Europa en de privacy: seks, leugens en lobby’s

Als deskundige beschrijft voormalig Europees Parlementslid Derk Jan Eppink in zijn nieuw boek met gezag en kennis van zaken de werking van de Europese instellingen. Hij analyseert de diepe crisis waarin ons continent zich bevindt en staat stil bij de uitdagingen waar democratie voor staat. Het is uitstekend geschreven plezierig om te lezen maar vooral ontluisterend. Zoals hij bij doorbraak laat noteren: de werkelijkheid wreekt zich altijd op een ondoordacht ideaal. het rijk der kleine koningenWij weten al heel lang dat het Europees Parlement niet representatief is voor de volkswil. Vaststellen dat sommige Europese fractieleiders fascistische sancties willen instellen tegen lidstaten die niet in de pas van de EUussr-bonzen lopen is hetzelfde als open deuren instampen.

Maar zoals vaak overtreft de realiteit de sterkste verbeelding. De EUssr is een schandalig dure bubbel van zakkenvullerij, overspel en achterkamertjes waar de actoren dag in dag uit bespeeld worden door maffiosi die niet aarzelen vrouwelijke escorts en andere dames van lichte zeden in te zetten om hun doelen door chantage te kunnen bereiken.

J. Sanctorum schreef er een stukje over dat als volgt begint: “Een liberaal die onze privacy moet bewaken?

Lees verder >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Europa en de privacy: seks, leugens en lobby’s — 5 reacties

 1. Ik heb hem gisteren gezien op Actua betreffende zijn boek.
  Hadden we er zo maar meer van i.pv. van zo een afgezakte kous a la Theysen, de toegevoegde waarde van die zakkenvullers/zakkenvulsters is nul, nul of 0,0.
  Weg met dat EU gedrocht wat allen maar schade en ellende heeft gebracht vanaf zijn ontstaan.
  Wij zijn Republikeinse Vlamingen en wij zullen Republikeinse Vlamingen blijven, nooit of te nimmer zullen wij ons onderwerpen aan lafhartig verraderstuig en zeker nooit aan barbarij a a islam.

   • Wij zijn geen zonderlingen en staan helemaal niet alleen. Kijk maar naar de PVV in Nederland. Daar durven de trado’s zelfs de polls niet meer publiceren.

    • Maar wij krijgen ook zo geen aandacht zoals de PVV in Nederland. Nochtans hebben wij enkele mensen met dezelfde kwaliteiten. Ik noem Filip, Annemans, Joris en nog enkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *