Het is overduidelijk georganiseerd opzet !

Toeval bestaat niet… De immigratie is duidelijk georganiseerd en opzettelijk. Wie wordt hierdoor stinkend rijk? De vraag stellen is ze beantwoorden. ..
Voor deze reportage heb ik vijf maanden onderzoek verricht. Ik ben er bijna dag en nacht mee bezig geweest. Ik heb urenlang met verschillende Afrikaanse moslims gesproken en de uitkomst is verbijsterend. Deze nieuwe islamitische vluchtelingen vinden onze manier van leven Haram (onrein) en willen maar één ding: zij willen van heel Europa een kalifaat maken. Het is verbijsterend hoe deze mensen over ons denken. Zij komen niet naar hier om onze cultuur te verrijken. Zij komen naar hier om ons te overheersen en onze manier van leven te veranderen. Deze nieuwe invasie van Afrikanen en Syriërs is georkestreerd en dient maar één doel: de oorspronkelijke bevolking van Europa moet verdwijnen. Lees en huiver. Dit zult u niet in uw linkse, volgzame krantje lezen.”

Lees verder >>>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Het is overduidelijk georganiseerd opzet ! — 8 reacties

 1. Het meest verbijsterende is deze zin: “Mensen van allerlei pluimage die in Somalië actief zijn. Het is ons verboden om hen bij naam te noemen, maar zij vertellen ons dat de Europese regering in Brussel immigratie van moslims aanmoedigt.” Welke pluimage? Geheimagenten ? SOS Sahel (http://www.sossahel.org.et/ ?) EU-ambtenaren met vakantie? Een greep:
  11.11.11.
  Action Développement Parrainages Mondiaux
  Action Vivre Ensemble
  Aide au Développement Gembloux
  Amnesty International
  Amnesty International Belgique Francophone
  Artsen Zonder Grenzen
  Artsen zonder Vakantie
  ASMAE aslb
  Association for Cultural Technical & Educational Cooperation
  Autre Terre aslb
  Broederlijk Delen
  Caritas Internationaal
  Constats aslb
  Convivial aslb
  Cunina vzw: onderwijs opent werelden
  Défi Belgique Afrique (DBA) aslb
  Dierenartsen Zonder Grenzen
  Disop VZW (Dienst voor Internationale Samenwerking)
  Dokters van de Wereld
  Dynamo International vzw
  Educar vzw
  Enfance Tiers Monde asbl
  Entraide et Fraternité aslb
  FOS Fonds voor Socialistische Solidariteit vzw
  Geneeskunde voor de Derde Wereld
  GRIP vzw
  Handicap International
  Help Osra Ethiopia vzw
  Hulporganisaties http://www.hulporganisaties.be/
  Ik wil helpen.be
  Leraars zonder Grenzen vzw
  Licht Voor de Wereld
  Louvain Coopération aslb
  Mentor-Escale aslb
  Morning Tears
  Mouvement d’Actions à Travers Monde aslb
  Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking
  Oeuvres Sociales et Educatives des Jésuites au Tiers-Monde aslb
  Oxfam-Solidariteit
  Palestina Solidariteit vzw
  Pax Christi Wallonië-Brussel aslb
  Pax Christi Vlaanderen vzw
  Piloten zonder Grenzen België aslb
  Plan België
  Quinoa aslb
  SOS Kinderdorpen
  SOS Faim aslb
  Tesfay asbl
  Unesco-Vlaanderen
  Unicef
  VDAB http://www.vdab.be/magezine/april07/derdewereld.shtml
  Vluchtelingenwerk Vlaanderen vzw
  Vredeseilanden
  Welzijnszorg vzw
  Wereldsolidariteit vzw

  • Lucky9,
   Eenieder van deze organisaties en nog vele anderen die aan mijn deur komen (waarbij ik zelfs de deur niet open) krijgen via het raam ”voor ze nog maar iets kunnen zeggen/vragen” een plaatje voorgeschoteld met volgende tekst ”OPROTTEN” want ik geef geen eurocent aan graaiers en volksnaaiers en zeker niets aan Afrika. Als diegenen die zo graag naar Afrika op vakantie gaan daar eens de bevolking leren werken en uitleggen dat de honingpotten in Europa droog staan en ze goed uitlegleg ”voor wat hoort wat” dan zijn we op de goede weg.
   Als die ginder zouden werken voor een inkomen en massa’s minder kinderen zouden fokken dan hadden ze het zoals wij het ”hadden” in Europa een situatie die hier verschrikkellijk verslechterd is door de aanwezigheid van die massa vreemdelingen die enkel hier zijn om te parasiteren, daarom onze eis ”Terug naar Afzender” met die parasieten want onze veiligheid en leefbaarheid staan onder zeer zware druk een druk die weldra het vat doet ontploffen.
   Het wordt voor ons in Europa een kwestue van overleven, het is onze plicht onze eigen bejaarden, zieken, gehandicapten, kinderen en kleinkinderen te beschermen tegen die misdadige roofpraktijken.
   Van al hetgeen verzonden wordt naar Afrika komt m.i. zelden iets terecht bij die mensen waarvoor het verzonden wordt, de afroompraktijken vieren n dat milieu hoogtij, kijk maar eens naar de salarissen die ze zichzelf toe-eigenen voor hun hobby…
   Niet mijn dada vandaar mijn afkeer voor dergelijke instellingen.

  • Ik was vergeten er nog bij te vertellen dat op enkele uitzonderingen na bijna al deze verdachte organisaties van “goedmenschen” hun zetel in Brussel hebben, dicht bij de francofone en eurofiele machthebbers.
   Meer dan de helft van de opgesomde VZW’s hebben van oorsprong Franstalige statuten daarna vertaald naar het Nederlands “pour les besoins de la cause”.

   De volledige lijst van alle caritatieve verenigingen die actief zijn in Vlaanderen is vier à vijf keer langer. De opgesomde selectie laat echter toe die organisaties met naam te noemen dewelke actief of passief moslims naar Europa trachten te sluizen. De meeste van de opgesomde organisaties doen dat meer dan vermoedelijk niet, maar de organisaties die dat wel doen staan beslist in de lijst.

  • En al deze organisaties worden helaas door ons onderhouden .mochten we ze afschaffen dan zouden we miljoenen € besparen

 2. Het wordt steeds duidelijker dat er snel zeer snel moet ingegrepen worden ”alle moslims moeten eruit”, hoe is onbelangrijk als het maar snel gebeurd want k heb geen interesse in geweld, barbaars geweld in ONZE WESTERSE SECULIERE SAMENLEVING.

  • Al wie hier niet thuis hoort terug naar het land van herkomst. Grenzen terug bemannen/vrouwen. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn.

 3. Zoals ik reeds eerder al in een reactie plaatste “zij die hier geraken zijn mensen met geld”. Hoe betaal je anders je overtocht aan mensensmokkelaars? In de rest van het gesprek komt eigenlijk niets dat mij nog verbaasd. Maar het is geweldig goed weergegeven. En tot slot, mijn vrouw is geen slet, en ik ben niet bang van haar.:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *