandje en licht a.u.b. uw seksgenoten en de westerse democratieën in over de échte realiteit. Dit is wat moslims prediken en denken. Dit is wat ze van plan zijn en willen bereiken. De suprematie veroveren om dan westerse vrouwen te kunnen mishandelen, dat is hun echt doel!

Of moet er nog zand zijn om in uw ogen te strooien? Jizija is bovendien een religieuze taks op alle niet moslims omdat ze … geen moslim zijn!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Karen Armstrong schreef weer een leugenachtig boek — 3 reacties

 1. Beste Walter F,

  De waarheid kwetst blijkbaar diegenen die gewed hebben op het verkeerde paard.

  Hoe duidelijker de ontmaskering van islamofiele propaganda, indoctrinatie en hersenspoeling, hoe pijnlijker de vinger op de islamofiele en socialistische wonden wordt gedrukt.

  Het aantal roodjes moet U dan ook niet verwonderen.

 2. Dit snap ik nu echt niet. Ik heb het over objectiviteit. In dit filmpje worden we allen met de neus op de feiten gedrukt. Toch zijn er nog 5 neen stemmers. Mensen wees aub objectief.

 3. Voor de zoveelste keer zit hier wéér een paljas dat een pejoratieve stem uitbrengt als het artikel over baardmannetjes gaat… 🙂
  Kruip terug in jouw hol-vanwààr jij ook moge komen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *