Allah, islam, moslims, joden, bloed ….

Moet er nog een imam zijn?

Terwijl de Mohammedaanse realiteit in Syrie rustig zijn bloederig gangetje gaat is de Vlaamse regering druk doende gebakken lucht te verkopen. Lees even mee en lach U een breuk:

Er komt een netwerk van islamexperten dat in “onze” scholen een ‘tegendiscours’ moet voeren in de strijd tegen “de” radicalisering. Het plan moet de basis vormen van een preventieve aanpak van radicalisering in Vlaanderen. Bedoeling is “het plan” voortdurend bij te sturen. In 2018 volgt een globale evaluatie ervan. Kennelijk nog nooit een koran open geslagen. Duidelijk nog nooit een hadith gelezen.

Hoezo preventief? Hoezo experten? Hoezo bijsturen? Hoezo actie? Het plan van  Liesbeth Homans (N-VA) is je reinste dagdromerij en een fata morgana van onbenulligheid, zo niet puur bedrog en je reinste islamofiele indoctrinatie. Wat baten 500.000 euri als de uil niet zien en wil en Homans zelf stekeblind is?

De imams gaan Vlaams leren als tweede taal en teken van inburgering denkt La Homans. Naïever kàn gewoon niet! Toch wel! Ze gaat een netwerk oprichten om een ‘tegendiscours’ te gaan kwaaken in “onze” scholen. Blijkbaar is er niet het minste veiligheidsprobleem: nivo nul zeg maar!

“Het werk dat in het Vlaams Parlement is gedaan, is zonder twijfel waardevol. We zullen ons actieplan voortdurend evalueren en bijsturen. We zullen de aanbevelingen vanuit het parlement nog kunnen toevoegen” orakelt Homans. Nee meisje je verkoopt gewoon gebakken lucht en flauwekul. Bekijk het filmpje en lees minstens 1 Hadith!

Oh laba! De video is gecensureerd omdat moslims mensen slachten als vee omdat die “afvallig” of “ongelovig” zijn en dus mogen vermoord worden. In het filmpje was de naam Allah niet uit de lucht. De Joden hadden blijkbaar ook iets gedaan wat de mohammedanen niet aanstond. Bloed vloeide niet in rivieren maar in een beekje van voor de gelegenheid kunststof. Terwijl deze doordeweekse in de Koraan geloven moslims afgehakte hoofden omhoog hielden terwijl ze schreeuwden Allah is de grootste, liep het bloed van hun slachtoffers in een putje!

Islam, moslims, joden, bloed …. Schaam U Homans! Schaam U diep!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Allah, islam, moslims, joden, bloed …. — 8 reacties

 1. Zou de NVa niet beter en juister genoemd worden als Nieuwe Vreemdelingen partij uit Antwerpen

 2. Het filmpje is idd verwijderd. Heeft de admin het filmpje misschien zelf gedownload? Dan kunnen we het terug uploaden 😉

  • Admin was nog nooit in Syrië en heeft het filmpje dus zeker niet zelf gemaakt.
   Dit gezegd zijnde: wat baat een samenvattende upload – zelfs als PPS-fotoreportage- op ons islam-kritisch blogje?

   Als je vanavond Etienne Vermeersch en het groôte verstand BDW bezig gehoord en gezien zou hebben op de 0000, dan is het uiterst pijnlijk en overduidelijk: nationalisme is voor het opperhoofd van de nBa helemaal OK als de ‘solidaire’ francofonen maar ‘à volonté’ kunnen parasiteren van de arbeid en al de inspanningen van het Vlaams crapuul.(!)

   Links-rechts is dus een vestzak broekzak operatie zoals hooi en strooi tijdens de verplichte legerdienst van het onland.be!
   De sleeplift van Strepy is ‘participé plus que parfait’! Lang leve de roof op en de verkrachting van de eigen bevolking!!

   En dat stuk politiek correct crapuul durft zich uitgeven voor vul zelf maar in ….

   • Ik mag blij zijn dat ik dit debat niet moest aanhoren/aanschouwen. Ik vernam via Facebook van het afscheid van Bart De Wever van het Vlaams Nationalisme. Het was te verwachten, Bart een politicus zoals de andere die zin eigen beloften en uitspraken vergeet. Macht corumpeert.

 3. Altijd hetzelfde liedje. Ze kunnen of willen het niet inzien, de westerse slappelingen: met de islam is het niet de voorkant, achterkant bovenkant of onderkant waar het goed fout zit, maar met de KERN. En daar helpt dus geen lievemoederen aan ! Zijn ze dit nu nog altijd niet wijs, of willen ze mordicus blijven volharden in de boosheid, als koppige muilezels.

  • Geronimo, waren het nog maar muilezels die gaf je dan een trap onder hun edele delen om ze in de pas te doen lopen, het huidige zootje landverraders zijn nog erger dan steenezels, ze willen het gevaar komende van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam niet zien of….mogen ze het niet zien?

 4. Geachte redactie,
  Het filmpje is niet meer te zien, het is verwijderd. Ik heb zo een vaag vermoeden dat admin weer nagels met koppen heeft geslagen, want als het filmpje van het net verwijderd is, dan is er str*nt aan de knikker. Wat madam Homans betreft. Zij kan mee gaan met de rest van het politiek correcte gespuis dat bewust de andere kant blijft op kijken. Het is tijd voor actie, ja harde actie. Het gedoog beleid kunnen we missen als de pest. N-VA er’s neem eindelijk toch eens jullie verantwoordelijkheid en kom met degelijke oplossingen. Wat jullie nu weer uit jullie hoge hoed toveren is een pleister op een houten been. Geef Vlaanderen nu eindelijk eens waar het recht op heeft. Een streng asielbeleid beginnende met het terug sturen van wie hier niet thuis hoort. Zoals vreemde steuntrekkers, illegalen, criminelen.Sluit en beman/vrouw de grenzen terug. En laat niemand meer binnen. Het gepamper en gedoogbeleid dat jullie voeren werkt averechts. Trek jullie ogen en oren open, en informeer u wat er onder de bevolking leeft.

 5. Laat de griezel van NV-Allochtonen doen, laat haar doen zoveel te sneller is diezelfde NV-Allochtonen verleden tijd want het verraad van onze beschaving en cultuur druipt er vanaf en zeker van die Antwerpse omhooggevallen griezel, ze krijgen zelfs steun van die verschrikkelijke Boev van het katholiek onderwijs die eveneens nog meer barbaren wil aantrekken, hopelijk nemen de ouders hun verantwoordelijkheid en verbieden ze hun kinderen deel te nemen aan die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd.
  Wat is er toch gaande in ons land? Blijven ze maar toegeven aan die barbaren?
  Dat eens 1 westerling naar marocco gaat en daat 1/1000ste probeert hetgeen die barbaren hier proberen wedden dat hij/zij 5 jaar opsluiting staat te wachten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *