Toneel en krokodillentranen

De zwarte (oranje) dozen zijn gevonden en naar Parijs gebracht. Daar verdwijnt de inhoud grotendeels in de doofpot. Ze kennen al lang de oorzaak van de crash. Waarom het zo lang duurt om het kenbaar te maken? Ze zijn er rond een goed verhaal aan het verzinnen. Het feit dat er al een straaljager de Airbus flankeerde kan al betekenen dat het slachtoffer was van kaping en terrorisme, daarnaast ook de rafdiostilte, de merkwaardige eenparige daling naar de crash toe….. De interventie door straaljagers is een normale procedure. Ze krijgen de opdracht het desnoods uit de lucht te schieten mocht het passagiersvliegtuig op een doel afvliegen als bvb een stad om daarmee nog meer slachtoffers te maken. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Wat is er precies gebeurd? Waren er eisen gesteld in het geval van een kaping? Eisen waavan wij niets mogen weten? Was het mislukken van ‘onderhandelingen’ het niet ingaan op eisen, de oorzaak van de noodlottie crash?
Voorlopig spuiten ze mist met ” het kan aan van alles en nog wat liggen.”

Ze doen alsof ze nog aan ’t onderzoeken zijn. De nationaliteiten van de slachtoffers werden al bekend gemaakt, maar wat ik nergens las is hoeveel en wie van hen een moslim was bvb. Niet irrelevant in de hedendaagse geschiedenis. Geluidsbandjes beluisteren van wat er zich in de cockpit gedurende een goed uur afspeelt, duurt toch maar een goed uur? Allé, we geven ze nog 12 uur, om ze 12 keer te beluisteren.

Maar wees gerust alle regeringsleiders die ter plaatse snelden deden dat om met mekaar af te spreken hoe ze gezamelijk naar buiten konden treden met hun verhaal. De krokodillentranen zullen de zakdoeken natmaken , en het toneelstukje van de leiders van de planeet, rond de herdenkngen en de begrafenissen, zal nog applaus krijgen ook. Net zoals na de aanslag op Charlie Hebdo zullen ze het drama trachten te recupereren en wellicht de racisten de schuld geven voor het uitlokken van de misdaad. Dan volgt er een geënsceneerde foto die dan aan een of andere witte mars zal worden geplakt. En het volk gaat na een potje meehuilen gerustgesteld terug maar aan de slag of naar een partijtje voetbal kijken. Ongewis dat ze deel uitmaken van het grote democratische plan, de democratische manipulatie. Zoals altijd al zijn er de slimmen die leiden en de dommen die (willen) geleid worden. En de slimmen weten dat.
http://nl.metrotime.be/2015/03/25/news/airbus-a320-crasht-in-franse-alpen/

Ik wordt al misselijk als ik aan al die schijnheilige herdenkingsplechtigheden van de komende dagen en jaren denk. De politici, en zeker François Hollande na de recente grote verkiezingsnederlaag voor zijn partij en de overwinning van het Front National, proberen de schade te beperken door veel aan emotionele communicatie te doen. Elke aanwezigheid bij een ramp, elke boodschap gebracht op radio of TV, elk persbericht en elke actie en beslissing zijn daarop gericht.

Merkwaardig kort artikeltje in de Gazet Van Antwerpen
http://www.gva.be/cnt/dmf20150325_01598095/tweede-zwarte-doos-gecrashte-a320-gevonden

Ja, het staat er echt te lezen: ‘ DE REEDS GEVONDEN ZWARTE DOOS WORDT VERDER BEWERKT’ De communicator of de journalist was zich niet bewust hoe kort hij daarmee de waarheid raakt.
“De tweede zwarte doos van het neergestorte toestel van Germanwings is woensdag nog niet gevonden. De reddingswerkers vonden wel het omhulsel van die zwarte doos, maar de machine zelf – die de vluchtdata registreerde – niet. Dat heeft de Franse president François Hollande verklaard in Seyne-les-Alpes, na afloop van het bezoek met de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Spaanse premier Mariano Rajoy nabij de crashsite.
De reeds gevonden zwarte doos wordt verder bewerkt. Het onderzoek van de spraakrecorder gaat door, aldus Hollande. De eerste zwarte doos werd voor onderzoek naar Parijs gebracht. De president verzekerde er alles aan te doen om de omstandigheden van de ramp op te helderen.”
En omdat de president dit magische laatste zinnetje uitsprak verkeren alle mensen in hypnose.
image_pdfimage_print
Share

Reacties

Toneel en krokodillentranen — 2 reacties

 1. Dat er misdaad in het spel zit moet m.i. niet aan getwijfeld worden.
  Een vliegmaatschappij die ik vertrouw maar de pasagiers is een ander probleem, er was moslimtuig aanwezig en de piloot kon niet meer de cabine binnen? Napoleon en fuhrer Merkel zullen wel de bevolking beliegen en bedriegen, de core business van dat zootje, want de vriendjes mogen niet in discrediet gebracht worden.
  Nergens is een inslag gevonden w.w.z. dat het vliegtuig ontploft is in de lucht en wie zijn hobby is dat spelen met bommen?

 2. Ook in ‘Vrankrijk’ lijkt de buil nader dan de pest.
  Alles wijst er op, maar de media doen allemaal samen Ssstt! (Wat niet weet niet deert! Geen islamofiel vuiltje aan de lucht !!)
  Ik was er ook niet bij, maar na alles wat ik de afgelopen zes maanden heb moeten slikken aan banale politiek correcte nonsens zeg ik NEE, dit geloof ik niet meer!
  Tenzij het tegendeel onomstotelijk zou bewezen worden. Dat spreekt voor zichzelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *