Stagiair bij Belgische politie koestert sympathie voor IS.

Een stagiair bij de Belgische politie werd op non-actief gezet wegens sympathie voor ISIS. Dat lijkt DDS inderdaad een goede reden om de samenleving tegen hem te beschermen, ja.

Oh wat zijn we allen heden blij! Maar is dat wel Zo? En meer nog, is er daar wel reden toe? Toegegeven het is goed nieuws dat HLN dit wil en durft te brengen. Bilal E.B. (22) uit Elsene zou tijdens zijn kijkstage op de ICT-afdeling van het politiehoofdkantoor (RAC) “ongezond veel vragen” gesteld hebben. Dus liep hij in de kijker en kwam het uit dat hij zich op Facebook liet opmerken door onverbloemde sympathie met de ‘Islamitische Staat.’ Stage beëindigd, goed zo!

Maar hoeveel mohammedanen zitten als stealhth-jihadisten verborgen in de gemeentelijke- en staatsadministraties, de veiligheidsdiensten, het leger en de politie zonder ooit een muis op Facebook te hebben geklikt? Hoe groot is deze vijfde colonne schijnbaar brave en dus onopvallende moslims die van de ene dag op de andere op eenvoudig verzoek van hun imam de wapens kan opnemen tegen de verfoeide kafirs of niet-moslims?

Wat is de graad van infiltratie (het percentage) van deze uiterst gemakkelijk manipuleerbare en aan te sturen groep godsdienstwaanzinnigen? In tegenstelling met de Bijbel (het nieuw testament) beveelt de koran immers niet-moslims te doden. Lees daar maar eens naast, stelletje tjeven en linkse  imbecielen!

Déze stagiair moet wel aangeworven zijn nà de slachtpartij op de redactie van Charlie Hebdo. De door zichzelf boven ons gestelde onverantwoordelijken hebben er dus geen flauw benul van waarmee ze bezig zijn en waren . Zo veel is duidelijk. De kracht van verandering is minder waard dan een scheet in een fles. Da ’s ook duidelijk.

En terwijl dit alles zich voor de ogen van de burgers ontrolt struint zijne gepensioneerde rustige vastheid EVR het Vlaamse land af om in spreekbeurtjes zijn islamofiele en welvaartvernietigende EU in de hoofdjes te rammen. Zijn schaapjes zijn op het droge. Nu nog zijn eigen volk laten vernietigen terwijl zijn christelijke geloofsgenoten dagdagelijks van de vluchtelingenbootjes in zee gekieperd worden omdat ze geen mohammedaan zijn. Schandalig én triestig als je het ons als seculier atheïst vraagt.

Lees ook verder op DDS

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Stagiair bij Belgische politie koestert sympathie voor IS. — 10 reacties

 1. klein bier tegenover wat er in onze politiek zit.
  ne zot met wapens is minder gevaarlijk als ene met een pen en mandaat.
  we verdragen ons de verdoemenis in.

  • Luc, het laagste van het laagste kom je steeds tegen in de politiek, het wordt hoogtijd dat die misdadigers aangepakt én gestraft worden voor hun gepleegde misdaden.
   Na deze zuivering mogen er nog max. 10% van het huidige bestand in dienst genomen worden aan “normale” salarissen en vergoedingen want ‘politiekers’ staan in dienst voor de gemeenschap en niet zoals nu, politiekers hebben enkel uit te voeren wat de meerderheid van de burgers eisen dat moet uitgevoerd worden.
   Als ik een politieker hoor spreken over ‘ik wil…’ dan zap ik weg, een politieker heeft niets te willen enkel uit te voeren wat wij hem/haar opdragen uit te voeren, punt.
   Hetzelfde is van toepassing op die massa ambetantenaren, eveneens herleiden tot max 10% van het huidige bestand en aan dezelfde spelregels als in de privésector zowel qua salarissen als pensioenen.
   Het zal van ons moeten komen want van de kant van de zakkenvullers zal het nooit komen die zijn steeds voor zichzelf en de familie bezig, ze lopen zich zelfs voor de voeten.
   Ik heb nooit in mijn leven haat gevoeld voor iemand maar politiekers maken een uitzondering.

   • ik geef je volledig gelijk maar ik zie het er nog niet van komen.
    toch zeker niet zonder slag of stoot en daar zijn de meesten (nog) niet toe bereid.

  • Iedereen neemt beslissingen die hun leven beïnvloeden. Politici nemen beslissingen die miljoenen levens beïnvloeden. Meestal niet positief.

 2. Welk probleem heeft men bij de “hogere” officieren ? Zonder enige uitzondering zijn ze ofwel benoemd door politici,vakbond of een vervalst examen. Zij hebben gekozen om de testikels van de politici te likken, dus zie ik niet in dat ze een speciale behandeling zouden krijgen. Misschien zou het beter zijn mocht de zogenaamde protégé aangepakt worden in plaats van de gewone piot.

  • Jean Marie, we gaan het ‘helaas’ nog meemaken dat die achterlijke rotzooi overal geïnfiltreerd is, straks komen de sharia rechtbanken met zo een perverse eikel achter de tafel die onze kinderen zal uithuwelijken aan de meestbiedende of die onze vrouwen zal laten geselen resp. stenigen als ze geen zwarte tent dragen en de (vuile) politiekers zien dat het goed gaat de bankrekening wordt gespekt en zij gaan op vakantie naar hun voorbeeld uit Laken nl. 365 dagen per jaar “op onze kosten” en Mo lacht zich te barsten.

   • Ik denk dat Jean dicht bij de waarheid zit, nog even en we kunnen de exotisch gekleurde medemens VERPLICHT in huis nemen.

 3. Ik hoop het nog te mogen meemaken dat die rotkop van die EVR over de straatstenen rolt ik geef er zelfs een schop tegen.
  Zelden een grotere lafaard meegemaakt.
  Zou die ook van achteren naar voren lezen zodat hij gelezen heeft dat op hem 72 maagden wachten? In werkelijkheid staat er dat het een maagd betreft van 72 jaar….

 4. Het is ongelooflijk hoe men allochtonen (ook al zijn ze stagiair) op dergelijke posten nog durft te posteren. Moet er eerst weer iets voorvallen zoals met de tot de islam bekeerde Duitse co piloot???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *