Met belgië als alibi, de hete aardappel vermeden.

Ja hoor, Jambon had een antwoord klaar m.b.t de verhoogde (niet afgeschafte) boete voor de VL stcker op de nummerplaten, toen hij werd geïnterpelleerd.
En wat voor een !

” Jambon is er enkel bij betrokken omdat de politie de inbreuken moet vaststellen. Voor de rest valt de wet onder de bevoegdheid van zijn collega mobiliteit ”
Bij monde van zijn woordvoerder. Die moet stage hebben gelopen bij de tsjeven en de Slangen.
En de verantwoordelijke minister, beste kijkbuiskinderen, is de Waalse minister Jacqueline Galant. En zo werd de hete aardappel vermeden.
Kijk, zo werkt nu belgië (niet) !!!

Moet er een hogere boete voor VL-sticker over B op nummerplaten komen? ‘Dit heeft niets met veiligheid te maken’

Er is een Koninklijk Besluit in werking dat de boete voor een VL-sticker bovenop het B-logo op nummerplaten verdubbelt, van 55 naar 110 euro. En dat is niet meteen naar de zin van minister van Binnenlandse zaken Jan Jambon (N-VA).

De man moest zich gisteren al stevig verdedigen nadat het Vlaams Belang uithaalde naar de N-VA-politicus. Zij vroegen zich af waarom een Vlaamsgezind politicus zo’n boete steunde. Genoeg reden voor Jambom om via zijn woordvoerder de puntjes op de i te laten zetten.  Nou moe!

Hij had er in deze ook nog zijn collega van Justitie, de Arcopar-tsjeef Koen Geens, kunnen bij betrekken, maar die is druk bezig om de invloed en de inspraak van het domme volk in justitie te elimineren, en de wet Lejeune te verbreden, de straffen te herleiden tot een administratieve, klasseerbare handeling. En zonder dat iemand daartegen protesteert. Misschien is hij er ook een wetje aan het tussenschuiven dat Arco en trawanten uit de wind moet zetten?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Met belgië als alibi, de hete aardappel vermeden. — 3 reacties

  1. Vriendjes helpen vriendjes, ratten likken ratten, ondanks deze kennis blijft het uitgebuit en uitgeperst dom volkje het roverstuig beschermen.
    10.000.000 euro achterover drukken zij maar en fait divers maar je snelheidsboete niet betalen is een misdaad van hoogste categorie.
    Man man, hoelang gaan wij die achterlijken verder ONS Vlaamse land schade laten toebrengen?

  2. Geachte redactie,
    Zoals ik verleden week op een gelijkgezinde blog plaatste ” Jan Jambon is een verhaaltjes verteller, hij heeft altijd een gepast antwoord of verhaaltje klaar”. In dit geval mocht zijn woordvoerder de uitleg komen geven. Meer dan waarschijnlijk goed ingefluisterd door Jambon zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *