De kopvod is een symbool van onderwerping aan de sharia

De politieke betekenis van de hoofddoek. Hoor en lees Boeve en Bonny. Hoor en lees!
Het is nog niet te laat, U kan nog altijd het gezond verstand terugvinden.

Bij voorbeeld door het gezaghebbende werk over de sharia te lezen. Het heet “Reliance of the Traveller“.

Om een idee te hebben over de hoeveel godsdienstwaanzinnige nonsens de islam heeft geproduceerd kan iedereen eens gaan kijken naar de lijst van Soennitische boeken.

Met de koran hebben àl deze boeken gemeen dat ze eenzelfde boodschap verspreiden: dood de kafirs! De kafirs dat zijn wij allemaal de niet-moslims, inclusief Liesbeth Homans. Een blik op de lijst volstaat al om te begrijpen dat haar plan om in de scholen in te grijpen onuitvoerbaar en je reinste nonsens is.

De beschaving, de logica en een overweldigende hoeveelheid Jihadistische teksten tonen onomstootbaar aan dat de mythe van een gematigde islam gewoon een tactisch instrument is van deze jihad of heilige en territoriale oorlog. En dat instrument of wapen als U dat verkiest heet BEDROG!

Wist U dat kinderen van een mohammedaanse vader per definitie ook een moslim is en als het kind zich later zou bekeren tot een andere godsdienst of atheïst worden, hij als een afvallige volgens de sharia strafbaar is met de dood? Als het een dochter betreft wordt zij niet gedood maar gevangen gehouden tot ze zich spontaan terug bekeert tot de islam. Vrouwvriendelijk en heel geëmancipeerd toch? Wat een vat van genade is die Allah toch. Hij laat zulke vrouwen leven! Een waar geschenk. En dat is vanzelfsprekend allemaal niet racistisch.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De kopvod is een symbool van onderwerping aan de sharia — 7 reacties

 1. Bij de islamieten moet een straathoer zich bedekken met vodden, een hoer moet zich ook onderwerpen bij de islamieten een vrouw heeft er nl. geen enkele waarde idem dito kinderen en die smeerlapperij wordt hier gepamperd en geknuffeld? Hallo Boerzwam, nog aanwezig?
  Leg verbod op aan die barbaarse smeerlaperij en sluit alle mosselketen op ons grondgebied, gebruik die mosselketen voor varkens in te kweken, geen verschil met nu…

  • Jean, ik ben het doorgaans volledig eens met u. Maar deze keer niet, uw laatste zin is een belediging voor varkens. lol

   • Walter F, ik heb er ook lang moeten over nadenken om varkens te vergelijken met moslims want een varken doet ons geen kwaad en doet ons niet in angst voor barbaas geweld leven w.w.z. dat een varken veel hoger staat dan moslims.

 2. Iedereen akkoord met de stelling:

  islamitische hoofddoek = RADICALE islam = verboden in Europa.

  Simpel, duidelijk en niet mis te verstaan.

  Sinds de aanslagen op Charlie Hebdo zijn zelfs de linkiewinkies ervan overtuigd geraakt dat er geen plaats is in Europa voor de radicale, fundamentalistische islam. Laat ons aub dat ijzer smeden nu het heet is en altijd erop blijven hameren dat de islamitische hoofddoek een uiting is van RADICALE islam. Wanneer in eerste instantie nog een “Westerse” islam moet gedoogd worden, zal dat er alvast één moeten zijn ZONDER hoofddoek!
  Dàt is een toegeving die de linkiewinkies aan de rechtse rakkers moeten gunnen.

 3. Ook op de Nageltjesblog wil ik graag mijn gedacht kwijt over hoofddoeken in de klas. Zoals ik het vroeger in de scholen ervaren heb. Op school is een hoofddoek een symbool van arrogantie, van asociaal en respectloos vertoon tegenover leerkrachten en medeleerlingen. Een hoofddoek straalt onwaardigheid uit, het is een ordinaire vermomming en het bewijst de onwil bij moslima’s om zich aan te passen aan een omgeving waarin een hoofddoek ongebruikelijk is. Een hoofddoek is een blikvanger, een middel om op te vallen, een middel om zich te manifesteren, om zich te onderscheiden van niet-moslims, om zich te verheffen boven niet-moslims, om te contesteren tegen niet-moslims, om het ‘moslimgevoel’ aan te sterken… Ik denk dat we de geldingsdrang en het streven naar verhevenheid bij moslims niet mogen onderschatten…

 4. Waar blijven de schooldirecties met de eis ”Die Boev Moet Eruit of wij nemen ons besluit”,
  Wij willen geen moslims in onze klassen en zeker niet voor in de klassen want die barbaarse smeerlapperij moet met alle middelen bestreden worden.
  Aan de ouders, eis het ontslag van de schooldirectie als er nog maar 1 kopvod of soepjurk aangenomen wordt om onze kinderen en kleinkinderen te komen verzieken, eis dat jullie kinderen en kleinkindere dadelijk het klaslokaal verlaten als een kopvod of soepjurk binnenkomt.
  Ik heb zo het idee dat die homolover Bonny niet meer weet waar het noorden ligt, man man wat is me dat een eikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *