De vrijheid en de rechten van de moslims zijn niet die van de kufar. Dat is weer bewezen

Her en der duiken IS vlaggen op in Antwerpen. Het moslimtuig gedraagt zich geweldadiger en arroganter dan ooit. Hun intimidatie werkt, hun profeet en god bezorgen hen de overwinning. De vrijheid en de rechten van de moslims zijn dus immanent groter dan die van de kufar. Dat is weer bewezen, en wel door colaborerende politici.

Kijk, die vrijheid van mening mag dan weer wel. (Van De Wever en de door links gerekruteerde & geselecteerde politie). De Wever heeft kamp gekozen, en dat was niet het kamp dat wij hadden verwacht. Zijn keuzes en die van zijn regeringsleden zijn op zijn minst confronterend te noemen, zo niet een voortzetting van het linkse beleid in deze materie. Onder invloed van Bourgeois, die ook achter de schermen duchtig handjes ging schudden en subsidies uitdelen voor moskee├źn, wellicht ook.

Zou het helpen als wij de moslims bedreigen? Wanneer het dreigingsniveau 3 nu door ons zou komen in plaats van altijd door hen? Omdat we ons gekrenkt voelen, om zo de moslims te stoppen met evenveel politie en machtsvertoon als afgelopen maandag de Pegidanen. Kortom hen duidelijk te maken dat dit niet hun land is, niet meer hun land is !

Had de politie die maandag de voorbije maandag met haar rug gestaan naar de vreedzame terecht bezorgde Pegidabetogers en met hun schilden naar de bedreigers van onze vrijheid en democratie, dan was duidelijk geweest voor wie ze er stonden, en tegen wie.

Sinds maandag weten we het: de politie en de zittende politici zijn tegen ons. Weg met ons? Toch over ons lijk!

Nu nog zwichten inzake het halal slachten en het verbod op religieus slachten terugdraaien!

http://nageltjes.be/wp/?p=16042 http://agriffon.blogspot.be/
Geplaatst op 04/03/2015 door a. griffon