Waarvoor moslims in de EU alle dagen bidden …

Religieuze mensen bidden. Dat is geweten. En zij bidden voor van alles en nog wat.  Sommigen bidden opdat ze het groot lot bij de lotto zouden winnen. Anderen willen a.s.a.p. een baby of  een liefje, en nog anderen bidden opdat hun rivaal of partner zo snel mogelijk zou doodvallen, de pleuris krijgen of verongelukken.

Collectief wordt er door religieuze mensen periodiek gebeden opdat de politieke partij van hun voorkeur de verkiezingen zou winnen of opdat het almachtige opperwezen ergens “daarboven in de hemel” de mensen zou dwingen om de leugens van de eurofielen en islamofielen “hier beneden” toch maar te blijven geloven. En dikwijls lukt dat. Het is niet voor niks dat bovenstaand lijstje opent met een verwijzing naar de belasting op de domheid en dat het universum niet gepolariseerd is en dus geen bovenkant en ook geen onderkant heeft.

Geschiedenis is echter helemaal geen loterij, geschiedenis is het gevolg van samenzwering en domheid. Samenzwering nauwkeurig gepland en uitgevoerd door de mensen aan de macht en domheid van de mensen zonder macht die willoos en schijnbaar onbewust al de hen opgelegde miserie als gevolg van de onophoudelijke miskleunen van hun zo gezegde leiders ondergaan.

In de Europese Unie van Socialistische Sovjetrepublieken (EUSSR) worden die leiders zelfs niet eens meer verkozen, niet rechtstreeks en ook niet meer onrechtstreeks. In het land.be willen ze de transfers van ondernemenden naar parasieten afschaffen maar eens aan de macht doen ze, zoals de NBA, doodleuk alsof hun neus bloedt en laten ze de georganiseerde diefstal rustig verder toe.

De eerste categorie van mensen aan de macht noemen wij bij nageltjes de “door zichzelf boven ons gestelden” en de andere categorie noemen we het “volk” of  “volkeren”. Het adjectief soeverein hebben we hier al lang weg gelaten omdat we weten dat dit concept een contradictie is zolang het volk of de volkeren misleid wordt door onbekwame machthebbers zoals de leugenachtige nomenclatuur van de dictatoriale EU en haar leugenpers en dito staatsmedia. De meest walgelijke gotspe en lef wordt ten toon gespreid door die eurocraten die de leugen ten top drijven door te beweren dat Europa er na de tweede wereldoorlog heeft voor gezorgd dat “de vrede werd bewaard” en dus de oorlog vermeden.

Niets is minder waar natuurlijk. Waarom de EU-liegebeesten deze ontzaglijk grove leugen uitgevonden hebben en blijven herhalen is duidelijk. Zij willen zichzelf verantwoorden en vinden dus maar iets uit om hun witteboordencriminaliteit een legaal tintje te geven en hun eigen misdrijven te verantwoorden. De Europese instellingen hebben allicht veel gedaan en nog meer in de vernieling gereden maar geen enkele onder hen heeft zelfs maar de geringste verdienste aan het bewaren van de vrede nà 1946.

Noch de EGKS (Europese gemeenschap voor kolen en staal) noch het inmiddels opgedoekte Euratom, nog de EEG (Europese Economische gemeenschap) noch de EG (Europese gemeenschap) hadden daar enige verdienste aan. De enigen die allereerst echt aan de basis liggen voor het bewaren van de vrede zijn de Europese volkeren die na de eerste en zeker na de tweede wereldoorlog zo oorlogsmoe waren dat zij hun leiders het recht ontzegden nog te beslissen over oorlog en vrede. Het volk en de volkeren hadden de geschiedenisles goed begrepen, niet hun politiekers.

Als er één organisatie verantwoordelijk was voor het bewaren van de vrede na de tweede wereldoorlog dan is het zeker niet een of andere Europese instelling maar wél de Noord-Atlantische-Verdrags-Organisatie NAVO (North Atlantic Treaty Organisation of NATO in het Engels). Het crimineel gespuis dat nu hokt rond en in de Berlaymont-gebouwen in Brussel heeft dus geen énkele verdienste aan het bewaren van de vrede in Europa. Niet de minste, nihil, nul komma nul! Het zijn gewoon aartsleugenaars die zo goed kunnen liegen dat ze op de duur hun eigen leugens ook zelf lijken te gaan geloven.

Namen en toenamen zijn beschikbaar mits een bondig en beleefd geformuleerd verzoek aan de redactie. Het immers ondenkbaar dat Vlaamse verraders niet zouden weten dat de administratieve zetel van de Nato in Evere en dus op een boogscheut van de Berlaymont-paleizen ligt, en het militair hoofdkwartier de SHAPE (Supreme Headquarters Allied Powers Europe) sinds 1967 in Casteau bij Mons op iets meer dan een uurtje rijden van de Europese paleizen bevolkt door de EU-liegebeesten.

Met veel goede wil zou men kunnen toegeven dat de Europese instellingen, zonder er overigens veel moeite te voor moeten doen, Frankrijk in de politieke structuur van de NAVO zou hebben gehouden toen dit land militair in een oorlog met de Algerijnse mohammedanen verwikkeld was waar Frankrijk haar bondgenoten militair gewoon wou buiten houden. Maar zelfs deze veronderstelde bijdrage van Europese instellingen is niet zeker, op zijn minst betwistbaar en zelfs onwaarschijnlijk. De a-contrarie-suggestie dat Frankrijk graag terug oorlog zou zijn beginnen voeren met een van zijn buren zoals Duitsland is dus bijzonder lasterlijk en eerrovend ten  opzichte van het Franse volk.

Amper drie jaar nadat de Europese instellingen elke democratische legitimiteit hadden verloren toen ze, nadat ze gekaapt waren door antidemocratische krachten, werden omgevormd tot de ondemocratische en dictatoriale EU,  ging de leugen der parasitaire EU-apparatsjiks van kwaad naar erger. Politiek correcte fanatici dreven het zo ver het Servische volk te belasteren en van haar eer te beroven door de valse islamofiele beschuldiging dat de oorlog in wat nadien Kosovo zou gaan noemen hun schuld was, terwijl de jihadistische moordenaars onbelemmerd werden aangevoerd en gefinancierd vanuit de islamitische theocratiën en door de NAVO vanuit de EU met wapens bevoorraad om systematisch Serviërs te verdrijven, te beroven en te vermoorden. De EU die de vrede bewaart? Laat ons lachen met deze arrogante leugen!

Het slagveld van Srebrenica tot stand gekomen door opzettelijke inertie van de NAVO wordt sindsdien daar de EU-dictators aangehaald als verantwoording voor hun eigen misdaden. Overigens zijn de oorlogsmisdaden toen gepleegd op aansporing van de islamofiele en dictatoriale EU nooit gestraft geweest maar werden de leiders van een land dat zich gewoon zelf verdedigde wél voor een internationale strafrechtbank gesleept en dient het Mohammedaanse Kosovo sindsdien als scharnier in de mensensmokkel van centraal naar Noord-Europa.

Tot de categorie van mensen zonder macht behoren ook alle moslims die niet tot de islamitische clerus behoren. Ook hun frustratie wordt veroorzaakt door leugen en bedrog. Sommigen van hen bidden om toch maar niet samen met kafirs in de hel te komen en anderen bidden omdat hun zusje dringend een clitoridectomie nodig heeft. Maar ze bidden bijna allemaal opdat de niet-moslims zouden lijden en afzien in de hel. Zo groot is hun haat tegen wat zij kafirs noemen. Dr. Bill Warner vat dit feit niet goed samen: ze haten ons! En de verraders en islamofiele bonobo’s in Brussel doen alsof hun neus bloedt en kijken angstvallig met priemende varkensoogjes naar de reacties van de door hen met de roestige vastheid van een fanatieke hypocriet voorgelogen en misleide burgers.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Waarvoor moslims in de EU alle dagen bidden … — 4 reacties

 1. Roger en Walter,
  Een zaak is zeker, als ze het schurf hebben moeten ze krabben, hier of in de woestijn, ook ik zie ze liever ALLEMAAL vertrekken grote zandbak laat dat duidelijk zijn. Elke islamiet is een islamiet te veel in ons land.

 2. Als ik zou bidden dan zou dat toch zijn om alle islamieten het schurf te wensen, zie je ze al krabben onder die vodden, ha ha ha ha ha.

  • Dat is maar flauwtjes want met het schurft blijven ze hier. Ik zou eerder bidden omdat ze een zo erge heimwee zouden krijgen dat ze allemaal terug keren naar hun land.

   • Roger,
    Dat zit er zeker niet in. In hun thuislanden kunnen ze niet van uit hun hangmat profiteren van alle sociale vangnetten die hier wel overvloedig tot hun beschikking staan. En ook de gebraden duifjes vliegen daar niet in hun mond. Hoewel ik het ook zou wensen. Maar we kunnen best onze wensen niet voor werkelijkheid nemen, het zit er de eerste jaren nog niet in. Met dank aan de rode rakkers en de verraders van de N-VA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *